3:44 pm - luni decembrie 11, 5054

Presa oficială din China îl acuză pe George Soros că a declarat război yuanului

14827 Viewed Doru Popescu 11 responds
soros

Miliardarul american George Soros a intrat in vizorul presei de stat din China, care il acuza ca a „declarat razboi yuanului”, in conditiile in care moneda nationala chineza se afla sub o puternica presiune depreciativa, scrie AFP.

In marja Forumului Economice Mondial de la Davos, finantistul in varsta de 85 de ani a declarat la jumatatea lui ianuarie ca o „aterizare brutala” a economiei Chinei este „practic inevitabila” si ca se „intampla deja”.

Soros a notat in special tensiunile deflationiste si cresterea puternica a indatorarii tarii ca factori de ingrijorare.

Or, yuanul este victima ingrijorarilor tot mai mari legate de incetinirea celei de-a doua economii mondiale si de accelerarea fluxurilor de capital care ies din China.

Dupa ce a depreciat brusc yuanul in august 2014, Beijingul este ingrijorat acum de puternica depreciere a monedei sale si a cheltuit sute de miliarde de dolari pentru a-i sustine cursul.

In acest context, editia internationala a Cotidianului Poporului a publicat pe prima pagina un editorial intitulat: „Sa declari razboi monedei chineze? Haha!”, distribuita pe larg pe retelele sociale.

George Soros „a declarat public razboi Chinei”, spune acest ziar, organ al Partidului Comunist Chinez (PCC).

Agentia China Noua a amintit miercuri ca Soros a prezis „in mai multe randuri in trecut” declansarea haosului economic.

Un editorial al Global Times, o alta publicatie care tine de PCC, a acuzat „occidentalii” ca nu isi asuma responsabilitatile in ceea ce priveste problemele economiei mondiale.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
lukoil

Dosarul Lukoil a fost restituit Parchetului. Decizia este definitivă

ambasada-sua

WikiLeaks: Lista informatorilor Ambasadei SUA la Bucureşti

Related posts
11 Responses to “Presa oficială din China îl acuză pe George Soros că a declarat război yuanului”
 1. Tigareta
  # ianuarie 27, 2016 at 7:56 pm

  Propaganda rosie isi face datoria !

  • test_drago
   # ianuarie 28, 2016 at 1:42 am

   Un mare , mare cretin esti , D-le ” tigareta ” ….. Incredibil de mare . 

 2. ...escu
  # ianuarie 28, 2016 at 10:47 am

  Presa oficiala din China este verisoara primara cu presa oficiala din Rusia.Fiti atenti ce le bese mintea la rusi:Pervii Kanal(post public)–-armata romana si administratia romaneasca vor intra in Moldova.Pricepeti dumneavoastra,daca va intra armata rusa in Moldova,o va face pt. a preveni intrarea armatei romane….

 3. Dragos
  # ianuarie 28, 2016 at 4:39 pm

  George Soros oricum este o lepra, care manipuleaza prin tot felul de mijloace, de la presa si asociatii civile pana la politicieni vanduti.

  • test_drago
   # ianuarie 29, 2016 at 12:28 am

   Eu il numesc ” mumia satanei ” pe nemernicul asta ….. Tare ma mir ca nu a fost asasinata bestia pana acum . Ar exista …. milioane de motive . 

 4. contra curve
  # ianuarie 29, 2016 at 9:36 am

  De oameni ca asta este condusa SUA,indirect lumea.Obama este o marioneta.Ultimul presedinte adevarat al SUA a fost asasinat

 5. ...escu
  # ianuarie 29, 2016 at 11:03 am

  „Ultimul presedinte adevarat al SUA” v-a cam dat-o peste bot si in criza rachetelor si in criza Berlinului.Vad ca mai nou sunteti masochisti.Va doresc un nou presedinte adevarat al SUA!Si ne dorim.

 6. BOGDAN UK
  # februarie 9, 2016 at 10:15 am

  Pt Renato Usatii:::cel cu fata de milog oropsit pederasto-poponaut ,corcitura intre un turc si o zdreanta de mama rusoaica: http://www.rumaniamilitary.ro/niste-ideiSper sa dai ortu’popii cat mai curand sa le intalnesti pe cele 70 de virgine rupte’n buburuza..nu cred ca iti da Allah al tau mai mult de o mwitza scurta. :)))))))

 7. elena
  # februarie 14, 2016 at 5:01 pm

  Nu prea mai are bani Uncle Sam, angajeaza postaci fara scoala multa. Stilul „muc si sfirc” din revista Romania Mare nu prea mai are aderenti, internautii sunt mai scoliti  astazi…..Sorosz e virful aisbergului , FED-ul face jocurile, dar chinejii joaca pocher mai bine ca americanii, asa ca eu pe China as miza… 

 8. Moris
  # martie 4, 2016 at 7:07 am

  Interesanta e poza din spatele lui Soros! E o declaratie de intentie a „elitelor” in privinta Rusiei. Au spus unele personalitati vestice, ca Rusia e plina de resurse si ar trebui sa le imparta cu „restul” lumii. Dar „restul” lumii e de acord sa share-uiasca matritele de bani (principala lor resursa) cu celalalt rest de lume?

Trackbacks/Pingbacks
 1. Presa oficială din China îl acuză pe George Soros că a declarat război yuanului | www.giurgiuonline.com - ianuarie 27, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: Presa oficială din China îl acuză pe George Soros că a declarat război yuanului […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang