5:11 pm - marți martie 26, 2019

Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii

9724 Viewed Ilie Neacsu 35 responds
refugiati

Masonii sunt , in marea lor majoritate, intelectuali stilati ,instruiti,care provin din aproape toate paturile sociale,dar care sunt rupti de realitatile cotidiene si lipsiti de pragmatism.Cei care apar in public ,in calitate de masoni,sunt niste membri ai unor loji de la baza constructiei masonice. Varfurile nu-si divulga apartenenta la masonerie ,conduc puternice structuri economice,financiare,culturale,stiintifice,artistice internationale,concep planuri globale sau zonale pentru a fi aplicate de guverne,corporatii,blocuri militare,planifica razboaie ,lovituri de stat,crize economice si financiare etc.

Ciclic,activitatea masonica este intrerupta,in unele zone, de anumite ”accidente neprevazute” care pun in pericol nu doar functionarea lojilor,ci chiar viata masonilor.Exemple de accidente: preluarea puterii politice intr-o tara de catre partide nationale,de stanga sau de dreapta, aparitia comunismului, a fascismului ,a unor dictaturi militare etc.Pentru ca aceste noi puteri scot in afara legii masoneria,ele sunt catalogate automat ca extremiste.

Din structurile masonice fac parte,pe langa luminatii cu vechime,politicieni,oameni de afaceri,militari,ofiteri de informatii,inalti prelati ai unor culte religioase etc.Ei,bine,toti acesti oameni se intrunesc si fac tot felul de planuri despre mersul Lumii,netinand seama de dorintele cetatenilor Planetei.”Profanii” ,asa ne spun ei celor care n-am aderat la ”Iluminare”,trebuie doar sa munceasca,sa scoata profit pentru ei si pentru marile concerne care sustin Mondialismul.

Unul din proiectele lor stupide,promovat in faza incipienta in secolul al XX-lea, poarta numele de Multiculturalism.Adica ,transformarea Natiunilor in numeroase turnuri Babel,dupa care nimeni sa nu mai pretinda ca este roman,francez,german,italian,ungur,rus,polonez,renuntand la cultura proprie,la istoria nationala,la obiceiuri,traditii si limba.

Daca ar fi sa privim proiectul multiculturalismului implementat in sectorul animal ,am avea in fata ochilor un imens grajd ,in care sunt aduse sa convietuiasca vesnic vaci si tauri din toate rasele,bivoli si bivolite,bizoni si zimbri cu femelele lor etc.M-am oprit numai la segmentul bovine.

Cine crede,in afara de ”iluminati”,ca aceste animale pot trai impreuna sub acelasi acoperis ? La oameni e si mai nepotrivit.

Multiculturalismul,pentru ca ei constientizeaza ghiveciul creat,

Cat timp liderii acestor experimente sunt crestini,atmosfera mai poate fi tinuta sub control.Insa crestinii stau prost la capitolul natalitate si suprematia lor dispare mai repede decat isi imagineaza diletantii masoni.Islamicii au o natalitate de patru-opt ori mai mare decat a noastra.Asa ca peste 30-40 de ani Europa de Vest,cobaiul experimentului propriilor masoni, poate fi condusa chiar de nepotii lui Bin Laden. In locul maiestoaselor biserici crestine vor fi construite moschei si minarete care-l vor scoate pe IIsus din casele Domnului si-l vor preamari pe Alah,iar locul Bibliei va fi luat de Coran. Scolile si marile universitati occidentale vor fi transformate in lacasuri pentru insusirea limbilor si cultutii islamice. Si raportul de forte militar va fi schimbat.Politistii de sorginte musulmana ii vor pedepsi pe” ereticii” care indraznesc sa mai vorbeasca de IIsus,de crestinism,de libertatea de constiinta.

In aceasta postura,Occidentul isi poate incheia ciclul de existenta,civilizatia vestica va disparea fara urme.Doar stiti cum opereaza jihadistii in Siria,Irak,Afganistan si in unele tari din Nordul Africii cand e vorba de cultura si religia altora.Distrug totul,doboara monumantele cu tunurile.Europa pare hipnotizata si nici in aceste momente critice nu sesizeaza pericolul.Cei care le contesta politica sinucigasa sunt catalogati extremisti si rasisti.

Batranii nostri ne-au lasat multe vorbe de duh. Si e bine sa nu uitam nicicand vorbele inteleptilot nostri. ”Fiecare pasare,pe limba ei piere”.Occidentul va pieri nu pentru ca n-au auzit de proverbele noastre,ci pentru ca sunt aroganti,superficiali si nepermis de naivi.Culmea este ca in unele momente de luciditate,Merkel si Szarkozi au declarat acum cativa ani,in tandem,ca Multiculturalismul a esuat in Europa.

De atunci nu s-a mai vorbit nici de esec,nici de masuri de salvare. Noi,cei din Est,putem avea aceeasi soarta daca nu ne trezim la timp.Daca vom alege, in continuare,cum zicea Petre Tutea, conducatori care nu tin cu tara, destinul va fi acelasi cu al Vestului.Daca nu ne vom bate joc de voturile scrutinurilor viitoare,incepem sa speram intr-o revenire.Si eu cred ca Neamul nostru,care a stat secole de-a randul pavaza in calea paganilor si navalitorilor,va reusi sa depaseasca si aceste momente grele.

Trebuie sa descoperim printre tinerii de azi un alt Mihai, un alt Tepes,un alt Cuza,un alt Maresal de talia lui Ion Antonescu, si un alt conducator patriot si pragmatic,precum Nicolae Ceausescu.Salvarea noastra va veni de la astfel de oameni,nu de la trepadusii care se tarcaie in nadragi de teama unor simpli functionari straini.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 3
You need login to vote.
Filed in
welcome

Consecinte catastrofale ale politicii UE

us is the enemy

SUA, un aliat fals al Europei

Related posts
35 Responses to “Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii”
 1. M_D_L
  # aprilie 20, 2016 at 4:18 pm

  Masoneria este inventia bisnitarilor mondiali. Ma refer si la aia care fac bisnita cu marfa suprema, banul, adica la camatari. Astia vor sa-i calareasca pe toti ceilalti, la gramada. Multiculturalismul este  instrumentul lor de lucru. Productia de bunuri materiale este facuta de popoare, iar bisnita internationala de apatrizi distribuiti prin toate tarile, care nu se mai satura de avere. Consider ca ar fi cazul ca operatiunile comerciale si cele camataresti (bancare) sa devina monopol de stat, in toata lumea.

 2. M_D_L
  # aprilie 20, 2016 at 4:29 pm

  Si eu as fugi din tara ca sa-mi salvez familia, daca ar fi razboi ca in Siria. Asa ca am compasiune pentru oamenii astia, desi stiu ca prin venirea lor in Europa se vor complica lucrurile. De vina sunt aia care i-au finantat pe extremisti sa incepa razboiul.

  • Andrei
   # mai 4, 2016 at 11:55 pm

   Problema este ca o mare parte din refugiati nu sunt sirieni, ci pakistanezi, africani, etc.Ei si-au dat arama pe fata in UK, Suedia, Germania, violand(chiar si baieti minori), agresand, punand conditii nesimtite tarilor de adoptie.In multe tari s-a implementat la nivel local Sharia.2% dintre imigrantii musulmani sunt teroristi, restul pot deveni teroristi la comanda.Or fi adevarate povestile cu Vlad Tepes violat de turci cand era minor ?Dupa ce am citit despre/din Coran si ce am vazut recent, pare ca musulmanii tolereaza violul asupra baietilor minori, fara barba.Sa ne pregatim sa punem capul pe butuc ca Brancovenii daca nu ne trezim.

 3. ...escu
  # aprilie 20, 2016 at 7:10 pm

  In Federatia rusa traiesc 195 de natiuni ,iar rusii sunt si ei de vreo 18 feluri––-INDICHIRSI,KAMENSI,KARAMI,KERJAKI,KOLIMSKI,KOLIMCEAM,etc–––

  • M_D_L
   # aprilie 21, 2016 at 3:34 am

    Venerabilul Silviu Brucan zicea in cartea „Pluralism si conflict social” ca atunci cand structura etnica se suprapune cu cea de clase sociale, riscul de conflict este foarte mare.     Asta trebuie sa se evite.    http://www.anticariatuldenoapte.ro/cumpara/silviu-brucan-pluralism-si-conflict-social-7736158

  • Andrei
   # mai 4, 2016 at 11:47 pm

   Rusia a ajuns in secolul trecut o tara robita si moarta, acum ei sunt partial liberi, dar mai au de lucrat. La noi ca si la rusi, au ramas multi indivizi dubiosi, perfizi, cu o inteligenta malefica in structurile de conducere. SUA a fost la inceputul secolului trecut o tara care iubea libertatea si Viata, avand inca valori morale, acum ei sunt tot mai robiti ideologic, social. Ideologia mortii pusa in aplicare in Rusia si-a mutat sediul in SUA, ne este greu sa recunoastem.  Daca analizam cu atentie vom vedea ca „libertatile” mortii, avortul, infanticidul, eutanasierea, distrugerea familiei naturale, pedofilia, sunt mai periculoase decat torturile si crimele comunismului.

 4. vasile dumitru
  # aprilie 21, 2016 at 12:08 pm

  iata un articol deosebit.succint ,clar plin de duh si de adevar.ar trebui ca Autorul sa ne furnizeze si oarecari date autobiografice.

 5. amatorul
  # aprilie 21, 2016 at 12:45 pm

  Nici n-am inceput bine lectura si am ajuns la, cred eu,  o gulguta al carei scop imi scapa..” accidente neprevazute… aparitia comunismului, a fascismului”; din tot ce citisem pana acum, intelesem ca astea au fost prima, o creatie masonica cu misiune indeplinita, a doua, un experiment dirijat mai indirect; in fine, fascismul german, aka hitlerismul

 6. SaakasBilly
  # aprilie 22, 2016 at 8:51 am

  Forma eficienta ferita de infiltrarile sconcsoase ricane de primaveri si lovituri de stat pe dolari ,e cea colectiva,restransa, si secreta, care sa nu se afle pe masa de lucru a serviciilor secrete ricane !! Despre masonerie se zice ca apartine de teoria conspiratiei dar daca te uiti la circul in legatura cu alegerile ricane devine clara situatia in care se conduce masivul imperiu malefic !! Undeva in fundal adevarata conducere a imperiului malefic ,aceiasi de cel putin un secol ,inlocuita pe alocuri doar din cauza limitarilor biologice ,i-si face planurile linistita impreuna cu intitutziile de dezinformare si manipulare stintzifica a imensei mese inerte de carne flashca ,in aglomerari zootehnice unde cei cu adevarat „oameni” ,singurii „alesi” se straduie sa aiba realitatea potrivita pentru ei, si cantitatea de mancare si destrabalare sexuala care si-o doresc ,in rest e treaba stapanilor …binenteles !! Omenirea a ajuns un furnicar ,exista si o „regina” ca la albine !! Cand omul nu se va tara pe jos ci va zbura,vom fi ….”albine ” !!Ricanii acum sunt….”termite” !!Au si ei o „regina” dar nici macar nu se recunoste ca ar exista,dapai sa mai si gasesti locul unde este ,sa mai si ajungi acolo si sa o mai si potzi distruge e…SF !!

 7. ...escu
  # aprilie 22, 2016 at 11:48 am

  „Forma eficienta… e cea colectiva,restransa si secreta” Pe scurt aceasta este definitia GRU Romania.Colectiva ptr. ca sunt cateva sute de mii de agenti.Comanda este unica si este de la Moscova.Politic sunt grupati masiv in PSD,dar sunt raspanditi in toate partidele politice.Dupa ce au luat-o peste bot la alegerile prezidentiale,s-au regrupat si actioneaza perfid ptr. distrugerea PNL.Pregatesc o mare surpriza ptr. preluarea puterii,dar printr-o surpriza si mai mare o vor lua in mecla!

  • M_D_L
   # aprilie 24, 2016 at 5:21 am

   Nu toti cei care posteaza pe acest forum sunt KGB-isti sau agenti ai Rusiei. La ziarele romanesti s-a introdus cenzura grosolana, prin intermediul Facebook. Nu poti sa comentezi decat prin intermediul Facebook. Daca nu le convine ceva iti desfiinteaza contul si iti sterg toate comentariile. Si la russiatoday.ro se sterg unele comentarii care ii deranjeaza, dar selectiv, nu la gramada.

 8. # aprilie 22, 2016 at 11:59 am

  Masonii, iluminati, bildeberg, trilaterala , etc… sunt de fatada , alti sunt „papusarii lumii ” .Oricum este  total aiurea cu multiculturalismul si alte „proiecte” de a lor,  pline de sange si suferinta.Practic dupa asta ii si recunosti>>> enorm de multa suferinta si sange pt a face mai multi bani  Sa nu uitam, sunt inspirati de Marele Arhitect !!!???  Mai mult nu comentez 

 9. SaakasBilly
  # aprilie 23, 2016 at 3:38 pm

  Sunt unii tampitzi ca animalele !! Ma ia asta ,mucu’ asta care i-si zice „escu” cu PSD-ul si cu se’curistii !! Mai se’curistule ,astia a lu’ bashinesu’ sunt securistii ,astia care-s prin pnl-ul ala confiscat in intregine de fosti milizieni ca blaga !! Nici PSD-ul nu e strain de structurile bolshevico-securiste,singurele ,pentru ca nu exista nimic in afara de ele in romanica !! Dar parca astia de la PSD sunt mai seriosi ,mai de treaba ,au ceva valoare,pot conduce o tzara ,de aia i-a ales poporul si o sa-i aleaga in continuare, cu totul ca ii baga se’curistii cu procurorii lor bolshevici in pushcarii si se fraudeaza masiv alegerile de fiecare data ! Minti ca un gunoi ,sti asta ?? Cui crezi ca faci rau ?? Romanului de rand, care pleaca masiv din tzara din cauza voastra, a se’curistilor imputziti !!

 10. ...escu
  # aprilie 23, 2016 at 4:51 pm

  Bai kaghebist prost ca noaptea,cand te-a pus sa lucrezi la acest site nu ai dat o proba la limba romana,idiotule! „I-si” se scrie legat,isi,tembelule si nu te mai da roman ca ti-am urmarit postarile cum ti le plasezi,karami-ule,Va da de gol data si ora din server kerjaki-stilor! Niste indichisti fac o propaganda jegoasa in Europa de parca am fi in stepa locuita de kolimski!

 11. SaakasBilly
  # aprilie 23, 2016 at 8:04 pm

  Dar hai zi ,esti se’curist….. fecala, sau nu ?? Hai recunoaste !! In romanica pe saitu’ unde sant si ai intrat si tu recent toata tagma se’curistilor e scoasa din minti,asa cum va scriu numele !! Ajunge sa va scriu asa ca sunt cenzurat automat !! Cat despre rumanu’ „verde”,ca mai nou va adunati din nou in „cuiburi” toti se’curistii ,sa moara mata daca sunt mai ruman ca tine boule ?? Zi sa moara mata,ca la cat spionatzi cu ce v-au dotat ricanii, imposibil ca sa nu stiti ca sunt mult mai ruman decat majoritatea dintre voi ,vanzatorilor de tzara si neam !! Daca nu pupam si nu scuipam acolo unde zic ricanii si voi slugoii lor,gata nu mai suntem rumani ,sau ce ?? Cat despre „limba” ta ,”i-mi ” dai voie sa ma ushurez pa’ ea ?? Ca sa am respect fatza de voi ,faceti ceva pentru popor ,nu pentru ricani !!Sau cel putzin si pentru popor ,nu numai sa-l mintziti si sa-l furatzi ….magarilor !!

 12. ...escu
  # aprilie 24, 2016 at 9:04 am

  Nu vezi idiotule ca pe acest site nu scriu decat cativa romani ceilalti,un pluton sunteti kaghebisti sau tradatori de neam? Securistii,om simplu(cauta in dictionar ce inseamna ca vad ca nu prea te duce mintea),dupa revolutie au trecut cu arme si bagaje la rusi.De interes national ai auzit? De aspiratiile de libertate ale poporului ai auzit? Tu nu vezi cretinule,cum o violeaza cu perversiuni rusii pe sora noastra Basarabia?.Ce au instaurat dupa al II-lea razboi americanii si ce rusii in tarile pe care le-au controlat muistule de rusi nespalati.

 13. SaakasBilly
  # aprilie 24, 2016 at 10:45 am

  Boule cu diaree nonstop la mekla ,te-am intrebat daca esti se’curist sau esti scapat de la balaceanca!! De ce ocolesti subiectul ? Tu tot compari pe criminalii planetari cu rusii !! De cand a ajuns dictatoru’ ceausescu(tata vostru) la putere ,rusii au plecat din romanica,de ceva vreme au plecat atat din moldova cat si din ukrania,da’ rahati ca tine nu se opresc sa dea in continuare vina pa’ ei !! Esti tampit ?? Nu vezi ca vorbesti impotriva oricarei logici ?? Tu nu vezi excrementule ca ricanii de peste tot unde au fost vreodata nu au putut fi scosi decat intre patru scanduri ?? Uita-te scarnavie la coreia de nord sau vietnam ca in europa au baze militare peste tot, deci e sub ocupatzie ,ca si in japonia ,la arabi, sau pretutindeni in lume!! Cand a zis buci ca pleaca din irak ?? Si cand a zis intunecatu’ ca pleaca din afganistan ?? Au plecat mai minciuna?? Au plecat ?? Tu ii dai de exemplu rau pe rusi ,cica am fi acum sub ocupatzie rusa ?? Esti bou mare mai !!! Cat despre voi se’curistii ,ramane cum am stabilit ,a-ti vandut tzara si l-ati omorat pe tatucu’ vostru (care era cat de cat …om),pentru dolarii murdari ai ricanilor ,si poporu’ pleca in bejenie in strainatatzuri !! Jigodiilor si curvelor ce sunteti !! Cine va opreste acum sa ceretzi de la porcoscenko pamanturile romanesti inapoi ?? Cine ?? Mari „natzionalisti „,a-ti umplut tzara de vile si mashini de lux ,din furat,…asta stiti sa faceti,deja va furati intre voi,si va bagati in pushcarii !! Cum incepe un razboi o sa va carabanitzi toti la ricani si o sa moara amarashtenii ca furnicile, de rahatu’ care-l faceti din gudureala la ricani !!O sa faceti ca si carol care pe timp de razboi era prins in campanii de futut,in locuri de vacantza !!

 14. ...escu
  # aprilie 24, 2016 at 1:27 pm

  „A-TI”,din Romania Rusia si-a retras trupele pe timpul lui Gheorghiu-Dej dupa ce au asasinat si au bagat in puscarie floarea intelectualitatii romane si deasemeni dupa ce au instaurat un regim de teroare.Au lasat in urma o armata de ocupatie nevazuta si anume GRU Romania.Din Europa si-au retras trupele nu de bunavoie ci de foame(economia Rusiei era la pamant,nu-si mai putea hrani proprii cetateni).Pe Ceausescu nu l-a asasinat securitatea ci GRU Romania in frunte cu Iliescu,gen.Militaru,gen.Vasile Ionel etc.Ulterior securitatea a trecut in masa la GRU(intai prin trecere la armata care era condusa de generali GRU,apoi prin desfiintare si infiintarea SRI ,anexa GRU).Astazi Rusia are trupe de ocupatie in R.Moldova,in Ucraina(Crimea si in estul tarii),in Georgia,in Azerbaijan.In Japonia si Coreea de sud americanii stationeaza la cererea guvernelor respective,care isi simt securitatea in pericol.Tarile europene au profitat de prezenta trupelor americane ptr.a-si reduce cheltuielile militare si a se dezvolta.Rusia nu este in stare sa se dezvolte si sa progreseze singura,la ce te-ai astepta daca Romania ar intra in sfera ei de influenta? Daca nici acum nu ai inteles inseamna ca chiar esti un „A-TI”

 15. SaakasBilly
  # aprilie 24, 2016 at 6:05 pm

  Tu dai impresia neplacuta ca omu’ a calcat in rahat de caine sau de pisica !! Sti boule cu tzatze,tu daca chiar esti mare gramatician in tzara balcanica cea mai balegata,ai face bine sa faci corecturile astea savante ale tale la toate fitzuicile din romanica ,care mint si dezinformeaza,pen’ca toate ,dar absolut toate scriu aceleasi lucruri transmise de la washington silaba cu silaba si cu aceleasi greseli de ortografie cretinoide !! Nimeni nu are curajul dintre se’curistii sub acoperire de acolo sa schimbe vre-o silaba ! Ma gandesc la vremurile cand era in toi vanatoarea se’curitatii asupra lui bivolaru’ ,apareau si agenti mossad infiltratzi pe la redactii dar majoritatea dezinformatorilor erau se’curisti ,era efectiv o nebunie ,atunci a aparut prima data treaba asta cu….gramatica si …limba romana si scheletu’ din dulap ,in timp ce mai ales cei de la departamentul de dezinformare pe net al lor erau pleazna la limba romana !! Mucule , tu precis nu esti roman si nu sti romaneste ! Poate sunt fatuce care-ti fac corectiile,ca faci parte dintr-o institutzie , dar tu nu gandesti romaneste si nici nu urmaresti vre-un interes romanesc in toata ecuatia asta !! Minti de stingi ,lucrurile pe care le intrugi sunt povesti pentru copii cretini si vi cu „pericolul rusesc” exact cum se agita astia din nato care i-mi dau impresia ca o sa se bata singuri ,numai ca sa-i incrimineze pa’ rusi !! Ca sa poata ucide si jefui atat in afganistan cat si in irak  si-au daramat si blocurile in care au murit mii de cetateni de-ai lor !! Asta cu „au lasat in urma o armata de ocupatie …nevazuta” (adeca rusii ),e tare ,pen’ca pe aia”nevazuta” o vezi si acum !! Respect faptul ca recunosti totusi ca ceea ce vezi tu ,altii nu pot vedea !! Si cu toate ca tu vezi minuni pe care altii nu le vad ,totusi nu te descurajezi, si mai ales nu te rushinezi de aberatziile fara logica pe care le sustzii !! Prietene …caca,draga domnule fecala,(spre deosebire de tine eu te…respect)mai draga, daca tzi la iliescu,care v-a fost ca un tata,afla ca azi se dicteaza totul de la ambasada sula de pe dambovitza si din capitala ricanilor,noi fiind o mica colonie ,cei mai fecali si vocali din turma ,dar tu vezi gru peste tot !! Vad ca ricanii nu au treaba cu nici un gru spus de tine,procesul comunismului e muci,dupa casa poporului se face biserica mantuirii neamului !! Dictatura merge mai departe cu sprijin rican ! S-ar putea ca intr-o buna zi sa aflam ca ceausescu joaca golf undeva in ricania cu…intunecatu’  dar se’curistii ca tine vor vedea in continuare doar gru in fatza ochilor !! Ferma animalelor frate !! E chestia aia mai de pe urma cand catzeii se fac dulai si sunt multi …prea multi !! Si cand animalele nu mai pot rabda ,treaba  aia (sti tu)le-a ajuns pana la…os !!

 16. SaakasBilly
  # aprilie 24, 2016 at 6:16 pm

  „Tarile europene au profitat de prezenta trupelor americane ptr.a-si reduce cheltuielile militare si a se dezvolta” –– Aici ai mare dreptate !! Asa au profitat si Afganii care nu si-au redus numai cheltuielile militare ,ci si populatzia cu vre-un milion de indivizi ,Irakienii cu vre-o opt sute de mii ,sirienii cu vre-o sase sute de mii ,libienii dumnezeu stie cu cat ca dracu’ ii numara, si se poate continua pana la calendele grecesti !! Nu stiu cu cat s-au redus japonejii cu cele doua bombe atomice ca si aia…”au profitat” …din plin !! Cat de inbecil poti fi !! Si cat de gunoi !!

 17. ...escu
  # aprilie 24, 2016 at 7:52 pm

  Ce roman ar spune, rus imputit,, ca tara lui este” tara balcanica cea mai balegata”? Ce roman,rus idiot,scrie ”i-mi”,”sti”,”vi”?.Ferma animalelor de George Orwell,rus analfabet, se refera la perioada lui Stalin(cel mai mare criminal din istorie).Ce legatura are Ferma animalelor,rus fara creier, cu democratia americana? Cu cat va cunosc mai mult prin intermediul acestui site cu atat imi este mai sila de voi!

 18. SaakasBilly
  # aprilie 25, 2016 at 10:15 am

  Eu nu mai mai contrez cu un gunoi ! Tu niciodata nu raspunzi la subiect ,creierul tau e varza,daca gandesti o faci aleatoriu ! Faptul ca te agatzi de gramatica arata ca nu ai argumente ! Aici nu dezbatem probleme de lingvistica ! Cat despre acuzatia ca as fi rus ,uitate boule pe saitul asta cat de civilizat se discuta !! Numai noi doi ne contram cu fecale ,apoi mai esti si jignit cand amintesc de „romania balegata” !! Vi aici sa-i injuri si sa-i ofensezi pe rusi cand tzarisoara noastra e colonie ricana,si o dictatura hilara…anacronica !! Suntem rushinea europei ,vorbeste cu romanii care traiesc in strainatate, ca voi se’curistii aveti o parere prea buna despre plaiurile mioritice ! A-ti distrus tzara si a-ti adus-o la sapa de lemn !! Daca intelegi ce vreau sa spun e in regula pentru ca nu particip la un concurs de literatura !! Nu te-ai gandit ca poate traiesc departe de tzara,ca poate nu folosesc limba asta a ” scheletului din dulap” de zeci de ani !! Nu te-ai gandit ca nu sunt de acord cu ricanii tocmai pen’ca ii cunosc foarte bine !! Tu nu esti un om de buna credinta ,tu esti un jeg ,eu scriu aici doar pentru simplul fapt ca pe cele doua trei saituri din romanica sunt …cenzurat !! Si atunci vi tu se’curistu’ imputzit si ma faci rus ??  Eu i-mi spun parerea ,lasa si tu tampeniile se’curiste cu gramatica si daca te duce capu’ fi de acord cu niste realitati !Gramatica ta exerseaz-o cu regele mihaitza si progeniturile lui de prin ricania ,ca doar e regele rumanilor,deci si al tau !! In romanica conduce o mafie a unei se,curitati denaturate si inhaitate cu ricanii !! Lumea pleaca in continuare din tzara,nu conteaza unde ,se migreaza mai dihai ca din zonele de razboi din siria !! Se umfla mult numarul populatziei ramase ,se minte porceste in continuare ! Astea sunt realitati birlicule ,nu rahaturi scoase din burta ,cum faci tu !! Tu ai o lume a ta,una ricaneaca ,a minciunii ,esti inhaitat cu copiii lu’ mamona..diavolu’ si acum sper sa punem punct spectacolului ca langa tine incepe sa-mi fie rushine ca sunt roman,si simt permanent un miros ..pestilential  !! De fapt in europa toti romanii ascund asta ,avem o faima foarte proasta !! Cat despre „ferma animalelor ” ai dat serci pa’ net si ai aflat autorul,deci in viziunea ta m-ai dovedit : )  Suta la suta esti de „dinainte di prut” unde so inecat…”molda”  ,in rest …no coment !!

 19. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 11:11 am

  Rusnac imputit,eu am inceput cu jignirile? Eu doar raspund cu aceeasi unitate de masura.Cand continui sa scrii „uitate”,”vi”,”a-ti”,”i-mi”,”fi”si dupa ce iti atrag atentia esti idiot cu norma intreaga.Cand te-au ales ca tu sa fii cu limbajul suburban pe acest site te-au ales ptr. ca incultura ta te califica ptr. acest post.Oamenilor inteligenti le raspund inteligent,gunoaielor le bag gunoiul pe gat.!

 20. SaakasBilly
  # aprilie 25, 2016 at 1:29 pm

  Tu nu incepi cu jignirile ,tu efectiv esti jignirea in persoana ,un se’curist imputzit si un gunoi !! Gramatica sa o bagi la mata in gaoaza porcule !!Si ma pish pe trompeta ta puturoasa cu care le faci propaganda la ricanii tai criminali !! Iesi afara de pe saitul „rusilor imputziti ” porcule care doar faci murdarie ! Dute in mata cu „civilizatia” ta balcanica cu tot !! In europa sunteti vazuti de tzigani ,hoti si cersetori si vi pe saitul rushilor sa-i injuri !!Esti ca si „capra raioasa care-si tzine coada sus” !!La ce te astepti la laude …handicapatule ??? Ai ura pa’ rusi ?? De ce nu pleci la ricanii tai ?? Nu te primesc aia ?? Nu le trebe rommi nici la aia ?? Ca astia de prin europa toti sunt satui ! Mai bine arabi cu bombe decat romini de-ai nostrii din tzara romilor rominica,care fura cershesc si profita de ajutoarele lor sociale !! Asa cum ii injuri pe rusi ,asa injurati voi si popoarele europene !!Violati babele si furatzi firele de pe stalpii de cale ferata,ca e diferenta de sute de ani de…”civilizatie”  !! Pacat de exceptii !! Foarte multi romani sunt de treaba si merita tot respectul !! Am mai spus-o ,tu faci un mare deserviciu romaniei ca si prostu’ ala care a vopsit bancile in tricolor !! Si basescu vedea trupe rusesti invizibile pe la coturile dunarii !! Te lasa pe sait pentru ca toti trebuie sa vada nivelul unui om de caca !! Daca eram rus de-al lor eu nu te lasam sa intri flegma,ca sa nu faci de rusine romania,sunt multi de treaba aici si foarte multi saraci care traiesc de pe o zi pe alta !! Tu cu bashinescu si funar va bateti joc de romanii cu adevarat de valoare !!Si o spun aici sa o stie toti ,e o idee foarte falsa cum ca cetateanul roman simplu din popor e rusofob !! Eu cred ca exact asa cum hitler a inoculat rusofobia printre romani la vremea respectiva aparand valul legionar ,asa fac si nazistii americani acum !! Romanii nu au motive sa-i urasca pe rusi dar sunt impinsi cu fortza spre asta de se’curisti de orientare legionara si natzionalista ca tine !! A-ti vrut recent sa puneti unu’ din asta dintre voi,la primaria capitalei ca apoi sa-l lansati la presedentia tzarii !! Ce nu a mers la planul asta ricano-se’curist ?? Cui nu a convenit de a picat asa brusc cum a aparut !! Cu marian munteanu se incearca de peste 20 de ani treaba cu calul troian ,din tanara sperantza a ajuns un batranel fara sperantza !! Nu se reuseste cu nazismu’ in romanica ?? Loaza se’curista ce esti !!

 21. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 1:58 pm

  „In Europa sunteti vazuti de tigani hoti si cersetori”.Esti prost ca noaptea de te dai de gol asa usor,rus incult.Cum sa-i explic eu unuia fara cultura ca sa priceapa:ii dau un exemplu simplu<<<<<<<<<IN AMERICA DOI ZIARISTI AU DAT JOS UN PRESEDINTE–––IN RUSIA UN PRESEDINTE A DAT ORDIN CA O ZIARISTA SA FIE IMPUSCATA IN CAP>>>>>>>>>>>>>Daca nici acum nu pricepi diferenta dintre democratie si dictatura esti impecilitatea in stare pura.

 22. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 2:00 pm

  rectific:IMBECILITATE

 23. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 2:19 pm

  Gramatica mea e gramatica limbii romane,rus imputit si ptr.ea au murit oameni luptand cu voi nespalatilor si inapoiatilor.De unde respect pentru cultura cand jumatate dintre voi nu stiti ce e hartia igienica si pasta de dinti.

 24. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 2:24 pm

  Nu venim voi peste voi,nepotii eroilor ce purtau mai multe ceasuri la maini.Plecati cu site-ul asta jegos!

 25. SaakasBilly
  # aprilie 25, 2016 at 7:38 pm

  „IN RUSIA UN PRESEDINTE A DAT ORDIN CA O ZIARISTA SA FIE IMPUSCATA IN CAP” – Frate pestilential ,dezinformari din astea au curs cum curge rahatu pe tzevile de canalizare de la buda !! Si la fel curg minciunile despre demoncratia ricana !! Ca sa o cunosti trebuie musai sa traiesti acolo un timp !! Eu de pilda am neamuri la ricani si vin in europa in fiecare an in vacantza !! Stau cam o luna ! La prima vedere nu oricine i-si permite sa faca cheltuiala asta ,mentionez ,in fiecare an,exceptand anii ,nu putini cand cumnatul nu a avut un loc de munca !! De ce ?? Pentru ca banii sunt luati cu imprumut si cateodata trec si doi chiar trei ani pana „despleteste” suma aia …cum zice el !! Si imprumut nu se da daca nu muncesti !Nu e o viatza care sa mi-o doresc …crede-ma !! Cunosc destui foarte instariti aici care au plecat acolo cu gandul de a se stabili definitiv si s-au intors inapoi cu o gramada de bani stricati pe aventura asta !! O pereche si-a vandut apartamentul scump ca sa plece in australia,le-a mai trebuit bani de acasa ca sa se poata intoarce inapoi !! „Raiul” nu e chiar asa cum il vad unii !! Un cunoscut foarte drag mie a facut la fel mutandu-se in …canada ! Aici cu trei facultati a avut de toate ,mai ales mult respect,acolo a ajuns liftier si mai avea un job de spalat vase !! Cumnatul si sotia lui ,de altfel niste oameni foarte dragutzi ,zambesc in permanentza si nu zic nimic rau despre ricani deoarece zic ca trebuie sa gandeasca pozitiv !! Pe rusi poti sa-i injuri cum i-ti vine la gura,chiar si pe bashinescu care poate rade in hohote de prostiile astea !! Ricanii sunt baieti buni daca „gandesti pozitiv” intelegi ….frate ?? Cu erdogan daca faci o gluma esti inchis pana si in germania !! Despre ce vorbim ?? Parca de ….”democratie ” ?? Ce e aia ??

 26. ...escu
  # aprilie 25, 2016 at 8:48 pm

  Daca erau „i-ti” si „i-si”,e greu de gasit un serviciu.Oi fi avut tu la Institut curs de dezinformare,dar ai auzit vreun roman sustinand ca in Turcia e democratie?

 27. SaakasBilly
  # aprilie 26, 2016 at 2:26 pm

  Eu ti-am mai zis se’curistule ,si eu pot sa te corectez din punct de vedere gramatical ,dar cacarezele astea le fac doar se’curistii care la viatza lor au fost tractoristi cu basca,deci aia care nu au argumente !! Eu nu am timp ca tine ,eu ma ocup cu de totul altceva decat mizeria de care te ocupi tu ,si din cauza asta scriu foarte rapid si ma pishurez pe gramatica si pe tine ! Cred ca e suficient daca intelegi ideea care vreau sa o transmit pentru ca nu predam aici gramatica ! Si pruteanu a fost un gugustiuc la fel de plat ca tine ,am intrat pe saitul lui dar cel putin mi-a raspuns la cateva intrebari si era oricum vizibil deranjat ,apoi a luat-o razna cu gramatica ,am zis ca ies de pe saitul lui si mi-am luat ramas bun ,dar el a zis ca nimeni nu iasa de capul lui si m-a dat afara !! Pacat ca mossadul i-a facut de petrecanie ca unui gugustiuc ce era ,era omul lui vadim si l-au curatzat foarte curat ca si pe ala ,erau garda veche se’curista !! Pishatzelele gramaticale le gasesti in toate ziarele din romanica ,cu greseli grave, dar voi se’curistii la asa ceva taceti ca porcu in papushoi !! Acum nu discut ca majoritatea romilor dintre care faci parte, nu i-si cunosc propria limba ,nu spun nici ca  se iese pleazna din scolile generale ,multi nu stiu nu numai gramatica ci sunt unii care nu stiu nici sa scrie sau sa citeasca !! Sunt analfabeti …practic !! Nu spun ca regele vostru mihaita intaiul si toata tagma regala nu numai ca nu sunt romani ,dar nu prea stiu sa vorbeasca limba rominilor ,si astia sunt cei care cu concursul vostru a se’curistilor sconcsosi ,vor conduce romanica !! Ca sa nu mai spun ca gramatica asta a voastra e si greu de invatzat din moment ce se schimba permanent ,cum se schimba totul ,pana si constitutia !! Deci ramane cum am stabilit cu chestia aia …”balegata” …frate !!Cat despre turcia zici ca nu e „democratzie” ?? Dar faceti galerie pentru osmanlai ?? Ce v-a  dat voua imperiul otoman rahatilor de exultati in halul asta cand asasineaza aia un pilot rus ?? A fost un assasinat imputzit ,o provocare murdara ,in timp ce tu jegule incerci sa dai exemplu scarnavia asta drept superioritate militara turca asupra rusilor ?? Cat de gunoi poate fi un asa zis „crestin”  ?? Cat de denaturat si fals,incat sa faca propaganda alaturi de satanisti si musulmani impotriva crestinilor ??

 28. ...escu
  # aprilie 26, 2016 at 4:45 pm

  Ptr. ca v-a dat-o peste bot asa cum de mult trebuia sa o faca NATO la cat de multe ori ati violat spatiul aerian al tarilor europene.

 29. SaakasBilly
  # aprilie 26, 2016 at 8:09 pm

  Scuza-ma dar de data asta nu mai am cuvinte !! Realitatea ta e doar in creieru’ tau ,”violatu’ spatiului aerian ” e altceva,pentru ca asa ceva nu sa intamplat si nimeni nu poate confirma asa ceva !! Chiar azi am citit ceva asemanator in marea neagra tot cu „violatu” din care a rezultat ca sa apropiat de spatziul rumanesc ,si la final ai nostrii cu stirea au subliniat ca erau la mare distantza ,adeca nici vorba ca s-ar fi apropiat !! Se incearca sa se creeze o psihoza ,o atmosfera antiruseasca din nimic !! Care ulterior sa se foloseasca ca o justificare a unei agresiuni ricane !! Se joaca cu focul ,li sa urat cu binele !! Imperiul slabeste pe zi ce trece ,si va veni si destramarea lui ,nefortata de nimeni ,se va prabushi din interior !!Asta ii cam baga in criza de timp si-i panicheaza !!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii | www.giurgiuonline.com - aprilie 20, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii […]

 2. Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii - Știri și anunțuri - aprilie 21, 2016

  […] Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii Sursa: rusiatoday […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang