9:59 am - joi martie 21, 2019

Presedintele unui partid istoric romanesc constata izolarea Romaniei pe plan exern

1495 Viewed admin 3 responds
aurelian_pavelescu

Intr-un articol publicat pe Facebook sub titlul: „Romania fara politica externa! Cine sufera? Cine raspunde?”, liderul PNTCD Aurelian Pavelescu identifica vinovatii pentru izolarea Romaniei pe plan extern.

Traim total izolati. Nicio informare publica, nici vorba dezbatere, despre ce se intampla si peste gard. Vorbim, infinit, si pe buna dreptate, dar muuuult prea mult, despre crima de la metrou, politistul pedofil, doctorul de la Cluj, Pomohaci etc., etc., chestiuni care intereseaza, dar, pana la urma, mai mult cazuri particulare. Dar habar nu au oamenii daca Romania mai exista pe harta acestei lumi globalizante, cine le reprezinta interesele, care sunt aceste interese?

Romania este total izolata si se auto-izoleaza, cei responsabili de politica externa in mod direct fiind absolut absenti, practic ignorandu-si atributiile constitutionale, de la Presedintel Romaniei, Primul-ministru sau Ministrul de Externe. Aproape nicio vizita de stat in Romania la nivel inalt – cu rarele situatii in care unii vin sa-si ia tainul -, nicio vizita de stat in alte state: care sa aduca contracte, care se deschida piete, care sa pozitioneze Romania, daca nu ca stat important in economia europeana, macar cea regionala, locala: nici macar cu Bulgaria, ce sa mai vorbim despre Ungaria, Serbia – dar si Turcia sau Georgia, partenerii de altadata din Orientul mijlociu.

Iata, Erdogan al Turciei tocmai a facut o vizita in Franta, unde Macron l-a primit cu bratele deschise, tremurand de emotie. Pe el, dictatorul, cel care – cum zice Occidentul – incalca la greu drepturile omului, a subjugat justitia, a ingenuncheat presa libera etc.! Ei, bine, Macron a semnat cu Erdogan contracte de miliarde – parca el era in rolul lui Iohannis – cersindu-i un loc lui Erdogan un locsor pentru Franta in negocierile de impartire a influentei economice cu privire la Siria si Irak, in Orient, de unde Franta a fost alungata in urma conflictului militar generalizat! A uitat Macron si de democratie, si de principii, cerandu-i „dictatorului” un loc pe un colt de masa pentru investitorii francezi. Cand a venit la Bucuresti, Macron a batut din picioare, iar, in urma cu cateva zile, ambasadorul Frantei la Bucuresti batea iar din pintenti cu privire la… legile justitiei! Pai, cu Erdogan de ce n-au facut la fel? Ha, ha, ha! Cu Erdogan nu le mergeeeee, cu toate ca acolo sunt chiar mari probleme! Cata ipocrizie!

N-a avut Romania, traditional, investitii in Irak, Siria, Libia, Egipt – mai ales in domeniul petrolier? Unde s-au dus toate? Nu exporta masiv si produse si forta de munca in tot Orientul mijlociu, Africa, chiar China? Acum, praf! Sufera milioane de romani, care au luat drumul bejeniei, fara locuri de munca, fara piata de desfacere pentru industria romaneasca! Cine este responsabil? Sa citim Constitutia! Pentu politica externa, Presedintel Romaniei si Guvernul – in chestiuni de ordin economic! Tacere, dezastru! „Hai si noi pe la revolutie!”, vorba lui Nenea Iancu, mai e un loc pe la Piata Victoriei la #Rezist? Teribil!

 

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
klim

Ucraina va da in judecata Adidas si Volkswagen

sov

SOV propune SIE atacarea Ungariei: ”Porcii nu trebuie judecați, trebuie mâncați!”

Related posts
3 Responses to “Presedintele unui partid istoric romanesc constata izolarea Romaniei pe plan exern”
 1. .ro
  # ianuarie 10, 2018 at 9:10 pm

  Acest presedinte de partid istoric a scos partidul in afara istoriei.Stie Aurelian Pavelescu ca majoritatea exporturilor lui Ceausescu se faceau sub pretul de productie pe spinarea spre exemplu a agricultorilor care aveau salarii de cateva sute de lei sau pensii de o suta de lei? Avea cateva avantaje economia socialista planificata,dar partidele istorice parca vor economie de piata.

  • SaakasBilly
   # martie 23, 2018 at 1:23 pm

   Pe vremea lui Ceaushescu cu o suta de lei pensie ,si restul ajutoarelor si facilitatilor se putea trai decent !! Nu mureau batranii de frig in case ,mancati de sobolani ….ca acum !!

 2. SaakasBilly
  # martie 21, 2018 at 3:20 pm

  Romania daca-si urmarea cursul istoric era la fel de dezvoltata si industrializata ca si China acum !! Insa Se’curitatea a tradat masiv ,l-a asasinat pe Ceausescu si a vandut tzara imperiului colonialist rican !! Ei !! Acum suntem o colonie prapadita ,fara industrie si fara agricultura ,facute praf !! Depopulata ,jefuita ,intr-un mod fara precedent ,de cateva ori mai temeinic decat in cele doua razboaie mondiale luate la un loc !! Si magarul asta care a distrus PNTcd-ul are partea lui de vina ,ca-si ia leafa tot de la Se’curitatea tradatoare subordonata CIA si PENTAGRAMA !!

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang