3:44 pm - marți decembrie 11, 2632

Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE!

6183 Viewed Ilie Neacsu 54 responds
eurasia

Se cheltuie sute de milioane de dolari si de euro ,nu pentru dezvoltarea economica a Republicii Moldova,nu pentru prosperitatea fratilor nostri de peste Prut si Nistru,nu pentru cresterea natalitatii si stabilitatii in zona,ci pentru destabilizarea Basarabiei si dezbinarea cetatenilor ei.

Forte oculte si de suprafata se afla intr-un razboi total pentru a dizloca Basarabia din vatra ei milenara,stramoseasca,de a o smulge din traditiile , obiceiurile , cultura , civilizatia si religia ei si de a o aseza pe un postament nou, nesigur si strain de ancestralul in care s-au plamadit poporul roman si alte natiuni din Estul Europei.

Cohorte de simbriasi occidentali,cu sau fara trese,politruci de trei parale care,in tarile lor, nu sunt capabili sa-si apere cetatenii de ofensiva agresiva a refugiatilor, impinsi de Turcia spre Europa,ziaristi de duzina,fara vocatie si fara demnitate,slujbasi marunti,inregimentati in oengeuri finantate de persoane sau institutii din afara tarii, se calca in picioare la Chisinau si in alte orasele basarabene sa-i convinga pe romani,pe rusi si pe ucraineni ca Occidentul satanizat este de preferat Ortodoxismului estic,ca americanii sunt niste ingerasi generosi si blanzi ,iar rusii sunt apostolii razboiului si ai violentei.

Mai cumpatati,mai intelepti si mult mai precauti decat noi,cei din tara mama,basarabenii isi fac in liniste cruce si nu le vine sa-si creada ochilor si urechilor, cand vad si aud cat de importanti au devenit asa dintr-o data in fata Vestului.

Pricep greu,ca toti oamenii cu picioarele mereu pe pamant,cum toti acesti trimisi ai Occidentului se strofocesc sa-i convinga ca Vestul nu e chiar Sodoma si Gomora,ca salasul Satanei nu e la Paris,ci la cativa pasi de el,intr-un orasel care inca poarta numele de Bruxelles,ca globalizarea nu este sinonima cu un grajd planetar,in care sa fie adapostiti toti cetatenii Pamantului,ca yankeii ii mangaie pe cei din Irak,Afganistan,Siria si Libia ,cand arunca asupra lor tone de bombe si salve de tun si ca,in marinimia si smerenia lor, ar vrea sa-i alinte si pe alti daca n-ar sta agresivii de rusi si chinezi cu ochii si cu binoclurile pe ei.

Tocmai insistenta si propaganda ridicola ii determina pe moldoveni sa nu-i ia in serios pe toti acesti agenti de influenta ai Vestului satanizat.In satele Basarabiei ideile promovate de Babilonul american si vest-european prind greu.In orasele in care „emanciparea” prinde contur ,adica patrunderea intr-o retea de prostittutie sau de trafic de droguri,intrarea intr-o secta religioasa care promoveaza dezmatul,trecerea in tabara defaimatorilor de glie,de limba si de Neam,ofensarea parintilor si bunicilor pentru ca sustin idei invechite etc,trimisii lui Lucifer au ceva mai mult succes.

Cei care iubesc viata dezordonata si urasc munca sunt mai usor de prins in plasele mereu intinse ale mercenarilor de suflete.

Dar sa zabovim nitel asupra variantei care ar aseza Republica Moldova in randurile ” civilizatiei” controlate de Necuratul .Daca Moldova ar deveni membra a UE,pierzandu-si suveranitatea, independenta si dreptul de a decide in propria batatura,plus disparitia ,prin jaf profesionist,a industriei si a unitatilor agricole care azi functioneaza,Basarabia ar deveni prima tara care intra in faliment si,cu sau fara voia fiilor ei,va fi pusa la mezat,pe tarabele burselor lui Soros.

Consecintele unei politici lipsite de pragmatism,ar fi catastrofale pentru Basarabia si pentru fratii nostri basarabeni.

In definitiv de ce aceasta acerba batalie pentru Basarabia ,pentru Ucraina si Georgia ? Daca exista cineva care crede ca nu mai pot americanii si guvernatorii lor din Europa de Vest de dragul acestor tari si popoare si de nivelul de trai al cetatenilor acestor state,se inseala amarnic. Scopul autorilor globalizarii este de a-si extinde spatiul experimental si de a-l diminua pe cel al scepticilor Mondializarii.

Mai direct,scenaristii si regizorii americani vor sa-i lase pe adversarii globalismului-Rusia ,in primul rand,China,India etc fara prea multi aliati si pe un teritoriu cat mai restrans.

Or, aceasta politica, care ar deregla actualele relatii dintre state,cu repercusiuni nebanuite, nu poate fi acceptata nici de Rusia,nici de China,nici de Germania,nici de Romania,nici de Ungaria,nici de Polonia,nici de Franta sau Italia.

Americanii insista intotdeauna asupra verigii slabe.Moldova poate fi o astfel de veriga si daca patriotii de la Chisinau nu-si dau mainile,renuntand la doctrine perimate,dezbinatoare si paguboase pentru tara si cetateni, se vor trezi in ipostaze fara iesire prin politici proprii.

Daca de la Chisinau se observa ca Bucurestii sunt trup si suflet cu Vestul apropiat si cu cel de peste Atlantic,acest fenomen trebuie privit ca pe o iluzie optica.Tot mai multi romani isi dau seama ca alaturarea taberei vestice a fost o imensa greseala,care ne-a adus , in unele domenii ,cu o jumatate de secol inapoi.

Sigur,aceasta graba a noastra si a celorlalte state est-europene de a ne integra in UE,organizatie rigida,aroganta si neprietenoasa,are drept justificare tradarea intregului spatiu estic,inclusiv sau mai ales a Rusiei,de catre Mihail Gorbaciov.

Liderul de la Kremlin ne-a pus pe tava Occidentului si a lipsit putin ca propria lui tara sa fie dezmembrata si sfartecata de actorii occidentali.

Norocul Rusiei si al rusilor poarta numele de KGB si GRU.Aceste doua institutii reprezinta puritatea patriotismului rusesc,zidul impenetrabil pentru dusmanii Rusiei si tot ele,dupa rateurile cu Perestroica lui Gorbaciov si Democratia stupida a lui Boris Eltan,l-au instalat fara tam-tam la Kremlin pe Vladimir Putin.

Probabil,nu se nasc lideri superdotati in toate epocile si din aceste motive asistam la acest zig-zag politic penibil. La o tara mica,fenomenul trece neobservat o perioada. Intr-o tara de dimensiunile si importanta globala a Rusiei, atitudinea liderilor este mult mai vizibila.

Putin i-a pus in umbra pe predecesorii lui,imediat dupa ce s-a instalat la Kremlin.Apartinand acelor institutii cu patrioti puri,Putin a reusit sa aseze imensul tren pe sine si ,imediat,sa-l faca si functional.

Zadarnic s-au incalzit instalatiile electrice la calculatoarele CIA , NSA si aprozarelor similare din Vestul Europei.

KGB,mare specialist in jocul de sah,mutase si daduse mat tuturor celor care incepusera sa ciocneasca pahare cu whyskey in „cinstea” prabusirii Rusiei.

Revenind la Romania si la UE,trebuie sa le spunem fratilor nostri de peste Prut si Nistru ca Vestul este pe cale sa se prabuseasca prin implozie.Indobitocirea sistematica a cetatenilor cu libertati care ofenseaza fiinta umana,cu multiculturalism,cu toleranta,cu renuntarea la crestinism,cu reclame desantate,cu implementarea modului american de viata in tari cu civilizatii si religii diverse au facut din cetatenii din Vest niste robotei primitivi.

Si in Occident se ridica tot mai multe voci care ,neatinse de microbul unei absurde democratii, cer revenirea la normalitate.Frontul celor care observa ca SUA doreste sa creeze o prapastie intre Europa si Rusia,pentru ca, in final, sa impuste doi iepuri dintr-un foc,intr-o partida de vanatoare cu gonaci turci, este intr-o continua crestere.

Planul american perfid este acum pe masa fiecarui lider european,dar si pe biroul lui Putin de la Kremlin.Eu cred ca SUA,cu toti miliardarii ei , cu toata propaganda anti-ruseasca promovata pe toate institutiile media,cu toti agentii de influenta din oengeurile constituite in haite, in fiecare tara,vor fi scoase si din Europa si din Asia.

Fariseismul,ridicat la politica de stat de catre o mare putere,poate fi tolerat o perioada de timp,dar cand acestuia i se alatura violenta si agresiunea militara,fara nici cel mai mic motiv, el trebuie indepartat grabnic pentru ca societatile sa-si recapete prospetimea si individualitatea de alta data.

Nu am rezerve in a afirma ca nu va trece mult timp pana cand adevaratii lideri ai Europei vor bate palma cu Putin , cu liderii Chinei ,ai Indiei si ai altor state pentru crearea unei zone economice, si nu numai,intre Atlantic si Pacific.

Sa zburdam in voie de la Paris la Beijing,Via Moscova, fara stresul oengeurilor lui Soros.

O astfel de organizare pe multiple planuri ar duce la retragerea SUA in matca proprie,alaturi sau impreuna cu Mexicul si Canada. Asta , daca nu cumva cele doua state-partenere, nu vor observa mai devreme decat europenii apucaturile yankeilor.

Deci,Basarabia,nu te grabi spre Integrarea intr-o sandrama care se prabuseste.Vom face noi alta,pe rau in jos,alta mai falnica si mai de folos.Si daca ne vom maturiza suficient si vom invata sa negociem sincer ,nu dupa modelul curvelor din Vest, ii vom convinge pe Putin si pe Rusia ortodoxa ca Prutul poate curge la fel de linistit si fara granita de pe malurile lui.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 2
You need login to vote.
katehon

Katehon: Geopolitic, România nu mai există

parada piata rosie

Rusia a marcat 71 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste

Related posts
54 Responses to “Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE!”
 1. ...escu
  # mai 3, 2016 at 4:01 pm

  Romania nu este de acord ca R.Moldova sa intre in UE? Asta e oligofren? Totusi oligofrenul spune si adevaruri:<<<<<<<<<„Norocul Rusiei si al rusilor poarta numele de KGB si GRU.Aceste doua institutii reprezinta puritatea patriotismului rusesc…l-au instalat fara tam-tam la Kremlin pe Vladimir Putin”>>>>>>>>>>>>Am rupt tastatura calculatorului spunind ca in Rusia este o dictatura a serviciilor secrete si m-au facut in toate felurile Kaghebistii din redactie ca acum sa-mi dea dreptate!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 8:02 am

   da’in romanica ce dictatura e ?? De ce nu rupi tastatura sa explici ,sluga ricana,de dictatura din romanica ta ? Tu esti vasazica mare patriot roman ?? Da te doare politica colonialista a imperiului rican ?? Ce treaba ai tu cu provocarile ricane in vederea celui de al treilea razboi mondial ?? Ai tzarisoasa ta ,ocupata de cel mai malefic si mai mare imperiu din istoria omenirii si tu taci ca porcu’in papushoi ?? Ba ‘cand deschizi gura ii si lauzi …tradatorule ?? Ce ne intereseaza pe noi ce ne-au facut altii acu’o suta de ani cand ricanii tai la care esti mare fan ,ne reguleaza acum ,in clipa asta ,cum o fac cu foarte multe popoare ,cum o fac cu toata planeta !! Tu esti mare „patriot”pentru ca ne vinzi ?? Esti dhastapt pentru ca tradezi in favoarea golanului ala mai tare si mai mare ??Dumnezeule mare ,ce scursura imputzita esti !!

 2. Kamil
  # mai 3, 2016 at 4:22 pm

  Niciodata!!Sunt sigur ca RM nu va intra in UE

  • Antonescu
   # mai 3, 2016 at 10:53 pm

   Kamil eu stiu sigur ca voi intra in tine mai precis in cavitatea ta buco anală. Sper sa te aranjezi pana atunci si sa nu puți a capra ca amicul tau rasputin. 

   • SaakasBilly
    # mai 4, 2016 at 8:13 am

    Eu zic ca mai bine intri matalutza in canalizare direct prin buda ,exact acolo unde tu te simti in largul tau !! „Cavitatzile anale”si vaginale sunt domeniul tau ,si duhoarea de hoit si diferite scurgeri organice si fecaliene sunt lumea ta  undetu  te regasesti !! De ce sa suferi intr-un mediu’ostil ?? De ce te autoflagelezi pe un forum unde lumea incearca sa discute civilizat !! De ce nu te intorci in lumea miesmelor insuportabile si a jegului original ,ca sa-ti faci un bine si tzie si noua ??

    • antonescu
     # mai 4, 2016 at 11:38 am

     ma ai dreptate alea vaginale da  :)

 3. ...escu
  # mai 3, 2016 at 4:46 pm

  In 2000 cand Putin este teleportat presedinte,KGB isi schimbase denumirea inca din 12 aprilie1995 in FSB,dar in articol FSB-ului ii spune tot KGB,in primul rand ptr.ca aceasta denumire inca mai aduce fiori pe sira spinarii atat in Rusia,dar mai ales in R.Moldova,unde KGB-ul taia si spanzura pina in 1992 la vedere,iar de atunci face acelasi lucru dar in clandestinitate si in al-II-lea rand ptr.a se evidentia ca la virful conducerii toti sunt kaghebisti.

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 8:25 am

   Ba’ bine ca Se’çuritatea noastra Nu „aduce fiori pe sira spinarii” !! Ma bucur ca se’curitatea noastra omniprezenta care a vandut romanica imperiului malefic rican ,e iubita de poporeni !! Poate pentru ca si-a insusit tot avutul tzarii si l-a impartit intre toti membrii mafiotzii !! Noi ii mai criticam pa’rusi ?? Cica „Putin este teleportat presedinte” –dar ai nostrii ,marionetele noastre nu sunt „teleportate” de ricani ?? Doar pe vremea turcilor un imperiu ocupant cotropitor a mai instituit un asa control ! Nu va e rusine voua se’curistilor ca a-ti adus tzara in asa o situatie si o jecmanitzi si acum vartos ? Nu aveti buca ? Nu aveti rusine ?? Doina Cornea saraca zicea sa va retrageti din viatza publica dar nu stia cat de nerushinati sunteti ,ce buca groasa aveti ca talpa de la cizma !!

 4. ...escu
  # mai 3, 2016 at 5:10 pm

  Ce mai spune Neacsu:”Sa zburam in voie de la Paris la Beijing,via Moscova,fara stresul ongeurilor lui Soros” Pai bai baiatule,Soros militeaza ptr. Societati Deschise(conceptul este din 1932 si este creatia filosofului Henry Bergson).Societate deschisa este opusa societatii inchise de tip comunist unde granicerii pazeau granita sa nu iasa oamenii din tara(intamplator am facut armata la graniceri).Daca vreti sa zburdati liber,luati-va de mana cu Soros si militati impreuna.<<<<<<<<<<<Dar nu cumva voi vreti o societate inchisa China,Rusia,Europa ptr. a putea lupta cu SUA de la egal la egal?  Incercati voi deocamdata doar cu China,cu toate ca am vaga impresie ca si China v-a dat de mult pa-pa>>>>>>>>>>>>>>>>>

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 8:47 am

   Esti primul tampit pe care-l intalnesc ,care-l apara pe soros excrocul !!Toata lumea stie ce hram poarta ,toata lumea sa lamurit cu shmecheria cu onegeurile de rarat ,numai tu vi cu vechea minciuna si dezinformare !! Sti imperiul rican a schimbat sensul multor lucruri ,si astfel multe mecanisme chiar folositoare le-a distrus !! In primul rand ziaristii de pe front erau prima data universali si impartiali ,cum de fapt cer legile „democratice” ,acum nu mai exista asa ceva !! Unde ucid ricanii nu intrapicior de ziarist ,pentru ca ei stiu ca pot fi folositi sa desconspire pozitiile trupelor ,deoarece ricanii la asta ii folosesc,ba chiar ii implica in lupte ,deci se trage in asa zisii „ziaristi” si sunt ucishi !! Sunt organizatii ca si „greenpeace” care intr-o democratie adevarata sunt foarte utile ,dar ricanii malefici si sconcsosi ii folosesc exclusiv sa-si sicaneze adeversarii ! E ONU,normal ar trebui sa fie un organism neutru si echidistant in orice problema internationala !! Sediul e in newyork si ici colo in lucrurile esentiale ca sa nu fie prea batator la ochi ,e de partea sefilor care reprezinta marele imperiu’malefic rican !! Multe genocide cumplite se puteau evita daca onu era impartial si daca imperiul rican asculta de deciziile care nu-i sunt favorabile ! onu ajuta genocidul rican prin deciziile care le ia ,impiedicand o aparare eficienta a celor nenorociti ,onu e un instrument criminal in mainile criminalilor planetari ! Ei onegeurile ,nu numai a lui sorosh ,pleaca de la idei nobile ,umaniste ,numai ca asa cum e specific maleficilor si sconcsosilor rican ,acea bunatate umana a fost deturnata in scop de rapt terititorial si jaf prin organizarea de diferite maidane si revolutzii colorate !! Scopul tuturor lucrurilor nobile a fost deja deturnat si discreditat de imperiul rican sconcsos !! Ei reprezinta fiul diavolului despre care se vorbeste in apocalipsa ,metodele ii dau de gol ,tot ce ating devine rau ,malefic !!

 5. ...escu
  # mai 3, 2016 at 5:17 pm

  Veti face voi o sandrama. Deocamdata vedeti ca din sandramaua voastra a facut cerere sa plece Armenia dupa ce i-ati distrus economia,cu toate ca o tineti legata cu Nagorno Karabakh,inarmand Ajerbaidjanul!!!!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 8:53 am

   Apropiati de Ajerbaidjan sunt erdogan si ai lui ,pentru ca e logic nu crezi ?? Rusii doar trebuie sa nu-i mai sprijine pe armeni ca vor reedita experientza trecuta cu imperiul otoman si genocidul cumplit impotriva lor !! De ce esti tampit si repeti ca o placa stricata aceiasi prostie ,aceiasi dezinformare si aceiasi minciuna ?? Esti copil tembel ?? Esti de la o scoala unde invatza cretinii ??

 6. Dacul
  # mai 3, 2016 at 5:38 pm

  Romania daca doreste unirea cu Republica Moldova trebuie sa iasa din NATO si din UE! Vesticii sunt niste minciunosi. Trolii care ling in tuhas occidentul sa-si caute de lucru pe late forumuri. Romanii nu sunt chiar atat de prosti pe cat ii credeti. Cred ca basarabenii vor salva in final Romania din ghearele caracatitei masonice.

  • # mai 3, 2016 at 6:18 pm

   Numai este timp de nimic dacule… in 18 luni max vine  W W 3 . Nu vedem padurea din cauza copacilor. Suntem fascinatii de „detaliI”  si ne scapa esentialul >>> Confruntarea euroatlantism vs euroasianism. Ukraina, Moldova, Siria, Nagorno-karabah, Libia, emigranti …etc… doar fronturi  izolate de lupta . Urmeaza declansarea ostilitatilor pe scara larga.  

   • Kamil
    # mai 3, 2016 at 7:12 pm

    Doamne ajuta Liviule, m-am saturat de atata pace, sa inceapa zdrancanitul tancurilor, mitralierelor,tiuitul bombelor care cad din cer, sa inceapa WW3

    • Antonescu
     # mai 3, 2016 at 10:45 pm

     Mda sa speram ca prima care o sa pocneasca o sa fie petarda de ma-ta. Kamil eu când iti spun ca esti prost nu ma crezi :)

     • SaakasBilly
      # mai 4, 2016 at 9:39 am

      Nu cred ca o sa poata rusii fara tine pe forumul asta !! Tu esti exemplul negativ !! Cum clintoaca nazista nu poate castiga fara trump ,asa nici altii nu pot iesi in evidentza fara tine !! Ma gandesc ca e nevoie de un subuman fecalian  ca tine si un cretin ca „escu” ca sa fie …interesant !! Ingeniosi rusii astia !!

   • Antonescu
    # mai 3, 2016 at 10:49 pm

    Ai tu vreo sursa Liviule in ceea ce privește începerea WW3 sau ai asa viziuni câteodată? Daca ai ceva puteri atunci eu zic sa ma ajuți sa câștig la loto măcar ma distrez pana atunci… Zic.

    • # mai 4, 2016 at 7:22 am

     Aia a fost in  W W 2  …acu’ se lasa cu razboi total ( A.B.C. atomic, bacteriologic, chimic) ….victime ? fara numar … de la 2 miliarde in sus ( Europa+Rusia ? qvasi pustie adica maxim maximorum  10-20 milioane supravetuitori  din vreo 750 mil cat suntem acuma ). De curind am citit doctrina de razboi  din 1965 a fostei USSR ( este informatie publica in lb engleza ) . Dramatic , trist & ingrozitor :(. Nu mi imaginez ca doctrina USA & NATO este prea diferita .In principiu toti mizeaza pe miscari foarte rapide (ofensive/defensive) de blindate ( cateva zile pina la saptamini) cu sustinere aeriana , „punctate” cu lovituri a.b.c. Asadar numai exista o linie a frontului ( 1,2,3 ) , transee, fortificatii, etc…Totul este foarte fluid . Cand va fi evident ca unul castiga , celalalt (pierzatorul)  in disperarea lui va „ploua „cu bombe nucleare. Informativ un submarin nuclear are intre 16- 20 rachete (cu raza lunga si medie ), si fiecare racheta are minim 6 focoase. Simplu spus un submarin nucleare cam in maxim 6 ore „barbiereste ” minim 100 milioane de oameni. Flotila USA & NATO si Rusia au fiecare minim 15-20 ( submrn. nuclr) , la care se adauga si restul arsenalului nuclear. „DISTRACTIE” la maxim :(  Populatia civila chiar numai conteaza… ambii combatanti sunt constienti , de pierderile imense ( sute de milioane in max 6 luni) .  W W 2 ? joc de copil la gradinita fata de ce urmeaza . In concluzie…. ?… n am nimic de zis . Las pe altii sa se gandeasca la asta.  

    • # mai 4, 2016 at 7:45 am

     Dl Maresal , n am sursa/viziuni/puteri, dvs le aveti ( le a atzi avut ) pe toate . In nemernicia si prostia mea , bazez mai degraba pe conexiuni ” intelighente ” ( facute in baza informatiilor publice ) , calcul/evaluari probabilistice, combinatii, permutari , aranjamente etc…chestii din astea ce tzin de ratiune dar nu exclud ce au afirmat unii vizionari. Adica  incerc sa completez un „puzzle” din piesele care le am ( mai simplu spus ) 

    • SaakasBilly
     # mai 4, 2016 at 9:44 am

     Tu te potzi distra mazgalind si in WC-e publice diferite chestii specifice ,ai socializa macar si cu altii !! Sau chiar scrijelind pa’ pomi diferite inimioare si sageti ,unu’a vopsit bancile in diferite culori ,a fost primar si toata lumea i-a admirat capodopera !! De ce sa nu fi si tu admirat si nu …detestat ??

 7. # mai 3, 2016 at 6:03 pm

  Viitorul Rep Moldova , vazut din alta perspectiva decat cea pro EU . Sunt sceptic in privinta tuturor variantelor. Timpul ne va spune incotro o sa mearga Rep Moldova. Probabilitate min 75 % spre mediocritatea si qvasisaracie ca toate tarile din EST, poate chiar si mai rau, bineinteles  cu indrumare de la  „TREIMEA PAGINA ” ( FMI ,Banca mondial si Org. Mond. a Comert. cum bine zicea un om destept). In rest , un articol  aproximativ rezonabil .Apreciez dl ILIE N.

 8. ...escu
  # mai 3, 2016 at 6:07 pm

  Deocamdata tinutului de dincolo de Prut ii spune Republica Moldova.Transnistria cui vreti sa o dati? Rusia nu are absolut nici un drept la acel teritoriu,iar cu Ucraina se poate negocia.Sa discutam putin despre R.Moldova. Dupa asasinarea sotilor Aldea Teodorovici si a poetului Tudor Vieru,pe metoda daca mai vorbiti de unire patiti ca ei,mai vrea cineva unirea cu Romania sau glasurile ce se fac auzite de acolo sunt doar variatiuni KGB? Nici nu va imaginati cat de puternic este KGB-ul in R.Moldova.Acest stat este captiv si sugrumat.Poate lua orice directie si romanii patrioti nu prea au ce face!!!!

  • cititor
   # mai 3, 2016 at 8:04 pm

   Habar n-ai ce vorbesti. N-ai fost niciodata in Ucraina. O singura zi la Cernauti si ai fi vazut cu ochii tai cum au „negociat” ucrainienii cu romanii din Bucovina.

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 10:00 am

   Manevrezi neste minciuni gogonate ,asasinate ,ocupatii fictive !! Daca sotii Aldea Teodorovici erau „asasinati” apareau, stai linistit, imediat si acuzatiile sconcsosilor !! Ei acuza si la o mica banuiala !! Numai ca aia au condus ca la curse ,morti de beti(obositi) ,si la o curba nu s-au mai putut incadra !! Treaba e foarte clara ,cazul incheiat ,erau foarte simpatici si nu era nimeni care sa-i dushmaneasca pentru ceva !! Iar cu Tudor Vieru,lasa-ma bolovene ambuscat ca devii comic peste poate !! Acum e in moldova copilul lui nastase hotzu’,pushcariashu’ ii face cineva ceva ??  Si mai suntetzi si voi cu sutele pe acolo, se’curistii sconcsosi care vreti sa manariti treaba  ,a fost matrasit vre-un se’curist de-al nostru ,ca eu nu am auzit ?? Si daca-s aia de la gru pisti tat(cum zici tu) si ai nostrii tat pisti tot ,pai cum vine asta ?? Eu cred ca tu doar dezinformezi si manipulezi ca asta fac cei ca tine se’curistii sconcsosi !!

 9. eu
  # mai 3, 2016 at 7:34 pm

  Cu Ucraina se poate negocia ce si cum?????!!!!!!!!! Ucraina nu mai este stat independent,au si ei un robotel cu cheita.Ucraineanul simplu intelege perfect cum stau lucrurile,la fel ca romanul,ungurul,sarbul etc

 10. Vasile
  # mai 3, 2016 at 7:47 pm

  Mizerii propagandistice anonime scuipate de trolii Kremlinului. Pe Putin nu-l mai crede decat rusii, in curand nici macar aia.

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 10:09 am

   Daca l-ar crede numai rushii cum spui tu ,si asa ar fi un caz singular ,pentru ca in occident toate marionetele ricanilor ,inclusiv marioneta prashadinte a lor ,Obama, sunt la recorduri istorice de impopularitate !! Bush era cel mai prost presedinte rican din toata cohorta de presedinti perindati la casa alba si Obama cel mai slab !! Cred ca daca putin ar intra in cursa pentru presedentia statelor unite, l-ar bate la mare distanta si pe Crump si pe Hitlerica, cea care se frige cu ambele sexe !! A declarat ca viitorul guvern va fi juma-juma ,sa aibe si de una si de alta !!Si in afara de asta vrea apocalipsa ,ca zice ca e plictiseala la ei fara desmatz la scara mondiala !!

 11. ...escu
  # mai 4, 2016 at 8:54 am

  Jegurile de la Russiatoday,sub semnatura SaakasBilly iar plaseaza un comentariu dupa o zi sub al meu ceva mai sus,dand tonul injuriilor si limbajului suburban.Fac spume la gura ca am ales Parteneriat Strategic cu SUA.Am ales jigodiilor ptr. ca este o tara civilizata care exporta valori si democratie.Noi nu vedem ce patesc tarile care se aliaza cu voi sau intra fortat sub influenta voastra,nespalatilor? Tarile Baltice.Romania si celelalte tari din lagarul socialist de peste 20 de ani fac 3 dusuri pe zi si nu reusesc sa scape de duhoarea voastra! Stati cat mai departe de noi ca va suportam greu! Cel mai bun exemplu ca sunteti o tara degenerata este tonul pe care il dati din redactie la comentariile pe propriul vostru site! O propaganda jegoasa,cretinilor spune despre poporul respectiv ca este jegos!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 10:16 am

   A-ti ales voi seçuristii „parteneriatul strategic” ?? Deci nimic nou ,asta se stia ca a-ti vandut tzara ,tagma de tradatori se’curvisti ,trebuia si un referendum ca sa puteti vorbi si de drepturile poporenilor pe care i-ati vandut …tradatorilor !! Si nu ma fa rus gunoiule ,eu pot lipsi cu saptamanile de pe oricare forum ca nu ling blide la ricani si nu fac ciumbushlucuri pentru un coltzun de paine ca tine magarule !! Tu esti permanent aici ,ca si un gandac de bucatarie ,si permanent ai mirosu’imputzit  si faci mizeriile care le fac ei !!

 12. ...escu
  # mai 4, 2016 at 9:15 am

  In ianuarie 2015,un militar rus din trupele de ocupatie din Armenia(care nu pleaca in ciuda protestelor violente din strada) a ucis o familie de armeni,inclusiv un copil de 2 ani si unul de 6 luni. Tot in Armenia,in razboiul dintre Armenia si Ajerbaidjan,Rusia nu a livrat arme Armeniei(crestin-ortodoxa) desi erau platite,in schimb a livrat arme Ajerbaidjanului(musulmana). Sa va bagati crestin-ortodoxia voastra de fatada,ateilor,undeva!!!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 10:21 am

   Zi ca il iubesti pe Iisus ,si voi zice ca nu esti satanist ca ricanii care-ti arunca firimituri javra ! Scrie cu manutza ta ca nu inteleg de ce esti cu satanistii si cu musulmanii daca te bati cu pumnii in piept cat esti tu de ortodox !! Du-te la un preot si spovedeste-te apoi roaga-l sa scoata dracii din tine pentru ca tu esti un indracit ,un posedat !!

 13. ...escu
  # mai 4, 2016 at 10:48 am

  SaakasBilly din redactie,sotii Aldea Teodorovici au murit intr-un derapaj controlat(la volan era un kaghebist) masina s-a lovit de un copac cu partea din spate,kaghebistul a scapat neatins,cei doi aflati pe bancheta din spate au murit.Accidentul a fost analizat in presa din Romania,dar voi daca cititi numai Pravda,nu stiti

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 11:29 am

   Pai dezinformaciule ,romanica e tzara nato,e in mue ,presedintele, ministrul, inclusiv componenta guvernului sunt numiti de ambasada ricana ,dna baga in pushcarii cu dovezi din burta pe toti cei neagreati de ricani si atunci ?? De ce nu l-au condamnat la puscarie pe kaghebistu ‘tau ?? Si in principiu’ ala adeca, cum a aparut un kaghebist la volan sa le conduca masina ?? Sa teleportat de la sediul kaghebe din morkova ?? Nu observi cat de tampit esti ?? Nu era cumva un amic de-al lor ,unu’ platit sa le conduca bolidul ?? De ce nu l-au condus ei ? Erau prea beti ?? sau faceau ceva in spate pe bancheta ?? Dar poate nu aveau carnete de conducere ?? Poate se chinuiau de ceva timp si nu erau in stare sa ia un carnet ?? Ca si basau se’curistu, prashasadintili vanzator de tzara ??

 14. ...escu
  # mai 4, 2016 at 10:56 am

  Pe iisus il iubesc la fel ca pe toti profetii lui Dumnezeu.Dumnezeu este unul singur pentru toate popoarele si pentru toate religiile.Cu acel Dumnezeu sunt eu in comuniune.Voi va bateti cu caramida in cap pana v-ati tampit ce crestin-ortodoxi sunteti.De fapt este doar spoiala,fatada sa atrageti naivii.Uite ca poporul roman nu este naiv si se uita la voi ca la niste gunoaie!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 11:40 am

   „Pe iisus il iubesc la fel ca pe toti profetii lui Dumnezeu”–Ok!! Deci inseamna ca faci parte din biserica ricaneasca scientologica a lu’richard gere ,tom cruise si john travolta,ai vrut curveste sa ma duci de nas !! Deci esti satanist de-a lu’astia ?? Ca vad ca ii denigrezi la greu pa’ortotocsi dar zici ca il iubesti si pe Alah !! Aha !! Nu esti deci de-al nostru ,esti cu stapanii tai malefici la care le mananci din palma !! „poporul roman” fraiere e crestin-ortodox  nu scientologic ,ei se roaga doar lui Iisus si Dumnezeului din biblia crestinilor ortotocsi !! Si vezi ca pe Iisus l-ai scris cu litera ….mica !!

 15. Rădulescu
  # mai 4, 2016 at 11:26 am

  Neacșule, hai sictir !

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 11:42 am

   Sa moara mata ??

   • Rădulescu
    # mai 4, 2016 at 5:21 pm

    Hai sictir în vulva mă-ti !

 16. ...escu
  # mai 4, 2016 at 12:19 pm

  Oamenii sunt de 3 categorii: 1 oameni care discuta idei, 2 oameni care discuta fapte, 3 oameni care barfesc Din a III-a categorie fac parte propagandistii de la Russiatoday.Inculti,mincinosi,agramati,nu poti avea o conversatie civilizata cu ei.Stiu,au primit sarcina sa-si arate adevaratul caracter poate vom parasi site-ul.Nu voi face acest lucru,voi incerca sa-i ignor cat mai mult.Dar numai cand vad cum isi bat joc de gramatica romana ptr.care au murit romani patrioti ucisi de rusi.tot nu te poti abtine sa nu le mai dai dcate una peste bot.

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 1:47 pm

   Ha ! Ha ! Ha ! cica „poate vom parasi site-ul.Nu voi face acest lucru” Frate de cacao ,crede-ma eram sigur !! Eu am am zis ca esti ca moroiul care muta mai ghine tot satul pe coline si vai, decat sa bantuie in alta parte !! Esti ca si gandacul de bucatarie greu de starpit ,care impute locul cu mirosul lui de canal !! Problema ta e ca minti permanent ,si minti fara nici o logica ,incerci sa inciti impotriva rusilor ,era un timp cand tu cu ai tai incitai impotriva altora ,pentru ca asta fac sorosishtii care fac maidane si revolutzii colorate ! Nu promoveaza pacea si intelegerea intre popoare ,ei doar seamana zazania si ura !! Cu „romanii patrioti ucisi de rusi”las-o mai moale ,ca sa fi roman cum zici tu ,va trebui prima data sa fi bun ortodox  !! Patriot inseamna sa-ti iubesti patria nu sa atatzi un nou razboi pentru semenii tai in folosul imperiului sub a carei ocupatzie suntem in prezent !! De tras „una peste bot” ar trebui sa o faci doar tie ,asa in oglinda ,pentru ca esti un se’curist vanzator de tzara,sti ,gashca aia care sa pus stapana peste tzara ca si boierii de dinainainte pusi domnitori de catre turci ,cu scopul de a strage birurile si de a le plati haraciul !! Ce atzi „patriotzit” voi pentru romanul de rand ?? Foarte multi traiesc in saracie lucie si foarte multi sunt plecati in bejenie prin lume ca sa castige un ban in plus pentru familie ! A-ti distrus si furat tot ce sa putut ,a-ti devalizat bancile ,a-ti distrus industria si agricultura ,a-ti vandut interesele tzarii si bogatiile lor strainilor !! Ce fel de patrioti sunteti voi starpiturilor ?? Avortonii turbati dupa inavutire a unui unui neam sarman si oropsit !!

 17. ...escu
  # mai 4, 2016 at 12:34 pm

  Cititi mai sus ce scriu gunoaiele din redactie de doi artisti iubiti de romanii de pe cele doua maluri ale Prutului.Moartea lor s-a produs in 1992 cand Romania era condusa de KGB in frunte cu Ion Iliescu,iar asasinatul a fost musamalizat.Kagkebistul era din Moldova evident, ptr. ca colcaie de kaghebisti pe acolo.Ei nu aveau acces la arhivele KGB sa poata verifica cine e soferul.Urmariti va rog cu cat primitivism si prostie fac propaganda si diversiune cei din redactie sub numele SaacasBilly

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 2:05 pm

   Cei „doi artisti di pisti prut” au avut o viatza privata cum au artistii …cum zici tu ,poate nu trebuie sa-i comparam cu coloshii ricani prince sau michael jackson,dar despre ei se zicea ca s-au drogat in draci ,nimeni nu i-a facut tradatori de tara pe cei care au afirmat asta !! Si aia chiar au murit de supradoza frate !! Zici ca atunci in 92′  „asasinatul ” a fost „musamalizat” de iliescu care cica era KGB-ist si ala !! Pai mai boule ,azi nu e 92 ‘ tu nu vezi ca ricanii tai nu au treaba cu iliescu si nici cu asa zisul „kagebist” care cica i-ar fi ucis pe cei doi ?? Pai azi de ce nu au treaba ricanii nici cu iliescu,si cu nici un asa zis „kaghebist” ?? E la mintea cocosului !! E o logica elementara ,pentru ca Iliescu si ai lui sunt oamenii ricanilor ,iar rushii pe care intruna vrei tu sa-i incriminezi lipsesc total din schema !! Intereseaza-te in lumea muzicantilor si a lautarilor imbogatziti peste noapte cate accidente cumplite s-au intamplat in ultimii ani intr-un mod similar !! Nu m-ar mira sa-i acuzi pe rusi si de starea vremii !! Esti un tip aberant ,paralel cu logica !!

 18. ...escu
  # mai 4, 2016 at 2:02 pm

  „A-ti,”A-ti”,A-ti”,mai intii invatati limba romana,avortonilor! A aparut o noua religie in Rusia<<<<<<<<<<<<CRESTIN-ORTODOX-ATEU>>>>>>>>>>>>>>

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 2:13 pm

   Iti dai seama ca nu o sa-ti caut greselile de ortografie ,eu ti-am zis ca l-ai scris pe Iisus cu litera mica si tu ai tacut ca porcu in papusoi cum faci de fiecare data !! Cat despre Ateu, de care uite ca indirect recunosti ca esti ,eu cred ca mai degraba esti satanist decat ateu !! Dar nu ar strica sa te botezi in religia ortodoxa si sa se scoata dracii din tine ca tu esti indracit !! O turma de porci mai gasim noi pe undeva !! Poate si o faleza undeva ca sa-i gonim dupa aceia in mare cu tot cu legiunea  de draci transferati in ei !!

   • Antonescu
    # mai 4, 2016 at 3:13 pm

    Saakasmooie mâncare-ai toata poola cu ma-ta si cu tactu :)

    • SaakasBilly
     # mai 4, 2016 at 3:33 pm

     Parca sa auzit un fasssait ca un vanticel !! A iesit oare din canalizare ?? Vine dinspre buda ??

 19. ...escu
  # mai 4, 2016 at 2:59 pm

  Una-i sa apesi gresit o tasta si altceva sa faci greseli gramaticale grave si sa le repeti chiar si cand ti se atrage de mai multe ori atentia,cretinilor!  In Rusia chiar este o religie noua;<<<<<CRESTIN-ORTODOXIA-ATEE>>>>>>>>>>>>>>>,si nu mai faceti asocieri aberante,schizofrenicilor!

  • SaakasBilly
   # mai 4, 2016 at 3:29 pm

    Iti dai seama gunoiule ca tu esti un jeg impreuna cu bolnaviorul celalalt care probabil esti tot tu ,ca scrieti cu randul ,cand tu cand el ,sau doar tu sub diferite nick-uri ,urmeaza sa furi nickurile ca pe saiturile romanesti !! De ce nu vi cu argumente nu cu beshinatziuni cerebrale !! Daca nu intelegi ceva e ok ,eu iti mai explic inca odata ,dar tu vi cu shmecherii de se’curist  fost tractorist cu basca ?? Sti cum esti tu sub toate nick-urile sub care apari ?? Cum erau copii tembeli inainte vreme ,cand se tineau impreuna cu cei normali si numa bine perturbau toata ora si-i trageau inapoi pe toti de la predare ,incat cateodata profesorii iesiti din minti le aplicau batai crunte !! De ce nu discuti la obiect cu argumente ,de ce perturbi permanent orice discutzie ca un rahat fricki ce esti ?? Tu peste tot insisti sa bagi in fatza cacarezele tale !! Tampeniile creierului tau subdezvoltat !! Cu ura si violentza vrei si aici sa impui minciunile si dezinformarile ricane care sunt identice silaba cu silaba in toata media occidentala !! Eu nu vreau sclavia criminalilor planetari si sunt convins ca cei care vreau prezenta lor nu stiu cine sunt criminalii ricani !! Nu stiu ca in ce intra nu o sa mai poata isi veci !! De aia zic ca astia ca tine care mint ca porcii pe bani sunt si posedati de diavol ,de aceea e mare nevoie de ortodoxie !! E foarte mare nevoie de biserica noastra stramoseasca care a fost alaturi de noi in toate vremile tulburi si in furtuni ingrozitoare !!

   • Antonescu
    # mai 5, 2016 at 5:44 pm

    Serios ma sakasmooie!!!! Cum e vremea la Moscova? Zii javra? Deci daca te prind iti tai urechile la propriu… Epurasule. Dați-as mooie cu pikamerul. Ma Liviule ma cum vrei tu sa te respect ca om daca tu nu imi răspunzi la nici o intrebare???? Cum vreti voi ma handicapatilor sa ne convingeți ca ceea ce Spuneti voi e rezonabil când voi nu ne răspundeți la nici o intrebare????? Ia zi ma Liviule ca tu o arzi mai light ca limbistii ceilalti de pe kkt-ul asta

 20. ...escu
  # mai 4, 2016 at 4:11 pm

  „vi”,”copii”,”cei care vreau”   Invatati rusi imputiti limba romana inainte de a face propaganda.Este elementar si de bun simt ca de civilitate nu am cu cine discuta.Vedeti ca americanii sunt bine primiti si in R Moldova unde i-ati asimilat pe romani timp de secole si ati impanzit tara cu retelele voastre tembele KGB si GRU Rusii de rand care stateau la coada de 3 km sa manance la Mc”Donald,i-ar primi si ei cu flori pe americani daca nu ar fi un regim kaghebist in tara.

 21. critic
  # mai 10, 2016 at 4:37 pm

  escu, antonescu.. muie!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE! - Știri și anunțuri - mai 3, 2016

  […] Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE! Sursa: rusiatoday […]

 2. Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE! | www.giurgiuonline.com - mai 4, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: Basarabia, renunţă la ideea de aderare la UE! […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang