12:55 am - vineri ianuarie 18, 2019

Oleg Malginov: „Dupa 70 de ani, injectia contra nazismului isi pierde efectul”. VIDEO gen. Marin Dragnea: „Va astept!”

2978 Viewed admin 15 responds
ceremonie cimitirul ostasului sovietic

„Zeci de milioane de morti, sute de milioane de oameni oropsiti, rupti de locurile lor natale, sobele si camerele de gaz ale lagarelor de concentrare, victimelor Holocaustului, incercarile de a lua in sclavie si de a nimic intregi popoare europene – toate acestea sunt marturii a cat de departe poate ajunge ura, convingerea in superioritatea proprie”, a declarat Excelenta Sa, dl. Oleg Malginov, ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti in discursul tinut cu ocazia ceremoniei dedicate Victoriei in Marele Razboi Patriotic.

„Pe tot teritoriul Romaniei, atat in orase mari, cat si in cele mai mici si indepartate sate, exista si sunt prezervate cimitirele unde se odihnesc cei care au cazut in lupta contra fascismului. Acolo zac peste 80.000 de romani si peste 50.000 de soldati sovietici, printre care rusi si bielorusi, cazaci si ucraineni, azeri si armeni, turcmeni si georgieni, evrei si ceceni, oameni ai tuturor religiilor si ai tuturor nationalitatilor Uniunii Sovietice multinationale. Din pacate, mai sunt destule morminte unde zac osemintele soldatilor necunoscuti, dar prin eforturile comune ale istoricilor militari rusi si romani, ale exploratorilor, cu sprijinul Oficiului National pentru Cultul Eroilor, se desfasoara activitatea de cautare si pastrare a amintirii soldatilor acelui mare razboi”, a spus Malginov.

Pe de alta parte, ambasadorul a sustinut ca in unele state criminalii nazisti sunt eroi nationali. „Injectia contra nazismului facuta acum 70 de ani isi pierde efectul in unele tari. Este dureros sa privim cat de usor, acum, in unele tari, se rescrie istoria, cum sunt albiti criminalii, cum li se pun monumente, cum sunt numiti eroi nationali cei care au fost judecati la Nurnberg. Datoria noastra fata de amintirea celor cazuti si fata de veteranii vii este sa depasim aceasta tendinta primejdioasa, sa o depasim impreuna, fara sa construim linii noi de ingradire, fara sa rupem victoria in a noastra si a altora”, a subliniat Oleg Malginov.

Dincolo de momentul comemorativ de la Cimitirul Ostasilor Sovietici, Ambasada Rusiei a organizat o receptie de sarbatorire a Zilei Victoriei, la care au participat membri ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, precum si personalitati, inclusiv din mediul politic, precum presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, senatorul Varujan Vosganian, deputatul Remus Cernea, fostul deputat Marcu Tudor, europarlamentarul Adrian Severin, fostul consilier prezidential Iulian Fota dar si Printul Paul de Romania.

In acest cadru, Ambasada Federatiei Ruse a decorat mai multi veterani rusi si romani, cu medalia aniversara „70 de ani de la victoria in Marele Razboi pentru Apararea Patriei”. Printre ei, generalul Marin Dragnea, presedintele Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi.

https://www.youtube.com/watch?v=Jqz1F6WGrSo

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
putin singur in piata rosie

Putin – lasat „singur” in Piata Rosie. Alaturi de jumatate de planeta!

papa klaus si nevasta

O întâlnire, două comunicate: A acceptat sau nu Papa Francisc să viziteze România?

Related posts
15 Responses to “Oleg Malginov: „Dupa 70 de ani, injectia contra nazismului isi pierde efectul”. VIDEO gen. Marin Dragnea: „Va astept!””
 1. Alupigus
  # mai 9, 2015 at 7:34 am

  RUSII AU FACUT CRIME MAI MULTE SI NELEGIURI MAI MARI DECAT NAZISTII.

 2. Emilian
  # mai 9, 2015 at 8:09 am

  Malginov visează doar shot-uri ….

 3. # mai 9, 2015 at 11:49 am

  Asa-i alupigus mamuca,asa-i ! Pacat insa ca rusii  nu s-au purtat ca fratii tai nazisti,ca daca o faceau ma-ta si tac-tu erau trecuti la categoria ingrasamant organic si tu nu mai erai defecat de ei sa faci acum Romania de ras cu un asa bou mare. Macar daca rusii il juganeau pe tac-tu si ii trageau scalpul pe ochi lui ma-ta ,noi nu mai vomitam acum uitandu-ne la ce ai scris tu. Daca rusii erau corecti ca prietenii tai nazistii,ma-ta si tac-tu erau bagati la sapun si tu numai faceai clabuci azi la gura ca postac ….–))))))))))

 4. Gefreiter
  # mai 9, 2015 at 12:13 pm

  Singurul lucru pozitiv vazut astazi la parada militara  din Piata Rosie este ca ministrul apararii,generalul de armata Sergey Shoygu si-a facut cruce,in rest aceeasi atmosfera in stil bolsevic cu militari plictisiti  si fețe triste.

 5. remus
  # mai 9, 2015 at 12:43 pm

  Dacă rușii s-ar fi comportat ca niște aliați adevărați, România nu s-ar mai fi aliat cu Germania nazistă. Poate că nici regele Carol nu ar mai fi preluat puterea. Rusia nu știe sau nu vrea să își facă sau să își țină aliații, iar aroganța aceasta și lipsa lor de disciplină și de educație i-a costat cât i-a costat și îi va mai costa. Acum SUA renunță la competiția hidrocarburilor și se implică numai atât cât poate să o saboteze. SUA acum are o economie se bazează în principal pe industria de război și pe șantajul global cu declanșarea unui război mondial. Renunță văd și la influența prin mijloace mafiote, la influența bazată pe motorul corupției și șantajului. Cred că se va concentra în exclusivitate pe industria de război. Și de ce renunță la mijloacele mafiote de influență? Pentru ca să-și facă alianțe la toate nivelele și nu doar la nivel înalt! Nu pentru asta soldații SUA și NATO se apucă să strângă până și gunoaiele și să planteze copaci la noi în țară? Vor fi inundații la noi în țară și atunci soldații american cel mai probabil vor interveni. Ce au făcut soldații ruși când au venit la noi în țară? Care a fost diferența dintre trupele rusești și trupele naziste când au venit la noi în țară ca aliați? Prea mult aruncați vina în stânga și în dreapta pentru ca să vă ignorați vina, incompetența și slăbiciunile. Doar prin frică nu se poate construi nimic.

 6. # mai 9, 2015 at 4:02 pm

  Astazi Rusia a aratat ca stie sa cinsteasca o zi comemorativa! Atat militar cat si civil,rusii au participat total,efectiv si afectiv. Astazi Rusia a demonstrat ca nu este dependenta de nimeni din occident si ca are proprii ei aliati care inseamna peste jumatate de glob.Astazi Rusia a dezvaluit lumii ca nu-i pasa de sanctiunile vestului si ca acele sanctiuni le-a trimis retur la expeditori…In rest tot ce s-a facut in occident pentru a se celebra sfarsitul ww2 a fost stins,sforaitor,fals,limbaj de cauciuc,ei intre ei ca de la sluga la dârluga,fara implicare afectiva,fara tragere de inima,fara implicare populara deloc,exact ca la o strânsura la un wc public intr-o epidemie de diaree,in care ,de voie,de nevoie,urgent,se aduna lumea sa poata sta pe vene sa nu se scape pe ei))). O parada gay sau ziua curcanului ar fi fost cu siguranta infinit mai reusita. Occidentul a aratat ca fara Rusia,nu are nici o importanta in ww2.In Romania a fost…saracie )) Pietroiul zis haplea a fost in polonia,unde statea ca si scapat  pe el,cu cateva secunde inainte de-a intra in closetul public ….–)))Atat america cat si Europa au celebrat cu mic cu mare,de la sclavi la elita uitandu-se la televizor in Piata Rosie live))))))))) Pana si pârtzoflenderii postaci romani stiu fiecare detaliu de la Moscova de la televizor)))) . In orase si satele din occident ,pe strazi si pe autostrazi a fost complet pustiu,lumea fiind in Piata Rosie ….la televizor )))).  In rest ziua in occident a fost mohorata,cu facturi neplatite,oameni evacuati de banci si romani evacuati din tara  sau bagati la puscarie democratic ,postaci platiti de mizerie si doi,trei,consumatori de mici cu muuuu(jdei) ))))))

 7. BOGDAN UK
  # mai 9, 2015 at 4:25 pm

  „Pe tot teritoriul Romaniei, atat in orase mari, cat si in cele mai mici si indepartate sate, exista si sunt prezervate cimitirele unde se odihnesc cei care au cazut in lupta contra fascismului. Acolo zac peste 80.000 de romani si peste 50.000 de soldati ….etc..etc minciunile sfruntate postate de un rus bolsevic.Tov.Oleg Malginov de ce nu precizeaza si zecile de mii de romani ucisi de armata rusa ”eliberatoare”,care ucidea civilii(femei,batrani,copii,violau fetitele de 10-12 ani,etc,etc).Tovarase Malginov Mincinosu’ nu incerca matalutza sa ii faci pe soldati  i rusi eroi ca nu sunt…poate in Rusia da,nimeni nu va contrazice sau neaga acest fapt.In Romania  si nu numai,soldatii rusi au facut mai multe victime decat nazismul in toata istoria sa si sa nu mai pomenim de ororile facute de rusi dupa incetarea totala a razboilui.Ai avut dreptate insa cu injectia…daaaa foarte mare dreptate…doar un lucru de precizat:injectia trebuia facuta impotriva bolsevismului,comunismlui,criminalilor eterni si vesnici de la Moscova…da foarte mare dreptate.Cu ce am gresit noi sa avem vecini pe acesti criminali pedofili de la Est????Vad ca sunt doi, trei retarzi comunisti p’aci care va ridica osanale…obositii obositilor.Toata Romania stie ca lepra aceea nenorocita de armean,Vosganian este omul rusilor in Romania.

  • Dragos
   # mai 10, 2015 at 7:43 pm

   Marsh cu idiotenile tale de aici, ca daca nu era Uniunea Sovietica acum erai sclav in vre-o uzina a celui de-al treilea reich. Linge mai bine wc-urile si dosurile idolilor tai din uk, ca tie iti plac astea imperiale, nu alea proletare.

   • Cineva
    # august 27, 2016 at 7:23 pm

    Sclav?Al treilea reich? Stai linistit ca daca Hitler castiga războiul si Antonescu nu era omorat,Romania nu ar mai arata in halul in care arata acum…Sper ca intelegi ca noi am pierdut razboiul…Toata Europa a pierdut războiul…Voi,comunistii sunteti doar niste rataciti si niste trădători 

 8. remus
  # mai 9, 2015 at 8:14 pm

  Ca să fiu și mai explicit, o alianță se construiește pornind de la talpa țării și nu de la nivel politic, pentru că o politică azi este, iar mâine nu mai este. Ce a făcut SUA și NATO, a făcut exact ceea ce trebuie făcut pentru a obține ori simula o alianță și de asta a reușit să facă și ceea ce au făcut în Ucraina. Au făcut o revoluție antirusească în timp ce au blocat și posibilitatea Rusiei de a construi alianțe care să pornească de jos în sus, exact lângă Rusia. Rusia din câte se pare pur și simplu refuză să înțeleagă că relațiile externe reale întotdeauna se construiesc numai de jos în sus și continuă să repete această greșeală plătind cu foarte mult sânge pentru ia în timp ce mai aruncă și vina pe alții. Păi ce se întâmplă acum în România cu arestările DNA și cu soldații americani care strâng gunoaie și plantează copaci? Și ce face Rusia ocupând teritorii și venind cu amenințări? Nu trebuie să vină NATO atunci „să ne apere”? Acum pe fondul crizei economice din Ucraina Rusia ar putea interveni cu ajutoare la oamenii obișnuiți, ar putea promite reîntregirea Ucrainei și României sub anumite condiții dar nu o face pentru că are aroganță și vrea să trateze numai și numai la nivel înalt. Asta este o greșeală istorică a Rusiei plătită cu foarte mult sânge. Iar această greșeală se poate repara chiar și fără niciun ban! Se poate dezvolta un sistem economic bazat pe troc și voluntariat care are și marele avantaj că ar veni să suplinească criza financiară. Se pot crea organizații de voluntariat pentru plantat copaci și strâns gunoaie ori construit case la sinistrați care să fie premiate cu produse rezultate dintr-o producție excesivă. Treaba asta însoțită de o propagandă potrivită ar putea îmbunătăți imaginea Rusiei de jos în sus. Am avea atunci un Occident care vine să militarizeze Vs. o Rusie care vine cu voluntari care ajută oamenii și natura. Un occident care se joacă cu crizele financiare la păcănele Vs. o Rusie pacifistă care sprijină oamenii și natura punând lucrurile în mișcare fără niciun ban. Munca și prețurile se pot obține și cu ajutorul unei economii paralele bazată pe troc. Dacă totul în lume este numai pe bani, atunci lumea va fi controlată numai de cei care controlează banii! Rusia trebuie să-și învețe lecția și să construiască o nouă politică externa prin care politicile pro-ruse să aibă un sprijin de jos în sus. Ar putea construi niște roboți care să planteze copaci pentru ca să nu mai fie nevoie ca ei să fie plantați cu unghiile. Ar putea mai apoi să-i trimită și prin alte state prin colaborarea cu fel de fel de ONG-uri. Trebuie să înceapă să obțină niște relații externe care să vină de jos în sus. Să facă promisiuni pe care le vor oamenii obișnuiți cu cuvinte care să fie însoțite întotdeauna de cifre. Trebuie tratat mai mult cu oamenii obișnuiți pentru că ei sunt cei care votează. Oricâtă dreptate vei avea la nivel înalt, întotdeauna va fi interpretat ca o bârfă. Oamenii cred în ceea ce văd și nu în ceea ce aud. Relațiile bune la nivel înalt sunt importante, dar toate politicile fără un sprijin popular serios sunt niște politici șubrede. Cum altfel a fost posibilă o revoluție antirusească tocmai în Ucraina?

 9. # mai 10, 2015 at 8:37 am

  Este  cât se poate de clar,Romania nu mai are nici o sansa,nici teoretica ! Sa intelegeti ce spun va rog sa cititi grozavia scrisa de remus mai sus … Daca sunt cateva milioane de romani ca asta si sunt,Romania va ajunge o rezervatie populata de maimute…

  • Cineva
   # august 27, 2016 at 7:27 pm

   Daca cei cateva milioane de romani vor ajunge sa gandeasca asa atunci poporul asta,si o spun cu durere in suflet,trebuie sa moara,sa dispara!

   • Cineva
    # august 27, 2016 at 7:29 pm

    Trebuie sa clarific…cand spun „sa gandeasca asa” ma refer la cei care sunt de acord cu Malginov

 10. baixinho
  # mai 10, 2015 at 10:48 am

  cozubaş, dar du-te în morţii mă-ti în siberia, dacă-ţi place aşa mult rusia.

 11. PETRE ROMAN
  # mai 10, 2015 at 2:55 pm

  ROHMANCUL DACĂ NU-I FUDUL, PARCĂ NU E PROST DESTUL!

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang