1:33 pm - marți septembrie 19, 2017

BREAKING: Putin a ordonat retragerea forţelor militare ruse din Siria începând de mâine

3928 Viewed Liviu Muresan 13 responds
putin salveaza europa

Preşedintele Vladimir Putin a semnat astăzi un ordin care prevede începerea reatragerii forţelor armate ale Federaţiei Rusie din Siria începând din 15 martie. „Cred că forţele armate şi-au îndeplinit obiectivele, aşa că începând chiar de mâine se vor retrage din Siria.”

Preşedintele Rusiei a mulţumit militarilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi a precizat că retragerea forţelor armate din Siria va fi un argument foarte bun pentru reluarea discuţiilor de pace dintre forţele politice siriene.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
4/5 - 2
You need login to vote.
transee

Razboaiele din Libia si Siria, asemanari si deosebiri

Vladimir-Putin

Miza lui Putin în retragerea din Siria

Related posts
13 Responses to “BREAKING: Putin a ordonat retragerea forţelor militare ruse din Siria începând de mâine”
 1. Terente
  # martie 14, 2016 at 6:04 pm

   Exact ca în 1962, când hardlinerii bolşevici au luat retragerea rachetelor din Cuba drept ceeace şi era de fapt, o dovadă de slăbiciune şi o pierdere a prestigiului şi l-au dat jos pe Hruşciov, tot aşa va păţi şi Putler, pardon am vrut să spun Putin, acum. Doar că Hruşciov a scăpat ieftin….

  • Reo
   # martie 14, 2016 at 8:47 pm

   Ce se bucura bietele maimute sugatoare de scroturi paroase americane! :)) Stati linistiti, sobolanilor, ca asta e doar o diversiune inteleapta din partea Kremlinului! Problema nu se pune DACA va avea loc SURPRIZA produsa lumii de Moscova ci CAND va avea ea loc! 

  • test_tdr
   # martie 14, 2016 at 9:04 pm

   Idiotule . 

 2. Amur
  # martie 14, 2016 at 7:16 pm

  A se citi articolul în limba rusă. Nu se retrag toate forțele ruse. Este o manevră a lui V. Putin și a statului major rus.

 3. SaakasBilly
  # martie 14, 2016 at 10:11 pm

  Stirea asta chiar nu reprezinta nimic !! Deci nu se retrage in totalitate ,ci i-si roteste niste trupe!! Mai precis retrage surplusul care odata cu incetarea focului nu mai activeaza oricum !!E un moment in care diplomatia e in prin plan si armele tac !! Cred ca lumea are nevoie de pace pentru ca e incredibil cata distrugere sa putut face acolo !!Cu toate ca nu se recunoaste, occidentul cred ca incepe sa fie constient de politica externa dezastruoasa a imperiului malefic rican !! Europa insasi e serios afectata,nu cred ca e bine sa se transfere populatia africii peste populatia europei doar pentru ca lor le-au fost distruse complect orasele in care locuiau !!Europa se pare ca e intr-un proces de sinucidere la care o obliga imperiul rican care si acum o mentine in stare de colonie sub ocupatie ,de la ultimul razboi mondial !!Lumea in ansamblul ei ar trebui sa-si manifeste maturitatea si sa inceteze starea asta de pogrom si genocid permanent asupra a anumite parti ale lumii !! Civilizatia umana ,daca putem sa-i spunem asa regreseaza intr-un ritm tot mai accelerat !!

  • test_drago
   # martie 16, 2016 at 12:00 am

   !!!!!!!   absolut corect   !!!!!! 

 4. # martie 14, 2016 at 11:10 pm

  Ha ha ha cică nu or sa plece din Siria decât atunci cand vor înfrânge statul Islamic :) . Indiferent dacă se retrag de prosti sau este doar o strategie de a primi ceva la schimb aceasta retragere dovedește ca NU poti avea niciodată încredere in spurcatii ăștia de ruși. 

 5. Dragos
  # martie 15, 2016 at 8:38 am

  Sa moara de ciuda retarzii de americani, care vor sa aiba baze militare in toata lumea. Sa se multumeasca cu faptul ca au colonizat Romania si sa saliveze in continuare la Siria.

 6. Hiperboreus
  # martie 16, 2016 at 7:18 am

  SI ACUM VOM VEDEA CUM LUPTA USA,TURCIA,ARABIA SAUDITA IMPOTRIVA PROPRIEI CREATII :DAESH. SUCCES !

  • suceveanu
   # martie 16, 2016 at 11:27 am

   E simplu. Turcia care a fost acuzata de Ysrael ca a cumparat de miliarde de dolari petrol de la Statul Islamic va continua sa-i ajute pe acestia sa-i casapeasca pe kurzi,iar America se va debarasa de acestia ,pentru ca aceasta mezalianta o compromite.

 7. ...escu
  # martie 16, 2016 at 8:40 am

  Dupa ce Rusia a dat o lovitura mortala opozitiei care lupta si impotriva ISIS,intrebarea este criminal de cinica.Numai in laboratoarele GRU nasc astfel de intrebari

Trackbacks/Pingbacks
 1. Putin RETRAGE trupele Rusiei din Siria | Templierblog - martie 14, 2016

  […] Vladimir Putin, a ordonat luni ministrului apararii rus Serghei Soigu sa inceapa de marti retragerea trupelor ruse din Siria, in conditiile in care obiectivele trasate au fost indeplinite, informeaza agentiile de presa RIA Novosti, TASS si AFP. […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang