7:59 am - vineri decembrie 14, 2018

Ministrul polonez de Externe: Polonia trebuie sa se vindece de liberalism

3694 Viewed Al. Ioana 1 respond
Waszczykowski

Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski.

‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili’, a declarat Waszczykowski într-un interviu pentru cotidianul german Bild, interviu ce va apărea luni și din care AFP publică câteva fragmente.

‘Ca și când lumea ar trebui să meargă automat într-un singur sens, după un model marxist — un nou amestec de culturi și de rase, o lume de cicliști și de vegetarieni, care nu mizează decât pe energii regenerabile și care luptă împotriva oricărei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu rădăcinile poloneze tradiționale’, a afirmat șeful diplomației de la Varșovia.

Partidul conservator Lege și Justiție (PiS), care a câștigat alegerile legislative de la sfârșitul lunii octombrie, susține ceea ce îi interesează pe ‘majoritatea polonezilor: tradițiile, conștientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie’, a adăugat ministrul polonez.

‘Toate acestea reprezintă un șoc pentru opozanții noștri, aceia care cred în progres: că cei 25 de ani de îndoctrinare stângistă și liberală nu au făcut să dispară aceste valori tradiționale(…)’, a continuat Witold Waszczykowski.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
grupul-simex-a-participat-la-expozitia-internationala-de-mobila-mebel-2014-de-la-moscova

Romania ar putea avea stand national la Targul International de Mobila de la Moscova

adrian severin

Adrian Severin: Am revenit la dictatura carlista!

Related posts
One Response to “Ministrul polonez de Externe: Polonia trebuie sa se vindece de liberalism”
  1. contra curve
    # ianuarie 5, 2016 at 8:17 pm

    Parca vad un euromaidan si in Varsovia…..organizat de tinerii frumosi si liberi polonezi,bineinteles

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang