6:32 am - sâmbătă martie 23, 2019

Kiev vrea să impună sancțiuni împotriva a 156 firme și 1124 de cetățeni ruși

666 Viewed Al. Ioana 0 respond
sanctiuni rusia

Guvernul ucrainean a propus introducerea pe lista de sancțiuni a 1124 de cetățeni ruși și 156 de firme, a anunțat miercuri serviciul de presă al cabinetului ucrainian.
Lista persoanelor și firmelor care urmează să fie supuse unor sancțiuni a fost prezentată Consiliului Național de Securitate și Apărare .
Prim-ministrul Arseni Iațeniuk a menționat că o listă extinsă de noi sancțiuni americane împotriva Rusiei a intrat în vigoare de marți . „Cabinetul de Miniștri susține astăzi un al doilea pachet extins de sancțiuni și le trimite pentru examinare la Consiliul Național de Securitate și Apărare”, a mai adăugat el.
Guvernul ucrainean a emis o rezoluție la 11 septembrie 2014, cu privire la impunerea de sancțiuni. Aceasta conține o serie de interdicții, printre care sunt amintite: intrarea pe teritoriul ucrainian, participarea la privatizări, exportul de produse de bază și  tehnologii cu dublă utilizare către Rusia. Provident Romania

Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
Filed in
negocieri arme

Trimistul Donetsk-ului afirmă că reprezentantul OSCE este șocat de decizia Kievului de a nu semna tratatul cu privire la retragere armelor

dezertori

Aproximativ 8.000 de polițiști și militari ucraineni au defectat către milițiile din Donbass

Related posts
Your comment?
Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang