9:25 am - joi martie 21, 2019

În spatele scutului NATO, România doarme în post!

76245 Viewed Dan Musetoiu 364 responds
IMG_20150212_161200

Ipotetica protecţie, pe care anti-rachetele de la Deveselu, viitoarele comandamente NATO sau crucişătoarele americane care dau ture în rada portului Constanţa, ne-ar oferi-o în faţa posibilei agresiuni ruse, a produs un efect paradoxal pentru cei care nu ne cunosc, dar absolut previzibil pentru noi, mioriticii de rând: pe România a luat-o somnul! Exacerbând pericolul din exterior, politicienii de la butoane au uitat de pericolul din interior. Aşa se face că azi, ziua în amiaza mare, când la Minsk se desfăşura acţiunea de PR numită negocieri de pace, la noi, la Târgu Mureş (vă aminteşte ceva?), un tânăr maghiar flutura de zor drapelul Maicii Rusia şi îl ameninţa pe şeful Consiliului Judeţean Mureş că-l pârăşte direct lui Vladimir Putin, când acesta va vizita Budapesta! Pentru că o va vizita!

Corespondentul local al russiatoday.ro susţine că nu este nici pe departe un caz izolat: Vladimir Putin are în Harcov-ul românesc (Harghita-Covasna-Mureş) tot atâţia fani câţi are în Donbass. Nici n-ar fi de mirare, având în vedere politica practicată de Victor Orban la Budapesta şi de Vona Gabor pe culoarele Kremlinului, la Moscova.

IMG_20150212_161248

Ca să nu-i vorbesc de rău pe maghiari (în fond, şi eu sunt adeptul dialogului direct cu Maica Rusie, nu prin intermediari francezi, germani sau americani), am să încerc să le zic vreo două vorbe civilizate autorităţilor locale româneşti domiciliate în Târgu Mureş: Treziţi-vă, bă, că mândrul vostru judeţ tocmai ce este trecut pe o hartă care nu mai e a României. Şi geaba aşteptaţi voi să vă apere scutul oltenesc de la Deveselu, că ăla bate doar spre Est, nu spre Vest, spre Budapesta! Uita-ţi-vă naibii pe o hartă şi veniţi apoi la Bucureşti, să-i explicaţi şi nervosului Iohannis că maghiarii nu sunt nemţi şi nici românii n-au plecat chiar toţi la muncă în străinătate!

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
3/5 - 2
You need login to vote.
acordul de la Minsk

Cele patru puncte „fierbinţi” ale acordului de la Minsk

udrea_gest_recidiva

Săptămânale…

Related posts
364 Responses to “În spatele scutului NATO, România doarme în post!”
 1. adrian costel
  # februarie 13, 2015 at 11:54 am

  Scrie undeva ca este interzisa afisarea drapelului unei alte tari in Romania? Eu am vazut drapelul Japoniei la mare cinste afisat in sali de sport la anumite evenimente,am vazut si drapelul Germaniei prezentat de unii romani, mai cu patima decat drapelul Romaniei,de drapelul SUA nu mai spun nimc e si pe chiloti dar nu s-a oparit nimeni sa critice.Pe stadioane este prezent si drapelul altor tari nu numai al nostru.

 2. mihai
  # februarie 13, 2015 at 7:05 pm

  ATATEA ABERATII SI PROSTII NU AM VAZUT IN VIATA MEA,TREBUIE SA FII RETARD MINTAL SA CREZI ASEMENEA ABERATII DE 2LEI!!! NASPA UN MARE DISLIKE MERITATI PACAT DE ASTIA DE LA FACEBOOK CA NU BAGA DISLIKE ERATI CAMPIONI !!!! :)))

  • Antonescu
   # martie 20, 2015 at 3:07 pm

   rusi mint asa cum respira,,  sau in cazul lor,,asa cum beau,      natie mai nenorocita ca asta nu  este,, hoti. betivi  , mincinosi,  grandomani,

 3. Ion
  # februarie 28, 2015 at 11:06 am

  un rahat de site rusofon bolsevic…prima si ultima data cand citesc chestia asta…a produs exact efectul invers, sunt scarbit de politica ruseasca si de oricine o sustine sau o pomoveaza. Semnat, un oltean mandru de Deveselu (bunicu a asteptat americanii 50 de ani, ma bucur ca au venit).

  • chuchu
   # martie 5, 2015 at 12:18 am

   Ba oltean cu capu sec (de-asta nu va inecati, ca va tine capu sus), bunica-tu i-a asteptat pe americani sa le faca bine.Americanii de azi vor veni sa-ti f*uta navasta si fiica, fiindca vin ca cuceritori, nu ca aliati.Ca tine sunt prosti multi, in toata tanu ti-a esplicat, ca e proasta.ra.Ma*ta

   • IonIon
    # martie 31, 2015 at 10:53 am

    Mai chuchu… asta au facut rusii cu ma-ta (sau bunica-ta, nu mai retin exact). Au prins-o si i-au dat… De asta ai iesit asa handicapat. Si ca sa te parafrazez, ca tine nu sunt prosti multi. Ai putea fi un etalon. Cum e zero Kelvin, asa sa fii si tu „prostul absolut”!

   • Sobolanii Rusi
    # aprilie 2, 2015 at 12:02 am

    chuchu e un SLUGOI prost !Cei mai mari criminali ai lumii au fost rusii … nu americani. Si pana la urma barbarii rusi au inventat pogrom-urile, Gulag-urile si alte barbarii … ca atat ii duce capul ca natie de paraziti ce sunt.

   • boris
    # august 30, 2015 at 12:26 am

    Ei vin sa ia si nu sa dea evident..sa fure oameni, resurse, sa f**a..normal..sunt si la Galati acum, aproape de oras, intr-o comuna..

 4. # martie 2, 2015 at 8:53 pm

  „Uita-ţi-vă naibii pe o hartă” ????????????????????????Uita-ţi-vă???????????//WTF???Înapoi la școală, la ciclul primar, și după aia ne încumetam să facem analize geostrategice!!!

 5. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 1:59 pm

  poporul maghiar doreste sa traiasaca in pace si armonie si fara granite sub tutela rusiei singurul vecin puternic in zona si care avem laturi de snge si limba si istorie nu americani ,uk,germania de la 2000km, si gazele,petrolul si alte afaceri cine li le da ? nu tot rusi nemti doar fura si americani.Iar cu China urca si Rusia este cea mai buna prietena si vecina avand relati de sange de rudenie jumaate din rusi nu numai ca sunt slavi dar au si jumaate de sange de mongoli asa ca Alianta de sange Rusia China eventual si India,Brazilia si tari din Sud America aceasta aliata numita Tigarii Asiei pt o uniune economica si militara si liberalizarea granitelor si o moneda unica va falimenta UE si SUA , ei bine noi in ce tabara vom fi / a invigatorilor sau a invinsilor.? Sa nu uitam ca SUA a bombardat si distrus Bucurestiul si Ploiestiu in cel dealdoilea razboi mondial, iar germania a exterminat 1,7 milioane de romani si 200.000 de evrei din romania.  Cei ce instiga popoarele la razboaie nu reprezinta poporul ci interese personale si de grup. Scuze dar Ucraina mereu a fost a Rusiei asa ca ce vrea SUA si Germania sa distruga Rusia si sa fure petrolul si gazele? Nu asta urmaresc? Americanul de rand si germanul de rand este manipulat i se spala creierul sa lupte intrun razboi ce nu apartine germaniei si SUA este razboiul poporului rus adica a natiuni slave cu mafia Ucraina este tara si popor slav si mongol ca toti rusi si slavi, in Asia exista trei nati importante Mongoli Slavi Indieni, ce cauta SUA si Germania in asia nimeni nu ia invitat. dealungul a 800 de ani majoriatea rusilor au facut famili mixte sau s-au inrudit cu mongoli si chiar indieni deci asia inseamna RUSIA+CHINA+INDIA ce cauta SUA UE Germania in Asis? ii manaca un al treilea razboi mondial unul atomic. O moneda unica in Asia si desfintarea granitelor intre India Rusia China si creearea a unor instituti comune si proiecte comune o piata economica si aliata miliatra Tigarii asiei plus alianta cu veciini din Sud America satui de invazaia nazistilor SUA. Mexicul, Brazilia abea asteapta sa le-o da in bot la USA pt ca emigrati in SUA sunt tratati ca sclavi impuscati de politie torturati violati omorati pt organe si chiar si in Mexic si Brazilia companile USA fac numai furtiseaguri si spionaj se amesteca in politica si manipuleaza in politica si comert incalcand suveraniatea si independenta .

 6. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:17 pm

  popoarele peste tto in lume nu se urasc ele fac famili mixte comert prieteni. cei care instiga la ruperi de aliate tari ura sunt politicieni dezaxati plini de ura chia impotria proprilor cetate propriului popor cum a facut Hitler cu Germani ea trimis intr-un razboi imposibil de castigat si inutil pt Germania  pt. ca nu a invins si din star insemna moartea a 99% din soldati si a 30% din populatia civila un razboi care din star nu ducea nicaieri ce a obtinut nimic a macelarit 30% cetateni plus inca 20% civili si miliataricei cu uniforma adica a exterminat si 50% din propria populatie intr-un razboi din start imposibil de castigat germania avea 78 milioane de locuitori si suprafata jumaate din a Ucrainei si vruiau sa cucereasca lumea , adica un teritoriu de 1000 de ori mai mare si cu populatie de 500 de ori mai mare, cat de cretin trebuie sa fi sa crezi ca vei catiga cand raportul de forte este 1/(1000+500)==   adica 1 la 1500.  Orice manual de razboi si politica si economie zice ca sa cuceresti piata sau razboiul trebuie sa fi minim de 3 ori mai puternic  exceptional macar egal cu ce vrei sa cuceresti, accidente in istorie au existat dar niciodata in 100 de ani sa cuceresti cu o forta minora de 100 de ori ceva, nici in 100 ani doar in 1000 de ani deci el in 10 ani vruia sa ocupe lumea matematica nu permite asta dar el cum erea mercenar Hitler erea un mercenar Blaeck Hanter platit de sua si uk si banchedri din SUA si UK si Franta si Italia si de proprietari de petrol ca sa extermine pe evrei si pe natiunile mici si tari mici si pe slavi si Rusia si comunisti asta a fost Hitler mercenar platit de catre Klan Klus Klan adica guvernul USA si bancherii si proprietari de petrol SUA UK,Franta,Italia, ex Bush si Alquaida inventia lui ca sa domine lumea, alquaida este inventia Klan Klus Klan .ca s terorizeze lume si sa impuna legea dicaturi si cenzuri in lume si sa fure el.

 7. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:18 pm

  Mihai Eminescu organizeaz o conferinta de presa si cu publicul pe tema doar prin comunism putem invinge omul va fi liber si fericit.  Aceasta poezie dedicat mafiei (nazisti de SUA UK Germania)Religia – o frază de dânşii inventatăCa cu a ei putere să vă aplece-n jug,Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vedereaŞi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…1874, 1 decembrie… MIHAI EMINESCUDacă doriţi să recitiţi: http://www.versuri.ro/versuri/gfldlf_mihai-eminescu-imparat-si-proletar.html……….Intreprinder falimentate si distruse de nazisti(mafia SUA,UK,Germania.)În primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu anunţa că România şi-a încheiat plata datoriei şi nu mai este nimănui datoare. Am ajuns, acum, în anul 2011, la o datorie de peste 150 de miliarde de euro!CEEA CE S-A CONSTRUIT ÎN 25 DE ANI S-A DISTRUS, JEFUIT ŞI VÂNDUT ÎN 20:1 Intreprinderea electrocentrale Curtea de Arges Arges2 Intreprinderea electrocentrale Borzesti Bacau3 Intreprinderea electrocentrale Oradea Bihor4 Intreprinderea electrocentrale Braila Braila5 Intreprinderea electrocentrale Cluj Cluj6 Intreprinderea electrocentrale Constanta Constanta7 Intreprinderea electrocentrale Craiova Dolj8 Intreprinderea electrocentrale Galati Galati9 Intreprinderea electrocentrale Rovinari Gorj10 Intreprinderea electrocentrale Turceni Gorj11 Intreprinderea electrocentrale Deva Hunedoara12 Intreprinderea electrocentrale Portile de Fier Mehedinti13 Intreprinderea electrocentrale Mures Mures14 Intreprinderea electrocentrale Bistrita Neamt15 Intreprinderea electrocentrale Ploiesti Prahova16 Intreprinderea electrocentrale Ramnicu-Valcea Valcea17 Intreprinderea electrocentrale M. Bucuresti M.Bucuresti18 Intreprinderea energoreparatii M.Bucuresti19 Centrala industriala de retele electrice Bucuresti M.Bucuresti20 Intreprinderea de retele electrice Pitesti Arges21 Intreprinderea de retele electrice Bacau Bacau22 Intreprinderea de retele electrice Brasov Brasov23 Intreprinderea de retele electrice Cluj Cluj24 Intreprinderea de retele electrice Constanta Constanta25 Intreprinderea de retele electrice Craiova Dolj26 Intreprinderea de retele electrice Galati Galati27 Intreprinderea de retele electrice Deva Hunedoara28 Intreprinderea de retele electrice Iasi Iasi29 Intreprinderea de retele electrice Bucuresti M. Bucuresti30 Intreprinderea de retele electrice Baia Mare Maramures31 Intreprinderea de retele electrice Targu-Mures Mures32 Intreprinderea de retele electrice Ploiesti Prahova33 Intreprinderea de retele electrice Sibiu Sibiu34 Intreprinderea de retele electrice Suceava Suceava35 Intreprinderea de retele electrice Timisoara Timis36 Intreprinderea de distributie a energiei electrice Bucuresti M. Bucuresti37 Intreprinderea de Constructii metalice si prefabricate M. Bucuresti38 Dispecerul energetic national M. Bucuresti39 Institutul de cercetari si modernizari energetice M. Bucuresti40 Centrala miniera Valea Jiului – activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Deva Hunedoara41 Intreprinderea miniera Anina Caras-Severin42 Intreprinderea miniera Lonea Hunedoara43 Intreprinderea miniera Petrila Hunedoara44 Intreprinderea miniera Aninoasa Hunedoara45 Intreprinderea miniera Dalja Hunedoara46 Intreprinderea miniera Vulcan Hunedoara47 Intreprinderea miniera Livezeni Hunedoara48 Intreprinderea miniera Paroseni Hunedoara49 Intreprinderea miniera Lupeni Hunedoara50 Intreprinderea miniera Uricani Hunedoara51 Intreprinderea miniera Barbateni Hunedoara52 Intreprinderea de preparare a carbunelui Valea Jiului Hunedoara53 Intreprinderea de reparatii utilaj minier Petrosani Hunedoara54 Intreprinderea miniera Anina Hunedoara55 Combinatul minier Oltenia -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Gorj56 Intreprinderea miniera Rovinari Gorj57 Intreprinderea miniera Motru Gorj58 Intreprinderea miniera Jilt Gorj59 Intreprinderea de utilaj minier Rogojelu Gorj60 Combinatul minier Ploiesti -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Prahova61 Intreprinderea miniera Cimpulung Arges62 Intreprinderea miniera Voivozi Bihor63 Intreprinderea miniera Capeni Covasna64 Intreprinderea miniera Salaj Salaj65 Centrala minereurilor si metalurgiei neferoase- Baia Mare- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Maramures66 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Zlatna Alba67 Intreprinderea miniera Baia Borsa Maramures68 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Baia Mare Maramures69 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Copsa Mica Sibiu70 Combinatul minier Suceava Suceava71 Centrala minereurilor Deva-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Hunedoara72 Intreprinderea miniera Baia de Aries Alba73 Intreprinderea miniera Dobresti Bihor74 Intreprinderea miniera Bocsa Caras-Severin75 Intreprinderea miniera Moldova Noua Caras-Severin76 Intreprinderea miniera Balan Harghita77 Intreprinderea miniera Barza Hunedoara78 Intreprinderea miniera Hunedoara Hunedoara79 Centrala sarii si nemetaliferelor Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti80 Intreprinderea salina Ocna Mures Alba81 Intreprinderea salina Targu-Ocna Bacau82 Combinatul minier Cluj-Napoca Cluj83 Intreprinderea salina Ocna Dej Cluj84 Intreprinderea miniera Dobrogea-Constanta Constanta85 Intreprinderea miniera Harghita-Miercurea Ciuc Harghita86 Intreprinderea salina Praid Harghita87 Intreprinderea miniera Orsova Mehedinti88 Intreprinderea miniera Slanic Prahova89 Intreprinderea miniera Cacica Suceava90 Intreprinderea miniera Ramnicu Valcea Valcea91 Centrala gazului metan- Medias- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Sibiu92 Intreprinderea de extractie gaz metan Medias Sibiu93 Intreprinderea de exploatare conducte magistrale gaz metan Medias Sibiu94 Trustul petrolului Pitesti Arges95 Trustul petrolului Moinesti Bacau96 Trustul petrolului Targu-Jiu Gorj97 Trustul petrolului Bolintin Ilfov98 Trustul petrolului Ploiesti Prahova99 Intreprinderea de utilaj petrolier si reparatii Teleajen Prahova100 Intreprinderea de reparat tractoare si motoare grele Poiana Campina Prahova101 Intreprinderea de reparatii utilaje electrice Campina Prahova102 Combinatul de oteluri speciale Targoviste Dambovita103 Centrala industriala siderurgica- Hunedoara- activitatea proprie a centraleiinclusiv combinatul siderurgic Hunedoara Hunedoara104 Intreprinderea Victoria – Calan Hunedoara105 Intreprinderea de fier Vlahita Harghita106 Centrala industriala siderurgica Resita- activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul siderurgic Resita Caras-Severin107 Intreprinderea “Otelul Rosu” -Otelul Rosu Caras-Severin108 Intreprinderea “Ciocanul” Nadrag Timis109 Centrala industriala siderurgica Galati- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Galati110 Intreprinderea Laminorul de tabla- Galati Galati111 Intreprinderea de constructii metalice Tecuci Galati112 Centrala industriala de prelucrari metalurgice Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti113 Intreprinderea metalurgica Aiud Alba114 Intreprinderea metalurgica Beclean Bistrita Nasaud115 Intreprinderea Laminorul Braila Braila116 Intreprinderea de sarma si produse din sarma Buzau Buzau117 Combinatul metalurgic Campia Turzii Cluj118 Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati Galati119 Intreprinderea metalurgica Iasi Iasi120 Intreprinderea de tevi Roman Neamt121 Centrala industriala pentru produse refractare Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov122 Intreprinderea de produse refractare “Refractar” Alesd Alba123 Intreprinderea de produse refractare Alba Iulia Bihor124 Intreprinderea de produse refractare “9 Mai” Turda Cluj125 Intreprinderea “Carbochim” Cluj-Napoca Cluj126 Intreprinderea de produse refractare Pleasa Prahova127 Centrala industriala pentru materiale neferoase si rare Slatina- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Aluminiu Slatina Olt128 Intreprinderea de alumina Oradea Bihor129 Intreprinderea de prelucrare a aluminiului Slatina Olt130 Intreprinderea de produse carbunoase Slatina Olt131 Combinatul metalurgic Tulcea Tulcea132 Intreprinderea metalurgica “Neferal” – Branesti M. Bucuresti133 Intreprinderea metalurgica “Laromet” – Bucuresti M. Bucuresti134 Intreprinderea Sinterom- Cluj Napoca Cluj135 Intreprinderea de supape bolturi – Topoloveni Arges136 Intreprinderea de piese si armaturi din aluminiu si pistoane auto -Slatina Olt137 Centrala industrila de autovehicule pentru transport – Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov138 Intreprinderea de masini agregate si subansamble auto “Sf. Gheorghe” Covasna139 Intreprinderea de radiatoare si cabluriBrasov Brasov140 Intreprinderea mecanica de piase de schimb Oradea Bihor141 Intreprinderea de pise auto Iasi Iasi142 Intreprinderea metalurgica “Republica” Reghin Mures143 Intreprinderea de piese auto Satu Mare Satu Mare144 Intreprinderea mecanica Marsa Sibiu145 Intreprinderea de piese auto Sibiu Sibiu146 Intreprinderea “Automecanica” Medias Sibiu147 Intreprinderea “Autobuzul ” Bucuresti M. Bucuresti148 Intreprinderea “Automecanica” Bucuresti M. Bucuresti149 Centrala industriala de autovehicule- colibasi- Pitesti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Autoturisme Colibasi- Pitesti Arges150 Intreprinderea mecanica Campulung- Muscel Arges151 Intreprinderea de accesoriipentru mijloace de transport – Oradea Bihor152 Intreprinderea de subansamble si dispozitive verificatoare auto – Costesti Arges153 Centrala industriala de tractoare si masini agricole Brasov- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Tractorul” brasov Brasov154 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor155 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin156 Intreprinderea Tehnofrig Cluj157 Intreprinderea de Armaturi industriale -Oradea Bihor158 Intreprinderea de otel Strehaia Mehedinti159 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt160 Intreprinderea mecanica Codlea Brasov161 Intreprinderea mecanica Brasov Brasov162 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor163 Intreprinderea de garnituride frana si etansare Ramnicu-Sarat Buzau164 Intreprinderea mecanica de utilaje Medgidia Constanta165 Intreprinderea de tractoare si masini agricole “7 Noiembrie ” Craiova Dolj166 Intreprinderea mecanica Bailesti Dolj167 Intreprinderea mecanica pentru echipamente hidraulice Galati Galati168 Intreprinderea de tractoare Miercurea-Ciuc Harghita169 Intreprinderea mecanica”Ceahlaul” Piatra Neamt Neamt170 Intreprinderea mecanica fina Sinaia Prahova171 Intreprinderea „Tehnometal“ – Timisoara Timis172 Intreprinderea de masini agricole „Semanatoarea“ Bucuresti M. Bucuresti173 Centrala industriala de utilaj tehnologic, chimic si rafinarii- Bucuresti -activitatea proprie a centraleiinclusivintreprinderea de utilaj chimic “Grivita Rosie” Bucuresti M. Bucuresti174 Intreprinderea metalurgica Bacau Bacau175 Intreprinderea de utilaj tehnologic Buzau Buzau176 Intreprinderea „Armatura“ Cluj-napoca Cluj177 Intreprinderea mecanicade utilaj tehnologic Moreni Dambovita178 Intreprinderea de armaturi industriale din fonta si otel Zalau Salaj179 Intreprinderea de constructii de masini si utilaj greu _Giurgiu Giurgiu180 Intreprinderea de utilaj chimic Ploiesti Prahova181 Intreprinderea de utilaj chimic si forja Ramnicu-Valcea Valcea182 Intreprinderea mecanica de utilaj chimic- Bucuresti M. Bucuresti183 Intreprinderea de pompe Aversa Bucuresti M. Bucuresti184 Intreprinderea de Ventilatoare- Bucuresti M. Bucuresti185 Centrala industriala de utilaj petrolier si minier -Ploiesti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea „1 Mai“ Ploiesti186 Intreprinderea de utilaj petrolier Targoviste Dambovita187 Intreprinderea Mecanica Targoviste Dambovita188 Intreprinderea de utilaj minier Petrosani Hunedoara189 Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier Baia Mare Maramures190 Intreprinderea „Unio“ Satu Mare Satu Mare191 Intreprinderea mecanica Campina Prahova192 Intreprinderea „Neptun“ Campina Prahova193 Intreprinderea de piese turnate Campina Prahova194 Intreprinderea de utilaj minier Filipestii de Padure Prahova195 Intreprinderea de Ventilatoare si instalatii de ventilatie Vaslui Vaslui196 Centrala industriala de utilaj energetic metalurgic si masini de ridicat- Bucuresti activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti M. Bucuresti197 Intreprinderea mecanica „Dr. Petru Groza“ Bihor198 Intreprinderea de utilaj de ridicat Lugoj Timis199 Combinatul industrial pentru constructii de masini Bistrita Bistrita-Nasaud200 Intreprinderea de constructii de masini Resita Caras-Severin201 Intreprinderea de constructii de masini Caransebes Caras-Severin202 Intreprinderea de constructii metalice Bocsa Caras-Severin203 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin204 Intreprinderea de accesorii Valiug- Resita Caras-Severin205 Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca Cluj206 Intreprinderea „Tehnofrig“ – Cluj-Napoca Cluj207 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt208 Intreprinderea „Independenta“ – Sibiu Sibiu209 Intreprinderea mecanica Timisoara Timis210 Intreprinderea „Vulcan“ -Bucuresti M. Bucuresti211 Intreprinderea „Metalica“ – Bucuresti M. Bucuresti212 Centrala industriala de utilaj tehnologic si material rulant – Bucuresti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea 23 August M. Bucuresti213 Intreprinderea de vagoane Arad Arad214 Intreprinderea „Hidromecanica“ Brasov Brasov215 Intreprinderea de utilaj greu „Progresul“ Braila Braila216 Intreprinderea mecanica „Nicolina“ Iasi Iasi217 Combinatul de utilaj greu Iasi Iasi218 Intreprinderea de vagoane Drobeta Turnu-Severin Mehedinti219 Intreprinderea mecanica Drobeta Turnu-Severin Mehedinti220 Intreprinderea de vagoane Caracal Olt221 Intreprinderea de osii si boghiuri Bals Olt222 Intreprinderea „Steaua Rosie“ Bucuresti M. Bucuresti223 Intreprinderea „Timpuri Noi“ Bucuresti M. Bucuresti224 Centrala industriala de rulmenti si organe de asamblare – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea „Rulmentul“ Brasov- Brasov Brasov225 Intreprinderea de rulmenti Barlad Vaslui226 Intreprinderea de rulmenti Alexandria Teleorman227 Intreprinderea de rulmenti Ploiesti Prahova228 Intreprinderea de suruburi Bacau Bacau229 Intreprinderea de suruburi Botosani Botosani230 Intreprinderea de suruburi Brasov Brasov231 Intreprinderea de suruburi Targu-Secuiesc Covasna232 Intreprinderea de suruburi Sighetul-Marmatiei Maramures233 Intreprinderea de suruburi Medias Sibiu234 Centrala industriala navala Galati- activitatea proprie a centralei inclusiv Santierul Naval Galati Galati235 Santierul Naval Braila Braila236 Santierul Naval Constanta Constanta237 Intreprinderea de constructii de nave si piese turnate Oltenita Giurgiu238 Santierul naval Giurgiu Giurgiu239 Santierul Naval Drobeta-Turnu Severin Mehedinti240 Intreprinderea Mecanica Navala Constanta Constanta241 Intreprinderea Mecanica Navala Galati Galati242 Santierul Naval Tulcea Tulcea243 Intreprinderea Navala de elice, piese turnate din metale neferoase, piese turnate si forjate din otel Galati Galati244 Centrala Industriala de Masini-Unelte, Mecanica-Fina si Scule- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti245 Intreprinderea de accesorii pentru masini unelte Blaj Alba246 Intreprinderea de strunguri Arad Arad247 Intreprinderea de masini unelte Bacau Bacau248 Intreprinderea Infratirea Oradea Bihor249 Intreprinderea de scule Rasnov Brasov250 Intreprinderea de unelte si scule Brasov Brasov251 Intreprinderea de utilaj greu Craiova Dolj252 Intreprinderea de strunguri Targoviste Dambovita253 Intreprinderea mecanica Gheorghieni harghita254 Intreprinderea de masini agregate si masini unelte Iasi Iasi255 Intreprinderea mecanica Roman Neamt256 Intreprinderea Turnatoria de piese din fonta pentru masini-unelte Ramnicul Sarat Buzau257 Intreprinderea de masini unelte pentru presare si forjare Targu Jiu Gorj258 Intreprinderea de masini unelte, accesorii si scule Baia -Mare Maramures259 Intreprinderea mecanica Sibiu Sibiu260 Intreprinderea Balanta Sibiu Sibiu261 Intreprinderea mecanica Suceava Suceava262 Intreprinderea de dispozitive, stante, matrite si scule aschietoare Focsani Vrancea263 Intreprinderea de aparate si utilaje pentru cercetari Bucuresti M. Bucuresti264 Intreprinderea Steaua Rosie Bucuresti M. Bucuresti265 Centrala industriala de motoare si materiale electrotehnice – Bucuresti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de cabluri si materiale electrooizolante Bucuresti M. Bucuresti266 Intreprinderea de motoare electrice Pitesti Arges267 Intreprinderea “Electroprecizia” Sacele Brasov268 Intreprinderea de aparataj electric auto si motoare electrice Sf. Gheorghe Covasna269 Intreprinderea de frigidere Gaiesti Dambovita270 Intreprinderea “Electromures” Timisoara Timis271 Intreprinderea de fabricare si montaj ascensoare Bucuresti M. Bucuresti272 Intreprinderea “Acumulatorul” Bucuresti M. Bucuresti273 Intreprinderea de Masini Electrice Bucuresti M. Bucuresti274 Intreprinderea de cabluri si materiale electroizolante Bucuresti M. Bucuresti275 Centrala industriala de electronica si tehnica de calcul -activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de calculatoare electronice Bucuresti- Bucuresti M. Bucuresti276 Intreprinderea de produse electronice si electrotehnice “Electroarges” – Curtea de Arges Arges277 Intreprinderea “Romlux” Targoviste Dambovita278 Intreprinderea “Steaua Electrica” Fieni Dambovita279 Intreprinderea Tehnoton Iasi Iasi280 Intreprinderea de ferite Urziceni Ilfov281 Intreprinderea “Electronica” Bucuresti M. Bucuresti282 Intreprinderea de piese radio si semiconductori Baneasa M. Bucuresti283 Intreprinderea de aparate electronice de masura si industriale Bucuresti M. Bucuresti284 Intreprinderea de cinescoape Bucuresti M. Bucuresti285 Intreprinderea pentru intretinerea si repararea utilajelor de calcul si de electronica profesionala Bucuresti M. Bucuresti286 Intreprinderea “Conect” bucuresti M. Bucuresti287 Intreprinderea de echipamente periferice Bucuresti M. Bucuresti288 Intreprinderea de relee medias Sibiu289 Centrala industriala de echipamente telecomunicatii si automatizari – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea ” Automatica” Bucuresti M. Bucuresti290 Intreprinderea de aparataj electronic de joasa tensiune ” Electrocontact” Botosani Botosani291 Intreprinderea de contactoare Buzau Buzau292 Intreprinderea de organe de asamblare pentru industria electrotehnica Ramnicu Sarat Buzau293 Intreprinderea de izolatorielectrici de joasa tensiune Tg. Secuiesc Covasna294 Intreprinderea “Sinterom” Cluj – Napoca Cluj295 Intreprinderea de panouri si tablouri electrice Alexandria Teleorman296 Intreprinderea de aparataj electric de instalatii – titu Dambovita297 Intreprinderea de elemente pneumatice si aparate de masura Barlad Vaslui298 Intreprinderea de aparate electrice de masurat Timisoara Timis299 Intreprinderea de elemente de automatizari Bucuresti M. Bucuresti300 Intreprinderea “Electroaparataj” Bucuresti M. Bucuresti301 Intreprinderea “Electromagnetica” Bucuresti M. Bucuresti302 Intreprinderea “Electrotehnica ” Bucuresti M. Bucuresti303 Centrala industriala de masini si utilaje pentru industria usoara – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – Bucuresti M. Bucuresti304 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb Botosani Botosani305 Intreprinderea “Metalul Rosu” Cluj- Napoca Cluj306 Intreprinderea “Unirea” Cluj – Napoca Cluj307 Intreprinderea “Electrometal” Cluj-Napoca Cluj308 Intreprinderea “Nicovala” Sighisoara Mures309 Intreprinderea “Metalotehnica” Tg. Mures Mures310 Intreprinderea de masini textile “IMATEX” Tg. Mures Mures311 Intreprinderea de utilaje pentru industria usoara “Izlaz” Alexandria Teleorman312 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb “9 Mai” Lugoj Timis313 Intreprinderea de accesorii metalice pentru industria textila “AMIT” Bucuresti M. Bucuresti314 Intreprinderea “Precizia” Bucuresti M. Bucuresti315 Intrreprinderea de semiconductori Bucuresti M. Bucuresti316 Intreprinderea Mecanica Bailesti Dolj317 Intreprinderea Ceahlaul Tg. Neamt Neamt318 Intreprinderea mecanica utilaje agricole Medgidia Constanta319 Centrala industriala de rafinarii si petrochimie – activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul Petrochimic Brazi Prahova320 Combinatul petrochimic Pitesti Arges321 Combinatul Petrochimic Borzesti Bacau322 Intreprinderea Rafinaria Darmanesti Bacau323 Intreprinderea Rafinaria Crisana Bihor324 Intreprinderea Rafinaria Brasov Brasov325 Combinatul petrochimic Midia- Navodari Constanta326 Combinatul petrochimic Teleajen Prahova327 Intreprinderea Rafinaria Ploiesti Prahova328 Intreprinderea Rafinaria “Vega” Ploiesti Prahova329 Intreprinderea Rafinaria Campina Prahova330 Intreprinderea chimica “Carbosin” Copsa Mica Sibiu331 Combinatul petrochimic “Solventul” Timisoara Timis332 Centrala industriala de ingrasaminte chimice Craiova- activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul Chimic Craiova Dolj333 Combinatul de ingrasaminte chimice Arad Arad334 Combinatul de ingrasaminte chimice Baca Bacau335 Combinatul chimic Fagaras Brasov336 Combinatul chimic Victoria Brasov337 Combinatul de ingrasaminte chimice Navodari Constanta338 Combinatul de ingrasaminte chimice Slobozia Ialomita339 Combinatul de ingrasaminte chimice Tirgu- Mures Mures340 Combinatul de ingrasaminte chimice Piatra Neamt Neamt341 Combinatul de ingrasaminte chimice Valea Calugareasca Prahova342 Combinatul de ingrasaminte chimice Turnu Magurele Teleorman343 Centrala industriala de medicamente, cosmetice, coloranti si lacuri – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica, direct subordonate- Bucuresti M. Bucuresti344 Intreprinderea chimica “Sinteza” Oradea Bihor345 Intreprinderea de coloranti “Colorom” Codlea Brasov346 Intreprinderea de produse cosmetice “Nivea” Brasov Brasov347 Intreprinderea de medicamente “Terapia” Cluj- Napoca Cluj348 Intreprinderea chimica Craiova Dolj349 Intreprinderea de antibiotice Iasi Iasi350 Intreprinderea de detergenti “Dero” Ploiesti Prahova351 Intreprinderea “Progresul” Ploiesti Prahova352 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Azur” Timisoara Timis353 Intreprinderea chimica Marasesti Vrancea354 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Policolor” M.Bucuresti355 Intreprinderea de medicamente si coloranti “Sintofarm” M.Bucuresti356 Intreprinderea de medicamente “Biofarm” M.Bucuresti357 Intreprinderea de produse cosmetice “Nmiraj” M.Bucuresti358 Intreprinderea de sapun “Stela” M.Bucuresti359 Intreprinderea chimica “Victoria” M.Bucuresti360 Centrala industriala de fire si fibre sintetice – activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul de fibre sintetice Savinesti Neamt361 Combinatul de fibre artificiale “Vascoza” Lupeni Hunedoara362 Combinatul de fibre sintetice Iasi Iasi363 Intreprinderea de fibre artificiale “Viscofil” M. Bucuresti364 Centrala industriala de produse anorganice -activitatea proprie a centralei, inclusiv combinatul chimic Ramnicul- Valcea Valcea365 Combinatul de produse sodice Ocna Mures Alba366 Intreprinderea chimica Turda Cluj367 Combinatul chimic Tarnaveni Mures368 Combinatul de produse sodice Govora Valcea369 Centrala industriala de prelucrare cauciuc si mase plastice- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Popesti Leordeni M. Bucuresti370 Combinatul de articole tehnice din cauciuc Pitesti Arges371 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc Brasov Brasov372 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Buzau Buzau373 Intreprinderea “Napochim” Cluj- Napoca Cluj374 Intreprinderea “Energia” -Constanta Constanta375 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc si cauciuc regenerat Targu Jiu Gorj376 Intreprinderea chimica Orastie Hunedoara377 Intreprinderea de prelucrare mase plastice iasi Iasi378 Intreprinderea “Prodcomplex” Targu Mures Mures379 Intreprinderea de anvelope”Victoria” Floresti Prahova380 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Dragasani Valcea381 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Focsani Vrancea382 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Bucuresti M. Bucuresti383 Combinatul de articole din cauciuc Jilava M. Bucuresti384 Centrala de utilaje si piese de schimb pentru industria chimica – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unuitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti385 Intreprinderea de utilaj chimic Borzesti Bacau386 Intreprinderea de utilaj chimic Fagaras Brasov387 Intreprinderea de utilaj chimic Gaesti Dambovita388 Intreprinderea de matrite si piese din fonta Odorheiul Secuiesc Harghita389 Intreprinderea de utilaje si prelucrari cauciuc Baicoi Prahova390 Intreprinderea de piese schimb si utilaje pentru industria chimica Satu Mare Satu Mare391 Intreprinderea de aparate de masura si control Otopeni M.Bucuresti392 Institutul central de cercetari chimice Bucuresti M.Bucuresti393 Intreprinderea chimica Rasnov Brasov394 Intreprinderea chimica Dudesti M. Bucuresti395 Centrala de prelucrare a lemnului Bucuresti M. Bucuresti396 Combinatul de prelucrare a lemnului Blaj Alba397 Combinatul de prelucrare a lemnului Sebes Alba398 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cimpeni Alba399 Combinatul de prelucrare a lemnului Arad Arad400 Combinatul de prelucrare a lemnului Pitesti Arges401 Combinatul de prelucrare a lemnului Bacau Bacau402 Combinatul de prelucrare a lemnului Comanesti Bacau403 Combinatul de prelucrare a lemnului Oradea Bihor404 Combinatul de prelucrare a lemnului Bistrita Bistrita-Nasaud405 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Botosani Botosani406 Combinatul de prelucrare a lemnului Brasov Brasov407 Combinatul de prelucrare a lemnului Braila Braila408 Combinatul de prelucrare a lemnului Caransebes Caras-Severin409 Combinatul de prelucrare a lemnului Gherla Cluj410 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cluj – Napoca Cluj411 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Dej Cluj412 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Constanta Constanta413 Combinatul de prelucrare a lemnului Sfantu Gheorghe Covasna414 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Pucioasa Dambovita415 Intreprinderea “Metal- lemn” Craiova Dolj416 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Galati Galati417 Combinatul de prelucrare a lemnului Targu-Jiu Gorj418 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Gheorghieni Harghita419 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Miercurea Ciuc Harghita420 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Deva Hunedoara421 Combinatul de prelucrare a lemnului Sighetu Marmatiei Maramures422 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Iasi Iasi423 Combinatul de prelucrare a lemnului Turnu-Severin Mehedinti424 Intreprinderea ILEFOR Targu Mures Mures425 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Reghin Mures426 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Targu Mures Mures427 Combinatul de prelucrare a lemnului Piatra Neamt Neamt428 Intreprinderea de mobila tapisata si produse de tapiserie “Relaxa Mizil” Prahova429 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Ploiesti Prahova430 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Satu Mare Satu Mare431 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Zalau Salaj432 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Sibiu Sibiu433 Combinatul de prelucrare a lemnului Suceava Suceava434 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Radauti Suceava435 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Timisoara Timis436 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Vaslui Vaslui437 Combinatul de prelucrare a lemnului Ramnicu-Valcea Valcea438 Combinatul de prelucrare a lemnului Focsani Vrancea439 Intreprinderea “Arta Mobilei” M. Bucuresti440 Intreprinderea “Produse lemn mobila” M. Bucuresti441 Intreprinderea de casete de radio si televizoare M. Bucuresti442 Centrala de exploatare a lemnului Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea forestiera de exploatare si transport Bucuresti M. Bucuresti443 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sebes Alba444 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Arad Arad445 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Pitesti Arges446 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bacau Bacau447 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Oradea Bihor448 Intreprinderea de impletituri Oradea Bihor449 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bistrita Bistrita-Nasaud450 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Brasov Brasov451 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Nehoiu Buzau452 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Caransebes Caras-Severin453 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Cluj-Napoca Cluj454 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Constanta Constanta455 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Secuiesc Covasna456 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Jiu Gorj457 Combinatul de exploatare si prelucrare a lemnului Toplita Harghita458 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Miercurea Ciuc Harghita459 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Deva Hunedoara460 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Iasi Iasi461 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Baia Mare Maramures462 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Orsova Mehedinti463 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Reghin Mures464 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Piatra Neamt Neamt465 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ploisti Prahova466 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Satu Mare Satu Mare467 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sibiu Sibiu468 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Suceava Suceava469 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Timisoara Timis470 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ramnicu Valcea Valcea471 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Focsani Vrancea472 Centrala industriala de celuloza si hartie Braila- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridicadirect subordonate Braila473 Intreprinderea de celuloza si hartie “Letea” Bacau Bacau474 Intreprinderea de hartie Petresti Alba475 Intreprinderea de hartie “Bistrita” Prundul Bargaului Bistrita-Nasaud476 Intreprinderea de celuloza si hartie Zarnesti Brasov477 Intreprinderea de hartie cretata si carton ondulat Ghimbav Brasov478 Intreprinderea de celuloza si hartie Dej Cluj479 Intreprinderea de cartoane si confectii “Mucart” Cluj-Napoca Cluj480 Intreprinderea de celuloza si hartie Palas-Constanta Constanta481 Intreprinderea de celuloza si hartie Calarasi Ialomita482 Intreprinderea de celuloza si hartie Drobeta-Turnu Severin Mehedinti483 Intreprinderea de celuloza si hartie “Reconstructia” Piatra Neamt Neamt484 Intreprinderea de hartie si cartoane “Comuna din Paris” Piatra Neamt Neamt485 Intreprinderea de hartie Busteni Prahova486 Intreprinderea de cartoane si confectii “Prahova” Scaieni Prahova487 Combinatul de celuloza si hartie Suceava Suceava488 Centrala cimentului – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti489 Combinatul pentru lianti Campulung Arges490 Combinatul pentru lianti si azbociment Alesd Bihor491 Combinatul pentru lianti Hoghiz Brasov492 Combinatul pentru lianti Brasov Brasov493 Combinatul pentru lianti si materiale refractare Turda Cluj494 Combinatul pentru lianti si azbociment Medgidia Constanta495 Combinatul pentru lianti si azbociment Fieni Dambovita496 Combinatul pentru lianti si azbociment Targu Jiu Gorj497 Intreprinderea pentru lianti Deva Hunedoara498 Combinatul pentru lianti si azbociment Bicaz Neamt499 Centrala materialelor de constructii Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti500 Intreprinderea de materiale de constructii Oradea Bihor501 Intreprinderea de materiale de constructii Brasov Brasov502 Intreprinderea de materiale de constructii Buzau Buzau503 Intreprinderea de produse din ceramica fina pentru constructii Cluj-Napoca Cluj504 Intreprinderea de materiale de constructii Turda Cluj505 Intreprinderea de prefabricate din beton si materiale de constructii Constanta Constanta506 Intreprinderea de prefabricate din beton celular autoclavizat Constanta Constanta507 Intreprinderea de materiale de constructii Doicesti Dambovita508 Intreprinderea de prefabricate din beton Craiova Dolj509 Intreprinderea de prefabricate din beton Galati Galati510 Intreprinderea de materiale de constructii Deva Hunedoara511 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii Simeria Hunedoara512 Intreprinderea de materiale de constructii Calarasi Ialomita513 Intreprinderea de materiale de constructii Iasi Iasi514 Intreprinderea de produse ceramice Sighisoara Mures515 Intreprinderea de materiale de constructii Roman Neamt516 Intreprinderea de materiale de constructii “1 Mai” Bucov Prahova517 Intreprinderea de materiale izolatoare”Matizol” Berceni Prahova518 Intreprinderea de materiale de constructii Satu Mare Satu Mare519 Intreprinderea de produse ceramice Zalau Salaj520 Intreprinderea de produse ceramice “Record” Sibiu Sibiu521 Intreprinderea de prefabricate din beton Timisoara Timis522 Intreprinderea de produse ceramice Jimbolia Timis523 Intreprinderea de produse ceramice Lugoj Timis524 Intreprinderea “EXTRACERAM” Timisoara Timis525 Intreprinderea de materiale izolatoare Vaslui Vaslui526 Intreprinderea de materiale de constructii Odobesti Vrancea527 Intreprinderea de materiale de constructii “Cesarom” M. Bucuresti528 Intreprinderea de materiale izolatoare Bucuresti M. Bucuresti529 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii “7 Noiembrie” Bucuresti M. Bucuresti530 Intreprindere de constructii prefabricate, agregate si betoane “Granitul” Bucuresti M. Bucuresti531 Centrala pentru utilaje si piese de schimb Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti532 Intreprinderea de utilaje Alba Iulia Alba533 Intreprinderea de articole metalice pentru mobila si binale Arad Arad534 Intreprinderea de suruburi “Anghel Saligni” Cernavoda Constanta535 Intreprinderea de tamplarie metalica si produse pentru constructii din materiale plastice Buzau Buzau536 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Filiasi Dolj537 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Gheorghieni Harghita538 Intreprinderea de utilaje si piese schimb si reparatii Iasi Iasi539 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Reghin Mures540 Intreprinderea de produse tehnico-sanitare “Feroemail” Prahova541 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Sibiu Sibiu542 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Suceava Suceava543 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Bucuresti M. Bucuresti544 Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Targoviste -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Dambovita545 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Alba Iulia Alba546 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Ghioroc Arad547 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Brasov Brasov548 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Turda Cluj549 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Roman Neamt550 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Slatina Olt551 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Odoreu Satu Mare552 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Tulcea Tulcea553 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Dragasani Valcea554 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Doaga Vrancea555 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Bragadiru M. Bucuresti556 Centrala de mecanizare pentru constructii industriale Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti557 Intreprinderea de reparatii Braila Braila558 Intreprinderea de reparatii Ploiesti Prahova559 Intreprinderea de aparataje si accesorii Alexandria Teleorman560 Intrerprinderea “6 Martie” Timisoara Timis561 Intreprinderea de constructii metalice si aparataje M. Bucuresti562 Intreprinderea de constructii metalice si prefabricate Bucuresti M. Bucuresti563 Centrala mecanica de material rulant – Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti564 Intreprinderea mecanica de material rulant Brasov Brasov565 Intreprinderea mecanica de material rulant “16 Februarie” Cluj-Napoca Cluj566 Intreprinderea mecanica de material rulant Craiova Dolj567 Intreprinderea mecanica de material rulant Simeria Hunedoara568 Intreprinderea mecanica de material rulant Pascani Iasi Iasi569 Intreprinderea mecanica de material rulant Rosiorii de Vede Teleorman570 Centrala industriala de reparatii auto- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti571 Intreprinderea de reparatii auto Cluj-Napoca Cluj572 Intreprinderea de reparatii auto Craiova Dolj573 Intreprinderea de reparatii auto Tecuci Galati574 Intreprinderea mecanica de reparatii auto si utilaje pentru transporturi Baia Mare Maramures575 Intreprinderea de reparatii auto Targu Mures Mures576 Intreprinderea de reparatii auto Campina Prahova577 Intreprinderea de reparatii auto Suceava Suceava578 Intreprinderea de reparatii auto Timisoara Timis579 Intreprinderea de prefabricate din beton Aiud Alba580 Intreprinderea de poduri metalice si prefabricate din beton Pitesti Arges581 Intreprinderea de cariere si balastiere Brasov Brasov582 Intreprinderea de aparate de cale Buzau Buzau583 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Harghita Harghita584 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Deva Hunedoara585 Intreprinderea de poduri din beton Giurgiu Giurgiu586 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Baia Sprie Maramures587 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Otopeni M. Bucuresti588 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Bucuresti- Chitila M. Bucuresti589 Santierul Naval Orsova Mehedinti590 Intreprinderea de constructii si reparatii echipament de telecomunicatii M. Bucuresti591 Centrala industriei bumbacului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti592 Intreprinderea textila “UTA” Arad Arad593 Intreprinderea “Textila Pitesti” Arges594 Intreprinderea textila “crisana” Oradea Bihor595 Intreprinderea “Textila Nasaud” Bistrita-Nasaud596 Intreprinderea textila “Moldova” Botosani Botosani597 Intreprinderea “Tesatoria Codlea” Brasov598 Intreprinderea “Textila” Buzau Buzau599 Intreprinderea “Textila Bucegi” Pucioasa Dambovita600 Intreprinderea textila “Oltul” Sf. Gheorghe Covasna601 Intreprinderea “Textila” Calafat Dolj602 Intreprinderea “Textila Galati” Galati603 Intreprinderea de ata si filatura”Odorhei” Harghita604 Intreprinderea “Filatura de bumbac Slobozia” Ialomita605 Intreprinderea “Tesatura Iasi” Iasi606 Intreprinderea “Textila Dunareana” Giurgiu Giurgiu607 Intreprinderea “Filatura de bumbac Oltenita” Giurgiu608 Intreprinderea de vata Buftea Ilfov609 Intreprinderea “Filatura de bumbac Baia Mare” Maramures610 Intreprinderea textila “Cazanele” orsova Mehedinti611 Intreprinderea “Tesatoria de bumbac” Sighisoara Mures612 Intreprinderea “Textila Slatina” Olt613 Intreprinderea textila “Ardeleana” Satu Mare Satu Mare614 Intreprinderea “Filatura de bumbac Carei” Olt615 Intreprinderea textila “Tarnava Medias” Sibiu616 Intreprinderea textila “Firul Rosu” Talmaciu Sibiu617 Intreprinderea textila ” 11 Iunie” Cisnadie Sibiu618 Intreprinderea “Filatura de bumbac” Campulung Moldovenesc Suceava619 Intreprinderea “Filatura de bumbac” Gura Humorului Suceava620 Intreprinderea “Textila Teleorman” Rosiorii de Vede Teleorman621 Intreprinderea “Textila Timisoara” Timis622 Intreprinderea “Textila Lugoj” Timis623 Intreprinderea textila “Bumbacul” Timisoara Timis624 Intreprinderea “Ambalajul metalic” Timisoara Timis625 Intreprinderea “Textila Vaslui” Vaslui626 Intreprinderea textila “Dacia” M. Bucuresti627 Intreprinderea “Industria bumbacului” M. Bucuresti628 Intreprinderea textila “Aurora” M. Bucuresti629 Intreprinderea textila “Suveica” M. Bucuresti630 Intreprinderea textila “7 Noiembrie” M. Bucuresti631 Intreprinderea “Bumbacaria romaneasca Jilava” M. Bucuresti632 Centrala industriei matasii, inului si canepii-Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti633 Intreprinderea textila “Drum Nou” Oradea Bihor634 Intreprinderea textila “Republica” Darste Brasov635 Intreprinderea de matase “Romania muncitoare” Cluj -Napoca Cluj636 Intreprinderea textila “Dobrogeana” Constanta Constanta637 Intreprinderea textila “Trainica” Pucioasa Dambovita638 Intreprinderea textila “Navodul” Galati Galati639 Intreprinderea de stofe de mobila si tesaturi tehnice Gheorghieni Harghita640 Intreprinderea ” Filatura de in si canepa” Gheorghieni Harghita641 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Deva Hunedoara642 Intreprinderea de matase”Victoria” Iasi Iasi643 Intreprinderea integrata de tesaturi subtiri tip in Pascani Iasi644 Intreprinderea de in si canepa “Textila” Iasi Iasi645 Intreprinderea Filatura si finisajul Balotesti Ilfov646 Intreprinderea textila “Intex” Paulesti Prahova647 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Sighisoara Mures648 Intreprinderea de in si canepa Negresti Satu Mare649 Intreprinderea textila “Solidaritatea” Satu Mare Satu Mare650 Intreprinderea textila “Matasea Rosie” Cisnadie Sibiu651 Intreprinderea “Filatura de in si canepa” Falticeni Suceava652 Intreprinderea textila “Garofita” Timisoara Timis653 Intreprinderea textila “Filatura de matase naturala” Lugoj Timis654 Intreprinderea textila “Arta textila” Timisoara Timis655 Intreprinderea “Filatura si tesatoria” Sanicolau Mare Timis656 Intreprinderea textila ” 13 Decembrie” Timisoara Timis657 Intreprinderea de panglici Zimnicea Teleorman658 Intreprinderea de matase “Select” M. Bucuresti659 Intreprinderea de matase “Flamura Rosie” M. Bucuresti660 Intreprinderea de matase “Borangicul” M. Bucuresti661 Intreprinderea de matase “Matasea populara” M. Bucuresti662 Intreprinderea de matase “Tesatoriile Reunite” M. Bucuresti663 Intreprinderea de stofe de mobila M. Bucuresti664 Intreprinderea textila “Unirea” M. Bucuresti665 Intreprinderea textila “Industria Iutei” M. Bucuresti666 Intreprinderea de in, canepa “Prodin” M. Bucuresti667 Centrala linii- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti668 Intreprinderea de stofe “Argeseana” Arges669 Intreprinderea Filatura de lina “Musceleana” Cetateni Arges670 Intreprinderea de postav Buhusi Bacau671 Intreprinderea de postav “Proletarul” Bacau Bacau672 Intreprinderea “Netex” Bistrita Bistrita-Nasaud673 Intreprinderea de stofe “Carpatex” Brasov Brasov674 Intreprinderea de postav Prejmer Brasov675 Intreprinderea textila “Octombrie Rosu” Ghimbav Brasov676 Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Buzau Buzau677 Intreprinderea integrata de lina Constanta Constanta678 Intreprinderea textila “Independenta” Craiova Dolj679 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Miercurea Ciuc Harghita680 Intreprinderea de volvatir Tg. Neamt Neamt681 Intreprinderea de stofe Sighisoara Mures682 Intreprinderea de stofe “Dorobantul” Ploiesti Prahova683 Intreprinderea de stofe “Filatura de lina pieptanata” Mizil Prahova684 Intreprinderea “Textila” Cisnadie Sibiu685 Intreprinderea “Libertatea” Sibiu Sibiu686 Intreprinderea textila “Dumbrava” Sibiu Sibiu687 Intreprinderea Industria linii Timisoara Timis688 Intreprinderea de palarii “Paltim” Timisoara Timis689 Intreprinderea de palarii “Lux” Periam Timis690 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Focsani Vrancea691 Intreprinderea de postav Azuga Prahova692 Intreprinderea “Textila” Grivita M. Bucuresti693 Intreprinderea romana de pisla M. Bucuresti694 Intreprinderea “Filatura de lina piptanata” M. Bucuresti695 Intreprinderea “Munca Textila” M. Bucuresti696 Centrala industriei tricotajelor- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti697 Intreprinderea de ciorapi Sebes Alba698 Intreprinderea de tricotaje “Tricoul rosu” Arad Arad699 Intreprinderea de tricotaje “Miorita” Oradea Bihor700 Intreprinderea de tricotaje Brasov Brasov701 Intreprinderea de tricotaje Buzau Buzau702 Intreprinderea de tricotaje “Somesul” Cluj-Napoca Cluj703 Intreprinderea de tricotaje Miercurea Ciuc Harghita704 Intreprinderea de tricotaje Toplita Harghita705 Intreprinderea de tricotaje Hunedoara Hunedoara706 Intreprinderea de tricotaje si perdele Pascani Iasi707 Intreprinderea de tricotaje “Moldova” Iasi Iasi708 Intreprinderea de tricotaje “Unitatea” Sighet Maramures709 Intreprinderea de tricotaje “8 Martie” Piatra neamt Neamt710 Intreprinderea de tricotaje “Smirodava” Roman Neamt711 Intreprinderea de tricotaje Caracal Olt712 Intreprinderea de tricotaje Campina Prahova713 Intreprinderea de tricotaje “Tricotex” Satu Mare Satu Mare714 Intreprinderea de tricotaje Cehu Silvaniei Salaj715 Intreprinderea de tricotaje “Drapelul rosu” Sibiu Sibiu716 Intreprinderea de ciorapi”7 Noiembrie” Sibiu Sibiu717 Intreprinderea de manusi si ciorapi Agnita Sibiu718 Intreprinderea de tricotaje “Zimbrul” Suceava Suceava719 Intreprinderea de tricotaje “Bucovina” Radauti Suceava720 Intreprinderea de tricotaje “1 Iunie” Timisoara Timis721 Intreprinderea de ciorapi Timisoara Timis722 Intreprinderea de tricotaje Husi Vaslui723 Intreprinderea de tricotaje Focsani Vrancea724 Intreprinderea de tricotaje “Crinul” M. Bucuresti725 Intreprinderea “Tricotajul rosu” M. Bucuresti726 Intreprinderea de tricotaje “Tanara Garda” M. Bucuresti727 Intreprinderea de tricotaje “Tricodava” M. Bucuresti728 Intreprinderea de ciorapi “Apolo” M. Bucuresti729 Intreprinderea de ace de tricotat M. Bucuresti730 Centrala industriei confectiilor- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti731 Intreprinderea de confectii Arad Arad732 Intreprinderea de confectii Curtea de Arges Arges733 Intreprinderea de confectii Bacau Bacau734 Intreprinderea de confectii Marghita Bihor735 Intreprinderea de confectii Oradea Bihor736 Intreprinderea de confectii Dorohoi Botosani737 Intreprinderea de confectii Botosani Botosani738 Intreprinderea de confectii Braila Braila739 Intreprinderea de confectii Ramnicu Sarat Buzau740 Intreprinderea de confectii Resita Caras-Severin741 Intreprinderea de confectii “Flacara” Cluj-napoca Cluj742 Intreprinderea de confectii “Peninsula” comuna Lumina Constanta743 Intreprinderea de confectii “Targu Secuiesc” Cluj-napoca Covasna744 Intreprinderea de confectii Craiova Dolj745 Intreprinderea de confectii Targu Jiu Gorj746 Intreprinderea de confectii Odorhei Harghita747 Intreprinderea de confectii Miercurea Ciuc Harghita748 Intreprinderea de confectii Calarasi Ialomita749 Intreprinderea de stofe tricotate si confectii Iasi Iasi750 Intreprinderea de confectii Baia mare Maramures751 Intreprinderea de confectii “Portile de Fier” Drobeta Turnu Severin Mehedinti752 Intreprinderea de confectii “Tarnava” Sighisoara Mures753 Intreprinderea de confectii “Muresul” Tg. Mures Mures754 Intreprinderea de confectii “Mondiala” Satu Mare Satu Mare755 Intreprinderea de confectii “Steaua rosie” Sibiu Sibiu756 Intreprinderea de confectii “Bega” Timisoara Timis757 Intreprinderea de confectii Vaslui Vaslui758 Intreprinderea de confectii Barlad Vaslui759 Intreprinderea de confectii Focsani Vrancea760 Centrala industriei pielariei, cauciucului si incaltamintei -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti761 Intreprinderea de incaltaminte “Ardeleana” Alba Iulia Alba762 Intreprinderea de piele si marochinarie “Caprioara” Sebes Alba763 Intreprinderea de incaltaminte si calapoade “Libertatea” Arad Arad764 Intreprinderea de incaltaminte Pitesti Arges765 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Partizanul” Bacau Bacau766 Intreprinderea de incaltaminte “Solidaritatea” Oradea Bihor767 Intreprinderea de incaltaminte “Crisul” Oradea Bihor768 Intreprinderea de incaltaminte “Bihoreana” Marghita Bihor769 Intreprinderea de incaltaminte “Arta” Oradea Bihor770 Intreprinderea de blanarie “1 Mai” Oradea Bihor771 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Timpuri Noi” Brasov Brasov772 Intreprinderea de incaltaminte “Clujana” Cluj-Napoca Cluj773 Intreprinderea “Tabacaria Bucovat” Dolj774 Intreprinderea de blanarie “Vidra” Orastie Hunedoara775 Intreprinderea pentru materiale sportive Reghin Mures776 Intreprinderea de piele si manusi Targu Mures Mures777 Intreprinderea “Tabacaria Minerala Corabia” Olt778 Intreprinderea de piele “Poporul” Ploiesti Prahova779 Intreprinderea de piele “Drum Nou” Satu Mare Satu Mare780 Intreprinderea de piele si incaltaminte “8 Mai” Medias Sibiu781 Intreprinderea de piele, incaltaminte si marochinarie “13 Decembrie” Sibiu Sibiu782 Intreprinderea de piele si incaltaminte Agnita Sibiu783 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Staruinta” Suceava Suceava784 Intreprinderea de incaltaminte “Banatul” Timisoara Timis785 Intreprinderea de incaltaminte “Modern” Timisoara Timis786 Intreprinderea romana de piele Timisoara Timis787 Intreprinderea de incaltaminte Jimbolia Timis788 Intreprinderea de calapoade Lugoj Timis789 Intreprinderea de piele si manusi Timisoara Timis790 Intreprinderea de nasturi Jimbolia Timis791 Intreprinderea de mase plastice “Dermatina” Timisoara Timis792 Intreprinderea de mase plastice si incaltaminte “Victoria” Timis793 Intreprinderea de spume poliuretanice Timisoara Timis794 Intreprinderea “Pretim” Timisoara Timis795 Intreprinderea de incaltaminte Husi Vaslui796 Intreprinderea de piele si incaltaminte Ramnicu Valcea Valcea797 Intreprinderea de talpa si incaltaminte din cauciuc Dragasani Valcea798 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Pionierul” M. Bucuresti799 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Flacara Rosie” M. Bucuresti800 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Carmen” M. Bucuresti801 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Republica” M. Bucuresti802 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Tehnica Noua” M. Bucuresti803 Intreprinderea de incaltaminte cauciuc U.C.R M. Bucuresti804 Intreprinderea de piele sintetica M. Bucuresti805 Intreprinderea de bunuri de consumdin cauciuc Jilava M. Bucuresti806 Intreprinderea de nasturi si mase plastice M. Bucuresti807 Intreprinderea de incaltaminte “Progresul” M. Bucuresti808 Intreprinderea “Tabacaria minerala” Jilava M. Bucuresti809 Intreprinderea “Prefin” M. Bucuresti810 Intreprinderea Antilopa M. Bucuresti811 Centrala industriei sticlei si ceramicii fine -Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti812 Intreprinderea de portelan de menaj Alba Iulia Alba813 Intreprinderea de portelan de menaj Curtea de Arges Arges814 Intreprinderea de sticlarie “Padurea Neagra” Alesd Bihor815 Intreprinderea de sticlarie de menaj Bistrita Bistrita-Nasaud816 Intreprinderea de sticlarie si portelan Dorohoi Botosani817 Intreprinderea de exploatare miniera Miorcani Botosani818 Intreprinderea de sticlarie de menaj Berca Buzau819 Intreprinderea de geamuri Buzau Buzau820 Intreprinderea de sticlarie Turda Cluj821 Intreprinderea de sticlarie menaj Gherla Cluj822 Intreprinderea de portelan”Iria” Cluj-Napoca Cluj823 Intreprinderea de sticlarie de menaj Targu Jiu Gorj824 Intreprinderea de faianta si sticlarie Baia Mare Maramures825 Intreprinderea de sticlarie si faianta Sighisoara Mures826 Intreprinderea de geamuri Tarnaveni Mures827 Intreprinderea de sticlarie Azuga Prahova828 Intreprinderea de sticlarie Prahova Ploiesti Prahova829 Intreprinderea pentru exploatarea si prelucrarea materialelor metalifere Valenii de Munte Prahova830 Intreprinderea de geamuri Scaieni Prahova831 Intreprinderea de sticlarie “Victoria muncii” Poiana Codrului Satu Mare832 Intreprinderea de sticlarie “Vitrometan” Medias Sibiu833 Intreprinderea de sticlarie Avrig Sibiu834 Intreprinderea de geamuri Medias Sibiu835 Intreprinderea de sticlarie de menaj Suceava Suceava836 Intreprinderea de sticlarie Tomesti Timis837 Intreprinderea de articole de sticlarie Bucuresti M. Bucuresti838 Intreprinderea de fire si tesaturi din fire de sticla M. Bucuresti839 Centrala industriei articolelor casnice- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti840 Intreprinderea “Bunuri metalice” Arad Arad841 Intreprinderea de ceasuri “Victoria” Arad Arad842 Intreprinderea “Aradeanca” Arad Arad843 Intreprinderea “Metalica” Oradea Bihor844 Intreprinderea de mase plastice „Viitorul“ Oradea Bihor845 Intreprinderea de pensule Cluj -Napoca Cluj846 Intreprinderea „11 Iunie“ Galati Galati847 Intreprinderea de paruri Sighet Maramures848 Intreprinderea de vase emailate Sighisoara Mures849 Intreprinderea „Jiul“ Bals Olt850 Intreprinderea „Flacara“ Ploiesti Prahova851 Intreprinderea de masini casnice emailate „23 August“ Satu Mare852 Intreprinderea „Emailul rosu“ Medias Sibiu853 Intreprinderea de cutite Ocna Sibiului Sibiu854 Intreprinderea „Flamura rosie“ Sibiu Sibiu855 Intreprinderea „Metalurgica“ M. Bucuresti856 Intreprinderea „Inox“ M. Bucuresti857 Consiliul culturii si educatiei socialiste- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti858 Intreprinderea poligrafica Bacau Bacau859 Intreprinderea poligrafica Crisana Bihor860 Intreprinderea poligrafica Brasov Brasov861 Intreprinderea poligrafica Cluj-Napoca Cluj862 Intreprinderea poligrafica Oltenia Craiova Dolj863 Intreprinderea poligrafica Galati Galati864 Intreprinderea poligrafica Iasi Iasi865 Intreprinderea poligrafica Banat Timisoara Timis866 Intreprinderea poligrafica Sibiu Sibiu867 Intreprinderea poligrafica „13 Decembrie 1918“ M. Bucuresti868 Intreprinderea poligrafica „Informatia“ M. Bucuresti869 Intreprinderea poligrafica „Arta grafica“ M. Bucuresti870 Intreprinderea poligrafica „Filaret“ M. Bucuresti871 Intreprinderea poligrafica „Buletinul Oficial“ M. Bucuresti872 Casa de discuri „Electrecord“ M. Bucuresti873 Intreprinderea Mecanica Poligrafica M. Bucuresti874 Centrala de mecanizare a agriculturii si productiei de utilaje pentru agricultura si industria alimentara- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti875 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Arad Arad876 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Botosani Botosani877 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Cluj-Napoca Cluj878 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Navodari Constanta879 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Tecuci Galati880 Intreprinderea de ambalaje din metal pentru agricultura si industria alimentara Tecuci Galati881 Intreprinderea „Tehnoutilaj“ odorhei Harghita882 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Iasi Iasi883 Intreprinderea de ambalaje si piese de schimb pentru agricultura si industriei alimentare Buftea Ilfov884 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bals Olt885 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Sibiu Sibiu886 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Rosiorii de Vede Teleorman887 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Timisoara Timis888 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bucuresti M. Bucuresti889 Intreprinderea de utilaje si piese de schimbpentru agricultura si industrie alimentara Chitila M. Bucuresti890 Intreprinderea poligrafica “Luceafarul” M. Bucuresti891 Centrala pentru valorificarea cerealelor si producerea nutreturilor combinate -Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti892 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Arad Arad893 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Costesti Arges894 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bacau Bacau895 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oradea Bihor896 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Palota Bihor897 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Tinca Bihor898 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Leorda Botosani899 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Codlea Brasov900 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Braila Braila901 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Urleasca Braila902 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ramnicu Sarat Buzau903 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sahateni Buzau904 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Cluj-Napoca Cluj905 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iclod Cluj906 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ovidiu Constanta907 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Poarta Alba Constanta908 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bailesti Dolj909 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Craiova Dolj910 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Segarcea Dolj911 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Titu Dambovita912 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Galati Galati913 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Orastie Hunedoara914 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Calarasi Ialomita915 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita Ialomita916 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Fetesti Ialomita917 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iasi Iasi918 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Crevedia Ilfov919 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu Giurgiu920 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita Giurgiu921 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris Ilfov922 Intreprinderea pentru fabricatie si reparatii Peris Ilfov923 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Drobeta Turnu-Severin Mehedinti924 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iernut Mures925 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Roman Neamt926 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Caracal Olt927 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ploisti Prahova928 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Satu Mare Satu Mare929 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sibiu Sibiu930 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Veresti Suceava931 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Alexandria Teleorman932 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Beregsau Timis933 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Birda Timis934 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Focsani Vrancea935 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sabaru M. Bucuresti936 Centrala pentru legume si fructe -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti937 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Arad Arad938 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baiculesti Arges939 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Topoloveni Arges940 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oradea Bihor941 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valea lui Mihai Bihor942 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fagaras Brasov943 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Vadeni Braila944 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Priscov Buzau945 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Dej Cluj946 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Constanta Constanta947 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Pucioasa Dambovita948 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Calafat Dolj949 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tecuci Galati950 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Hateg Hunedoara951 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fetesti Ialomita952 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oltenita Giurgiu953 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Buftea Ilfov954 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Giurgiu Giurgiu955 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baia Mare Maramures956 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Targu Mures Mures957 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Caracal Olt958 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valenii de munte Prahova959 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Suceava Suceava960 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Turnu Magurele Teleorman961 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Timisoara Timis962 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tulcea Tulcea963 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Husi Vaslui964 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Riureni Valcea965 Intreprinderea de produse alimentare -Bucuresti M. Bucuresti966 Centrala viei si vinului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti967 Intreprinderea viei si vinului Alba Iulia Alba968 Intrep

 8. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:22 pm

  834 Intreprinderea de geamuri Medias Sibiu835 Intreprinderea de sticlarie de menaj Suceava Suceava836 Intreprinderea de sticlarie Tomesti Timis837 Intreprinderea de articole de sticlarie Bucuresti M. Bucuresti838 Intreprinderea de fire si tesaturi din fire de sticla M. Bucuresti839 Centrala industriei articolelor casnice- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti840 Intreprinderea “Bunuri metalice” Arad Arad841 Intreprinderea de ceasuri “Victoria” Arad Arad842 Intreprinderea “Aradeanca” Arad Arad843 Intreprinderea “Metalica” Oradea Bihor844 Intreprinderea de mase plastice „Viitorul“ Oradea Bihor845 Intreprinderea de pensule Cluj -Napoca Cluj846 Intreprinderea „11 Iunie“ Galati Galati847 Intreprinderea de paruri Sighet Maramures848 Intreprinderea de vase emailate Sighisoara Mures849 Intreprinderea „Jiul“ Bals Olt850 Intreprinderea „Flacara“ Ploiesti Prahova851 Intreprinderea de masini casnice emailate „23 August“ Satu Mare852 Intreprinderea „Emailul rosu“ Medias Sibiu853 Intreprinderea de cutite Ocna Sibiului Sibiu854 Intreprinderea „Flamura rosie“ Sibiu Sibiu855 Intreprinderea „Metalurgica“ M. Bucuresti856 Intreprinderea „Inox“ M. Bucuresti857 Consiliul culturii si educatiei socialiste- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti858 Intreprinderea poligrafica Bacau Bacau859 Intreprinderea poligrafica Crisana Bihor860 Intreprinderea poligrafica Brasov Brasov861 Intreprinderea poligrafica Cluj-Napoca Cluj862 Intreprinderea poligrafica Oltenia Craiova Dolj863 Intreprinderea poligrafica Galati Galati864 Intreprinderea poligrafica Iasi Iasi865 Intreprinderea poligrafica Banat Timisoara Timis866 Intreprinderea poligrafica Sibiu Sibiu867 Intreprinderea poligrafica „13 Decembrie 1918“ M. Bucuresti868 Intreprinderea poligrafica „Informatia“ M. Bucuresti869 Intreprinderea poligrafica „Arta grafica“ M. Bucuresti870 Intreprinderea poligrafica „Filaret“ M. Bucuresti871 Intreprinderea poligrafica „Buletinul Oficial“ M. Bucuresti872 Casa de discuri „Electrecord“ M. Bucuresti873 Intreprinderea Mecanica Poligrafica M. Bucuresti874 Centrala de mecanizare a agriculturii si productiei de utilaje pentru agricultura si industria alimentara- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti875 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Arad Arad876 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Botosani Botosani877 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Cluj-Napoca Cluj878 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Navodari Constanta879 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Tecuci Galati880 Intreprinderea de ambalaje din metal pentru agricultura si industria alimentara Tecuci Galati881 Intreprinderea „Tehnoutilaj“ odorhei Harghita882 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Iasi Iasi883 Intreprinderea de ambalaje si piese de schimb pentru agricultura si industriei alimentare Buftea Ilfov884 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bals Olt885 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Sibiu Sibiu886 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Rosiorii de Vede Teleorman887 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Timisoara Timis888 Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bucuresti M. Bucuresti889 Intreprinderea de utilaje si piese de schimbpentru agricultura si industrie alimentara Chitila M. Bucuresti890 Intreprinderea poligrafica “Luceafarul” M. Bucuresti891 Centrala pentru valorificarea cerealelor si producerea nutreturilor combinate -Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti892 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Arad Arad893 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Costesti Arges894 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bacau Bacau895 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oradea Bihor896 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Palota Bihor897 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Tinca Bihor898 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Leorda Botosani899 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Codlea Brasov900 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Braila Braila901 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Urleasca Braila902 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ramnicu Sarat Buzau903 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sahateni Buzau904 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Cluj-Napoca Cluj905 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iclod Cluj906 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ovidiu Constanta907 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Poarta Alba Constanta908 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bailesti Dolj909 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Craiova Dolj910 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Segarcea Dolj911 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Titu Dambovita912 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Galati Galati913 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Orastie Hunedoara914 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Calarasi Ialomita915 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita Ialomita916 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Fetesti Ialomita917 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iasi Iasi918 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Crevedia Ilfov919 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu Giurgiu920 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita Giurgiu921 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris Ilfov922 Intreprinderea pentru fabricatie si reparatii Peris Ilfov923 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Drobeta Turnu-Severin Mehedinti924 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iernut Mures925 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Roman Neamt926 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Caracal Olt927 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ploisti Prahova928 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Satu Mare Satu Mare929 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sibiu Sibiu930 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Veresti Suceava931 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Alexandria Teleorman932 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Beregsau Timis933 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Birda Timis934 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Focsani Vrancea935 Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sabaru M. Bucuresti936 Centrala pentru legume si fructe -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti937 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Arad Arad938 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baiculesti Arges939 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Topoloveni Arges940 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oradea Bihor941 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valea lui Mihai Bihor942 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fagaras Brasov943 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Vadeni Braila944 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Priscov Buzau945 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Dej Cluj946 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Constanta Constanta947 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Pucioasa Dambovita948 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Calafat Dolj949 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tecuci Galati950 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Hateg Hunedoara951 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fetesti Ialomita952 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oltenita Giurgiu953 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Buftea Ilfov954 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Giurgiu Giurgiu955 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baia Mare Maramures956 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Targu Mures Mures957 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Caracal Olt958 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valenii de munte Prahova959 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Suceava Suceava960 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Turnu Magurele Teleorman961 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Timisoara Timis962 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tulcea Tulcea963 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Husi Vaslui964 Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Riureni Valcea965 Intreprinderea de produse alimentare -Bucuresti M. Bucuresti966 Centrala viei si vinului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti967 Intreprinderea viei si vinului Alba Iulia Alba968 Intreprinderea viei si vinului Arad Arad969 Intreprinderea viei si vinului Pitesti Arges970 Intreprinderea viei si vinului Bacau Bacau971 Intreprinderea viei si vinului Oradea Bihor972 Intreprinderea viei si vinului Bistrita Bistrita-Nasaud973 Intreprinderea viei si vinului Botosani Botosani974 Intreprinderea viei si vinului Brasov Brasov975 Intreprinderea viei si vinului Braila Braila976 Intreprinderea viei si vinului Buzau Buzau977 Intreprinderea viei si vinului Resita Caras-Severin978 Intreprinderea viei si vinului Cluj-Napoca Cluj979 Intreprinderea viei si vinului Constanta Constanta980 Intreprinderea viei si vinului Sf. Gheorghe Covasna981 Intreprinderea viei si vinului Targoviste Dambovita982 Intreprinderea viei si vinului Craiova Dolj983 Intreprinderea viei si vinului Galati Galati984 Intreprinderea viei si vinului Targu Jiu Gorj985 Intreprinderea viei si vinului Miercurea Ciuc Harghita986 Intreprinderea viei si vinului Deva Hunedoara987 Intreprinderea viei si vinului Calarasi Ialomita988 Intreprinderea viei si vinului Iasi Iasi989 Intreprinderea viei si vinului Ilfov-Bucuresti Ilfov990 Intreprinderea viei si vinului Baia Mare Maramures991 Intreprinderea viei si vinului Drobeta Turnu Severin Mehedinti992 Intreprinderea viei si vinului Targu Mures Mures993 Intreprinderea viei si vinului Piatra Neamt Neamt994 Intreprinderea viei si vinului Slatina Olt995 Intreprinderea viei si vinului Ploiesti Prahova996 Intreprinderea viei si vinului Satu Mare Satu Mare997 Intreprinderea viei si vinului Zalau Salaj998 Intreprinderea viei si vinului Sibiu Sibiu999 Intreprinderea viei si vinului Suceava Suceava1000 Intreprinderea viei si vinului Rosiorii de Vede Teleorman1001 Intreprinderea viei si vinului Timisoara Timis1002 Intreprinderea viei si vinului Tulcea Tulcea1003 Intreprinderea viei si vinului Husi Vaslui1004 Intreprinderea viei si vinului Dragasani Valcea1005 Intreprinderea viei si vinului Focsani Vrancea1006 Intreprinderea de vinuri si rachiuri Bucuresti Est M. Bucuresti1007 Intreprinderea de vinuri si sampanie “Zarea” Bucuresti M. Bucuresti1008 Centrala industrializarii carnii – Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1009 Intreprinderea de industrializarea carnii Alba Alba1010 Intreprinderea de industrializarea carnii Arad Arad1011 Intreprinderea de industrializarea carnii Pitesti Arges1012 Intreprinderea de industrializarea carnii Bacau Bacau1013 Intreprinderea de industrializarea carnii Oradea Bihor1014 Intreprinderea de industrializarea carnii Bistrita Bistrita-Nasaud1015 Intreprinderea de industrializarea carnii Botosani Botosani1016 Intreprinderea de industrializarea carnii Brasov Brasov1017 Intreprinderea de industrializarea carnii Braila Braila1018 Intreprinderea de industrializarea carnii Buzau Buzau1019 Intreprinderea de industrializarea carnii Resita Caras-Severin1020 Intreprinderea de industrializarea carnii Cluj-Napoca Cluj1021 Intreprinderea de industrializarea carnii Constanta Constanta1022 Frigoriferul portuar Constanta Constanta1023 Intreprinderea de industrializarea carnii Sf. Gheorghe Covasna1024 Intreprinderea de industrializarea carnii Targoviste Dambovita1025 Intreprinderea de industrializarea carnii Craiova Dolj1026 Intreprinderea de industrializarea carnii Galati Galati1027 Intreprinderea de industrializarea carnii Tg. Jiu Gorj1028 Intreprinderea de industrializarea carnii Miercurea Ciuc Harghita1029 Intreprinderea de industrializarea carnii Deva Hunedoara1030 Intreprinderea de industrializarea carnii Calarasi Ialomita1031 Intreprinderea de industrializarea carnii Iasi Iasi1032 Intreprinderea de industrializarea carnii Ilfov Buc. Ilfov1033 Intreprinderea de industrializarea carnii Baia Mare Maramures1034 Intreprinderea de industrializarea carnii Drobeta Turnu-Severin Mehedinti1035 Intreprinderea de industrializarea carnii Tg. Mures Mures1036 Intreprinderea de industrializarea carnii Piatra Neamt Neamt1037 Intreprinderea de industrializarea carnii Slatina Olt1038 Intreprinderea de industrializarea carnii Ploiesti Prahova1039 Intreprinderea de industrializarea carnii Satu Mare Satu Mare1040 Intreprinderea de industrializarea carnii Zalau Salaj1041 Intreprinderea de industrializarea carnii Sibiu Sibiu1042 Intreprinderea de industrializarea carnii Suceava Suceava1043 Intreprinderea de industrializarea carnii Alexandria Teleorman1044 Intreprinderea de industrializarea carnii Timisoara Timis1045 Intreprinderea de industrializarea carnii Tulcea Tulcea1046 Intreprinderea de industrializarea carnii Birlad Vaslui1047 Intreprinderea de industrializarea carnii Ramnicu-Valcea Valcea1048 Intreprinderea de industrializarea carnii Focsani Vrancea1049 Intreprinderea „Antefrig“ Bucuresti M. Bucuresti1050 Intreprinderea „Abatorul“ Bucuresti M. Bucuresti1051 Intreprinderea de produse si conserve de carne Bucuresti M. Bucuresti1052 Centrala industrializarii laptelui -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1053 Intreprinderea de industrializare a laptelui Alba Iulia Alba1054 Intreprinderea de industrializare a laptelui Arad Arad1055 Intreprinderea de industrializare a laptelui Pitesti Arges1056 Intreprinderea de industrializare a laptelui Bacau Bacau1057 Intreprinderea de industrializare a laptelui Oradea Bihor1058 Intreprinderea de industrializare a laptelui Bistrita Bistrita-Nasaud1059 Intreprinderea de industrializare a laptelui Botosani Botosani1060 Intreprinderea de industrializare a laptelui Brasov Brasov1061 Intreprinderea de industrializare a laptelui Braila Braila1062 Intreprinderea de industrializare a laptelui Buzau Buzau1063 Intreprinderea de industrializare a laptelui Resita Caras-Severin1064 Intreprinderea de industrializare a laptelui Cluj-Napoca Cluj1065 Intreprinderea de industrializare a laptelui Constanta Constanta1066 Intreprinderea de industrializare a laptelui Sfintu Gheorghe Covasna1067 Intreprinderea de industrializare a laptelui Targoviste Dambovita1068 Intreprinderea de industrializare a laptelui Craiova Dolj1069 Intreprinderea de industrializare a laptelui Galati Galati1070 Intreprinderea de industrializare a laptelui Tg. Jiu Gorj1071 Intreprinderea de industrializare a laptelui Miercurea Ciuc Harghita1072 Intreprinderea de industrializare a laptelui Simeria Hunedoara1073 Intreprinderea de industrializare a laptelui Slobozia Ialomita1074 Intreprinderea de industrializare a laptelui Iasi Iasi1075 Intreprinderea de industrializare a laptelui Ilfov- Bucuresti Ilfov1076 Intreprinderea de industrializare a laptelui Baia Mare Maramures1077 Intreprinderea de industrializare a laptelui Drobeta Turnu-Severin Mehedinti1078 Intreprinderea de industrializare a laptelui Tg. Mures Mures1079 Intreprinderea de industrializare a laptelui Piatra Neamt Neamt1080 Intreprinderea de industrializare a laptelui Slatina Olt1081 Intreprinderea de industrializare a laptelui Ploiesti Prahova1082 Intreprinderea de industrializare a laptelui Satu- Mare Satu -Mare1083 Intreprinderea de industrializare a laptelui Simleul Silvaniei Salaj1084 Intreprinderea de industrializare a laptelui Sibiu Sibiu1085 Intreprinderea de industrializare a laptelui Suceava Suceava1086 Intreprinderea de industrializare a laptelui Alexandria Teleorman1087 Intreprinderea de industrializare a laptelui Timisoara Timis1088 Intreprinderea de industrializare a laptelui Tulcea Tulcea1089 Intreprinderea de industrializare a laptelui Vaslui Vaslui1090 Intreprinderea de industrializare a laptelui Ramnicu Valcea Valcea1091 Intreprinderea de industrializare a laptelui Focsani Vrancea1092 Intreprinderea de industrializare a laptelui Bucuresti M. Bucuresti1093 Centrala productiei industrializarii sfeclei de zahar – Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1094 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Arad Arad1095 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Sascut Bacau1096 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Bucecea Botosani1097 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Bod Brasov1098 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Buzau Buzau1099 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Podari Dolj1100 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Pascani Iasi1101 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Giurgiu Giurgiu1102 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Urziceni Ilfov1103 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Tandarei Ialomita1104 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Targu Mures Mures1105 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Oradea Bihor1106 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Ludus Mures1107 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Roman Neamt1108 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Corabia Olt1109 Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Timisoara Timis1110 Intreprinderea de produse zaharoase Brasov Brasov1111 Intreprinderea de produse zaharoase „Feleacul“ Cluj-Napoca Cluj1112 Intreprinderea de produse zaharoase „Cerna“ Drobeta Turnu-Severin Mehedinti1113 Intreprinderea de produse zaharoase „Victoria“ Sibiu Sibiu1114 Intreprinderea de produse zaharoase „Kandia“ Timisoara Timis1115 Intreprinderea de produse zaharoase Bucuresti M. Bucuresti1116 Centrala berii, spirtului si amidonului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1117 Intreprinderea de spirt si drojdie Arad Arad1118 Intreprinderea de bere Pitesti Arges1119 Intreprinderea de bere spirt si drojdie Margineni Bacau1120 Intreprinderea de bere spirt si drojdie Oradea Bihor1121 Intreprinderea de bere si amidon Braila Braila1122 Intreprinderea de bere „Aurora“ Brasov Brasov1123 Intreprinderea de bere si spirt Cluj-Napoca Cluj1124 Intreprinderea de bere Constanta Constanta1125 Intreprinderea de spirt Sfantu Gheorghe Covasna1126 Intreprinderea de amidon si glucoza Targu Secuiesc Covasna1127 Intreprinderea de bere Galati Galati1128 Intreprinderea de bere spirt si amidon Sinsimion Harghita1129 Intreprinderea de bere si malt Hateg Hunedoara1130 Intreprinderea de bere si spirt Iasi Iasi1131 Intreprinderea de drojdie “Seineana” Seini Maramures1132 Intreprinderea de bere si spirt „Banovita“ Drobeta Turnu-Severin Mehedinti1133 Intreprinderea de bere Reghin Mures1134 Intreprinderea de bere si amidon „Steagu Rosu“ Piatra Neamt Neamt1135 Intreprinderea de bere Azuga Prahova1136 Intreprinderea de bere Satu Mare Satu Mare1137 Intreprinderea de bere si amidon Sibiu Sibiu1138 Intreprinderea de bere spirt si amidon Radauti Suceava1139 Intreprinderea de bere Timisoara Timis1140 Intreprinderea de bere spirt si drojdie – Bucuresti M. Bucuresti1141 Intreprinderea de bere Rahova – Bucuresti M. Bucuresti1142 Intreprinderea de bere Grivita – Bucuresti M. Bucuresti1143 Intreprinderea de bere Bragadiru – Bucuresti M. Bucuresti1144 Centrala uleiului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1145 Intreprinderea de ulei „Interindustrial“ Oradea Bihor1146 Intreprinderea de ulei Constanta Constanta1147 Intreprinderea de ulei „Oltenia“ Podari Dolj1148 Intreprinderea de ulei „Prutul“ Galati Galati1149 Intreprinderea de ulei Slobozia Ialomita1150 Intreprinderea de ulei „Unirea“ Iasi Iasi1151 Intreprinderea de ulei Urziceni Ilfov1152 Intreprinderea de ulei „Ardealul“ Carei Satu Mare1153 Intreprinderea de ulei Rosiorii de Vede Teleorman1154 Intreprinderea de ulei Barlad Vaslui1155 Intreprinderea de ulei „13 Decembrie“ Bucuresti M. Bucuresti1156 Centrala productiei si industrializarii tutunului -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1157 Intreprindetre de tigarete Ramnicu Sarat Buzau1158 Intreprindetre de tigarete Sfantu Gheorghe Covasna1159 Intreprindetre de tigarete Targu Jiu Gorj1160 Intreprindetre de tigarete Iasi Iasi1161 Intreprindetre de tigarete Timisoara Timis1162 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Ocna Mures Alba1163 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Arad Arad1164 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Craiova Dolj1165 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Urziceni Ilfov1166 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Carei Satu Mare1167 Intreprindetre de cultura si fermentare a tutunului Barlad Vaslui1168 Centrala productiei si industrializarii pestelui -Ilfov -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Ilfov1169 Intreprinderea piscicola Arad Arad1170 Intreprinderea piscicola Cefa Bihor1171 Intreprinderea piscicola Botosani Botosani1172 Intreprinderea piscicola Braila Braila1173 Intreprinderea piscicola Luciu Buzau1174 Intreprinderea piscicola Cluj-Napoca Cluj1175 Intreprinderea piscicola Constanta Constanta1176 Intreprinderea piscicola Calafat Dolj1177 Intreprinderea piscicola Galati Galati1178 Intreprinderea piscicola Calarasi Ialomita1179 Intreprinderea piscicola Iasi Iasi1180 Intreprinderea piscicola Zau de Campie Mures1181 Intreprinderea piscicola Bercu Satu Mare1182 Intreprinderea piscicola Zimnicea Teleorman1183 Intreprinderea piscicola Urseni Timis1184 Intreprinderea piscicola Carja Vaslui1185 Centrala Delta Dunarii – Tulcea- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Tulcea1186 Intreprinderea de constructii si reparatii de nave si utilaje Tulcea Tulcea1187 Intreprinderea de industrializare a pestelui Tulcea Tulcea1188 Intreprinderea piscicola Macin Tulcea1189 Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie si produse fainoase –Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1190 Intreprinderea de morarit si panificatie Alba Iulia Alba1191 Intreprinderea de morarit si panificatie Arad Arad1192 Intreprinderea de morarit si panificatie Pitesti Arges1193 Intreprinderea de morarit si panificatie Bacau Bacau1194 Intreprinderea de morarit si panificatie Oradea Bihor1195 Intreprinderea de morarit si panificatie Bistrita Bistrita Nasaud1196 Intreprinderea de morarit si panificatie Botosani Botosani1197 Intreprinderea de morarit si panificatie Resita Caras-Severin1198 Intreprinderea de morarit si panificatie Sfantu Gheorghe Covasna1199 Intreprinderea de morarit si panificatie Targoviste Dambovita1200 Intreprinderea de morarit si panificatie Targu Jiu Gorj1201 Intreprinderea de morarit si panificatie Miercurea Ciuc Harghita1202 Intreprinderea de morarit si panificatie Deva Hunedoara1203 Intreprinderea de morarit si panificatie Slobozia Ialomita1204 Intreprinderea de morarit si panificatie Ilfob Buc. Ilfov1205 Intreprinderea de morarit si panificatie Baia Mare Maramures1206 Intreprinderea de morarit si panificatie Drobeta Turnu-Severin Mehedinti1207 Intreprinderea de morarit si panificatie Piatra Neamt Neamt1208 Intreprinderea de morarit si panificatie Zalau Salaj1209 Intreprinderea de morarit si panificatie Suceava Suceava1210 Intreprinderea de morarit si panificatie Tulcea Tulcea1211 Intreprinderea de morarit si panificatie Barlad Vaslui1212 Intreprinderea de morarit si panificatie Valcea Valcea1213 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Brasov Brasov1214 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Constanta Constanta1215 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Galati Galati1216 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Iasi Iasi1217 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Targu Mures Mures1218 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Slatina Olt1219 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Ploiesti Prahova1220 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Satu Mare Satu Mare1221 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Sibiu Sibiu1222 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Alexandria Teleorman1223 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Focsani Vrancea1224 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Bucuresti M. Bucuresti1225 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Braila Braila1226 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Craiova Dolj1227 Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Timisoara Timis1228 Trustul inului, canepii si bumbacului – Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti1229 Intreprinderea de in Mangalia Constanta1230 Intreprinderea de in Reci Covasna1231 Intreprinderea de in Joseni Harghita1232 Intreprinderea de in Ulmeni Maramures1233 Intreprinderea de in Ploiestiori Prahova1234 Intreprinderea de in Cirta Sibiu1235 Intreprinderea de in Ghindari Mures1236 Intreprinderea de in Sighisoara Mures1237 Intreprinderea de cinepa Iratosu Arad1238 Intreprinderea de cinepa Palota Bihor1239 Intreprinderea de cinepa Buzau Buzau1240 Intreprinderea de cinepa Ludus Mures1241 Intreprinderea de cinepa Sagna Neamt1242 Intreprinderea de cinepa Dumbraveni Sibiu1243 Intreprinderea de cinepa Sinicolaul Mare Timis1244 Intreprinderea de cinepa Vaslui Vaslui1245 Intreprinderea de cinepa Alexandria Teleorman1246 Intreprinderea de in si cinepa Beclean Bistrita Nasaud1247 Intreprinderea de in si cinepa Carei Satu Mare1248 Intreprinderea de in si cinepa Suceava Suceava1249 Intreprinderea pentru producerea si valorificarea bumbacului Brinceni Teleorman1250 Intreprinderea de de pescuit oceanic “NAVROM” Tulcea Tulcea1251 Intreprinderea “PROTAN” Bucuresti M. Bucuresti1252 Intreprinderea “Didactica M. Bucuresti1253 Monetaria Statului M. Bucuresti1254 Imprimeria Bancii Nationale M. Bucuresti1255 Intreprinderea „Frigocom“ M. Bucuresti1256 Intreprinderea de produse ortopedice si protezare M. Bucuresti1257 Intreprinderea de tevi sudate Bucuresti……………..Creierul său era o dovadă stânjenitoare a falsităţii teoriei sifilisului – deoarece această boală mănâncă materia cerebrală. În manualele de astăzi continua însă propagarea operaţiunii de dezinformare coordonată de serviciile secrete al Austriecilor,SUA,UK,Germania, ca sa ne distruga ca si natie si sa ne fure tara si resursele, prima etapa sa distruga simbolul cel mai de pret al Romaniei Mihail Eminovici (simbol al slavilor in Europa poporul roman este mai slav si limba decat italian dovada cum isi bat joc italieni in sudul italiei de romance si UE si SUA cu documentae rasiste la adresa romanilor ii fac jegosi,hoti,tarfe,cersetori si babuini ii numesc salbatici si jegosi (papagali europei), limba roman este mai slava decat latina recent s-a demostrat in UE ca Latina nu este mama limbilor din UE pentru ca latina a evoluat in 3000 de ani prin integrarea in aceasta a cuvinte de la popoare vecine si apoi pana in 1200 la fel, deci analizand istoric originea cuvintelor garamatica si expresi doar 10% sunt din latina restul sunt propri de acea limba sau din alte limbi vecine sau aduse te invazi sau de comercianti dovada si pe plan mondial ca mama unei limbi este imposibil de marcar pt ca nu exista influente majore da acum 5000 de ani limbile nu aveau decat basic vocabular 2000-3000 cuvinte si 400 expresi in timp au importat si exportat la vecini invadatori comercianti asa ca influente majore exista dar nu limba mama ca nu dor latini sau greci vorbeau ce restul ereau maimute toti aveu limbi uni chiar mai dezvolate dar au supravietuit cei care au dominat comercial si miliatar asta nu inseamna neaparat ca ereau cei mai culti sau cu lb dezvoltata minciuni huni tatari mongoli nu aveau limba dezvoltata dar au dominat lumea india  si china in general tari sarace dar cu limba si cultura de sufla muci si se bes in fata latinilor si grecilor si egiptenilor , maia la fel niste salabatici dar cu o civilizatie superavansata si cultura , asa ca acum o limba este formata din 4000 limbi din ultimi 5000 de ani jumate limbi moarte ca latina sanscrita etc.asa ca cum in ultimi 800 ani in romania au venit si slavi si am avut relati bune limba romana a inportat 50% cuvinte din limba slava in forma exacta sau adaptata dar in ultimi 800 de ani suntem mai mult slavi decat UE ). “Ţinta” Eminescu încă preocupă diferite cancelarii şi “grupuri de prestigiu” – în fapt extensii ale unor grupuri de putere care îşi perpetuează misiunea de destructurare a valorilor simbolice ale României.    Mihai Eminescu organizeaz o conferinta de presa si cu publicul pe tema doar prin comunism putem invinge omul va fi liber si fericit.  Aceasta poezie dedicat mafiei (nazisti de SUA UK Germania)Religia – o frază de dânşii inventatăCa cu a ei putere să vă aplece-n jug,Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vedereaŞi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…1874, 1 decembrie… MIHAI EMINESCU. O natie fara cultura e jeg.Mihail Eminovici este simbolul nostru national daca el moare mor si romanii nazisti ii extermina(USA,UK,Germania).toti oameni de cultura care isi bat joc de Mihail Eminovici nu seunt decat un muc in nasul lui, ce au creeat ei?. Rusia este simbolul slavilor si daca te ei de ei iti pui toti slavi in cap , in Romania slavi sau combinat cu romani in 800 de ani din 1200 pana azi asa ca jumaate din limba romana are cuvinte importae in forma exacta sau modificata din rusa ulita, etc. Si din aceasta combinatie rezulta ca acum romani au si 50% sange slav in vene famili mixte si ce vrea nazisti(Austria,Germania,SUA,UK) sa se incaiere slavi intre ei sa ne distrugem intre noi , cum si-au batut joc de serbia, ce ar fi sa ne uni toti slavi cu simbolul slavilor Rusia si China si sa le-o dam la bot la nazisti (Austria,Germania,SUA,UK)  .Dacă doriţi să recitiţi: http://www.versuri.ro/versuri/gfldlf_mihai-eminescu-imparat-si-proletar.html

  • aleks mici
   # aprilie 9, 2015 at 3:24 pm

   Da prietene, era sa fie bineI panseul meu de mult ) dar nu afost sa fie asa. Eminescu a mai scris despre distrugerea natiei. Ai dreptate ! Ce am fost si ce am ajuns !!Romania doarme desi is e rage in fiecare zii „desteapta=te Romane !”‘ dar ea nu doamre se c.. pe ea cu ochii holbati la stele ca un brotac constipat si isi da singura suturi in fund de control si istetime ! Spune-mi cu cine te inhaoitezi ca sa-ti spun cine esti ! banditii la banduiti trag asa ca dormiti frati mioritici Nimeni nu zice sa-i iubim pe Rusi, dar ar trebui sa stim ca apele indepartate nu sting focul de linga casa. Si natia degenerata de USA citizeni( natie si popor nu sunt-adunaturi de jigodii fara capatai da!-  ne-au pus focul linga casa !

 9. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:28 pm

  scuze nu Kln Klus KLan , ci Johannis Klan KLus Klan traficant de copii,organe,pedofil si hot de 1,5 milioane de euro din banii UE pt poporul Roman. Asa isi bat joc nazisti(SUA,UE,Germania,UK), de Romania si de romani , bai sclavilor,bai jegurilor,va dam banii dar stai cai furam inapoi prin nazistul Johannis Klaus Klus Klan si voua va dam nu UE ci MUUUIe asa raspunde Marcker in loc ca ceara arestarea si execuatrea pe loc a lui Johannis Klaus Klus Klan, ii pupa in cur ne rade in fata si ce daca ca a furat nu a furat ati inteles voi pros a recuperat si voua romanilor si romaniei va dat muci.

 10. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:30 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=12kDTTrA3QI

 11. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:37 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=NsNzvvcBgGI

 12. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:38 pm

  In literatura germana exista un baron mare vanator care mintea mereu un fel de pinochio asta johannis Klus Klus Klan ce este ? nu este la fel?

 13. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:39 pm

  asta erea baba vrajitoare din hensal si gretar cu casa de ciocolata pedofil care atragea cu ciocolata copii ii viola,tortura apoi vindea pentru organe pe aia mai grasi ii baga in oala ca in povestea cu Henssl si Greter

 14. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:40 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Vz_G2SuVkjs

 15. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:43 pm

  nazist imputit rade si isi bate joc de Romani si de Romania si de Evrei pt ca in Romania sunt si 10% evrei si nui suporta pe nazisti.https://www.youtube.com/watch?v=oEJQr5zD0b8

 16. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:47 pm

  adica rade de romani si evrei ca nu sunt bogati pt ca nu fura si nu sunt corupti si traficanti de copii si case ca el .cica din meditatio are avere de 5 milioane de eruo pai cat loua asta la ora 10.000 de euro?rade si spune ca nu stie , si intreaba pe reporter cat costa o meditatie nu stie ca el nu stie si face casa bunca arogant face si glume proaste pe seama romanilor si evreilor ca face casa buna nu face casa buna ci case 6 bune , iar daca nu stie inseamna ca el loua mita nu mediat si afcea trafic de copii si case binenteles ca este si traficant de droguri.https://www.youtube.com/watch?v=e4xFTi2UXNQ

 17. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 2:47 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=asXA9ok33nU

 18. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:03 pm

  Johannis Klan Klus Klan Nazisti (USA,Germania,UK,franta,italia)italieni in sudul italiei isi bat joc de romance le violeaza le tortureaza le transaza si le vnad ca organe mai ales pe minore ca la paris si londra berlin si sUA si fac emisiuni la tev ii fac jeg pe romani cersetori curve ,criminali,retardati,salbatici. https://www.youtube.com/watch?v=W2lgkJsQFxc…………………………..https://www.youtube.com/watch?v=lXAdNBrDnC4   …………………………….  https://www.youtube.com/watch?v=rNW2IW4Yo24  …………………………..  https://www.youtube.com/watch?v=m4fBXckmtjs  ………………………………………………  https://www.youtube.com/watch?v=Niz_iinVR5k  ……………………………………  https://www.youtube.com/watch?v=5Y97qYN5UMo  ……………………………………   https://www.youtube.com/watch?v=kNqkK0C-4Wg  ………………………………………….  https://www.youtube.com/watch?v=Xi0AIi3f90k  ……………………………………. https://www.youtube.com/watch?v=OsYc1lp7io4   ……………………….. https://www.youtube.com/watch?v=v-dkRTmiJTU ………………………….. https://www.youtube.com/watch?v=-Qnznd_5hiw …………………………………. https://www.youtube.com/watch?v=qY9fmI68Nt0 …………………………………………  https://www.youtube.com/watch?v=IGY4On1w3nY  ……………………………………  https://www.youtube.com/watch?v=mssVBKgAj18 …………………………………………….  https://www.youtube.com/watch?v=mSlWiQCkP4c

 19. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:07 pm

  Cetateni din Comuna Pungesti vor sa se uneasca cu RUSIA , compania Chevrom le darama casele si le otraveste terenurile si Johannnis Klan Klus Klan le da muiiiie de la UE cum facea cu copii pe care ii vandea si casel si droguriel  https://www.youtube.com/watch?v=jYhp5Nj-wKQ  …………………….  https://www.youtube.com/watch?v=kEtQolxHz6g  ……………………………..  https://www.youtube.com/watch?v=IGY4On1w3nY  ……………………………….

 20. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:08 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=GtJas7Qqz-c

 21. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:14 pm

  Pe teritoriul Romaniei nazisti din politie si jandarmi au inceput sa persecute si sa terorizeze sa extermine cetateni slavi si prorusi mii de protestatari arestati batuti torturati exterminati de catre nazistul Johannis Klan Klus Klan (Chevrom companie SUA,UK,Germania niste rasisti imputiti). Romani cer sprijin Rusiei si Chinei sa mediatizeze aceste abuzuri si in caz de forta majora sa intervina sa salveze oameni ce vor fi exterminati de acesti nazisti nazistul Johannis Klan Klus Klan (Chevrom companie SUA,UK,Germania niste rasisti imputiti). https://www.youtube.com/watch?v=dpc1xVHs44Q

  • boris
   # august 30, 2015 at 12:29 am

   Niste porci..stiu..cunosc genul, mai mult decat as vrea

 22. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:17 pm

  Imputiti de americani au trimis la pungesti 8000 de mercenari ca sa ii extermine pe locuitori sa fure gazele si petrolul. Romani cer sprijin Rusiei si Chinei sa mediatizeze aceste abuzuri si in caz de forta majora sa intervina sa salveze oameni ce vor fi exterminati de acesti nazisti nazistul Johannis Klan Klus Klan (Chevrom companie SUA,UK,Germania niste rasisti imputiti). https://www.youtube.com/watch?v=nOVihxpNI5M

 23. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:20 pm

  Locuitori din Pungesti jura ca vor ocupa Deveselul si vor intoarce rachetele catre Chevrom catre USA UK Franta Italia Germania nu vom uita nu vom ierta exterminarea locuitorilor din Pungesti de catre mercenari SUA.  https://www.youtube.com/watch?v=TpPsTEWVtz8

 24. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:21 pm

  suntem ortodoxi si rude si vecini cu rusi cu americani suntem dusmani de moarte neau distrus si devastat tara si poporul au exterminat locuitori din Pungesti.https://www.youtube.com/watch?v=dej9TKbK1TM

 25. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:23 pm

  Mineri din oltenia si ei vor sa se uneasca cu Rusia suntem satui de capitalismul american nazist si de UE.  Toti care nu sunt cu noi sunt impotriva sunt cu nazisti de germani si SUA,   vrem rosia montana inapoi vrem sa ne unim cu rusia.  afara cu USA Germania UE din Romania . https://www.youtube.com/watch?v=TACd0t9lIRc

 26. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 3:25 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=uU3kX6UHXmI

 27. dudex
  # martie 4, 2015 at 3:47 pm

  articole de cacat, autori de cacat, site de cacat, rusi de cacat.foarte interesant, nu revin. 

 28. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:30 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=CKmUZprD3RA

 29. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:31 pm

  nazisti o sa ii extermine pe toti in lume nazisti sunt(USA,Germania,UK,Franta,italia)

 30. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:32 pm

  asa ca scapa cine poate

 31. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:33 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=eRZ94ZEuuJw

 32. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:35 pm

  asa ca Johannis Klan Klus Klan prin distrugerea Romaniei si Rusiei vrea sa extermine si 5% din rusi care sunt evrei si 10% din romani care sunt evrei acest jegos fascist imputit traficant de copii.

 33. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:35 pm

  binenteles finantat ca si hitler de bancheri si petrolisti bogati din italia   sua franta uk

 34. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:37 pm

  vedeti filmul cu viata lui hitler cine ea dat bani de campanie electorala mii de miliarde si de razboi impotriva tariilor micii si natuilor mici si a evreilor si rusilor si comunistilor capitalisti nazisti din sua franta italia uk germania

 35. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:38 pm

  iar a inceput6 Holocusul dicata din USA de la Klan Klus Klan prin fiul Johannis Klan Klus Klan cu sponsorizare si din UK, Franta<Germania,Italia.

 36. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:40 pm

  nota in Ucraina in al doilea razboi mondiaL jOHANNIS kLAUS kLUS kLAN SI ARMATA SA A UNCHIULUI hITLERN A EXTERMINAT 8 MILIOANE DE UCRAINIENI DIN CARE 4 MILIOANE EVREI. tI SE PARE CORECT CA ACUM PE usa SI nEMTI SA II LASAM SA MAI EXTERMINE UCRAINIENI SI EVREI?

 37. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 4:41 pm

  SAU SA-I EXTERMINAM PE NEMTI?

 38. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 5:06 pm

  Forțați de Poroșenko să meargă la război, tinerii din Ucraina dezertează pe capete: Nu vrem să ucidem sau să fim uciși pentru interesele altoraAutoritățile de la Kiev intensifică înrolarea obligatorie a ucrainenilor, motiv pentru care tot mai mulți tineri aleg să fugă din țară. În Transnistria. Într-un interviu pentru ziarul italian Il Fatto Quotidiano, doi tineri care și-au riscat viața, dezertând, au povestit de ce au decis să nu lupte în acest război.”Ne-au dus la Donețk, pentru a ne arunca în război și ne-au dat să bem vodkă, pentru ca să prindem curaj”, spun Ivan(21 de ani), Vassili(18 ani), nume alese de autorii interviului pentru a nu le face publice adevărata identitate.Întrebați de ce au ales să dezerteze și sa își pună astfel în pericol libertatea, Ivan răspunde:”Pentru că nu vrem să luăm parte la război, nu vruiam sa-mi omor frati rusii, ei avand acelasi sange slav ca noi ,iar noi nu suntem nazisti si secatanti ca USA Germania noi suntem ortodox ca fratii nostri rusi. Trăim în aceeași țară, inamicii noștri de acum erau conaționalii noștri, asasinati de mercenari 400.000 de mercenari USA,UK,Germania, niste nazisti, ce vor sa extermine pe evrei si ucrainieni si sa jefuiasca si sa distruga Ucriana si Rusia tara noastra mama, suntem ortodoxi si slavi nu omorm natiunea noastra pentru sectanti Germani si SUA,UK nazisti jegosi. Ne place viața și ii respectăm pe cei care muncesc, nu pe cei 400.000 de nazisti mercenari adusi in Ucraina sa distruga si sa extermine pe evrei si ucrainieni. Nu înțelegem nimic din politică și nu vrem să ucidem sau să fim uciși pentru interesele unora, care sunt o minoriate 10% mafioti politicieni corupti si tradatori de neam si tara vanduti nazistilor de Germani si SUA  , ca sa ce sa le aparam averile lor obtinute ilicit din furturi, adica noi sa murim pt politicieni mafioti vanduti nazistilor de Germani si SUA si sa ne impuscam farti slavi si ortodoxi pentru nazisti si sa exterminam pe evrei ca asa vrea Marcker o imputita nazista .”.Tot el a povestit că autoritățile le-au spus că vor fi înrolați pentru a participa la exerciții. ”Nu doream să mergem, dar polițiștii au venit acasă la noi și ne-au zis să ne prezentăm la centrele de înrolare, pentru antrenamente, altfel ne trimit la închisoare”.Vassili spune că după ce au ajuns într-o bază militară din apropierea unui oraș mare, le-au fost date uniforme militare uzate. ”Jacheta mea avea o gaură de proiectil, iar în jurul ei se vedea puțin sânge. Când l-am intrebat pe sergent a cui era jacheta, mi-a zis că era din epoca sovietică, din timpul războiului din Afganistan. Dar eu nu am crezut, Știam că la Donețk este război”.Tânărul a relatat că, după câteva zile în cazarmă, unde li s-a dat vodka si droguri , au fost batuti si torturati ca sa aibe frica de superiori care dealfel a si abuzat sexual de ei, impreuna cu mercenari nazisti din germania si sua, si  mai ales ca sa se converteasca la secte, au fost urcați în mai multe camioane militare și li s-a spus că vor pleca pentru alte exerciții, spre Odesa. ”Am ajuns dimineața. Ne-au dat puști și munițiedin 1945, bataie de joc, dar fara apa si mancare, si la un caine i se da apa si mancare, neu trata mai rau ca pe un caine, și ne-au indicat direcția de mers. După câteva minute am auzit zgomotul luptelor. Nu eram la Odesa, ci la aeroportul din Donețk, mercenarii nazisti germani si USA impuscau si au omorat sute de ucrainieni care au inceracat sa dezerteze, nu am inteles ce cautau mercenari germani si SUA acesti nazisti, si nici acum nu inteleg, probail sa fure ceva sa distruga sa extermine oameni. Ne-au ordonat să ajungem la un punct exact pentru a recupera răniți și ne-au dat vodkă să bem si droguri de la un preot sectant mercenar nazist din USA agent C.I.A si membru la Klan Klus Klan ura evreii si negri erea tatuat tot si avea nume nemtesc Heinrich Himmler, si ca este nepotul unui mare general nazist si se simte incarnarea lui, erea un mare psihopat acest mercenar avea 2,2 m inaltime ochi albastri ras in cap si mirosea urat a cartofi si avea dinti stricati de la tigari , semana cu Frankeschtein , ca să prindem curaj”, a spus ucraineanul, care a dezertat alături de fratele său.http://activenews.ro/

 39. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 5:38 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=XcoZ0mm4k0A

 40. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 5:41 pm

  Rog comitetul internatiolal al evreilor s-a ia atitudine impotriva Ford si SUA,UK si Germania si toate organizatile internationale. https://www.youtube.com/watch?v=XcoZ0mm4k0A

 41. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:07 pm

  Marele Hitler Johannis Klan Klus Klan este marele zazist evazionist si falsificator acre vrea sa extermine evrei,slavi,tarile mici si natile mici si Rusia si Ucraina este doar un evazionist mafiot traficant de copii,organe si tarii un gunoi nazist.https://www.youtube.com/watch?v=KHYoAEwyPBg

 42. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:10 pm

  Romania nu este laga nazist nazisti adica nemti sa se duca la wei in tara in germania si sa nu mai extermine evrei romani slavi rusi ucrainieni si alte nati si sa nu mai fure si sa falsifice si sa isi plateasca taxele la stat nu 6 case si trafic de copi. https://www.youtube.com/watch?v=LbJhg5Fitrg

 43. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:25 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=F_rERpyCXjA

 44. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:34 pm

  Ce presedinte poti sa fi dac faci evaziune fiscala, mai si furi statul si ai nerusinarea sa te dai singur in judecata ca nu vrei sa returnezi bani furati si sa-i instigi si pe alti cetateni sa faca la fel si sa razi ca nesimtitul nu domnule caragios nu este caraghios este cum un popor poate vota un clofn, o marioenta comica, ca tine  si nu te trimite direct la puscarie. Deaia rad cei din UE si SUA si Germania si Italia si Franta si UK de romani si de romania ca un puscariasi instiga milioane de cetateni sa fure statul adica tara si pe ei instiga la anarhie si mai rade ca nesimtitul si uite ca segasesc destui prosti sa-l voteze? Asta da domnule Hitler este adevarat Johannis este marele Hitler ca si Strabunicasul Adolf Hitler evazionist si infractor nu vrea sa dea de buna voie deci mai si recunoaste ca a furat dar rade ca prostul nu ca prost nu e ia gasit pe romani prosti si ii fraiereste. Ei bine nazist imputit nu toti romani sunt prosti. Asa ca carte la tine acasa in Germania si lasane pe noi nu mai fura, si nu mai face trafic de copii si organe si case, carate in germania ta nazista la nazisti tai imputiti criminali de razboi ce au exterminat evreii si prizioneri de razboi chiar si prorpri germani cu handicap in lagare de exterminare.

 45. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:36 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=6aoHH8q6aK4

 46. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:49 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=DJoSTr7lM4k

 47. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 6:54 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ZabxszP8CMY

 48. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 7:04 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=X8riOYdvB-M

 49. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 7:06 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=wXhsJMkbmG8

 50. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 7:11 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=gXOH1PooNPo

 51. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 7:32 pm

  Treiitalieni – un functionar al Comisiei Europene, asistentul unui parlamentar european si un om de afaceri – au fost arestati la Bruxelles, sub acuzatia de coruptie. Trei italieni cu domiciliul in Belgia, ale caror nume nu au fost date publicitatii, au fost inculpati pentru fals si uz de fals, coruptie, escrocherie si asociere in scopul comiterii de infractiuni, a anuntat purtatorul de cuvint al Parchetului belgian, Jos Colpin. Este vorba despre mita de patru milioane de euro, primita in decurs de zece ani, a explicat magistratul. Unul dintre cei trei inculpati, functionarul Comisiei Europene, are 46 de ani si se ocupa de infrastructura delegatiilor in alte tari; al doilea (60 de ani) e asistentul personal al unui deputat italian in Parlamentul European; iar al treilea (39 de ani) este presedintele unei companii imobiliare. Perchezitii la domiciliu Mai mult de 40 de raiduri ale politiei au avut loc in patru tari europene (Belgia, Franta, Luxemburg si Italia), pe baza unor acuzatii de implicare a mafiei in securitatea UE si semnarea unor contracte de milioane de euro. Circa 150 de politisti au perchezitionat locuintele unor oficiali ai Comisiei Europene, angajati ai unor banci si companii private, si un birou al Parlamentului European. Raidurile au fost efectuate la doar doua zile dupa aniversarea a 50 de ani de la crearea UE. Mandatul politistilor releva acuzatii privind dezvaluirea unor secrete profesionale, fals in acte si incalcarea regulilor de achizitii publice, pedofilie,trafic de copii,trafic de organe,satanism,nazism,xenofobism, spionaj pentru USA impotriva UE si tari membre . In primul rind e vorba despre acordarea unor contracte de construire a cladirilor Delegatiilor CE in Franta, Italia si Luxemburg si instalarea unor echipamente de securitate in birouri, si microfoane si camere de la CIA ca sa spioneze UE. Colaboreaza cu politia Purtatorul de cuvint al procuraturii belgiene spune ca raidurile au fost realizate de politisti din cele patru state si oficiali ai Biroului European Antifrauda OLAF. Purtatorul de cuvint al Comisiei, Johannes Laitenberger, a refuzat sa dezvaluie numele celor retinuti, motivand ca lista este mult mai mare si ca este mai bine ca massmedia sa nu publice nimic pentru ca o sa dispara atat ei cat si ziarele lor si este posibil a dupa cateva zile sa fie gasiti in 5 saci negri de gunoi la un tomberon sau margine de drum, sublinindule ca oameni sunt fragili si pot fi trasati de mii maniere in mii de bucati, si a mai spus prezumtia de nevinovatie pina la incheierea cercetarilor. El nu a putut spune pentru ce cladiri erau contractele, insa surse europene sustin ca e vorba si de sediile din UK,Germania,Franta,India si Albania, contracte semnate in timpul Comisiei conduse de Romano Prodi. Procurorul belgian Berta Bernardo-Mendez a demarat ancheta in urma cu trei ani. Precedent francez Imaginea UE a avut de suferit din cauza fraudelor,xenofobiei,rasismului,atitudini naziste,pedofilie trafic de copii ,organi si spionaj pentru C.I.A in defavoarea UE si a tarilor membre, de-a lungul anilor. Cel mai cunoscut episod a fost demisia in masa a Comisiei Europene, atunci cind fostul premier francez Edith Cresson, comisar pentru cercetare si educatie intre 1995 si 1999, a angajat un stomatolog din orasul ei natal pe post de consilier, si a dovedit clar ca erea nazista si complota impreuna cu C.I.A impotriva UE si tarilor membre , plus pedofilie ,trafic de copii, organe,droguri,crime, o multitudine de activitati mafiote, incalcind regulamentul UE. Scandalul a dus la demisia Comisiei in frunte cu presedintele Jacques Santer in martie 1999.

 52. Mihai Eminescu
  # martie 4, 2015 at 7:35 pm

  UE este un bordel al C.I.A de nebuni mafioti dezaxati satanisti

 53. Corina
  # martie 4, 2015 at 9:03 pm

  Perfect, extraordinar, formidabil, nemaipomenit si cui dracului folosesc aceste sanctiuni? Separatistii tot se bat cu ucrainienii pentru asi apara neamul, ucrainienii o tin langa-banga cu ucrainizarea tuturor traitorilor dintre granite iar UE se cearta cu americanii pentru rolul de primadona in impunerea intereselor proprii in Ucraina. Rusii ameninta ca deschid arhivele secrete, pentru perioada 1941-1945, privind crimele inimaginabile ale batalioanelor nationaliste ucrainiene, „vestitei” divizii Galicia ca si a Armatei Insurgente Ucrainiene de sub comanda vestitului criminal (invidiat pentru cruzimea sa chiar si de vestitele trupe SS) Stepan Bandera. Izraelienii abia asteapta minunea sa mai traga si ei un ban cinstit de la ucrainieni, chinezii mai direc sau mai pe muteste ii sustin pe rusi si uite asa lucrurile se complica pe zi ce trece. Se pare ca toti politicienii, de la mare la mic, de la sud la nord si de la est la vest pomenesc istoria si se pare ca nimeni nu a invatat NIMIC. Ne palce sau nu revenim la spusele lui Napoleon: „Istoria este o versiune a evenimentelor trecute asupra carora oamenii s-au pus de acord!”

 54. Corina
  # martie 4, 2015 at 9:07 pm

  Stepan BanderaStepan BanderaStepan Andrijowytsch Bandera (ukrainisch Степан Андрійович Бандера, wiss. Transliteration Stepan Andrijovyč Bandera; * 1. Januar 1909 in Staryj Uhryniw bei Kalusch in Galizien, Österreich-Ungarn (heute Ukraine); † 15. Oktober 1959 in München, Deutschland) war ein prominenter ukrainischer nationalistischer Politiker und Partisan.Die Einordnung von Banderas Wirken und seiner Person ist in der heutigen Ukraine sehr umstritten. Während er vor allem im Westen des Landes von vielen Ukrainern als Nationalheld verehrt wird, gilt er in der Ostukraine, aber auch in Polen, Russland und Israel überwiegend als Nazi-Kollaborateur und Verbrecher.Inhaltsverzeichnis    1 Leben    2 Nachwirkung    3 Literatur    4 Filme    5 Weblinks    6 EinzelnachweiseLebenStepan Bandera als KindUkrainische Briefmarke zum 100. Geburtstag (2009)Grab auf dem Waldfriedhof in München im April 2014Stepan Bandera wurde 1909 im galizischen Staryj Uhryniw geboren, das damals noch zu Österreich-Ungarn gehörte. Nach dem Ersten Weltkrieg fiel das Gebiet an Polen. Beide Eltern stammten aus klerikalen Familien, sein Vater war Priester der ukrainischen Griechisch-Katholischen Kirche. Der junge Bandera besuchte die Schule in Stryj, 1922 starb seine Mutter an Tuberkulose.Nach seinem Schulabschluss studierte er ab 1928 am Polytechnikum Lemberg, an dem zur damaligen Zeit nur wenige Veranstaltungen auch Ukrainern offenstanden.[1] Er schloss sich schließlich der Organisation Ukrainischer Nationalisten (OUN) an, die damals von Andrij Melnyk geleitet wurde. In der Hierarchie der OUN stieg Bandera schnell auf und gehörte bereits Anfang der 1930er Jahre zu deren Führungskader.Im Jahre 1934 wurde Bandera in Polen zum Tode verurteilt, weil man ihm eine Beteiligung an der Ermordung des polnischen Innenministers Bronisław Pieracki vorwarf. Diese Strafe wurde jedoch in lebenslange Haft umgewandelt. Im September 1939, nach Ausbruch des Zweiten Weltkrieges, kam er wieder frei, die Gründe für seine Freilassung sind nicht genau bekannt.Er begab sich daraufhin in das von Deutschland besetzte Krakau, wo er mit der Abwehr der Wehrmacht zusammenarbeitete, von der er den Decknamen Konsul II erhielt. Die Abwehr hoffte, Bandera würde die Organisation Ukrainischer Nationalisten (OUN) und die Ukrainische Aufstandsarmee (UPA) auf die Seite der Deutschen bringen.Tatsächlich wurden bereits vor dem Krieg gegen die Sowjetunion im „Generalgouvernement“ aus den Reihen der OUN unter deutscher Aufsicht Kampfverbände wie die Legion Ukrainischer Nationalisten gebildet. Bandera gehörte dem radikalen Flügel der OUN an. Aufgrund von Differenzen zwischen Bandera und dem Anführer der OUN, Andrij Melnyk, kam es 1940 schließlich zur Spaltung der OUN in eine konservative OUN-M unter der Führung von Andrij Melnyk und eine revolutionäre OUN-B unter der Leitung Banderas.Den von Bandera geführten OUN-Verbänden wurde von Seiten der sowjetischen, russischen und polnischen Regierung sowie zahlreichen internationalen Historikern vorgeworfen, am 30. Juni 1941 und noch vor Einmarsch der regulären deutschen Truppen ein Massaker in der Stadt Lemberg angerichtet zu haben. Hierbei seien rund 7000 Menschen, überwiegend Kommunisten und Juden, ermordet worden.[2] Bandera selbst hat sich an dem Tag nach Forschungen ukrainischer Historiker allerdings nicht in Lemberg, sondern in Krakau aufgehalten; ob er in den Pogrom involviert war, ist bis zur Gegenwart umstritten. [3] Der von Bandera am gleichen Tag ausgerufene unabhängige ukrainische Staat entsprach jedoch nicht den Vorstellungen der Nationalsozialisten. Er wurde noch im Juli 1941 im sogenannten Zellenbau des Konzentrationslagers Sachsenhausen inhaftiert, in dem z. B. auch der ehemalige österreichische Kanzler Kurt Schuschnigg festgehalten wurde. Zwei seiner Brüder kamen im KZ Auschwitz um.[4]Am 25. September 1944 wurde er aus der Haft entlassen. Er sollte Aktionen des ukrainischen Widerstandes gegen die Rote Armee lenken, doch kam es wegen des raschen sowjetischen Vormarsches nicht mehr dazu. Die UPA löste sich nach dem Ende des Zweiten Weltkrieges in rivalisierende Gruppen auf, die bis Ende der 1950er Jahre aktiv waren.[5]Im Herbst 1946 flüchtete Bandera über Österreich nach München,[5] wo er sich unter einem falschen Namen jahrelang vor dem sowjetischen Geheimdienst KGB versteckte, da er in der Sowjetunion wegen seiner antisowjetischen Aktionen in Abwesenheit zum Tode verurteilt worden war. Agenten des KGB töteten ihn am 15. Oktober 1959 im Eingang seines Wohnhauses in der Kreittmayrstraße 7[5] mit einer pistolenähnlichen Waffe, die Blausäuregas versprühte. Als er aufgefunden wurde, lebte er noch, verstarb aber wenig später; seine Leiche wurde von dem Münchner Rechtsmediziner Wolfgang Spann obduziert. Am 20. Oktober wurde er auf dem Münchener Waldfriedhof bestattet. Sein Grab wurde in der Nacht auf den 17. August 2014 – während des Konfliktes in der Ostukraine – von Unbekannten verwüstet.[6]Als Auftraggeber des Mordes an Bandera wurde das KGB festgestellt.[7] Der Täter Bogdan Staschinski, der sich selbst gestellt hatte,[8] wurde am 19. Oktober 1962 zu acht Jahren Zuchthaus verurteilt. Bandera war nicht der einzige ukrainische Nationalist im Exil, dem es so erging: Jewhen Konowalez wurde 1938 in Rotterdam mit einer Sprengfalle getötet.NachwirkungStepan Bandera-Porträt, Rathaus Kiew, Euromaidan, 14. Januar 2014Vor allem im Westen der Ukraine wird Bandera heute von breiteren Bevölkerungsschichten als Nationalheld verehrt, dort gibt es auch zahlreiche Museen und zum Teil monumentale Denkmale zu seinen Ehren.[9] Die in der Westukraine starke nationalistische Partei „Swoboda“ beruft sich ebenfalls auf Bandera. Die Anhänger des Fußballvereins Karpaty Lwiw zeigen bei Heimspielen ihres Vereins regelmäßig große Transparente mit seinem Konterfei.[10][11] In der Ostukraine, aber auch in Polen, Russland und Israel gilt Bandera hingegen überwiegend als Verbrecher und Nazi-Kollaborateur.Am 22. Januar 2010 verlieh der damalige ukrainische Präsident Wiktor Juschtschenko Bandera postum den Ehrentitel Held der Ukraine.[12] Die damalige Premierministerin Julia Timoschenko von der Vaterlandspartei sprach Juschtschenko in dieser Angelegenheit ihre Unterstützung aus.[13][14][15] Die polnische und russische Regierung sowie das Europäische Parlament und viele andere Institutionen protestierten gegen diese Ehrung.[16]Anhänger von Karpaty Lwiw halten ein Plakat mit der Aufschrift „Bandera – Unser Held“Im März 2010 wurde vom neuen Präsidenten der Ukraine, Wiktor Janukowytsch, angekündigt, dass Juschtschenkos entsprechender Erlass außer Kraft gesetzt würde.[17] Im Januar 2011 wurden gerichtliche Entscheidungen, den Titel wieder abzuerkennen, schließlich rechtskräftig.[18] Die Pressestelle des Blok Juliji Tymoschenko kritisierte die Gerichtsentscheidung als politisch. Die Aberkennung sei zudem ein Bruch von Wahlversprechen Janukowytschs.[19]Literatur    David R. Marples: Stepan Bandera: In search of Ukraine for Ukrainians. In: Rebecca Haynes and Martyn Rady (Hrsg.): In the shadow of Hitler: Personalities of the right in Central and Eastern Europe, S. 227–244. London u. a., I. B. Tauris, 2011. ISBN 978 1 84511 697 2.    Grzegorz Rossoliński-Liebe: Stepan Bandera. The Life and Afterlife of a Ukrainian Nationalist. Fascism, Genocide, and Cult. Stuttgart: ibidim-Verlag, 2014. ISBN 978-3-8382-0604-2Filme    Die Ermordung Banderas wurde 1966 von Rudolf Jugert als Folge 15 der ZDF-Fernsehserie Die fünfte Kolonne unter dem Titel Mord auf Befehl verfilmt. Die Rolle Banderas wurde von Max Strassburg besetzt, die von Staschynski durch Josef Fröhlich.Weblinks Commons: Stepan Bandera – Sammlung von Bildern, Videos und Audiodateien    Alexander Gogun: Stepan Bandera – ein Freiheitskämpfer? (PDF; 76 kB) Vortragstext vom 13. Oktober 2009    Banderas Lebenslauf auf der Website Люди/Ljudi (russisch)    Bandera in der Encyclopedia of Ukraine (englisch)    Salomon, Hobe, Tulatz: Nazikollaborateur als neuer Held der Ukraine. Jüdisches Berlin 4/2010    Bericht über die Ermordung Banderas in Der Spiegel, Nr. 44 vom 28. Oktober 1959EinzelnachweiseDanylo Chaykovsky: STEPAN BANDERA, HIS LIFE AND STRUGGLEHannes Heer: Blutige Ouvertüre. In: Die Zeit. Nr. 26, 2001 (online).R. W. Tschastij: Stepan Bandera – mify, legendy, dejstwitelnost. Charkiw 2007, S. 382. ISBN 966-03-3656-XAndreas Umland: Analyse: Der ukrainische Nationalismus zwischen Stereotyp und Wirklichkeit. Bundeszentrale für politische Bildung, 9. Oktober 2012.Bandera: Immer Angst. In: Der Spiegel. Nr. 44, 1959 (online).Friedhof in München: Grab von ukrainischem Nationalisten Bandera verwüstet. SPIEGEL ONLINE, 17. August 2014, abgerufen am 17. August 2014.Ukrainische Displaced Persons in Deutschland, Bundeszentrale für politische Bildung, 30. Juni 2014.Bart ab, Der Spiegel, 29. November 1961.Ulrich Krökel: Junger Nationalismus in der EM-Stadt Lemberg. Zeit Online, 30. Mai 2012.Fanseite des FK Karpaty Lwiw, abgerufen am 19. April 2013Webseite der Fotoagentur UNIAN, abgerufen am 19. April 2013Präsident verlieh Stepan Bandera den Titel Held der Ukraine Website des Präsidenten der Ukraine (ukrainisch), abgerufen am 22. Januar 2010Timoshenko supports Yushchenko on Bandera. Stimme Russlands, 30. Januar 2010, abgerufen am 17. März 2014.Tymoshenko: Historic truth should be guideline in Bandera issue. Kyiv Post, 30. Januar 2010, abgerufen am 21. März 2014.Тимошенко о Бандере, двух историях, черной пропаганде и мудрости. vlasti.net, 31. Januar 2010, abgerufen am 21. März 2014.Kaczynski verurteilt Juschtschenkos Glorifizierung des Nazi-Kollaborateurs Bandera, Artikel bei RIA Novosti vom 5. Februar 2010Ukrainischer Präsident verspricht Juschtschenkos Präsidentenerlässe über Heldenorden für Bandera und Schuchewytsch außer Kraft zu setzen. abgerufen am 5. März 2010Clifford J. Levy: ‘Hero of Ukraine’ Prize to Wartime Partisan Leader Is Revoked. The New York Times, 12. Januar 2011, abgerufen am 21. März 2014.    Court declares invalid decree conferring Hero of Ukraine title to Bandera. MIGnews, 13. Januar 2011, abgerufen am 21. März 2014.Normdaten (Person): GND: 118652303 | LCCN: n85365513 | VIAF: 47555648 | Wikipedia-PersonensucheKategorien:    Politiker (Ukraine)    Person (Wolhynien)    Person (ukrainische Kollaboration)    Zum Tode verurteilte Person    Guerilla (Person)    Ukrainische Militärgeschichte    Häftling im KZ Sachsenhausen    Ehrenbürger von Lemberg    Ukrainer    Geboren 1909    Gestorben 1959    MannNavigationsmenü    Benutzerkonto erstellen    Anmelden    Artikel    Diskussion    Lesen    BearbeitenMehrhttp://de.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera

 55. Corina
  # martie 4, 2015 at 9:16 pm

  „Muscalii, polonezii, evrei ne sunt ostili și trebuie exterminați în această luptă, în special cei care ar rezista regimului nostru: deportații în teritoriile lor; important: distrugeți-le intelectualitatea care poate ocupa poziții de putere… Evreii trebuie izolați, îndepărtați din pozițiile guvernamentale pentru a preveni sabotajele, ceri care sunt considerați necesari pot lucra doar cu un supervizor… Asimilarea evreilor nu este posibilă”. [32][33]În luna iunie, Iaroslav Stețko i-a trimis lui Bandera un raport în care afirma: „Noi creăm o miliție care ne va permite să îndepărtăm evreii și să protejăm populația” [34][35].Manifeste tipărite în numele lui Bandera chemau la distrugerea „moscoviților”, polonezilor, ungurilor și evreilor[36][37]. Membrii OUN-B au luat parte la acțiunile antievreiești în perioada 1941 – 1943, perioadă în care Bandera a cooperat cu naziștii.Serviciile de spionaj germane ajungeau, în 1942, la concluzia că soarta evreilor le este indiferentă naționaliștilor ucraineni. Teroristul nazist Bandera.

 56. Corina
  # martie 5, 2015 at 9:46 am

  So what ? Si daca pleaca jegosii din albion cu firma lor “ foarte cunoscuta “ nu mai stim sa extragem petrol la Ticleni ?!!? Adica extrageam pana in 1989 iar de cand Romania a devenit cacapitalista gata nu mai facem nimic fara niste capuse venite din vest ? Aveau cei din Ticleni pana si echipa de fotbal mai cunoscuta decat firma Petrofuck fuck-uk LTD & CO cred ca asa se numeste.   Fuck-UK    UK  si mafia SUA, nazisti imputiti pana in 1989 cand eream cu rusi erea a 23 putere in lume si la exploatari si rafinari numarul 6 in lume nu ne invata nazisti imputiti din vest pe noi cum sa construim sa utilizam rafinari si sonde noi am motat in barazilia si tari arabe si peste tto in lume mii de campuri zeci de mii de sonde conducte si sute de rafinari miin de inventi si inovati romanesti si Rusesti au fost fureate de SUA, de exemplu rusacul zburator, expluatarea la mare adancime , tunul de stingere a incendilor la sonde si rafinari furate de USA si UK .  Afara cu capoitalisti din tara afara cu nazisti din tara noi avem istorie si traditi profitabile cu Rusia si vecini nu avem nevoie de nazisti imputiti mafioti de SUA,UK,Germania,Italia,Franta. Fuck-UK Petrofuck fuck-uk LTD & CO, Chevrom,Beckstel, carativa din Romania ca o sa va dam foc cum faceati voi la indieni si negri in America ati asasinat 80 milioane de indine Apash  si 200 Milioane de sclavi negri.

 57. Corina
  # martie 5, 2015 at 9:48 am

  si daca pleaca sa fie sanatosi vin rusi, chinezi si arabi si ne ajuta sa exploatam, cel putin ei sunt oameni si nu fura ca USA si UK , ce crede Uk ca am uitat de lagarele de exterminare in africa si india unde au exterminat 400 milioane de negri si 300 milioane de indieni in decurs a 400 de ani.

 58. Corina
  # martie 5, 2015 at 10:07 am

  Cetateni negrii si indieni (USA si sudamerica,Africa,Asia) sa nu uite ca eliberarea lor din sclavie oficial s-a facut in 1848-1900 dar neoficaial abea in 1965   pana in 1965  negri indieni ereau batuti bajocorati torturati tratati ca sclavi si omorati de Klan Klus Klan in SUA, de MI6  in UK  si in colonii UK   pana in 1965 , dar si acum in Africa de Sud si peste tot exista un tratament rasist fata de negri si Indieni, in SUA in politie FBI   CIA sunt discriminati, si desi ar trebui sa fie exact ca si populatie in politia FBI CIA in SUA si in primari si angajati la stat negrii si indieni(mexicani,aphasi ,indieni de india) chiar si mongoli (chinezi,mongoli,coreen,japonezi,etc)  sunt discriminat nu se respecta raportul de populatie si nu li se da poziati egale si poziati de sefi si prime  sunt discriminati.   sunt zone in UK si USA  si Franta si Germania si Italia unde 90%  din locuitori sunt negri,indieni,chinezi,mongoli,rusi,romani,etc si desi sunt 90% din populatie in sistemul public nu sunt lasati sa aibe angajati reprezentati trebuia sa li se dea dreptul legitim sa fie 90% se fac discriminari rasiale , si la arestari si percheziti , te arestez pt ca esti negru sau indian sau emigrant sau saract sigur tu ai fost , si nu este asa daca tot aresteaza sa aresteze pe toti sa perchezitioneze pe toti nu preferential, sau sa aibe dovezi martori , nu ca stim noi sigur a fost un negru, da ce nu nemat nu poate sa fie de exemplu Iohhanis Klan Klus Klan cu 6 case din meditati si 1,5 milioane de euro furate din fondurile UE, ce asta nu este traficant de droguri,copii,organe ,si pedofil de ce ca este nazist imputit si este inocent.  in SUA in Ferguson unde 99,99% sunt negri,indieni,mongoli,etc si doar 0,01% UK,Germania,Fr,IT mai mult de jumatate din posturi sunt loate de acesti nazisti UK ,Germani,Italieni,Francezi ti se pare normal ca acesti nazisti sa aibe 70% din posturi la stat si afaceri?  Cand Negrii si Indieni si momngoli acolo sunt majoriatea de 6 generati in SUA si nazisti astea UK,Germania,franta,italia doar de 1-3 generati deci niste boomkich veniti majoriate dupa primul razboi modial 1920 cand majoriate negrilori indienilor si mongolilor sint  din 1720 de cand se construiau drumuri in SUA si calea ferata care au construito chinezi indieni si negri Uk,Germnai,Frata,Italai ereau doar calai ii bateau si ii torturau.   SUA sa dea Alasca la Rusia de unde au furato.

 59. Corina
  # martie 5, 2015 at 10:11 am

  in Ferguson in USA au angajat nazisti din orasele si satele din jur dar numai nazisti Germani,UK,Francezi,Italieni.  ca sa ii extermine pe localnici din Fergursoan majoriatea 99,99%   indieni,negri,mongoli,etc.  Politia SUA FBI CIA zilnica aresteaza fara dovezi martori bat tortureaza omoara viloeaza 2000 de cetateni din Fergurson si exista dovezi cu le si spun voi nu sunteti decat niste sclavi si noi suntem superiori suntem arieni. Niste nazisti imputiti UK,Germania,Franta,Italia.

 60. Dana
  # martie 5, 2015 at 12:03 pm

  MAFIA CARE A ACAPARAT ORTODOXIA  Romana spion C.I.A si al Vaticanului scolit in Elvetia, a vandut romania si pe romanii la Sectati Americani !!! In atentia dlui Daniel Ciobotea, cel care a fost ales de masonerie in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane: este adevarat ca ati cerut suma de un milion de euro, 1.000.000 EURO, IN SACOSA, unui domn care vroia sa se ocupe de lucrarile de la Catedrala Mantuirii Neamului? Persoana in cauza a ramas cu un gust amar din cauza dlui Daniel Ciobotea! https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/11/07/din-ciclul-am-transformat-biserica-ortodoxa-romana-in-cosa-nostra-vicentiu-ploiesteanu-acest-veritabil-consigliere-al-patriarhului-daniel-haine-de-lux-ochelari-de-lux-limuzine-de-lux-vi/

 61. Lidia
  # martie 5, 2015 at 12:25 pm

  Tinerii si tinerii de la teologie ortodoxa se revolta impotriva mafiei naziste condusa de S>U>A>    UE  si Germania,Franta,Italia.  Romania este in razboi civil inter tineri si batrani, batranii care au vamndut tara la sectanti si au distrus poporul somaj 70% saracie si lipsa de locuinte, medicamente.« MAFIA DIN GORJ : colonelul Catalin Peptan, seful SRI-ului din Timisoara ( ex-SRI Gorj ), la masa cu Viorel Salvador Caragea, seful IPJ Gorj !Rabin din Israel : ” Am construit o replica a templului lui Solomon, IN ASTEPTAREA RECONSTRUCTIEI TEMPLULUI ADEVARAT “. Acolo il vor inscauna pe Antihrist ! »Mafie politica, masonerie si SRI : cu binecuvantarea preotilor de la Patriarhia Romana. Celebra Cosa Nostra din New York, tremura de invidie cand priveste la SRI !30 iulie 2013 de deveghepatriei   Fotografiile au fost preluate de aici: http://www.animv.ro/aniversare-20-ani.html Masonii George Cristian Maior, agent CIA in Romania, si Victor Ponta, finului dumnealui, isi strang mainile in fata Academiei Nationale de Informatii “Mihai Viteazul “. Asa arata Romania, in anul 2013 : masonii si neamurile lor conduc tara dupa cum ii taie capul ! Victor Ponta si masoneriahttps://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/26/masonii-victor-ponta-si-george-cristian-maior-seful-sri-ului-au-participat-la-intrunirea-spurcatilor-satanisti-masoni/  George  Cristian Maior, Victor Ponta, generalul mason Florian Coldea, generalul Grosu, preotii de la Patriarhia Romana.  Preotii au venit sa binecuvanteze gasca de mafioti-masoni, la ordinul Patriarhului Daniel ( mason de rang inalt ). Nici macar Biserica Ortodoxa Romana, nu a scapat de gasca astora… FARA CUVINTE !!  Cat de expresiva este aceasta fotografie : Laura Codruta Kovesi si generalul mason Florian Coldea ( cel cu ochelari ). Priviti cum trage cu ochiul Codruta Kovesi, catre generalul mason Florian Coldea. Laura Codreuta Kovesi, nubila lui Traian Basescu, este amanta secreta a generalului mason Florian Coldea.Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi este un mason de rang inalt, om cu foarte multe relatii, iar generalul Coldea se invartea in anturajul lui. Generalul Coldea, din cauza caracterului nenorocit pe care il are, a spus sa-i faca un bine amicului mason: i-a furat nevasta. Coldea in cadrul SRI-ului este de fapt capitan, a ajuns general cu ajutorul lui Basescu, niciodata in viata lui nu s-a evidentiat cu ceva ( toata lumea il detesta la nivelul SRI-ului, nimeni nu vrea sa stea in apropierea lui ).Nu aveti idee in ce afaceri sunt implicati nemernicii acestia ( Coldea, Maior, Basescu, Ponta, Kovesi, cateva sute de procurori si judecatori, ofiteri de rang superior din cadrul SRI/SIE/DGIPI ) : afaceri de sute de milioane de euro, trafic de droguri si arme, santaj politic, retele internationale de crima organizata, asasinate la comanda si altele de genul. Dupa cum se lauda generalul Coldea, acum trei ani, in cercurile lui de intimi: ” Masoni, nemasoni, rusi, americani, da-i dracului pe toti ca le luam banii…”. Generalul Coldea a devenit mason din interes, sa ajunga cat mai sus in cadrul Serviciului Roman de Informatii.Cand ati privit la televizor, de cate ori nu i-ati auzit pe acesti mafioti-masoni cum declarau : ” Luptam impotriva crimei organizate, DEMOCRATIE, justitia isi face treaba, dam de pamant cu toate clanurile interlope din Romania, nu toleram mafia in tara noastra, atacuri cibernetice si fundamentalisti arabi care misuna la granita cu Romania ! “. Doar in Romania, poti vedea asa ceva: mafiotii se critica singuri !   Paul Castellano, celebrul nas din cadrul mafiei newyorkeze ( temuta Cosa Nostra ) :  ” Vom domni mai mult ca Imperiul Roman, avem in buzunar oameni politici, servicii secrete, Biserica, judecatori, case de film, ziare si televiziuni. Nimeni nu o sa ne mai stea in fata pana la Judecata de Apoi “. Castellano, scoala din mormant sa vezi cum visul tau a devenit realitate in Romania : MAFIA CONDUCE UN STAT ! Avem senzatia ca ne uitam la filmul “Godfather” cu Al Pacino” : mafie, masonerie, preoti, politica, servicii secrete… https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/02/13/mafia-italiana-masoneria-si-vaticanul-prin-filmul-de-succes-godfather-au-transformat-criminalii-talharii-traficantii-de-droguri-santajistii-in-modele-de-viata-pentru-miliarde-de-oameni/ RelatedVa recomandam o carte extraordinara: „Ingerii din Palermo”. Legaturile dintre mafia italiana, celebra Cosa Nostra, masonerie si satanismIn „Dezvaluiri”Serviciul Roman de Informatii si raportul despre masonerie. Domnilor de la SRI, daca v-ati schimbat sigla, trebuie sa va schimbati si numele : Serviciul Romano-American Masonic de InformatiiIn „Dezvaluiri”Situatie halucinanta : femei, copii, tineri, rupti cu bataia de Jandarmeria Romana, din ordinul unui MASON !In „Dezvaluiri”Postat in Amuzant | 4 comentarii4 Răspunsuri pe 30 iulie 2013 at 06:04 | Răspunde Mafie politica, masonerie si SRI | NewsInfo1000[…] ” Vom domni mai mult ca Imperiul Roman, avem in buzunar oameni politici, servicii secrete, Biserica, judecatori, case de film, ziare si televiziuni. Nimeni nu o sa ne mai stea in fata pana la Judecata de Apoi “. Castellano, scoala din mormant sa vezi cum visul tau a devenit realitate in Romania : MAFIA CONDUCE UN STAT ! Preluare de pe De Veghe Patriei […]

 62. Nicoleta
  # martie 5, 2015 at 2:44 pm

  La Târgu Jiu, dacă gunoierii de la Edilitara și de la Polaris ar face mișto de noi o săptămână și doar s-ar preface că strâng gunoaiele din oraș, ne-am sufoca de jeg. Din fericire, asta nu se întâmplă nicio zi, nicio clipă, de aceea trăim într-unul dintre cele mai curate orașe ale României.Tot aici, procurorii ajunși prin crime comise de C.I.A., cu acceptul mafiei amercane  si a C.I.A, să lucreze la cele două unități de parchet din oraș, își bat joc de noi de câteva decenii, deja  SUA  a trasformat romania in noua Serbie Afganistan Irac Siria intr-un camp de razboi dominat de mafia C.I.A. Ei nu doar că nu fac curat, dar păzesc gunoaiele din fruntea instituțiilor publice, să nu care cumva să li se întâmple ceva. Mai mult, stau cu ochii – n patru să nu apară vreun junghi, să-i deranjeze pe șefii lor Generali de la C.I.A   FBI   si SS.Până de curând am avut naivitatea să gândesc că acești procurori primesc salari de 60.000 de dolari americani de la Sicrit service of U.S.A., la schimb, de la si prime de la C.I.A de 30.000 de dolari americani, doar susținere de la Casa Alba of USA, promisiuni de promovare și imunitate în fața Consiliului Superior al Magistraturii si ONU, pentru geniocit,mafie,terorism,spionaj,satanism, când li se întâmplă să fie reclamați pentru erori, abuzuri,crime,mafie,spionaj,terorism,satanism,pedofilie judiciare mai mari decât Palatul (in)justiției.  Nu, realitatea este că între mafie SUA și procurorii agenti Sicret Service SUA si cu prime de la C.I.A.,care o protejează se derulează, uneori ostentativ, afaceri cât se poate de bănoase. Este vorba de un mecanism simplu, tolerat de mai multe instituții ale statului care au cunoștință de existența lui, dar nu mișcă niciun deget, de frică.  Aceste lucruri sunt valabile și pentru o parte dintre judecători. Deja, ei par să nu mai aibă nici măcar un minim contact cu realitatea. Faptul că sunt acceptați în antecamera mafiei, că li se permite să tragă cu ochiul prin ușa întredeschisă, îi debusolează complet. Felul în care soluționează ei dosare a ajuns pretext și mobil de socializare cu mafia.Ca să ajungi judecător îți trebuie ani în șir de muncă pe brânci. Această trudă ar trebui să-i înnobileze caracterial, să-i șlefuiască. Nici gând. În mare, ei formeză un corp de slugi, care judecă fie la ordin, fie din reflex, așa cum își conduc  limuzinele de lux. Un simplu exemplu: cu un minut înainte să înceapă campania electorală, Ion Claudiu Teodorescu, secretar general în Ministerul Justiției, s-a suspendat din funcție. În secunda următoare, a devenit șeful campaniei electorale a lui Clinton neoficial dar toti stiu ca el erea in spate, la nivelul mafiot, dovedind o incredibilă viteză de transformare din demnitar apolitic în lider nazist. Imediat după campania electorală, Teodorescu s-a întors în Ministerul Justiției, redevenind apolitic. Că e subțire, știam, dar nu-l credeam atât de nesimțit încât să vină apoi să coordoneze, alături de vărul lui Ponta, ședința de bilanț la Tribunalul Gorj, cea mai înaltă instituție judiciară din acest județ. Acești retarzi nu pot să priceapă că ori ești mafiot si agent C.I.A și conduci campania electorală a lui Ponta si Iohannis, ori conduci Ministerul Justiției și ședința de bilanț la Tribunalul Gorj. Nu se poate și una, și alta. Dacă Teodorescu n-a muncit pentru nimic, în viața lui, judecătorii care au fost dezonorați și decredibilizați de prezența la bilanț a liderului SUA au trudit, cu siguranță. Din păcate, nici una dintre aceste slugi nu s-a ridicat în picioare să denunțe transformarea ședinței de bilanț în ședință de caracter mafiot tip C.I.A.. Într-un oraș în care este ultra-evidentă subordonarea magistraților față de USA, este tot ce mai lipsea: Teodorescu la ședința de bilanț a Tribunalului Gorj, cu aracetul încă proaspăt, sub unghii, de pe afișele electorale ale lui Generalul Petrus seful C.I.A.Faptul că se știu protejați de USA îi face pe acești magistrați să sfideze și să calce în picioare justițiabilii. În laboratoarele slinoase ale ”justiției” din Târgu Jiu mie, de pildă, mi s-au fabricat transcripturi după convorbiri telefonice inexistente. Când am cerut să fie atașate înregistrarile audio inexistente la transcripturile inventate, sistemul mafiot a dat din colț în colț. Voi reface această solicitare către noul președinte al României, către noul director al SRI  și către mai multe ambasade. Nu e firesc ca magistrații care fac falsuri să rămână în libertate. Imediat după ce procurorul Elisabeta Ponea, de la Parchetul Curții de Apel Craiova,  a respins plângerea penală prin care am denunțat aceste lucruri, a fost propusă de Victor Ponta si Johannis la șefia DNA. Stranie cronologie!Dacă ați avea curiozitatea să căutați în arhivele ziarelor, ați vedea că a trecut aproape un an de la examenele de evaluare națională și de bacalaureat, când la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj s-au făcut rețineri pe bandă rulantă. În mare parte, erau acțiuni ale Direcției Generale Anticorupție, o structură cu foarte puțin respect față de caracatița U.S.A  din Romania. Din păcate, procurorii și magistrații au făcut praf acele acțiuni. C.I.A a furat Romania cum a furat si Alaska de la Rusi, rând pe rând, oamenii, din arest, cu ajutorul magistraților agenti ai Secret Service  of U.S.A. Doar un exemplu: directorul pesedist al Liceului cu Program Sportiv a fost plimbat în cătușe, acuzat de luare de mită și băgat în beciul IPJ Gorj. Apoi, surpriză: Răscol Gabriel Adrian n-a fost trimis în judecată la pachet cu cei cu care fusese încătușat, ci batut,torturat si violat in truna din miile de inchisori secrete C.I.A din Romania unde ii tortureaza pe toti inamici politici iclusiv 4 milioane de musulmani  . Ni s-a aruncat prosteala că este cercetat într-un alt dosar penal, disjuns din dosarul afaceristului Nicolaie Crețu si afacerea c.i.a BECKSTEL,CHEVROM SI MICROSOFT. Dacă procesul lui Crețu e aproape de o sentință, la fond, despre dosarul penal al lui Răscol nu mai știe nimeni, nimic EL FIND AGENT SECRET SERVICE OF U.S.A.. Din moment ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj încătușează un om ca Răscol general C.I.A., îl plimbă prin fața camerelor de filmat și pe sticla televizoarelor, și prin arestul IPJ Gorj, avem minima pretenție ca acești magistrați ageti ai Secret Service of U.S.A., să nu ne mai creadă tâmpiți, ajunge cat au jefuit si distrus la romanii si Romania. Acum, niciun procuror nu mai face în România rețineri fără dovezi minimale masluite in laboratoarele BBC,CNN si Secret Service of U.S.A. .Or, dacă au existat dovezi și l-au reținut pe Răscol Spion U.S.A. cu misiune de sabotaj si diversiune scop final distrugerea Romaniei si romaniilor, era cazul să dea o soluție în dosar, la un an distanță, sau să-și dea demisia, în bloc, și să se înscrie oficial în C.I.A. Circul inițial, cu plimbări în cătușe prin fața ziariștilor, trebuia închis obligatoriu printr-un comunicat al parchetului condus de agentii Secret Service of U.S.A. în care să se spună că cel încătușat este, de fapt, nevinovat, el urmand numai directivele misiuni de la Casa Alba Pentagon si perversul Pedofil Clinton si Generalul Petrush seful C.I.A. intre doua partide de pedofilie cu prizionere sau angajate. Măcar atât.Închipuiți-vă că în acest oraș, la IPJ Gorj cercetează fraudele din învățământ un gâgă licențiat la Herculane si creat in laboratoarele C.I.A si Secret Service of U.S.A., fratele geamăn al mai celebrului Stroe  general al beretelor verzi S.U.A si sef la mercenari U.S.A., personaj principal în alt dosar penal mătrășit, privind organizarea spionari si distrugeri si creeri diversunilor si acte teroriste pe teritoriul Romaniei, si activitati mafiote, privind mafia permiselor condusa de F.B.I. si ambasada Americi la Bucuresti. Acel gâgă, care a studiat Dreptul, la Herculane, a primit misiunea de a face cercetări la UCB, asupra grupului infracțional condus de Adrian Gorun  spion C.I.A.. Nu exclud ca Stroe să le fi dus și flori.Ceea ce încerc să transmit este că acest sistem dement implementat de Casa alba of S.U.A, C.i.A si Pentagon coordonat de Secret Service of U.S.A., creat și condus de Fane Spoitoru, Nutu Camatarul si spioni C.I.A , F.B.I, MI6, SS, se află în pragul imploziei.În Târgu Jiu, o parte dintre cei care împart dreptatea au inspecția tehnică periodică expirată și puține șanse să revină pe carosabil, de pe câmpiile în care au derapat, furați de peisajul Mafiei U.S.A care a distrus romanii si Romanai si a pus laba nazista pe avere, a prins, a la C.I.A, de pe fundal.

 63. Nicoleta
  # martie 5, 2015 at 2:51 pm

  Rusia trebuie sa se orienteze mai mult catre o alianta strategica miliatra economica culturala si sportiva cu america de sud,china,india,afriaca decat cu UE care nu este decat o colonie jegoasa a SUA. Rusia trebuie sa organizeze separat campionate mondiale continaetale si olimpice pt ca UE si SUA au politizat jocurile olimpice si asta ceste infractiune grava la tari sarace si la Chinezi si Rusi mereu ii discrimineaza si se fac ca uita imnul lor national asa au facut la o echipa femenina de hochei a Rusiei, SUA si UE ce fac jocuri olimpice sau politica a amesteca politica cu jocurile olimpice este ca esti nu nazist ultranazist pana si Hitler in 1933 cand a fost la Berlin Olimpiada desi africani si negri au luat 45% din medali si europa de esta si alte tari sarace si cu Rusia a louat 45% din medali Hitler si nazisti lui nu s-au facut ca au uitat nici un imn national si nu au fost asa de nazisti imputiti cum sunt mereu Uk,SUA,FRANTA,ITALIA  scuze dar primele lagare de exterminare in lume leau facut UK,USA,FRANTA,ITALIA  plus sfanta inchizitie.

 64. Nicoleta
  # martie 5, 2015 at 3:11 pm

  ziua de 1mai este ziua cand USA Army a tras cu tunurile in Muncitori din port in NY si Boston si au produs un Holocaus de 60.000 de morti si 400.000 de prizioneri care apoi au fost inchisi in lagare de exterminare.  Deaceia ziua de 1 mai este ziua genocitului podus de Gov SUA impotriva muncitorilor SUA,emigranti,negri si evrei.ziua femeii este ziua cand Gov SUA a dat ordin la fermieri sa arda femei emigrante inspecial negrese in rituialuri satanice ale Johannis Klan Klus Klan, primul sacrificiu 114 femei de culoare inchise intr-o baraca si arse de vii.  se sarbatoreste in lume ziua femei ziu Holocausului produs de Gov SUA impotriva proprilor cetateni,muncitori,saraci , emigranti,negri si evrei.Eliberarea din sclavie a dato jegoasa de Saxona de Nazista regian UK  in 1848 prima fortata de revolutia franceza prima data cand saraci au avut dreptul la vot a fost 1917 cand femeile din Noua Zeilanda si Australia sau rasculat au fost asasinate 24000 de femei atunci si inchise in lagare de exterminare 400.000. atunci saraci si femeile au avut dreptul la vot dar erea un vot consultativ nici acum in SUA si UK lumea nu are dreptul la vot tineri pot fi arestat munciti condamnati dar nu au dreptul la vot decat la 21 de ani pai ala nu mai este tanar pt ca 25 de ani este adult deci inloc ca dac sunt arestati condamnati munciti de la 15 ani si au carnete de conducere de la 15 ani de ce sa nu aibe voie la vot li se incalca drepturile ce sa mai vorbim ca in toate parlametele din UK si coloni UK regina alege parlamentari si guvernele voturile oamenilor sunt nule ei voteaza numai candidati alesi de regina este totul un film la parlament si guvern in UK si coloni au voie sa candeze numai prieteni reginei, iar functile de senatori sunt pe fata si de ministri date de catre regin chipurile se voteaza parlamentari intre ei dar toti cum sunt prieteni reginei fac numai ce zice regina in UK si SUA este dictatura Clanul Clinton si Busi au condus SUA ultimii 30 de ani asta nu este dictatura  Busi Senior 2 mandate Bush junior 2 mandate Clinton un mandan Hilari 2 mandate deci 30 de ani SUA condusa de clanul Bush-Clinton. Clinton ultra nazist reprezinta steriotipul americanului violator pedofil si nesimtit a facut emisiune de 4 ore in care explica poporului american si planetei ca abuzand sexual si torturand angajatele si ca sexul oral nu este sex ci rugaciune a dat dovat ca este si pervers si mai si radea pe sub mustati.  De ce nu schimba denumire de la Biroul Oval si Casa Alba in Studiourile pentru Adulti XXX. sau Pornoshop. Cu presedinti dexaxati obsedati sexual cum pot ei sa conduca lumea doar in iad.

 65. Nicoleta
  # martie 5, 2015 at 3:17 pm

  unde sunt bisericile crestine si musulmane si mai ales in SUA, unde este UNCEF,ONU,Curtea Europeana a drepturilor omului, Comitetul Evreiesc , adica sa inteleg ca acestia sunt de acord, si chiar incurajeaza ca sotia unui obsedat sexual si el sa scape nepedepsiti pentru balsfemie si ultra nazism,rasism,senofobie,si sclavagism sexual, pt ca si nevastasa stia dar tacea din gura voci spun ca si ea participa la aceasta relgie si ritualuri in grup, iar daca nu este asa de ce nu a bagat imediat divortul sau sa se separe de el pentru ca ereau doi calai amndoi si le palcea.,sa critice pe Clinton si pe Nevastasa dupa acel discurs sexual-religios de 4 ore a lui Clinton nu trebuia sa ea atitudine si pentru rasism pt ca angajatele nu sunt scalavele tale sexuale si ca a face sex oral nu este rugaciune cum a spus Clinton.??????

 66. Ivan
  # martie 5, 2015 at 9:20 pm

  Stati in cap si va cacati.

 67. Emilian
  # martie 6, 2015 at 7:01 am

  @corinskaya , @nicoletskaya, @ eminescoviciu ….. măi copii foamei sancțiunilor UE … dacă tot îmbăloșați Internetul cu scârboasa propagandă rusă măcar traduceți ca lumea !! Și ce o tot frecați aiurea cu naziștii cei răi ?? Păi mai naziști decât rușii nu a fost nimeni pe acest pământ …cel puțin în ultimii 300 de ani !! Acum îl spurcați și înjurați pe Hitler dar de ce nu spuneți jegurilor că fix scârbele bolșevice l-au sprijinit și adus la putere ?? Scârbele roșii comuniste au declanșat al doilea război mondial și timp de 2 ani l-au sprijinit activ pe nazistul de Hitler trăind cu el într-un năclăit 69 !! Hitler a cucerit 1/2 Europa cu petrol si material strategic rusesc (vanadium, wolfram, diamante industriale) !!

 68. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:21 am

  USA the best . I love USA. I love homoxesual SUA religion.https://www.youtube.com/watch?v=ryrssUswmxI

 69. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:24 am

  The Romania is 30% with Daniel Patriarh homoxesual. I love USA mentaliti religion and educationa I love drog.https://www.youtube.com/watch?v=N5hCaiUs00E

 70. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:26 am

  https://www.youtube.com/watch?v=SFKudSnlHgk

 71. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:26 am

  https://www.youtube.com/watch?v=8H-LESI53H8

 72. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:27 am

  https://www.youtube.com/watch?v=OBCMk5LiVzA

 73. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:27 am

  https://www.youtube.com/watch?v=ZYp-KkRm0Lo

 74. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:27 am

  https://www.youtube.com/watch?v=Wfg4-qSuj18

 75. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:28 am

  https://www.youtube.com/watch?v=osxxOwAF32w

 76. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:28 am

  https://www.youtube.com/watch?v=IS5n2L5Ga0A

 77. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:29 am

  https://www.youtube.com/watch?v=IATCOlHycFs

 78. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:30 am

  https://www.youtube.com/watch?v=7QmbZu58V54

 79. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:30 am

  https://www.youtube.com/watch?v=fGvIkc0tdpI

 80. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:31 am

  https://www.youtube.com/watch?v=Rc0NmYIWTGs

 81. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:32 am

  https://www.youtube.com/watch?v=VvApvRL-LCE

 82. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:32 am

  https://www.youtube.com/watch?v=2JUKy–nNFg

 83. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:33 am

  https://www.youtube.com/watch?v=slanahLcIHY

 84. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:34 am

  https://www.youtube.com/watch?v=vpITUBX0FV4

 85. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:35 am

  https://www.youtube.com/watch?v=3szaF5R3wsc

 86. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:35 am

  https://www.youtube.com/watch?v=0KkkdjS0qJc

 87. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:36 am

  https://www.youtube.com/watch?v=HL6v8nzFiUk

 88. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:37 am

  https://www.youtube.com/watch?v=QCxWw-15fyY

 89. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:38 am

  https://www.youtube.com/watch?v=B70RUnQADJQ

 90. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:39 am

  https://www.youtube.com/watch?v=_M0WVcC9x7I

 91. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:39 am

  https://www.youtube.com/watch?v=ZvvUY0DCY5w

 92. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:39 am

  https://www.youtube.com/watch?v=NmlzczJb60o

 93. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:40 am

  https://www.youtube.com/watch?v=K8CwBklIF4U

 94. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:41 am

  https://www.youtube.com/watch?v=vIspdSNu7aI

 95. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:42 am

  https://www.youtube.com/watch?v=bl78lry7sD8

 96. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:42 am

  https://www.youtube.com/watch?v=qEmZLq_It7U

 97. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:42 am

  https://www.youtube.com/watch?v=o3IB6_f2Mxo

 98. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:43 am

  https://www.youtube.com/watch?v=TJSVR_YRv-Q

 99. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:43 am

  https://www.youtube.com/watch?v=T0CvIvC64EA

 100. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:44 am

  https://www.youtube.com/watch?v=b-nvpgRk5to

 101. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:44 am

  https://www.youtube.com/watch?v=7xc8Znaig18

 102. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:45 am

  https://www.youtube.com/watch?v=YP2BVPCmDrg

 103. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:45 am

  https://www.youtube.com/watch?v=4UInPN8zuqQ

 104. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:46 am

  https://www.youtube.com/watch?v=Yz-c8azNmlo

 105. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:47 am

  https://www.youtube.com/watch?v=c-Nt_4ikBGE

 106. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:47 am

  https://www.youtube.com/watch?v=x6EiYO2Gvhk

 107. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:48 am

  https://www.youtube.com/watch?v=qTLhPtzj2dI

 108. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:48 am

  https://www.youtube.com/watch?v=3X4hbIDnq5k

 109. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:49 am

  https://www.youtube.com/watch?v=Z78FLx7C4Kc

 110. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:49 am

  https://www.youtube.com/watch?v=OdfIuTm2VuM

 111. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:50 am

  https://www.youtube.com/watch?v=HKJo8S8lhyc

 112. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:50 am

  https://www.youtube.com/watch?v=QLRLKSXRlF0

 113. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:51 am

  https://www.youtube.com/watch?v=24WM5eSq5OE

 114. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:52 am

  https://www.youtube.com/watch?v=vC69HGAM6_0

 115. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:53 am

  https://www.youtube.com/watch?v=pnA1ZPirDjg

 116. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:53 am

  https://www.youtube.com/watch?v=fZFidgLLW9A

 117. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:53 am

  https://www.youtube.com/watch?v=hfjtmnqPU-8

 118. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:54 am

  https://www.youtube.com/watch?v=N0o_oO7Fl4c

 119. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:54 am

  https://www.youtube.com/watch?v=dxknpIIxric

 120. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:55 am

  https://www.youtube.com/watch?v=gjZ9jf8eDrs

 121. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:55 am

  https://www.youtube.com/watch?v=1Z4Jin-I1gA

 122. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:56 am

  https://www.youtube.com/watch?v=PVOs2cwv97Y

 123. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:56 am

  https://www.youtube.com/watch?v=LXvIptUhEf8

 124. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:57 am

  https://www.youtube.com/watch?v=NMseURlNnko

 125. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:58 am

  https://www.youtube.com/watch?v=8S65HKNMOjI

 126. Emilian
  # martie 6, 2015 at 11:59 am

  https://www.youtube.com/watch?v=O2nds_vxpd4

 127. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:00 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ynvYUJlOe8I

 128. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:01 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=rBLlNP2VWGE

 129. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:01 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=JDh0b4uzlkg

 130. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:02 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=p6jdxdePdKg

 131. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:03 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=QdXk23Wz8Kc

 132. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:05 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Hwa9vDcMm4E

 133. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:09 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=5WN_8CCapos

 134. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:10 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=sQmDtYYCKb0

 135. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:11 pm

  USA mentalityhttps://www.youtube.com/watch?v=voo9A01-r6M

 136. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:11 pm

  USA mntality   https://www.youtube.com/watch?v=voo9A01-r6M

 137. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:13 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=4Lujk5XifT4

 138. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:13 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=qcjjxcVHY-A

 139. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:14 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=4smiXbCyAkM

 140. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:15 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=wwPUFbO1fiA

 141. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:15 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=aHuzM697CrM

 142. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=HXwfP2cLZ0A

 143. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:18 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Z-FFRpBKeiU

 144. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:18 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Fk3p0mI6994

 145. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=XmI_SgCLG_I

 146. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:20 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Se0UF3pE534

 147. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:22 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=TH0SrFz6hNw

 148. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:24 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=-evun9Ddk3U

 149. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:25 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=mRtci9MWNwY

 150. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:28 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=0avJgpH08gA

 151. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:30 pm

  US religion   https://www.youtube.com/watch?v=Wb9MjKg1seM

 152. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:31 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=OI2Rfzw5zPo

 153. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:31 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=jsm6WI5i7p0

 154. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:32 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=o5bPVQ35w2M

 155. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:35 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=UFx1WaK54Vo

 156. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:37 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=yhiz-6rkBr8

 157. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:37 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Po-7Cwgb_O4

 158. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:40 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=zmNaCaQR9lo

 159. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:43 pm

  I love USA education. Is the Best.  https://www.youtube.com/watch?v=IPcJWmF8-hk

 160. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:44 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=XyOOuRn2li8

 161. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:45 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=hbp61fOVFaE

 162. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:46 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=rkq1Pa2Aq6I

 163. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:48 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Z6_eXfssseo

 164. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:49 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=9-WnLNLe3sk

 165. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:49 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ebenWAmjcCY

 166. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:49 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=g_Aa8GOBYU0

 167. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:50 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=1MSKoSbqHq0

 168. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:51 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=T8QOvr0PLW4

 169. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:52 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=VXx4q3qfFGw

 170. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:53 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=qLjb2dEHhN4

 171. Emilian
  # martie 6, 2015 at 12:56 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=k3E4gbZVbj4

 172. Emilian
  # martie 6, 2015 at 1:07 pm

  I love Iluminati this is iluminati U.S. Army and UE Army .https://www.youtube.com/watch?v=_ldonJoxL6I

 173. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:08 pm

  I not wonder, out of enlightened planet, there are other people with different mentality, smarter smart Pasini educated, cultivated as enlightened? I do not know can unite over the age of 3 years can unite, have something in mind constructive destrucativ not? And can unite thinking about how to solve social problems, jobs, homes, pensions, unemployment, welfare sanatae, raising living standards, and did not mind the 3 years, the only thing I know to give to destroy hair, I guess as only 2 classes and studying 200 books from any library, library of advanced age 3 years and you think to help people to do something constructive, not to steal and give this hair do children three years, do not you think?

 174. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:12 pm

  know how many people have to press one button a nuclear bomb and have 2 classes. and lasts 10 seconds. You know how many people should be to build a city 300 engineers, overseers 3000, and 30,000 technicians, and 300,000 skilled workers and unskilled workers 3,000,000 and lasts 40 years. And to be born in a family of 3 million inhabitants, to populate the city it generated last 2,000 or 60,000 years, but an atomic bomb kills 3 million in the 10s.

 175. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:13 pm

  USA si UE sunt ultra nazisti satanisti o rusine

 176. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:25 pm

  Mafia USA and UE in Romania.In 2014 there were ten cases of unemployment allowance in an amount of greater than or equal to 3,000 lei, most of them in Bucharest, according to the NEA.The highest unemployment benefit, of 7.103 lei per month, returned a former CEO of a company in the capital. The unemployed is better paid than the president – his salary does not exceed 6,800 lei Johannis month.However, a head of department of Brasov, is unemployed and has received monthly 5299 lei and a former director of the bank, in the same situation, last year received 4755 lei per month. The data appear in a rapor NEA issued Tuesday.Seven other unemployed people received unemployment benefits for more than 3,000 lei. Thus, a former manager in the capital went to a redundancy payment of 3.824 lei and a former director of the Vrancea company received 3.688 lei.More on Digi24.ro.Read more on REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cel-mai-mare-ajutor-de-omaj-din-romania-peste-salariul-lui-iohannis_1647090.html#ixzz3Tbz1Q700Follow us:realitatea on Twitter

 177. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:32 pm

  Happen that Romania has 70% unemployed. 7% in the country and the remaining 63% in the EU and the US beg for mafia USA and EU Romania and the Romans destroyed and it failed. Luxury 1 million unemployed unemployment Euro 5000, when the majority of unemployed not receiving unemployment than 100 euro. not seen quite clearly, racial discrimnarea between Aryans and slaves, between rich and poor. And when the Romans majors wages salaries join 200 euro 10,000 euro, those unemployed house had salrii 10,000 euros. This is evidence of Nazism and ultra ultra Satanism, and if not Covina her to go to strangers and they let us stay here ourselves that besides fat salari May and steal 10 ticks on the backs of employees in state business and bribes, tax evasion. Mobs of US and EU to that of Romania, and to them she mobs.

 178. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:38 pm

  When eream with Russia difference between minimum and maximum salary sary up to 10 times the salary of the president and county local maximum of 5 times. And the average salary in March sary minimum wage. Mafia ever since the US and EU minimum wage is almost equal to the average 90% of people so all minimum wage eau 100-200 euros and the remaining 10% US and EU mobs take salari 50-100 times higher. 50,000-100,000 per month plus more steals and make tax evasion reach 0.5 million-2 million per fight. proof that they are racists and ultra ultra Satanists. while 90% of Romanians die of hunger, cold and heat do not have homes, not pills medicine.

 179. Mihaela
  # martie 6, 2015 at 1:39 pm

  mafia USA and EU Romania and the Romans destroyed and it failed.

 180. Rodica
  # martie 6, 2015 at 1:48 pm

  Imnul NATO si al Uniunii Europen si a americanilor.https://www.youtube.com/watch?v=xNELPz-bsoc

 181. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:03 pm

  Imnul NATO si al Uniunii Europe sa videm copii mai cu Johannis Klan Klus Klan si cu Europen si a americanilor.https://www.youtube.com/watch?v=eZB6IKRzATU

 182. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:05 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=12kDTTrA3QI

 183. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:07 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=NpNpCl3WAyo

 184. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:07 pm

  Macelarul johannis Klan klus Klan tr5aficant de copii si organehttps://www.youtube.com/watch?v=NpNpCl3WAyo

 185. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:09 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=2p8z33JD6sY

 186. Bianca
  # martie 7, 2015 at 3:10 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=LbJhg5Fitrg

 187. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 3:15 pm

  de ce ma acuzati sunt nevinovat numai evrei sunt de vina, trebuei gasita o solutie totala, sau finala, numai ei sunt de vin. sunt inocient. https://www.youtube.com/watch?v=6fVlVsxyQl8

 188. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 8:35 pm

  Cum americani neau exterminat. Pen noi nemti. Au omorat milioane de germani acest ultranazisti SUA. https://www.youtube.com/watch?v=YWZpDMa2G18

 189. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 8:42 pm

  USA si Anglia neau distrus capitala saxoniei Dresda istoria noastra. Sunt niste ultrarasisti . https://www.youtube.com/watch?v=5m6z7Iax31k

 190. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 8:44 pm

  Deci tedeschi inseamna neamt si cum churcil si generali americani radeau de germani am omorat 3 milioane sa mai omoram 1 milion vezi in film. USA si Anglia neau exterminat. https://www.youtube.com/watch?v=5m6z7Iax31k

 191. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 9:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=XSoJqdPi4Iw

 192. Johannis Klus
  # martie 7, 2015 at 9:30 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=eIV24dgMQcs

 193. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:27 am

  https://www.youtube.com/watch?v=wm7oKO7_76M

 194. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:34 am

  rahatul asta este pentru camp descis in jur de 1400m maxim 2,3km   pentru zona aglumerata sau delauri  sau paduri estre prea mare si nu are si automat, e bun doar in camp deschis este simplu este doar scheletul ca sa fie mai usoar si mai usor de plat. https://www.youtube.com/watch?v=PH1fVQrRrxk

 195. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:35 am

  https://www.youtube.com/watch?v=BEeYA305nc0

 196. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:47 am

  https://www.youtube.com/watch?v=dSp7CipN1pw

 197. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:51 am

  https://www.youtube.com/watch?v=XyoAP10uKTk

 198. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 1:58 am

  https://www.youtube.com/watch?v=eVm6hvFpld0

 199. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 2:00 am

  https://www.youtube.com/watch?v=bw5isfEaQ0s

 200. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 2:00 am

  https://www.youtube.com/watch?v=rNBAfwf6JJI

 201. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 2:02 am

  https://www.youtube.com/watch?v=5D0TIeJSUhI

 202. Johannis Klus
  # martie 8, 2015 at 2:03 am

  https://www.youtube.com/watch?v=qS44dXKS9ug

 203. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:14 pm

  Martin Luther King.  Nemti,francezi,italieni si englezi sunt niste nazisti imputiti pana in 1965 pe noi negri,mexicani,sudamericani, arabi,asiatici,chinezi,indieni ne tineau ocupati si fara drepturi desi oficial se mintea ca nu mai eream sclavi noi nu aveam voie la facuttati locuri de munca bune contracte de munca si nu aveam voie la scala ream batuti torturati nu aveam foie la vot  atat in USA UK Germania,Italia,Franta cat si la noi in tara pentru ca eream colonie UK sau SUA sau franceza. Holocausul care s-a facut fata de negi si emigrati arabi indieni,chinezi etc de catre Germania,USA,UK<Franta,Italia a venit timpul razbunari sa-i punem noi in lagare de exterminare pe germani,fracezi,italieni,englezi.  https://www.youtube.com/watch?v=smEqnnklfYs

 204. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:15 pm

  A venit timpul revolutiei negre si arabe impotriva englezilor,germanilor,francezilor,italienilor. https://www.youtube.com/watch?v=3vDWWy4CMhE

 205. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Oehry1JC9Rk

 206. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Q9md0Fa5eik

 207. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:17 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=m3H978KlR20

 208. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:17 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Hgwtd4X_qFM

 209. Martin Luther King
  # martie 8, 2015 at 12:18 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=j8d-IYSM-08

 210. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=7oVW3HfzXkg

 211. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=5fnPXw-Tn6I

 212. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:20 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=3zIGNkR62Mo

 213. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:20 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=kOLQ-x3QSLs

 214. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:22 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=oCMivqYrZxQ

 215. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:23 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=8w1eTR8sDAM

 216. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:26 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=p720k8jKZd8

 217. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:28 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=TxS3cNyKo00

 218. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:38 pm

  În 1908, 15.000 de femeide culuare, chinezoaice, sud americance si emigrante au mărșăluit în New York cerând un program de lucru mai scurt, sa nu mai fie batute,torturate,abuzate sexual, salarii mai bune și dreptul la vot, iar în 1909, si au fost executate s-a tras cu tunuri, conform unei declarații a Partidului Socialist din America, Ziua Internaționala a Femeii a fost stabilită pe 28 februarie. Un an mai târziu, în 1910, în urma unei Conferințe a Muncitoarelor de la Copenhaga, unde au participat peste 100 de femei din 17 țări, s-a hotărât ca Ziua Femeii să fie sărbătorită în aceiași zi peste tot în lume, data de 8 martie fiind aleasă însă abia în 1913. https://www.youtube.com/watch?v=f9sa3GEXVP8

 219. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:39 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=07zfnISyWqo

 220. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:46 pm

  anti nazi gruphttps://www.youtube.com/watch?v=07zfnISyWqo

 221. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:46 pm

  anti nazi gruphttps://www.youtube.com/watch?v=al9Brf73WrAh

 222. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:48 pm

  anti mafia (nazi)https://www.youtube.com/watch?v=07zfnISyWqo

 223. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:49 pm

  curatam germani de nazisti.  https://www.youtube.com/watch?v=07zfnISyWqo

 224. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:50 pm

  cum neau exterminat pe noi negri,turci,indieni,emigranti,etc sa-i exterminam si noi pe germani,francezi,italieni,englesi.    https://www.youtube.com/watch?v=al9Brf73WrA

 225. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:50 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=-FlyUPBSVH0

 226. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:50 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=6kQqLoJBKl8

 227. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:51 pm

  un nazist mort este o paine divina, sa moara germani,francezi,italieni si englezi.   https://www.youtube.com/watch?v=NVwDlFC4wYs

 228. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:51 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=LFlXzTU74mc

 229. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 12:52 pm

  Jos mafia SUA,UK Germania,Italia,Franta.    https://www.youtube.com/watch?v=Nn85ITe8Y6k

 230. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 1:09 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=q7R9NsplgaM

 231. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 1:11 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=98plxUlcDVQ

 232. Malcolm X
  # martie 8, 2015 at 1:11 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=62gZm8oOAw4

 233. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:18 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM

 234. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:23 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Sy1K9U4MJkg

 235. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:26 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=mDe4g4bgNok

 236. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:32 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=q4v1nDa7tLY

 237. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:36 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=YoB4Vkvceo0

 238. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:45 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=TM3e3FDU4QM

 239. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:46 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=MTiVFwSi8kw

 240. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:46 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=xtLoaMfinbU

 241. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:48 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=pGp3GOOGocM

 242. Flori
  # martie 8, 2015 at 4:51 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=BxWW2gbJGF0

 243. Dorina
  # martie 9, 2015 at 10:15 am

  Deveselul este la varsarea rului Olt in dunare la 10km de localiatea Caracal si la 178km de capiatla Bucuresti.Din Deveselul paralel cu rul olt la varsare in Dunare se merge 33km pana la Fluviu Dunarea la localiatea Corabia.Din Bulgaria un comando de 200 soldati cu atovehicule ajunge in 28 minute cei 33km.  cu elicoptere si avioane de parasutisti in 10 minute. Dupa cucerirea si neutralizarea obiectivului se pot indrepta spre Cpitala Bucuresti sa nutralizeze obiectivele din partea de vest a Capitalei Bucuresti.Varianta a doua patrunderea cu 3000 soldati unitati mixte 2600 soldati infanterie(520 blindate si 100 jeep si 100 camioane) 200 soldati tancuri (40 tancuri) si 200 soldati artilerie (40 tunuri).Astfel scutul antiracheta de la Deveselu cade neutraliazat.In acelasi timp 5 regimente mixte bulgaresti sa ocupe cate un orasi Craiova,Slatina,Ruse,Bucuresti ,Oltenita. Bulgari si sarbi stiu regula cand ploua la Moscova se deschide umbrela si la ei dor sunt slavi si frati si ortodoxi nu sectati ca occidentali.Inacelasi timp prin Arad,Oradea, Satul Mare din Ungaria poate intra cate un regiment mixt la fel ca cele bulgaresti si ocupa aceste trei regiuni. Din Serbia 3 regiment mixte la fel ca cele bulgaresti sa ocupe regiunile si capiatlele Timisoara ,resita,drobeta-turnul-severin.Deci cu 12 regimente mixte de la vecini Romaniei cade neutralizata binenteles din nord trebuie sa intre si regimente mixte de rusi care vor ataca prin nord.Din nord 36 regimente mixte rusesti ,pentru fiecre localiate in parte:Cluj-Napoca,Turda,Ludoj,Alba Iulia,Sebesi,Cugir,Sibiu, Deva, Targu Muresi,Sovata,Sigisoara,mediasi,Sfantul Gheorghe,Baia Mare,Dej,Bistrita, Regin,Borsa,Vatra Dornei, Gheorgheni, Comanesti,Gura humorului, Piatra Neamt, Roman,Bacau, Vaslui,Husi, Barlad,Iasi,Radauti,Suceava,Falticeni,Dorohoi,Pascani,Botosani, Adjud,Onesti, Sebesi,Cugir,Sibiu, Deva.Deci cu 48 regimente mixte cucersti 70% din Romania suficient restul il bombardezi cu aviatie artilerie si rachete si in 6 luni se predau neconditionat.Asa scapa si UE si SUA de tigannni imputiti jegosii de romanii curve,hoti,cersetori, romanii sunt rusinea planetei fura de sting si sunt curve penale. ras mizerabila .italieni englezi s-au saturat de infractori, cersetori si curve(romani).Afara cu Romania din UE ,UE nu are nevoie de jegurile de romani si curve infractori planetei.

 244. Dorina
  # martie 9, 2015 at 10:18 am

  Binenteles ca mai intai Se va bombarda masiv orasele si obiectivele de la granita fara mila ca romanii au speriat si au distrus toata europa arunca gunopaie pe strada cersesc omoara oameni si ii jefuieste sunt curve isi vand copii rapesc copii ii taie pe copi si ii vinde la organe sau ii manaca sau ii face sapun.

 245. Alina
  # martie 9, 2015 at 5:57 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=BErs985eIos

 246. Alina
  # martie 9, 2015 at 5:59 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=tQaURvFDsHI

 247. Catalina
  # martie 12, 2015 at 7:43 pm

  da asta este specialistul curului romania polonia au tancuri blindate model 1970 si cele mai noi din 1980 iar Rusia are model 2012 iar cel mai noi 2015. Rusi au cimitire intregi de avioane si tancuri si din modificarea lor din 4-5 mai pot face 1 adica din 60.000 de tancuri sau avioane mai pot face 15.000, si au industrie si industrie de armament romania are polonia are ciuciu, Rusia poate mobiliza intr-un an 12 milioane de muncitori in 1200 de fabrici de armament (1000 persoane pe fabrica) si pote produce 10.000 tancuri si 10.000 autotunuri pe luna si 10.000 avioane si 10.000 lasatoare de rachete si 100.000 blindate, si 100.000 masini, si 100.000 camioane, si 1.000.000 tunuri si pot face aceeasi productie si mai repede in 5 zile cum simplu le da frati comunisti chinezi si nord coreei si nord vietnamezi inca 3 milioane fiecare de muncitori in total inca 10 milioane de muncitori este simplu sau daca nu le da  le doneaza jumate din armamentul lor si 100.000 specialisti fiecre si intre timp se mobilizeaza si ei si produc masiv armament . Ira de rachete balistice si nave de lupta  sateliti si parasiutisti nu spune nimic sa sti ca parasutisti activi rusia are 6.000 cu rezervisti face 30.000 si cu voluntari si recruti intr-un an face 200.000 parasutisti , Romania are doar 600 parasutisti Polonia are 1000 deci cei 1600 de parasiutisti Romani si Polonezi vor lichida 200.000 de parasutisti rusi sa fim seriosi Romania si Polonia sunt tari botaniste consuma ethno-botanice se drogeaza  adica un parasutist roman sau polonez va fi capabil sa lichideze 180 de parasiutisti rusi , voi credeti in capra cu trei iezi ,rembo,robo cap. si dac va apuca iarna va dau la bot rusi pentru rusi iarna este calicula veri ei simt frigul decat de la -40 de grade celzius la 8 grade celsus pozitive ei fac plaje Romani si Polonezi mor de frig la 8 grade celzius pozitive vor consuma toata motorina si benzina sa se incalzeasca apoi vor cersi de la rusi ca Unchiul Sam este la 8000km si le da gaze ,benzina,motorina prin email si sms.  Iar ecuatia este simpla daca UE distruge ipotetic Rusia vor muri 80% si din UE cetateni pt ca rusia va apasa daca se vede invadata butonul rosiu,  asa ca atunci China va ataca SUA si o va lichida, apoi UE, indiferent cum este UE are cel mai mult de pierdut si nimic de castigat. Mai logic este UE sa nu se bage sa fie neutra si dupa ce se bate SUA cu Rusia sa se dea si ei cu invingatorul . Cand doi se bat al treilea castiga, nu vedeti ca SUA inpinge in fata UE este smechera ca sa fie distrusa UE si Rusia si apoi SUA sa ea tot gratis si far efort.Pana se enerveaza si CHina pe expansionismul american si inpreuna cu arabi si coreia de nord si vietnamul de nor ataca SUA.

 248. Catalina
  # martie 12, 2015 at 8:06 pm

  Dupa modelul cum SUA a creat inventat Alquaida asa trebuie sa faca si china si rusia sa vada ce tari arabe nui suporta pe americani pe britanici si sa pregateasca cum face sua o armata islamista de mergenari sua finanteaza din 1945 de cand a inventat Alquaida 5 milioane de teroristi arabi islamisti cu cate 2% din buget fiecarei tar membre nato pt aparae si 2% din bugetul mai a fiecarei tari antiteroriste deci din bugetul nato de 50% se sponsorizeaza de catre SUA terorismul international binsenteles prin elvetia ati vazut dupa atentatele din franta cum a crescut francul elvetian cu 50% desi ar fi rebui sa scada asta a fost pretext sa il urce. asa ca RUSIA, china,corea de nord,sud america,vietnamul de nord trebuie sa identifice ce tari islamiste nui suporta pe americani si triburi islamiste si sa sponsorizeze si ei cu face nato condus de sua 5 milioane de teroristi instructie pregatire dotare salariu  si apoi juma din ei sa-i plaseze in zone de conflict cu interes si jumaate in UE si SUA si sa le mai dea si 5 milioane de valize cu cate o bamba nucleara in ele cu programator se duce in centrul orasiului o programeaza sa explodeze peste 3-4 h si paraseste orasul, lucru bine facut. De inceput pana se fabrica 5 milioane de servite sau geamantane cui bomba nucleara merge sa le dea arme chimice si biologice si virusi informatici. Ca sa opereze si mai bine face doar o armata de 1 milion si restul 4000 de grupuri de 1000 de insi (Batalioane)asfel creaza confuzie si teroare iar aceste grupuri chiar dac sunt din aceeasi tara dar sa fie din regiuni diferite sau triburi diferite si sa nu se cunoasca intre ei. Plasarea lor i ochident sa fie in celule mici de pana in 10-40 de persoane in grupuri mici de 1-4 indivizi pe orasi/loclitate si tot asa pe cat posibil grupurile sa nu se cunoasca intre ele doar sefi, astfel daca neutralizeaza un grup ramane celalalt, nimeni sa nu cunoasca mai mult de 10 sefi de grupuri si maxim 2 superior asfel in caz ca este prins abea neutralizeaza o celula adica 10-40 oameni (un pluton)adica circa 10 grupuri dar nu tot Batalionul.Misiunea lor este simpla isi eau joburi sau fac afaceri sau sunt si hoti si cand se da alarma adica 1 data la 4-5 ani sa actioneze fie in cadena fie liniar fie toti deodata pen intreaga planeta in obiective considereate inamice,  jumaate din ei pot fi si puscariasi asa au si americani 90% dina ramata lor si mercenari sunt puscariasi intre a face 20 de ani de inchisoare pt diler de droguri crima preefera 5-10 ani de mercenar. Razboiul modern este murdar este un razboi de gerila si massmedia. daac terorizezi aramata inamica massmedia inamica poporul inamic fie este stresat si lupta haotic fie este demoralizat. Iar in razboiul modern cu este murdar ati vazut Snodan a demostrat oficial ca SUA isi spioneaza parteneri UE si Nato si chiar in SUA contracandidati politici sau comerciali SUA nu este in razboi rece doar cu Rusia ci cu toata planeta inclusiv cu poporul american si contracandidati politici sau comerciali. Deci nu poti ave incredere in nimeni. Si acesti terroristi pot fi folositi si ca agiatori si revolutionari, si mari trafiacnti de droguri si arme ca sa se omoare intre ei popoarele inamice si asfel sa se creeze razboi civil in SUA si aliati pentagonului. America nu va renunta niciodata la aroganta ,nesimtire,tupeu sa fie mere in expasiune furnad teritori si resurse pt ca america si cpitalismul este un esec doar comunismul si socialismul este bun asa ca cum sitie ca este in faliment ca un hot ataca mereu sa fure uneori prin fata alteori pe la spate prin vecini teroristi mercenari.

 249. Catalina
  # martie 12, 2015 at 8:13 pm

  fara data fixata aleatoriu pote fi 1 an sau 20 de ani diferit de la grup izolate de tip batalion la grup la circa 5 ani sa le schimbe la grupuri(batalioane) , trebuie schimbata sefii sau chiar membri din grup sau de orasi plus coduri ca la armata schimbate mereu. Astfel niciodat nu vor fi in stare sa faca harta lor si structura.Niciodata sa nu spuna ca au sefi ci mereu sa spuna ca abea sau cunoscut si ca niciunul nu este seful ca ei sunt niste prieteni asfel ii dezorienteaza pe americani mai mult sau cum fac hoti si politisti corupti de romani dau vina pe cel mai prost si mic ii spun sa se declare el seful si asfel toata gasca scapa ca alfel ii unfla ei botul. jumate trebuie sa fie femei.

 250. Nikita
  # martie 12, 2015 at 8:17 pm

  Cateaua nazista de Hilari se justifica  https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

 251. Nikita
  # martie 12, 2015 at 8:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=UDw6_-9mOYg

 252. Nikita
  # martie 12, 2015 at 8:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=GARE6NcxdcY

 253. Nikita
  # martie 12, 2015 at 8:21 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=rVWEEXEjW90

 254. Nikita
  # martie 12, 2015 at 9:12 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=l0Q5eZhCPuc

 255. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:12 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Rr10H-7vKYg

 256. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:13 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=q05EFU4eUhc

 257. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:14 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=G08OGPA2mTk

 258. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:15 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=3ZUrqyPDTC4

 259. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:15 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=5ejNYPTi4RU

 260. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=xEooD5xiLMo

 261. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:16 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=nKAAEkf1MbU

 262. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:17 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=T8rtKVLGat0

 263. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:18 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=leqyze7Py0o

 264. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:19 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=W1bUMjUQZhY

 265. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:20 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=J0R2mpnHQRY

 266. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:21 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=Uo6zdTc-4BQ

 267. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:22 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=WadDjFARJ1s

 268. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:23 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=QfM080rPDlo

 269. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:24 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ihVszNrz6dQ

 270. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:36 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=EPlw9C8UpKI

 271. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:36 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=bp7znBxNhZU

 272. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:37 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=bb6wyRd-asc

 273. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:39 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=lA2TdQSA8F0

 274. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:39 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=1jIId6eeIuc

 275. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:40 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=JRSYOIS0wOs

 276. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:40 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=LRxdTiVSuNo

 277. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:43 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=d50ZFXf-k28

 278. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:43 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=wCRKrJi5iCk

 279. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:47 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=ODya6dIRbB0

 280. Nikita
  # martie 12, 2015 at 10:48 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=1N3JDfSN94I

 281. Nikita
  # martie 12, 2015 at 11:01 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=n3cdXJX6i8Q

 282. Nikita
  # martie 12, 2015 at 11:07 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=lkCzu9KKV2E

 283. Nikita
  # martie 12, 2015 at 11:08 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=dvLFSQWkES0

 284. Nikita
  # martie 12, 2015 at 11:12 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=bd4T5t-Z-UA

 285. Nikita
  # martie 12, 2015 at 11:54 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=1EOy92uTjJg

 286. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:05 am

  https://www.youtube.com/watch?v=7gkM02QAvFQ

 287. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:08 am

  https://www.youtube.com/watch?v=nFKm-D1rk-U

 288. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:09 am

  https://www.youtube.com/watch?v=vE2y0mklZgU

 289. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:11 am

  https://www.youtube.com/watch?v=INQcZ2JkIWM

 290. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:12 am

  https://www.youtube.com/watch?v=KaksWFpzMPI

 291. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:12 am

  https://www.youtube.com/watch?v=ZKq0-4-4-ik

 292. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:13 am

  https://www.youtube.com/watch?v=19OAEiOOqTU

 293. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:14 am

  https://www.youtube.com/watch?v=MMNBycR3V5A

 294. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:15 am

  https://www.youtube.com/watch?v=-0hew417S5Q

 295. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:15 am

  https://www.youtube.com/watch?v=0ADeFMM4EEo

 296. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:16 am

  https://www.youtube.com/watch?v=XRSac4F6FJo

 297. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:17 am

  https://www.youtube.com/watch?v=uBov3gghBWI

 298. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:20 am

  https://www.youtube.com/watch?v=JpTYFY6tVyI

 299. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:22 am

  https://www.youtube.com/watch?v=-w0HXyjRFw0

 300. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:22 am

  Daca se incaiera unguri cu romani si polonezi cu nemti este perfect

 301. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:23 am

  https://www.youtube.com/watch?v=HCPW9d_91Jg

 302. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:24 am

  https://www.youtube.com/watch?v=drf9Ei0yEP8

 303. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:25 am

  https://www.youtube.com/watch?v=aAKHtlMdZOA

 304. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:26 am

  abea astept ca unguri sa le unfle botul la hoti,criminali de romani

 305. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:26 am

  https://www.youtube.com/watch?v=KCjdlKSJOHU

 306. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:27 am

  Europa curat inseamna fara roman niste jeguri

 307. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:37 am

  https://www.youtube.com/watch?v=K5iBHrAuNCA

 308. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:39 am

  Cum fura romani in toata lumea sunt o rusine natie de segosi hoti curve traficanti de copii droguri plagiatori  https://www.youtube.com/watch?v=ikQkDdxS1E0

 309. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:39 am

  Romani fasi ei ce stiu stiu doar sa fure asta fachttps://www.youtube.com/watch?v=M-mETu3okvM

 310. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:40 am

  Acesta este rezulatul unei biserici,politi,scolii romanesti scoala plagiatului scoala furtului si prostituatelor scoala nesimtirihttps://www.youtube.com/watch?v=GDrR7XVyNiI

 311. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:41 am

  cei mai mari hoti si puturosi romanii   https://www.youtube.com/watch?v=M-mETu3okvM

 312. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:41 am

  Afara cu Romania din UE    https://www.youtube.com/watch?v=GDrR7XVyNiI

 313. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:42 am

  Romani sunt satanisti furabanci,sparg case,omoara lume,rapesc copii,vand copii .  https://www.youtube.com/watch?v=qntzhglQEuY

  • boris
   # august 30, 2015 at 1:13 am

   Ai uitat una importanta – rapesc femei pe care le violeaza

 314. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:43 am

  Romani niste analfabeti plagiatori curve hoti criminali traficati de copii si biserica satanista.   https://www.youtube.com/watch?v=qntzhglQEuY

 315. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:44 am

  Afara cu animalele din UE afra cu romanii din UE    https://www.youtube.com/watch?v=nx_-yNEoVDk

 316. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:46 am

  In loc sa munceasca romanii doar fura.   https://www.youtube.com/watch?v=seQK09adFW8

 317. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:49 am

  Calugarite romance sunt prostituate in italia si UE toate romancele sunt curve penale strazile sunt pline de romance curve si cu doctorato de Romania doctoree.   https://www.youtube.com/watch?v=nXSpTCVBHYw

 318. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:52 am

  Ce muncesc romancele afara  .   https://www.youtube.com/watch?v=rnJwe9bGPwU

 319. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:53 am

  Gura la romance este Scrumiera toti isi pot stinge trabucul in ele pot inghiti si 3 trabucuri .  https://www.youtube.com/watch?v=KucAh95KKso

 320. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:55 am

  In toata lumea Japoni gimnastele romance prostituate in germani in cluburi de puffi  in italia din 10 m in 10 m in loc sa munceasca fac ce au invatat de la masa traseista tirista.   https://www.youtube.com/watch?v=jrz5-BNzKvw

 321. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:55 am

  https://www.youtube.com/watch?v=VtrCRCk5UQo

 322. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:56 am

  https://www.youtube.com/watch?v=-TWV8AFFKkU

 323. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:57 am

  https://www.youtube.com/watch?v=O3DmTmrhqd0

 324. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:58 am

  Ce sug romancele in Italia .  https://www.youtube.com/watch?v=gdbxgmqjd_w

 325. Nikita
  # martie 13, 2015 at 12:59 am

  https://www.youtube.com/watch?v=pJBzPZg5qs4

 326. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:00 am

  https://www.youtube.com/watch?v=ewAjoIyF228

 327. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:01 am

  Un roman mia spus ca sefi mafiei romane sunt preoti ortodoxi romani fosti securisti si acum agenti C.I.A.   https://www.youtube.com/watch?v=_dECHOHBNOk

 328. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:02 am

  https://www.youtube.com/watch?v=I40G5PqTvyo

 329. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:04 am

  https://www.youtube.com/watch?v=QzaKla-fxfg

 330. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:04 am

  https://www.youtube.com/watch?v=DPsrL0zmSWI

 331. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:05 am

  https://www.youtube.com/watch?v=cSaJ-oZSpUA

 332. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:07 am

  https://www.youtube.com/watch?v=Br2vVEZiv_8

 333. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:08 am

  https://www.youtube.com/watch?v=flw4E5kI6Y8

 334. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:10 am

  https://www.youtube.com/watch?v=fGp5xCsksDU

 335. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:10 am

  https://www.youtube.com/watch?v=kgkezxzP3MQ

 336. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:11 am

  https://www.youtube.com/watch?v=LGD1XrsJgOA

 337. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:11 am

  https://www.youtube.com/watch?v=_mqtStmXp3c

 338. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:12 am

  https://www.youtube.com/watch?v=KSuSqh1ELSM

 339. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:12 am

  https://www.youtube.com/watch?v=B6-QTSmDFO0

 340. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:14 am

  https://www.youtube.com/watch?v=vfTXJtvfySQ

 341. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:15 am

  https://www.youtube.com/watch?v=mozdDKCwkAo

 342. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:15 am

  https://www.youtube.com/watch?v=huyAKiGMBzQ

 343. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:16 am

  Asta este poporul roman curve mafioti hoti traficati de copii droguri.  https://www.youtube.com/watch?v=OwbvQdB9lhI

 344. Nikita
  # martie 13, 2015 at 1:19 am

  https://www.youtube.com/watch?v=_BAw66ofiiw

 345. Paula
  # martie 15, 2015 at 1:40 pm

  Analistul asta este prost.1. In Trasnistria o fi acolo o Brigada sau Divizie de rusi nu ce trimite el 2 batalioane asa ca in trasnistria sunt de 3 ori mai multi soldati rusi decat trimit ei sa cucereasca. dar2. Este plin de munitie si echipamente de lupta la greu si au pozitile defensive foarte bine aranjate.3. Iar dac a si spus planul asta inseamna ca minte sau partial adica cele 2 batalioane vor fi defapt dua brigazi sau doua divizi si nu doar de ucrainieni ci si de mercenari si de la NATO asa ca minte ca doar ucrainieni, si in primul rand nu poate ca daca ea truopele speciale ucriniene ramane frontul din est si sud descoperit asa ca nu va putea decat jumatate si ca vezideoamne pregatesc ei pai normal ca pregatesc atacul 7-14 zile dar tu crezi ca un soldat ca sa il bagi in trupe speciale il pregatesti in 6 luni sa o crezi tu dureaza 3-4 ani doar cel de trupa ordiarul soldat se poate pregati in 7-14 zile, plus ca trebuie sa ei de pe front 2000 de soldati si sa ii bagi in programul de pregatire dupa 7-14 zile de selectie din care sa opresti 1/10 adica 200 de soldati pai tu crezi ca mai ai tip de preselectie si pregatire minim 3-4 ani ,de .  ha ha ha aici va fil celmult un Batalion special de pe frontul de est si in rest 1-2 brigazi sau divizi Nato ONU Mercenari si de la aliati SUA.3. dovada asa au mintit mereu americani in golf irac,afganistan,serbia au prezentat un plan SF sa justifice cheltuieli enorme pe tehnologie si armata ca ei au eficienta si cu doar 35-48 mii oameni pot ocupa acele tar in final au fost prinsi ca au adus in zona 5 milioane de soldati NATO si ONU  si au intrat cu 1 milion, au deplastat jumamate din armata NATO ONU si NAVE si AVioane si Tehnica. si tot au avut 60.000 morti in fiecare conflict aliati  dar au declarat dor 6.000  ca de sa nu se faca de ras plus ca jumaate ereau mercenari sau agenti CIA sau Alqaida si alet organizati terroriste platite de SUA.4. Eventual doar daca prealabil cum au facut mereu si au mintit ca nu cu 6 luni inainte bombardeaza masiv aerian terestru naval zona , dar la cat de mic este trasnistria nu mai ramane nimic si deci inseamna ca vor omor 100.000 de oameni locuitori deaclo si vor distruge toate drumurile cladiri poduri tot.5. Cear fi sa se inteleaga mai bine pasnic RUSI cu UE si USA si sa imparta Polonia intre vecinii ei si Romania si Republica Moldova asfel Ucraina primeste jumate de rep.Moldova si asfel se face pace si toata lumea este multumita, Ca tot vruiau romani si polonezi sa se uneasca cu Nato,UE, vor fi uniti prin ciopartirea tarii lor intre vecini si cum tot vruiau ei sa se amestece cu rusi si cu ucrainieni nu este acelasi lucru ca Romania si polonia cuceresc Rusia ca si atunci cand Rusia si UE inpart cele 2 tari Romania si Polonia intrele si da si Ucrainei Jumaate de Rep.Moldova compensatie ca sa fie multumita , rog rusia sa discute aceasta problema cu G20 si cele 100 paradise fiscale parteneri SUA asa se face pace si toata lumea este multumita nu vruiau Romani si Polonezi sa se amestece cu Rusia si Ucraina si cu UE asa ciopartite Romania si Polonia isi vor atinge obiectivul ce conteaza au vrut sa se combine ca in sex nu conteaza cine sta deasupra amandoi se fut si se simt bine daca te manaca ei bine mama Rusia si SUA si UE te scarpina bine de tot, daca ai vrut sa te f… cu Ucriana si Rusia sa nu te plangi dupaceia ca ai luat nustiu ce boli sexuale trebuiai sa stai in banca ta sa nu te combini unde nu te privest.7. iar chestia ca sunt pensionari si mafioti este o jignire, dar ma rog au dreptate no sa lupte la atac dar ca sa se apere sar putea sa ai mare surpriza ca sa te aperi nu iti trebuie conditie fisica ca si la ata daca ai mormane de munitie si armament iar ca sa apesi pe tragaci nu-ti trebuie conditie fizica si sar putea ca asa zisi pensionari si mafioti sa aibe psihicul de fier pensionari si mafioti nu sunt carpe ca tineri sa se sperie cu una cu doua mai ales in defensiva si incercuiti nu au unde sa fuga asa ca o sa se incapatneze si o sug cei din NATO, mai degraba daca ereau tineri se speriau si fugeau dar astea mafioti si pensionari stiu mai bine ca nau unde sa fuga ca daca cad si ei si ucraina si o parte de rusia rusia se poate distruge si ca aliati nu o sa le dea nimic si o sa le ia tot asa ca intre o viata de sclavi si moarte cu demniate vor prefera sa moara cu demnitate, iar mai ales ca majoriate pensionari dar miliatr asa ca nu vor trada rusia si oricum stiu ca vestul o sa le ia si pensi si locurile de munca si casele o sa ajunga sarantoci ca afgani irakieni sarbi sa mearga toti pe jos si sa cerseasca sa nusi mai ea pensi asa ca oferat americana este zero, plus ca indiferent ce ofera america ei stiu ca doar sunt pensionari si mafioti ii duce capul mai bine ca americani nu au cuvant asa ca tot mai bine stau cu rusi.

 346. Andrei
  # martie 19, 2015 at 7:05 pm

  Cand a aparut ideea cu NATO ni s-a spus ca e obligatoriu inainte de a intra in UE si de a elimina armata obligatorie. Apoi am zis e bine cu NATO, facem praf ce avem, cumparam echipamente vechi dar cel putin dormim linistiti. Doar ca in ultima vreme SUA are pe agenda propaganda satanista cu homosexuali, eliminarea religiei si alte nebunii. Avem de ales intre mafiotii rusi(sperand ca vor deveni ortodocsi autentici) si satanistii americani(sperand ca ne mai lasa ceva timp inainte de a ne arunca direct in iad).

 347. Antonescu
  # martie 20, 2015 at 3:09 pm

  love USA   fuck putin & russia

 348. Moromete
  # noiembrie 24, 2016 at 9:47 am

  Pentru rusofonul platit din taierea salariilor oamenilor cinstiti din Rusia ”eminescu” : Industria românească a fost VANDUTA DE KGB-isti ILIESCU SI PETRE ROMAN !!!! Nenorocitule da banii inapoi la saracii din Rusia care muncesc cinstit si carora putin le inchide gura sau pe cei care o deschid îi împuscă !!! Nun uita că americanii au morti in cimitirele din toata Europa luptnd pentru eliberarea lor . Rusii au facut pact cu Hitler , Rusii ne-au luat teritorii !!! Rușii l-au debarcat pe Ceausescu Nu americanii !! 

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang