4:04 pm - marți martie 26, 2019

Consecinte catastrofale ale politicii UE

4524 Viewed Ilie Neacsu 5 responds
welcome

 Clasa politica romaneasca,cu plusurile si minusurile ei, nu este atat de diletanta si de naiva,cum e vazuta , si dintr-o parte si din alta,si cum o califica , la comanda, lacheiii din presa grupurilor de interese de la noi si din Vest.

In randurile politicienilor romani exista destule voci care critica si resping atitudinea sinucigasa a greilor din UE, vis a vis de navalirile programate de refugiati,jihadisti si potentiali teroristi.Este limpede ca elita UE este ravasita,este incapabila sa-si protejeze cetatenii,teritoriile,cultura,civilizatia,religia si democratia,comportandu-se ca si cum si-ar fi programat o sinucidere in bloc si in direct la posturile de televiziune CNN si Al Jazira.Ajutata discret ,uneori deschis, sa ajunga in acest stadiu de metastaza , de SUA, Turcia Arabia Saudita si de alti sateliti mai marunti, Uniunea Europeana pare o structura de state aflate sub hipnoza , incapabila sa priceapa ceea ce se petrece cu ea si cu viitorul continentului european.

Sigur, mediocritatea liderilor europeni este vizibila de pe Marte. De zeci de ani , statele Vestice sunt conduse de lideri care,in alte vremuri, nu meritau sa le poarte gentile cu documente lui Francois Miterand,lui Helmuth Kohl sau doamnei Margarete Thachar.Dar, oricat de mediocri si de bulversati ai fi naivii si „tolerantii” lideri occidentali,tot ar trebui sa vada si sa inteleaga ca intentiile jihadistilor,dar si ale unor imami,nu sunt deloc prietenoase la adresa crestinilor,la adresa civilizatiilor neislamice.Dimpotriva,de ani multi de zile ,invocandu-l pe Alah,dupa precepte necunoscute Coranului,imamii musulmani declara in megafoanele lor ca vor sa distruga civilizatia europeana si s-o inlocuiasca cu cea islamica,crestinii care s-ar mai afla in viata fiind obligati sa schimbe credinta lor milenara.Acestea nu sunt vorbele descreieratilor din ISIS,ci gandurile celor care ii conduc ,care au o influenta puternica,determinanta in randurile populatiei musulmane.

Nu am prejudecati asupra credintei religioase a vreunui popor,nu-mi fac griji ca un cetatean al planetei este alb,negru,creol sau galben,am avut si am amici chinezi,arabi, negri. De aici pana la ambitia unora care doresc sa ne disloce pe noi din curtile noastre,din casele noastre,din Bisericile si scolile noastre este o cale nu atat de lunga ,a carei analiza solicita adoptara grabnica de masuri ferme si ,mai ales, eficiente. Prin expectativa lor, liderii europeni pun in pericol structura etnica si religioasa existenta,cunoscandu-se ca europenii au o natalitate de 4-5 ori mai mica decat a celor din Asia si Africa. In acelasi context, spatiul vital,teritoriul fizic se ingusteaza pentru cetatenii albi si se mareste pentru ceilalti.

Peste 50 de ani ,daca privim la fel de superficial contextul international,vom avea trei continente cu populatie de sorginte africana,iar spatiul pentru albi se va rezuma la teritoriul actual al Europei de Est si al Rusiei. Daca plapanzii si efemerii conducatori ai UE continua sa aplice cu sfintenie preceptele masonice referitoarea la disparitia religiilor si a statelor nationale,atunci prabusirea in haos este garantata si imediata.Speranta mea este ca cetatenii Estului vor fi nevoiti,la un moment dat, sa se dezica de „toleranta” fatala fata de cei care au demonstrat ca nu se pot adapta rigorilor unei civilizatii,total opuse celei in care au trait stramosii lor. Sigur,aparitia si decaderea imperiilor sunt aspecte firesti pentru Istorie si istorici.

Disparitia Europei la doar cativa ani de cand a luat forma unui imperiu,ar fi un eveniment asteptat de multi. Si ceea ce pare stupid si de neinteles este excluderea aproape totala a cauzelor care au generat migratia milioanelor de oameni din centrul Asiei de sud-Pachistan,Afganistan,Irak-,din Orient si din Nordul Africii.Nici un lider european nu sufla o vorba desre adevaratii autori ai acestui exod spre Europa. Daca ei n-o spun,o spunem noi. Arabia Saudita,adica regatul acela care ocupa cea mai mare parte din peninsula Arabica, in care dictatura este crunta,iar libertatile nu intrevad nici un semn de izbanda,totalitarism feroce sustinut pe fata de „Democratia”americana, impreuna cu Turcia si o alta tara mai mica din golf au luat avizul de la Casa Alba sa construiasca doua conducte care sa transporte petrol si gaze spre Europa.Musai ca traseul sa traverseze Turcia,de la un capat la altul.

Numai ca inainte de a ajunge in Califatul lui Erdogan,conductele trebuiau ascunse si in solul Siriei. Cum relatiile lui Bashar al Assad cu Turcia si Arabia Saudita nu erau dintre cele mai bune,iar investitia avea ca scop si scoaterea Rusiei de pe piata europeana a gazelor si petrolului,deci faultarea protectorului Putin,tanarul lider sirian s-a opus planului Turco-Saudit. De aici au pornit toate necazurile pentru Siria si presedintele ei. Mii de agenti turci,sauditi,americani au impanzit Siria.Alte mii de teroristi ,platiti regeste de cele doua state sunite-Turcia si Arabia Saudita-au patruns pe teritoriul sirian,organizand pe indelete opozitia anti-regim,corupand cu bani grei functionari din administratia Bashar,pregatind,practic,razboiul civil din tara araba cu cei mai multi crestini. Americanii si liderii europeni nu au luat insa in calcul forta si influenta Rusiei in zona si ,mai ales,demnitatea lui Putin.

Cand ii vad pe americani si pe cei din Vest cum se mira de dezastrul din Siria,punand pe seama lui Bashar Al Assad tot macelul,tot exodul de populatie,toate distrugerile,cand,in realitate, ei sunt autorii reali al destabilizarii unui stat linistit, ma vad nevoit sa ma intreb,dar sa-i intreb si pe altii: Ce cauta Romania alaturi de aceste natii , al caror Dumnezeu este doar banul, al caror scop vadit este sa dezbine si sa creeze haos pe planeta? Numai ca Putin le-a aratat cat sunt de mizerabili si de mici.I-a anihilat si pe jihadistii finantati de Turcia si Arabia Saudita, a redus forta opozitiei ,platita din aceleasi surse, si a refacut forta militara a Siriei.In plus,a adus in zona instalatii militare ,dupa ce ,in cardasie tot cu Arabia Saudita,Turcia a doborat un avion rusesc, fara aparare si fara vina, care pot anihila forta militara a lui Erdogan intr-un timp scurt. Mai ales ca bazele militare rusesti din Caspica , din Marea Neagra si din Crimeea sunt in regim de alarma permanenta.Problema Europei de Vest nu este ca ascunde acest adevar crud despre autorii morali si imorali ai destabilizarii Siriei,ci ca nu pedepsesc Turcia pentru trimiterea migrantilor de pe teritoriul sau spre Grecia si,implicit,spre Vestul Europei si ca nu vad ca acest statt musulman disciplinat si militarizat de Occident este adevaratul pericol pentru spatiul european.Rusia are interesele ei in spatiul slav vecin,dar Rusia nu a atacat Europa .

Imperiul Otoman,preaslavit azi de liderii turci,a atacat in repetate randuri,de-a lungul Istoriei, si Rusia si Europa,iar tarile romane au fost tinute in subdezvoltare cinci secole de aceiasi sultani,ieniceri si spahii. In concluzie,izvorul migratiei spre Europa porneste din Turcia,sustinuta de SUA.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 2
You need login to vote.
Filed in
Romania US Ambassador

Adrian Severin: Epistola sfântului ambasador Klemm către români

refugiati

Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii

Related posts
5 Responses to “Consecinte catastrofale ale politicii UE”
 1. eu
  # aprilie 1, 2016 at 7:28 pm

  Daca nu le puneam Romania pe tava era si aici ca in Siria.Aveam si avem doua variante:jefuiti prin razboi sau jefuiti in liniste sau chiar in aplauzele unor curve vandute

 2. Devorattor
  # aprilie 3, 2016 at 8:31 pm

  Excelent articol, felicitari si succes pe mai departe!

 3. suceveanu
  # aprilie 4, 2016 at 6:04 am

  O analiza corecta si lucida ,d-le Neacsu. Sincere felicitari !

 4. Emilian
  # aprilie 7, 2016 at 5:41 am

  Invaziile asupra Europei nu au inceput in 2006 sau 2014 ci pe undeva pe la Termopile . Interesant ca toate invaziile au o sursa (macar ca si mentalitate) asiatica : persi , turci, mongoli, rusi, khazari toti s-au contrapus ca tip de civilizatie celei europene si nu au avut alta solutie decat forta bruta altfel dispareau ei ca imperii ….si au si disparut . Tov polkovnic Neacsu ne spune de perfidia (reala) a neoconilor din SUA dar uita ca ei, americanii sunt o mixtura de natii khazarizate acum 300 de ani deci cu o mentalitate pur asiatica ! la fel se uita khazarizarea de acum 600 de ani a amalgamului de natii din imperiul rus. Acea mentalitate de tip asiatic este dealtfel singura explicatie pentru care Rusia nationalista a cazut in mizeria bolsevismului !! In concluzie izvorul tuturor relelor vine din Asia iar Rusia daca accede la civilizatia europeana trebuie sa renunte la mentalitatea asiatica !!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Consecinte catastrofale ale politicii UE | www.giurgiuonline.com - aprilie 2, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: Consecinte catastrofale ale politicii UE […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang