3:00 pm - marți martie 19, 2019

Cotaţia petrolului, peste 50 USD/baril

5422 Viewed Doru Popescu 14 responds
petrol

Preţul petrolului BRENT cu livrare în luna august a crescut la 51,07 USD pentru un baril, în contractele futures încheiate la bursa din Londra.

Cu o zi în urmă, Igor Sechin, preşedintele companiei ruse Rosneft, a declarat că preţul barilului de petrol va rămâne între 50-55 USD până la sfârşitul anului 2016, iar din 2017 va creşte până în jurul valorii de 65 USD/baril.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
calin

Dr. Călin Georgescu va fi viitorul prim-ministru al României

rusia crimea soldati

Noul Război al Crimeei: Rusia se pregătește să rupă relațiile diplomatice cu Ucraina

Related posts
14 Responses to “Cotaţia petrolului, peste 50 USD/baril”
 1. Rădulescu
  # iunie 22, 2016 at 7:50 am

  Daca contractele futures au crescut nu înseamnă că prețul barilului nu va scădea. Iranienii au încheiat cele mai multe contracte futures, iar prețul barilului va scădea sub 50$ până la sfarșitul lunii septembrie. 

  • SaakasBilly
   # iunie 22, 2016 at 1:49 pm

   Sauditzii au declarat deja ca trebuie sa se reprofileze si sa treaca si pe alte venituri decat petrol ! Ma intreb pe ce ? Cu shmecheriile sunt perciunatzii ,cu bancile ,bijuteriile etc.  !! Alte venituri in afara de petrol ,deocamdata, vreau sa vanda actiunile la campul lor de sonde !! Intr-un final vor vinde gaina care face oua de aur !! E deshert acolo oameni buni ,nu ai ce vinde decat nisip si petrol !! De nisip nu are nevoie nimeni !! Rusii nu stau in deshert ,anul asta au intrecut sula la productia de cereale ,ei se pot „reprofila” !! Poate si venezuela daca baga mai multa inteligentza in afacerea asta,poate si iranul pentru ca aia nu sunt arabi si mai si muncesc !!

 2. @...escu
  # iunie 22, 2016 at 8:22 am

  viseaza escule… viseaza. pretul petrolului nu il mai face opec ul, sauditii sau americanii… au pierdut suprematia in domeniu… asa ca… aminteste ti de treaba asta la sfarsitul lunii septembrie…

 3. opinii.ro
  # iunie 22, 2016 at 9:26 am

  Si la 65$ barilul in 2017 economia Rusiei tot in cadere va fi.Rusii sa se pregateasca ptr. ca ce le va fi mai rau inca nu s-a intamplat.

  • SaakasBilly
   # iunie 22, 2016 at 1:59 pm

   Dupa calculele voastre ale raspandacilor sconcsosi care faceti propaganda imperiului malefic rican ,rusii trebuiau sa fie de mult cazuti ,morti si ingropatzi ,insa surpriza ,ei incep copacel copacel sa-shi revina din vestita „cadere” prevestita !! Daca venezuela e mica ,cu oameni prosti si manipulabili cum am fost si noi rumanii ,asta e ,dar ma tem ca nu e cazul rusiei !! Amintitiva de stalingrad ,daca noi rumanii eram in locul rusilor ,in conditziile alea vitrege ,nu il arestam doar pe antonescu cu intreg guvernul si-i executam ,ci ii zburam creierii si lui mihaitza imparat impreuna cu toata camarila regala !! Cu ceausescu cum am facut ?? Cu guvernul ?? Cu toata familia si neamurile lui ?? Asta e traditie la noi !! Daca eram noi romanii in locul rushilor ,de mult putin era arestat si executat !! De ce? Pentru ca asta vreau dushmanii ….of corse !!

 4. Krakadil
  # iunie 22, 2016 at 10:44 am

  In 2017 sau chiar din septembrie 2016 pretul barilului va exploda undeva la peste 100 dollari. sauditii si mericioizii sunt la fundul sacului. Zacamintele de petrol se epuizeaza in ritm rapid asa ca pretul mic nu are nici o justificare economica. A fost un joc politic din care Russia prin rezistenta si rabdare iese in castig.Daca mericioizii nu reusesc sa-l debarce pe Putin intre timp….o sa incepa retragerea de peste tot. Bazele lor militare din strainatate nu mai pot fi sustinute decat daca platesc ocupatii – precum colonia romaneasca. Tiparnita de dolarei va genera o inflatie ce va avea efectul unui razboi nuclear asupra economiei SUA!

 5. opinii.ro
  # iunie 22, 2016 at 11:42 am

  Inca nu v-ati prins ca tiparnita de bani a SUA e suportata de BRICS de exemplu?

  • SaakasBilly
   # iunie 22, 2016 at 4:18 pm

   „Tiarnita de bani sula ” nu trebe suportata de nimeni !! Dolacii nu au acoperire ca nu trebe’ ,legile sunt legi da’ pentru altii !! Brics e un lucru foarte bun ,dar un pas foarte timid incomplect !!Rusii nu vreau ca imperiul rican sa se prabusheasca ,rusii ar pune si umarul vartos in favoarea lor daca ar fi lasati !! Imperiul pleszneshte de arogantza si infatuare ,nu sta de vorba cu nimeni ,nu trateaza in realitate cu nimeni ,nu au relatzii de prietenie si colaborare reciproca cu nimeni ,ei doar pun conditzii ,ei doar dicteaza ,si cu rushii nu merge asa ,si atunci se ajunge la amenintzari ,se ajunge la fluturarea armelor ,la fel de fel de sconcsoase prin care le fac fel de fel de pagube !! Dar ricanii stiu foarte bine ce inseamna sa-i invadeze !! Cu rusii nu se gandesc la un razboi clasic !! Poate sa loveasca ,sa faca paguba si apoi sa o dea in tratative de pace ,sa dreaga busuiocu’ cum a fost cu avionul rus cica doborat de ….”turci” !! Ricanii sunt neste curve si neshte golani !!

 6. Dragos
  # iunie 22, 2016 at 12:01 pm

  Bine că te-ai prins tu. Cumpără mulți dolari sau cât te ține punga.

 7. ...escu
  # iunie 22, 2016 at 2:32 pm

  Antonescu a fost executat de comunisti la ordinul rusilor, Ceausescu a fost executat de agentii KGB in frunte cu Iliescu la ordinul rusilor..Asumati-va crimele,neam de criminali!

 8. SaakasBilly
  # iunie 22, 2016 at 4:40 pm

  Antonecu a fost arestat de regele mihai,nu de rusi !! Iar asa zishii „comunisti” erau romani din romanica ,si au tras in el soldati romani !! Rusii puteau cere orice ,probabil au cerut si executia lui horti ,numai ca horti a murit de batranete undeva in occident  ca ungurii nu aveau un rege mihaitza care se gudura pe langa rusi !! Cu ceausescu iarasi ,aceiasi chestie ,a fost arestat de romani si a fost impushcat intr-o unitate militara din romanica de soldati …romani !! Mai mult nu zic ca sunt cenzurat !! Si o fac exact pentru adevarurile spuse pe saiturile romanesti !! Astia au de-a face cu rushii cum au si cu martzienii : )

 9. ...escu
  # iunie 22, 2016 at 5:24 pm

  Cand esti postac russiatoday si esti cenzurat pe propriul site,inseamna ca i-ai scos din minti prin prostiile pe care le debitezi,sau vor si ei ca din ora in ora sa le lasi curul liber ptr. aerisire.

  • SaakasBilly
   # iunie 22, 2016 at 7:57 pm

   Bine !! Crede-ma ca dorintzele tale i-mi provoaca rasul !! Nu sunt postac de nici un fel,asta nu e „saitul meu” si nici nu cred ca e adevaratul russiatoday !! Dar de la un mincinos si un dezinformaci ca tine la ce puteam sa ne asteptam ?? In fine ,important e ca nu exista nici un forum al vreunui sait unde sa fi fost mai putin cenzurat ca aici !!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Cotaţia petrolului, peste 50 USD/baril - Știri și anunțuri - iunie 22, 2016

  […] Cotaţia petrolului, peste 50 USD/baril Sursa: rusiatoday […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang