3:53 pm - luni martie 25, 4880

România: Proiect de ţară. Hrană, apă, energie.

13010 Viewed admin 173 responds
calin-georgescu

Călin Georgescu a acordat un interviu platformei Federaţia Societatea Civilă Românească, în care şi-a făcut cunoscut Proiectul de Ţară. Georgescu a răspuns întrebărilor dipl. ec. Petre Răcănel.

Sunt un soldat în slujba poporului român.

 1. Începând din 1999 și până în 2013 ați fost profund implicat în calitate de coordonator al Proiectului Guvernului României de Strategie Națională pentru Dezvoltare Durabilă și Director Executiv al Centrului Național pentru Dezvoltare Durabilă din București. Ce impact a avut munca și poziția dvs. în dezvoltarea țării în ultimii 15 ani? Ce trebuia și ce s-a făcut, concret, de cei care au guvernat țara, pe această linie?

Nu există guvernanţă şi guvernare, ci există corporaţii pe care guvernele le urmează oriunde în lume. Susţin că nu există leadership politic, şi asta este marea criză a omenirii acum, după aceea va veni această criză a hranei şi apei, în jurul anilor 2020. Toţi sunt îngenuncheaţi în faţa celor care le spun ce să facă — al interesului primar economic. Ţara noastră este distrusă pentru că a devenit obedientă interesului pur economic. România nu mai este stat, este o corporaţie.

 1. Sunteți autor și coautor al multor cărți de interes național precum: ”Pentru un ideal comun”, ”România 2020”, ”Reprofesionalizarea României”, ”Șansa României- Oamenii” , ”România post criză 2010” etc. Care a fost motivația de a vă dedica o mare parte din viață scrisului, ce ați urmărit prin editarea volomelor antemenționate și ce satisfacție aveți în ceea ce privește preluarea și punerea în practică a propunerilor și soluțiilor dvs. pentru societate?

Soluţia este să înţelegem cine suntem cu adevărat, să avem acest steag, adică un ideal — unde ne ducem, şi să înţelegem că ne refacem uşor şi repede dacă producem noi pentru noi în primul rând, si pentru alţii apoi. Atunci vom înţelege că apa va fi viitorul petrol, că eu pot produce pentru cel puţin jumătate din Europa, şi nu să import peste 80% din mâncare

3. Ultima dvs. carte ”Cumpăna României” și Proiectul de țară: hrană, apă, energie gândit pe baza conceptului de dezvoltare durabilă vă regăsesc în ultima perioadă, prin România ca un apostol ce vrea să trezească conștiința cetățenilor de apărare a interesului național, de acțiune adaptată provocării secolului XXI. Spuneți-ne, vă rugăm, câteva elemente prioritare din carte și ce doriți să obțineți prin aceasta.

Un Proiect de Țară este un steag. Un steag al Libertății! Un steag prin care aduci toată țara la nivelul unei chemări. Proiectul trebuie să răspundă identității și culturii noastre naționale, istoriei noastre, să-i facă pe oameni fericiți și să le aducă belșug și bucurie în casă. Să-i călăuzească pe oameni către fericirea lor interioară și să le întărească convingerea că doar prin noi înșine putem avea prosperitate și bună înțelegere. Prin el putem da copiilor o țară frumoasă și rodnică așa cum am primit-o de la strămoși.

 1. Proiectul propus este o sinteză a unui concept mai larg și am dori , tot pe scurt, să explicați cititorilor noștri, cum se poate implementa acest proiect în situația actuală din România, îndrăznesc să spun de haos, și sistem ticăloșit instaurat de cei care au condus țara de la Revoluție și până în prezent.

Adică un proiect de nișă pe care nu-l mai poate face nimeni în Europa și care este raportat la ce urmează să fie în lume, adică o criză teribilă de apă și hrană în zona anilor 2020. Deci dacă știu ce urmează, caut să mă pregătesc pentru asta și să-mi concep proiectul astfel încât să răspundă la două întrebări: Unde vrei să ajungi? și Ce mijloace ai pentru asta? Adică o regulă de doi simplă, nu de trei simplă. Vreau să ajung să fiu rezervorul de apă și hrană sănătoasă în Europa și să vând energie verde în regiune. Și am ca mijloc resursele naturale bogate ale țării, care nu sunt de vânzare. Iar modelul economic al proiectului să fie cel al economiei civice, economia locală. Aici trebuie să înțelegem că economia ține de morală nu de știință. Economia nu este o extensie a tehnicii ci o prelungire a vieții în comunitate. Și asta îmi deschide mintea la nișa românească: micul proprietar. Cu micul proprietar cuceresc lumea.  Așa arată un proiect de țară.

 1. Afirmați că nu vă veți implica politic devenind membru de partid, astfel încât să nu se mai repete ce au făcut toți cei care s-au perindat, mai bine zis rotit, în ultimii 27 de ani la conducerea României. Este exact ce-și doresc românii și societatea civilă la conducerea țării. Sunteți pregătit să renunțați la privilegiile și viața liniștită pe care o aveți acum, pentru a intra în batălia pentru România, a implementa Proiectul de țară fără amânare și a salva patria?

Nu sunt membru al niciunui partid în România, dar sigur pot să administrez extrem de bine interesele ţării spre demnitate. Şi demnitate înseamnă a avea un steag. Îl laşi pe ţăranul român să facă ce ştie din moşi strămoşi. Lucrez de peste 18 ani în sistemul ONU şi am văzut tot ce înseamnă sistemul mondial al dezvoltării durabile.

6. În scrierile și dvs. revedem fiul satului românesc, școlit în țară sau străinătate, cu gândurile și inima însă la meleagurile natale. Ce rol dați țăranului, satului și tinerilor în viziunea și acțiunile dvs. de salvare a nației?

Primul. Noi avem şansa, ca ţară într-un moment de criză, de a ne reface exact prin ceea ce nu au alţii. Şi este simplu pentru că îl las pe om să-şi declare vocaţia, asta e principala piesă de rezistenţă.

7. Domnule Georgescu, poporul și țara are nevoie de oameni ca dvs. iar o parte importantă a societății civile , vă cere să vă implicați și să preluați de urgență guvernarea țării. Sunteți pregătit?

Da. Sunt pregătit. Mă pun în slujba neamului românesc. Folosiți-mă!

 1. Care sunt resursele cele mai importante ale României ?

Vocația tinerilor și solul.

Ultima resursă a țării în ultimul moment este vocația, dublată de munca asiduă și de spiritul antreprenorial. România trebuie să acorde tineretului încredere absolută și să-i redea locul binemeritat, adică primul loc. Tineretul să fie încurajat material și logistic pentru a putea să-și exprime liber vocația și să o fructifice înspre binele lui, a familiei lui și a nației române.

Pe de altă parte aurul României nu este cel mineral din munții noștri, ci solul, cei 25 cm de deasupra pământului. Solul fertil românesc, cel mai fertil din Europa, este bogăția colosală a țării noastre.

 1. Funcționează în prezent binomul stat-cetățean?

Nu funcționează în România. Binomul acesta a fost una din marile invenții ale lumii după carte. El poate aduce progresul, liniștea și belșugul oamenilor. România nu mai este stat astăzi, este o corporație. Furi statul, furând mintea oamenilor. Am asistat în 26 de ani la manipularea omului de către om și la intrarea într-un sclavagism de înaltă clasă.

 1. Cum vedeți viitorul Europei?

Pentru Europa colapsul devine o chestiune de probabilitate matematică dacă nu renunță la balastul dat de Uniunea Europeană. Brexitul este o dovadă vie că Anglia nu s-a izolat cum spun lacheii de serviciu ai UE, ci a evadat. Revenirea la indentitatea națională, la cultura și tradițiile specifice fiecărui popor va fi șansa unui viitor demn în Europa.

 1. Suntem latini și ortodocși. Sunt aceste elemente de civilizație atuuri pentru o Românie influentă în regiune?

Nu. Măreția și demnitatea nu sunt un dat, ele se câștigă prin lupta, prin atitudine și muncă asiduă. Numai astfel putem ajunge la prosperitate și libertate.

 1. Numele dumneavoastră a fost adeseori vehiculat pentru demnitatea de Premier al României. Dacă veți ajunge Premierul României care ar fi primele trei măsuri pe care le-ați adopta?

Voi numi corect lucrurile! Totul va fi reașezat în demnitate, ordine și respect față de oameni și față de lege.

 1. Cu ce partide politice ați colabora?

Cu toate pentru că este vorba de interesul național.

SURSA: FSCRO.EU

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
ilie-serbanescu

Ilie Șerbănescu : România, o colonie la periferia Europei

dugin

Războiul ideologic: Rusia Și Occidentul

Related posts
173 Responses to “România: Proiect de ţară. Hrană, apă, energie.”
 1. Kamil
  # noiembrie 7, 2016 at 6:32 am

  Eu cred ca doar un partid extremist si foarte nationalist va salva Romania.Restu e frectie la picior.

 2. Rădulescu
  # noiembrie 7, 2016 at 8:02 am

  Călin Georgescu este un dobitoc cu aere de specialist, la pupat în cur pe Malița, o scursură comunistă. Hai sictir leprelor !

 3. .ro
  # noiembrie 7, 2016 at 8:47 am

  Cateva reziduuri de gandire a la Dugin; „intrarea intr-un sclavagism de mare clasa”-a Romaniei,”lacheii de serviciu ai U E”.”revenirea la identitatea nationala,la cultura si traditiile fiecarui popor”–iesirea din U E.Si acum vine bomba:ptr.ca nu-l mai pot pune premier pe Ponta,rusii au gasit varianta. „Domnule Georgescu,poporul si tara are nevoie de oameni ca dvs.,iar o parte importanta a societatii civile va cere sa va implicati si SA PRELUATI DE URGENTA GUVERNAREA TARII.SUNTETI PREGATIT?–Da,sunt pregatit.Ma pun in slujba neamului romanesc.Folositi-ma!” Si dupa alegeri,PSD-ul,care colcaie de KAGHEBISTI,va veni cu propunerea Moscovei via Russia Today.

  • .ro
   # noiembrie 7, 2016 at 8:58 am

   Una din primele masuri ale kaghebistului Iliescu si ale generalilor KGB in frunte cu Militaru si Vasile Ionel in zilele revolutiei a fost desfiintarea Unitatii 0110–anti KGB–ce deconspira agentii KGB din esaloanele superioare.Actualul SRI ne poate spune ce hram poarta acest individ sustinut pe fata de Rusia?

   • SaakasBilly
    # noiembrie 7, 2016 at 9:26 am

    Tu esti tampit !! Efectiv esti un cacat care pute  !! Iliescu lucra pentru KGB dar nimeni nu stie cum si de ce interesul KGB-lui cretine e cel al CIA si al imperiului rican ,ca noi suntem colonia lor !! Esti tampit si ma pish pa’ tine boule !!

 4. SaakasBilly
  # noiembrie 7, 2016 at 8:55 am

  Pe cinstite ar trebui sa fi inceput toata tarashenia cu cine este asta de fapt !! Cine era tac’su ,bunicasu’  !! Noi l-am avut pe ilici scolit la moscova din tata bolshevic,pe petre roman copilu’ tartorului bolshevic venit pe tancurile sovietice ca si tatal lui ilici ,si stim astea doar dupa ce personajele nu mai au nici o importantza pe moment !! Ma gandesc ca va fi judecat , condamnat si ion iliescu ….dupa moarte ,cand nu mai conteaza ,nici macar pentru urmashii lui ,ca nu are !! De fapt toata asa zisa „elita” politica ,economica sau de orice fel din mioritza are provenientze dubioase !! Acum dupa ce „democratzia” normala ,pe baza de alegeri ,si pe baza de mecanisme politice ,a fost compromisa de structurile bolshevice mult intarite de imperiul malefic ,mincinos si criminal rican ,vad ca „TEHNOCRATZII” sunt la moda ,apoliticii ,cei neinplicatzi ,cei nealeshi de nimeni care nu pot fi trasi la raspundere ,pentru ca toate organele uniunii europene asa sunt ….nealese democratic !! Singura intrebare e : din moment ce astfel de indivizi sunt neafiliati politic ,deci nealesi de poporean ,si fara raspundere ,ce sens mai au ….alegerile ?? Ce sens mai are intreaga clovnerie cu ….ALEGERILE ???  „Prashadintili” claus ionatan  pus de „diaspora „,adeca alegeri manarite si triblate ,prim ministrul ciontosh pus de bruxeles ,parlamentul dominat de un PSD santajat si faultat mereu de DNA si SRI si Curtea Constitutionala !! „Fratilor” e dictatura ,ce mai !! Poate aparentele trebe’ salvate ,dar romanica e colonie ,si aici e o dictatura a se’curitatzii sub control din exterior !!

 5. SaakasBilly
  # noiembrie 7, 2016 at 9:22 am

  PSD la alegeri ar trebui sa obtina un procentaj real de 60-70% ,dar PDS va fi pe la 32-37 % cu doar 4-8 procente in fata PNL !! Alegerile nu sunt reale !! Demoncratzia de stil rican e un fel de caca ,buna pentru naivi !! In toate tzarile asa zise „prooccidentale” oamenii ,poporenii ,sunt satui de minciunile ricane ,de minciunile marionetelor lor ,si de minciunile slugilor marionetelor ricanilor ,si ar vrea o societate normala ,cu un nivel de viatza mai mare, adevarata ,nu promisiuni timp de 30 de  ani ,in timp ce shtabii comunisti,ceaushisti si fosti bolshevici au vietzi de nababi ,intr-o opulentza care contrasteaza pervers cu saracia marii majoritati !! Dar cum poporeanul a fost fraierit fara sa fie consultat in realitate nici la intrarea in uniunea europeana sau nato si nici in infratzirea colonialistilor si capitalistilor mincinosi si criminali ricani cu nomenclatura bolshevica romaneasca care a fost repusa pe val ,la butoane, chiar de capitalistii perversi si sconcsoshi care strigau sus si tare ca au invins …..”COMUNISMUL” !! Nu !! COMUNISMUL sa transformat prin imbarligarea cu CAPITALISMUL intr-o corcitura hidoasa si scarboasa  care uneste toate fortzele satanice intr-una singura care incorseteaza tot globul pamantesc !! CAPITALISM care in esenta e de sorginte NAZISTA (tot de stanga )  E foarte interesanta coagularea fortelor sataniste ,pentru ca si  „mișcarea mondială pentru drepturi LGBT” e tot de stanga  si are aceleasi tzeluri  antiumane si anticrestine !! Ca sa nu mai spun de atacul masiv anticrestin si impotriva omenirii a fractiunii criminale din lumea musulmana cu care se invadeaza europa !! Aliatzii suniti ai indracitilor ricani ,la fel de malefici mincinosi si criminali !! Raul ca intotdeauna se uneste ,se coalizeaza !! 

 6. SaakasBilly
  # noiembrie 7, 2016 at 9:32 am

  Cacatu’ asta de ro. sau …escu,pulic…escu ,gunoi…escu etc,tot explica ca suntem colonie ruseasca si ne conduce KGB -ul !! Pai mai mucule suntem tzara NATO ?? Avem baze militare ricane pe teritoriul tzarii sau sunt rusesti ?? Suntem in uniunea europeana sau in uniunea euro-asiatica a rusilor ?? Cum poate fi cineva un asemenea cretin si tembel  enervant in ciuda tuturor realitatilor clare ca lumina zilei !! Daca esti tampit ,taci in mata …boule !!

 7. SaakasBilly
  # noiembrie 7, 2016 at 9:58 am

  Si birlicul asta ambuscat ca shi Maia al bolovenilor care este marioneta ricana scolita de CIA pisti ocean !! Vine ca Plahotniuc ia dat voturile lui Dodon !! Pai mai femeie ,Plahotniuc are guvernul ,guvernul e unanim recunoscut ca e „PROOCCIDENTAL”  !! La fel de bine se stie ca Plahotniuc e omu’ ricanilor ca si Basau la noi ,si ca a facut ceva drumuri la Washington ca sa ia ora exacta ,si pe cine sprijina el ala castiga alegerile !! Deocamdata ce sa vazut e ca Dodon a fost furat ca la „alba-neagra” …meseriash,de cel putin 20% din cat trebuia pe cinstite sa aibe !! Cum poate o fatuca sa minta in halu’ asta, cand Plahotniuc zice ca o prefera si o sustine pe ea ,sa zica cacatul cu „marul otravit” cum ca de fapt il sustine pe….Dodon ??? Nu numai ca nu la sustinut ,dar l-a si furat cumplit ,si diferenta  sa redus la neste procente mici ,exact cum se fura si in mioritza ,ca modelul e copiat in cele mai mici amanunte de la noi !! Si boul asta se’curist de pe forum ro.   ….escu ,care zice ca suntem sub rusi ,fiind in NATO si uniunea europeana,cu baze americane si rachetele lor nucleare pe teritoriul tzarii !! Esti tampit amice ?? Cum poti minti ca un porc ….fara logica,fara un bun simtz elementar, fara o minte de om normal la cap ?? Ne mai miram ca ne ocupa si ne fura altzii cu specimene din astea de cacat ??

 8. SaakasBilly
  # noiembrie 7, 2016 at 10:07 am

  Am vorbit cu cineva venit din state care zice ca nu mai exista entuziasmul de alta data la alegeri !! Toata lumea stie ca hitlery va castiga, pen’ca e cea dorita de marele aparat de stat !! Lumea stie ca orice s-ar face o sa iasa ea !! Chiar si absentza la vot se va compensa !! Trisharea alegerilor se simte de mult timp, dar parca niciodata nu au fost lucrurile atat de evidente ca acum !! Femeia asta toxica e omul sistemului !! Un sistem la fel de toxic !! Un sistem care vrea sa acapareze lumea,sa o domine si sa o modifice dupa placul ei !! Asa zisele „alegeri” nu mai au nimic de-a face cu ideea de „democratie” !!  Imperiul satanic ,mincinos si criminal nu are nevoie de”colaboratori” !! Nici macar in persoana propriilor cetateni !!

  • Anca
   # noiembrie 7, 2016 at 3:29 pm

   Am vorbit cu cineva venit din Rusia care mi-a spus ca FSB-istii lui Putin sunt din ce in ce mai tampiti (se includ si propagandistii).

 9. .ro
  # noiembrie 7, 2016 at 11:27 am

  Stiri pe surse.Fonduri de investitii ce se prezinta drept americane, sunt de fapt rusesti,inregistrate in casute postale din insule exotice dar cu sediile executive in Federatia Rusa cumpara aparent haotic actiuni in Romania.Banii provin de la societati din domeniul armamentului si energiei din Rusia.Activitatea lor a intrat in atentia serviciilor romanesti.

  • .ro
   # noiembrie 7, 2016 at 11:47 am

   Dezvaluiri din Muntenegru: Cetatenii rusi pregateau asasinarea premierului.   Tentativa de asasinare a premierului Muntenegrului,Milo Djukanovic si atacul terorist in ziua alegerilor au fost pregatite de catre nationalistii rusi,a anuntat procurorul special al tarii Milivoye Katnich,potrivit Reuters.   Dupa expulzarea cetatenilor rusi din Serbia,Nicolai Patrusev,secretarul Consiliului de Securitate din Rusia a calatorit in secret la Belgrad ptr. a musamaliza un potential scandal,scrie ziarul rusesc „Kommersant”

   • .ro
    # noiembrie 7, 2016 at 12:21 pm

    Iuri Butusov,redactor sef al publicatiei ucrainene Tensor NET:   „Eliberarea Donbasului ar trebui sa inceapa cu o „curatenie” in Transnistria.Moldova cere in mod oficial retragerea fortelor de ocupatie ale Rusiei–acolo se afla aproximativ 1200 de militari,plus un mic grup de mercenari recrutati din randul localnicilor.Foarte important,aceasta initiativa are loc in colaborare cu ministrul ucrainean al apararii.Transnistria este stransa intre Moldova si Ucraina–o blocada totala din partea ambelor tari o va obliga rapid sa revina sub controlul autoritatilor legitime.Ucraina,la randul sau,va elimina complet amenintarea din sud si va proteja astfel Basarabia.In cazul in care fortele ruse nu se retrag,ele devin o forta legitima.Este timpul sa-i fugarim acasa”–a scris Butusov

    • .ro
     # noiembrie 7, 2016 at 12:45 pm

     Adevarul: campanie electorala murdara in R. Moldova.Pe ultima suta de metri,preotii ortodocsi prorusi o ataca dur pe proeuropeana Maia sandu.Efectul este,insa,invers celui scontat:diaspora si tinerii se mobilizeaza ptr. turul doi al prezidentialelor.

 10. # noiembrie 7, 2016 at 1:18 pm

  TIMPU ‘ NUMAI ARE RABDARE …” ase zicea unu ‘.Pe scurt insiram vb frumoase/urâte…si nimeni nu vede ICEBERG ul (WW3) de pe traiectoria TITANICULUI ( european ) . Maxim 270 zile de pace mai avem …Da ‘ chiar n are importanța ce zice/intentioneaza unul sau altul…

  • mihai
   # noiembrie 7, 2016 at 2:29 pm

   Ce mai e pina-n Aprilie, ca o saptamina va trece . Si-atunci va fi nevoie de noi, mare nevoie. Avem si noi un rost. Un rost si un taiming, nu poti dansa mai repede decit muzica, sintem la tangolite serenade , nu e inca ceasu SIMFONIEI  a IX a .

  • M_D_L
   # noiembrie 7, 2016 at 2:57 pm

   Parca v-ati bucura de posibila incepere a ww3. Credeti ca scapati cu viata din asa mizerie ? 

 11. .ro
  # noiembrie 7, 2016 at 2:26 pm

  Timpul are foarta multa rabdare cu propaganda rusa. Iminenta WW3 e una din putinele idei dar fixe ale propagandei.Niciodata in istoria moderna Rusia nu a fost atât de izolata.WW3 nu va avea loc, dar strădania de a il provoca va avea consecinte dezastruoase in primul rand ptr.Putin,apoi ptr. Rusia.

 12. M_D_L
  # noiembrie 7, 2016 at 3:47 pm

  Miroase putin a Planul Valev, fara industrie si fara posibilitatea de a fabrica armament cu care sa ne aparam macar de vecini, nu de superputerile nucleare. Adica ce isi inchipuie nenea asta, ca toata forta de munca a Romaniei va lucra in agricultura si in servicii, respectiv in administratie ? Situatia e nasoala si prezinta umflaturi, din orice punct am privi-o. Omenirea e la capat de drum, sunt prea multe contradictii, ceva o sa crape.

 13. # noiembrie 7, 2016 at 4:29 pm

  Asa zice UNII ( este plauzibil si logica succesiunii faptelor ) …daca nu exista certiturinea alegerii lu KILL all Ry, erau determinati sa porneasca W W 3 numai sa nubiada TRUMP presed.DE CE ? Deoarece TRUMP era hotarat sa distruga ” guvernul din umbra „al USA. Dupa cum se prezinta situatia avea sanse maxime.

 14. @...escu
  # noiembrie 7, 2016 at 5:14 pm

  escule, ro… sau cum gatu ma tii iti mai spui… iti transmitem multa muie, cu iz de pedofilie si kkt, asa cum iti place tie… bah boratura proasta vezi cine fute copiii… ii gasesti pe insule private si sunt capitalisti. in rest, s o futa pe ma ta moarta batalioanele nato si ti sa te uiti cu o fut si sa salivezi dupa o pula de negru din batalioanele curcubeu dand o la modul necrofil… bun… nu sugi, doar te uiti, desi cred ca o sa iti fie un pic cam greu… ne kkm in vidanja ta labarescule… citeste si tu futu ti gatu ma ti de retard documentele wikileaks si du te in mortiui ma ti de lepra cu iq de 79…

 15. .ro
  # noiembrie 7, 2016 at 8:28 pm

  VIATA IN RUSIA LUI PUTIN!!!   Cecenul Ramazan Djalaldimov,care l-a criticat public pe seful republicii,Ramzan Kadirov,a disparut de la domiciliul sau,anunta canalul de televiziune „Dojdi”     Potrivit rudelor lui Djalaldinov,pe 3 noiembrie,impreuna cu fiul sau,acesta intentiona sa plece din Cecenia,dar cei doi au fost intorsi din drum de catre politie. Dupa interogatoriu le-au fost confiscate pasapoartele si telefoanele mobile.A doua zi dimineata,rudele nu i-au mai gasit in camera unde dormisera cu o noapte inainte.La mijlocul lunii aprilie,Djalaldinov a facut apel la presedintele Putin sa faca ceva cu coruptia din Cecenia(DE PARCA IN RUSIA NU AR FI CORUPTIE). La scurt timp dupa aceea,la adresa sa au inceput sa vina diverse amenintari,iar cecenul a decis sa paraseasca tara natala.In luna mai,persoane necunoscute i-au incendiat casa.  Mai tarziu,Djalaldinov si-a cerut scuze public lui Kadinov.Ca raspuns,seful Ceceniei l-a invitat sa se intoarca acasa cu promisiunea ca ii va oferi o „INGRIJIRE SPECIALA”.    INGRIJIRI SPECIALE PRIMESC TOTI CEI CE SUNT SUB BOCANC RUSESC(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • SaakasBilly
   # noiembrie 8, 2016 at 6:54 am

   In primul rand  sa nu uitam semnificatia Ceceniei !! Se scot lucrurile din context ca de fiecare data !! Exact ca si in cazul Coreei de Nord !! Mucul asta scarbos,…escu,ro. …escu, pishacescu ,cacacescu  nu da niciodata amanunte cu materialul pe care-l scoate de pe saitul de caca nazist ,rasist ,rusofob ,si puternic coprofag , „WWW PAGINA DE RUSIA .RO „”  !! Cecenia e poate prima incercare a imperiului malefic ,mincinos si criminal rican ,de a incendia efectiv ….rusia !! CIA si serviciile secrete  sconcsoase ricane au provocat acolo, cu exacerbarea islamismului, doua razboaie crunte, in care Groznîi efectiv a fost ras de pe suprafatza pamantului ,si o serie de atentate ale fractiunilor islamice teroriste au zguduit nu numai rusia ci chiar intreaga comunitate mondiala prin cruzimea si anacronismul lor !! Insa Imperiului satanic nu-i place sa recunoasca ca la baza acestor atrocitati sta chiar el,imperiul criminal,mincinos si malefic rican !! La Beslan in data de 1 septembrie 2014 ,exact cand incepea scoala ,printr-un asemenea act terorist sustinut de americani si asa zisa lume „democratica” ,au fost luati 1.100 de civili prinzonieri de un comando terorist  islamist ,inarmat si finantat de CIA !! Printre ei erau 777 de copii !! Au fost ucisi atunci 330 de civili ,majoritatea copii !! Si au urmat  alte si alte atentate !!Dar occidentul cu ONU-cu ricanilor e orb si surd la astfel de crime impotriva umanitatii ,pe care le fac ei !! Tin minte ca se sustinea sus si tare ca acestia ,adeca teroristii islamisti sunt „luptatori pentru independenta” ,asta pana cand elemente teroriste si criminale antrenate de CIA pe teritoriul statelor unite nu au inceput sa faca atentate chiar pe teritoriul lor !! Nu mai amintesc de celebrul maraton de la Boston si de fratzii tamerlan si Tarnaev !! Acum nu vom sti poate niciodata daca era o actiune de „steag fals” ,adeca terorism executat de CIA pentru a-si atinge alte scopuri ,dar concluzia e ca imperiul colonialist ,mincinos si criminal rican e singura sursa a TERORISMULUI !! Ramzan Kadirov  cu ajutorul lui Putin a facut minuni in Cecenia  !! Acum din exterior se exercita presiuni enorme ca sa fie schimbat de la conducerea micului stat musulman !! In lumea musulmana de regula nu exista „democratie” nicaieri ,daca exista stabilitate si pace ,e ceva minunat ,iar acest om indiferent de trecutul lui ,a reusit sa pastreze pacea si sa aduca o bunastare relativa in mica republica din caucaz !! Binenteles asta nu poate fi pe placul imperiului malefic ,mincinos si criminal rican,si nici pe placul catzelushilor occidentali care sapa cum pot ei mai bine pozitzia rusiei !! Cred ca si la noi daca s-ar urmari un Ion sau Vasile s-ar gasi mii de nemultzumiti de coruptzie, disparutzi fie in italia ,spania ,germania,olanda ,belgia sau aiurea ,unii chiar morti in diferite evenimente !! Acolo in Cecenia acum e bine ,de aia e rau pentru ricani !! De ce nu vorbesc de Libia ?? De Irak ? De Afganistan ? unde au bagat demoncratzie la greu si nu e picior de rus ?? Siria e subiect de discutzie, urgent, unde rusii se straduiesc sa normalizeze situatzia si Cecenia unde au normalizat-o ???

   • .ro
    # noiembrie 8, 2016 at 9:06 am

    Dupa ce Lenin v-a gasit analfabeti si v-a pus sa invatati…invatati…invatati…,Stalin v-a indobitocit punandu-va sa mintiti…mintiti…mintiti…,Putin v-a pus capac punandu-va sa mancati cu lingura…,cu polonicul…,cu galeata… .Numai niste kaghebei indobitociti prin propaganda pot spune 100 de minciuni in 50 de cuvinte!!!!!!!!!!!!!!!!

    • .ro
     # noiembrie 8, 2016 at 9:27 am

     Alt prieten al Rusiei putiniste,Bashar al-Assad,cand a fost intrebat in cadrul unui interviu cum poate dormi noaptea stiind ca foarte multi copii sunt ucisi zilnic in tara lui in timpul bombardamentelor,A RAS SI A MARTURISIT CA SE ODIHNESTE CORESPUNZATOR,MANANCA SANATOS SI FACE SI SPORT,potrivit The Independent.

     • .ro
      # noiembrie 8, 2016 at 9:36 am

      Si Putin si-a ucis copiii punand fortele speciale sa traga ca la instructie in poligon asupra ostaticilor,acum omoara copiii sirieni satisfacandu-si sadismul de violator de copii.

 16. Antonescu
  # noiembrie 8, 2016 at 12:37 pm

  Dragi tovarasi mancatori de kkt rusesc va anunt pe aceasta cale ca-i dau multa moooooie sefului vostru pedofilul putzulica.Apropo cat a fost inchis WC-ul russia today s-a putut respira normal in Romania. A DISPARUT MIROSUL DE CACAT.

 17. Rădulescu
  # noiembrie 8, 2016 at 2:57 pm

  Hillary Clinton a ieșit câștigătoare în alegerile prezidențiale, rusofilii și rusofonii sunt așteptați să-i sufle în poolă lui Obama !!!

 18. Emilian
  # noiembrie 9, 2016 at 7:59 am

   Se pare ca a iesit totusi Trump dar rusofilii si rusofonii sunt in continuare asteptati la …. Obama !! Iar clarnevazatorului SaaKaka ii uram mult sex cu Lenin !! 

 19. vasile dumitru
  # noiembrie 9, 2016 at 1:24 pm

  articolul a fost scris inainte de succesul lui trump’.ar trebui poate rescris?asta numai daca unii stiau mai dinainte ca trump va castiga.

 20. SaakasBilly
  # noiembrie 9, 2016 at 3:55 pm

  Turbatilor ,veti ramane fara slujba !! Dupa ce sa mintit la greu si de Crump ,o sa zica ca diviziile de sconcsoshi sa fi-tzi  repartizati la bude in loc de hartie igenica !! Ei !! pishatzilor ,vor ramane dintre voi doar aia cu limba moale catifelata ,ca cei cu sida ,blenoragie si shoancar vor fi goniti in deshert sa va reguleze coiotzii si camilele !! Vin vremuri grele pentru sconcsoshi ,rapanoshi si mincinosi : ) : ) : ) : ) : ) : ) Se impaca cu putin si o sa face-ti coada la rusi sa le-o lingeti si lor !! Aia nefiind fatalai va ia si cu limba aspra ,numai sa nu aveti boli venerice javrelor !! Si sa nu o tragetzi pa’ nas si sa o bagati pa’ vena  !! Votka ajunge !!

 21. Rădulescu
  # noiembrie 9, 2016 at 4:00 pm

  Să vedeți ce o să-i reguleze Trump pe ruși !!!

  • SaakasBilly
   # noiembrie 9, 2016 at 4:07 pm

   Pai da ‘ Crump a apreciat foarte mult aparatul de mintzit care a inventat mult cacat despre el si familia lui !! Cred ca acum nu se gandeshte decat cum sa puna morcovu’ celor care l-au morcovit !! Putin nu a fost printre ei !! Dimpotriva : ) : ) : ) : )

 22. SaakasBilly
  # noiembrie 9, 2016 at 4:04 pm

  Am zis „Trump sanse zero ” !! Acum zic „Dodon sanse zero” ,toate datele si toate sondajele arata ca Maia are prima sansa ,ca si hitlery !! Ca astia pe oriunde se duc sa minta si sa abureasca poporenii sunt huiduitzi si goniti ,atat ea cat si nastase !!Deci cu Maia sunt absolut toti ,in afara de poporeni ,ca si cu baba mecanica, care se defecta din cand in cand ,dadea din cap si facea grimase !! Diavolului nu prea-ai iasa pasentza !! Ceva pa’ undeva e defect !! Iar bolovenii ca bolovenii ,o fac in contratimp ,il casapesc pe Dodon exact cand ar trebui sa-l sustina !!

 23. SaakasBilly
  # noiembrie 9, 2016 at 4:22 pm

  Mai putzin si nu ve-ti avea voie sa scornitzi cacat nici despre Putin !! La urma urmei e un shef de stat,cel mai mare stat din lume !! Cred ca ar trebui sa se puna capat golaniei si magariei ricane !! E sub demnitatea umana ceea ce fac unii in interesul ricanilor !! Nu cred ca-i avantajeaza ca toata lumea sa-i urasca !! Cum zicea crump ,e nevoie de relatzii amiabile cu toti,mai ales cu rusia !! Imperiul malefic mincinos si criminal, astfel va putea sa-shi mai amane putzin sfarsitul !! Dar de prabushit se va prabushii ,nici scaraotzky nu-i mai poate salva !! Nici belzebut sau mamona !! E putred ,si-a trait traiu’ si si-a mancat malaiu’ !! Voiau sa puna o femeie ,dar o sa puna si catzelusha laika si maimutza judy ,si tot se va prabushii, cum s-au prabushit toate imperiile !! Va mai agoniza un timp !! O mai trage pana ce putregaiu’ il va mai patrunde pe indelete !! Hitlery doar le curma suferintza grabind deznodamantul !! Era un lucru creshtinesc ,uman !! Si eu am vrut sa castige ea ,dar inca nu e tarziu ,voturile se pot renumera ,electorii poate vreau altceva decat poporenii !! Crump se poate imbolnavi ,poate cadea de pe scari sau de pe un scaunel …direct in cap !! Orice e posibil !!

 24. # noiembrie 9, 2016 at 8:17 pm

  Depinde cum presteaza Trump urmatoarele 3 luni.Daca actiunile/initiativele sale sunt indezirabile pt NWO & co  ( agenda pe 2017 ) îl ” vaccineaza” imediat ca pe JFK…Sa nu ne facem iluzii la  o imbunatatire spectaculoasa.Este de asteptat sa tempereze elanul agresiv / expansionist militar & economic al USA si vasalii.Tocmai asta nu va placea la NWO & Co.

 25. SaakasBilly
  # noiembrie 10, 2016 at 4:16 am

  Eu nu cred  in „imbunatatzire” sub nici o forma !! Poate se va mai potoli isteria asta de satanici care urca pe peretzi !! Poate se intra din nou intr-un vocabular diplomatic,ceva mai civilizat !! Ce am observat la Trump e doar faptul ca stie situatzia reala a economiei americane !! E la curent cu prabushirea lenta dar sigura a imperiului ,si vrea sa se concentreze in primul rand pe acest aspect !! America e un stat supermilitarizat cu o structura nevazuta pana acum de civilizatia umana,efectiv monstruoasa !! Intradevar ,cum zicea Obama ,america e o natziune speciala ,si Putin a recunoscut asta !! America are inca si acum potentialul de a schimba lumea ,insa modul cum vrea ea sa o faca e exact cum a facut-o orice imperiu’ care a existat in istorie ,nu prin progres,stintza sau civilizatie ,ci prin fortza ,prin genocide ,prin jaf ,prin minciuni si dezinformari !! Si tot acest potential extraordinar e irosit pe o mashina de razboi imensa care aduce multa durere ,suferintza si saracie in toata lumea !! Da !! Intradevar ,america a reprezentat visul miliardelor de oameni simpli de pe planeta ,oameni care au crezut in promisiunile lor ,dar acele promisiuni au fost mincinoase,pen’ca ei au urmarit cu metode naziste ,dominatia asupra intregii planete ca si hitler !! I-au dezvoltat si modernizat planurile ,le-au dus intr-o exagerare incredibila ,si in afara de multe nenorociri si suferinte au adus america pana la limita capacitatilor ei „extraordinare” !! Imperiul american e supraincarcat de marea mafie a razboiului …..ca afacere !! Toate resursele se duc pe uriasha mashina de razboi ,care a ajuns sa suga resursele, tot mai puternic, a majoritatii tzarilor industrializate din lume ,chiar si china in mare parte !! O revenire cum vrea Trump se poate face doar prin controlarea fondurilor inghitzite de aceasta uriasha mashinarie  si redirectionarea unei parti spre redresarea situatiei economice mondiale ,pen’ca imperiul paraziteaza o buna parte din popoarele lumii !! Insa eu nu cred ca un singur om indiferent de functie ,mai poate face ceva ,impotriva unui intreg aparat al crimei si jafului mondial,bine consolidat in structuri !! Trump ,intradevar ,nu poate decat sa execute neste comenzi sau sa dispara din functia de mascota oficiala !! Declaratiile lui nu conteaza ,insa si le va tempera si adapta la linia oficiala in viitor !! Totusi, mashina de vot nu a putut fura cat au votat poporenii !! Dar nu conteaza ,vorbim totusi de o simpla….mascota !!

 26. SaakasBilly
  # noiembrie 11, 2016 at 2:04 pm

  Votul in marele imperiu rican ,ca de fiecare data ,a aratat ca oamenii nu vreau razboi,ca s-au saturat de faptele criminale ,de minciunile si sconcsoasele marelui imperiu malefic !! Americanul de rand realizeaza ca e urat in lume,ca e blestemat de toti nenorocitzii ucishi in jafurile mashinii de razboi finantate copios si din banii muncitzi de el !! Marea majoritate a americanilor nu stiu ca pentru viatza lor indestulata milioane de oameni nevinovati sunt exterminati ca shobolanii ,sunt jefuite popoare ,se pleaca in bejenie ,emigrantzii sunt folositi la munci injositoare si platiti cu praful de pe toba !! Ca bunastarea americanului cu drepturi depline nu are de a face cu „democratia” ci cu faptul ca sunt privilegiatzi fatza de multe alte popoare de pe glob !! Ca lor nu li se poate intampla ceea ce fac armatele lor de mercenari si acolitzii lor altor popoare,altor natzii !! Americanul de rand stie ca e urat si blestemat de nenorocitzii sortzii ,de cei furatzi,mintzitzi si ucishi de trupele lor de hoti si criminali ,dar americanul de rand face pe prostul !! Nu zice niciodata ca l-ar deranja asta ,dar nu vrea sa-i aleaga pe oamenii lui mamona ,oamenii razboiului permanent !! Si nu pentru ca ii este mila de nenorocitzii ucishi ,jefuiti si mintiti ,ci pentru ca in mod egoist se teme pentru el,pentru familia si prietenii lui ,dar nu vrea sa renunte nici la privilegiile exorbitante ,fara sa inteleaga ca tocmai genocidul ,crima ,jaful si minciuna ,sunt sursa bunastarii lui !! Asta era marea inginerie malefica a oricarui imperiu de pana acum !! Un imperiu nu se poate numi imperiu decat daca inrobeshte o multime de popoare care lucreaza in favoarea lui ,le extrage seva ,se hraneshte cu vitalitatea lor sleindu-le !! Cand vor veni vremurile de rastrishte care le bat deja la usha,se vor sfashia ca shi cainii intre ei !! Pen’ca „cetatea curvei” sau „babilonul cel mare” nu va mai vorbi aceiashi limba !! Sau limba va fi aceiashi ,dar nu se vor mai putea intelege intre ei !! Puterea diavolului ,tatal lor ,slabeste ,si lucrarea Domnului  e tot mai vizibila !!

 27. .ro
  # noiembrie 11, 2016 at 5:05 pm

  LEGATURI FSB–-SRI}}}}}  Postul de televiziune Romania TV este de notorietate ca este al SRI.Patronul postului,Sebastian Ghita este ofiter acoperit SRI,iar Elena Udrea a declarat ca adjunctul SRI Florian Coldea l-a pus pe Dorin Cocos sa doneze 500 000 de euro la infiintarea postului Romania TV.  „Intamplator”,singurul post de stiri din Romania difuzat de retelele de cablu rusesti din R.Moldova este Romania TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • .ro
   # noiembrie 11, 2016 at 5:10 pm

   Pericolul major pentru Europa si in special ptr. Estul-Europei este propaganda ruseasca si serviciile secrete rusesti.Rusii cheltuiesc enorm in aceste doua directii,cu riscul ca populatia din Rusia sa saraceasca tot mai mult.

   • .ro
    # noiembrie 11, 2016 at 5:38 pm

    Olexandr Turcinov,secretarul Consiliului de Securitate si Aparare Nationala din Ucraina:”CINISMUL NOILOR PROVOCARI ALE SERVICIILOR SECRETE RUSE A INCEPUT SA FRIZEZE DEBILITATEA MENTALA.Ieri,toate mass-media din Rusia au preluat o declaratie a FSB-ului,care continua aiurelile lansate in vara despre amenintarea cu distrugerea totala a infrastructurii ruse din Crimeea de catre sabotori din Ucraina.Singura „dovada” a FSB a fost fata tumefiata de bataie a unui muncitor de la Energodar (localitate din Ucraina).Acum aduc dovezi incontestabile ca civilii capturati nu sunt membri CIA,Mossad sau MI6,ci sabotori ucraineni ptr. ca aveau la ei steagul ucrainean,fara de care probabil nici un sabotor nu merge in spatele liniilor inamice.O alta dovada adusa de FSB este o placa comemorativa cu simbolurile Ministerului Apararii din Ucraina”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!!!!

    • .ro
     # noiembrie 11, 2016 at 5:44 pm

     Dupa scandalul „teroristilor din Muntenegru”,Rusia transmite gratuit sarbilor 6 avioane MIG 29 si un numar neprecizat de vehicule blindate,informeaza publicatia sarba Vecernje Novosti

     • .ro
      # noiembrie 11, 2016 at 5:52 pm

      Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nicolai Patrusev,a fost la Belgrad pentru a-si cere scuze pentru organizatorii rusi a tentativei de lovitura de stat din Muntenegru,scrie The Guardian,care citeaza o sursa din guvernul sarb.

     • .ro
      # noiembrie 11, 2016 at 6:31 pm

      Catalin Avramescu,fost sef al Cancelariei Prezidentiale intre 2008–2011:  „Ce activitati au serviciile secrete ruse in Romania? Care este nivelul lor de penetrare,care sunt tintele specifice si obiectivele? Niciodata,in acesti ani,SRI si SIE nu mi-au furnizat nici un gram de informatii despre acest subiect. Nici mie si nici oficialilor cu care am interactionat” Eu de mult afirm ca insasi serviciile secrete romanesti sunt masiv penetrate de rusi!!!!!!!

 28. M_D_L
  # noiembrie 12, 2016 at 5:26 am

  Trump nu va reusi sa redreseze economic America. Distrugerea economiei (invatamantului) provocata de globalisti a fost atat de mare, incat ar trebui 20 de ani pentru eliminarea efectelor negative. In timpul asta China si Rusia sunt departe. Asa ca se va pune de razboi, sau America se va dezmembra in urma unui razboi civil.

 29. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:09 am

  Nu numai ca nu va reushi ,dar toti cei ce au dus imperiul intr-o anumita directie sunt tot acolo….la butoane !! Va pleca doar mascota ,si cea care va veni ,va face ce-i va zice papusharul !! Cei care cred in „democratie” ar trebui sa fie dezamagiti in naivitatea lor ,deoarece si Osama ben Obama a facut  promisiuni foarte frumoase, cu care a fost ales, si a si primit premiul nobel pentru pace !! Apoi genocidul sa intetzit ,deci a facut taman invers decat a promis ,atacand inca cateva tzari in loc sa se retraga din cele vre-o trei ,cum …promisese !! Ei ! Exact asa va face si Crump !!Nu poate face altfel !!De la ideea de „unitate” se va ajunge la continuarea intocmai a acelorashi planuri ucigashe de jaf si dominatie mondiala ,pentru ca in esenta asta e imperiul talhar,criminal ,jecmanitor si mincinos…rican !!

 30. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:15 am

  Vad ca subumanul asta grobian ,care-si zice .ro….escu,caca…nescu ,magar…escu, cretin…escu , excrement…escu ,etc a umplut cu minciuni de o debilitate extrema, colectate de pe buda publica care-shi zice „pagina de rusia ” si a deverseat dejectiile porcine si pe saitul asta,asa ca o sa incerc sa-i raspund mucozitatilor cerebrale cu toate ca nebunii cretinoizi ca asta nu trebuie bagati in seama : ) : ) : ) : )

 31. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:21 am

  LEGATURI FSB–-SRI}}}}} –- Afirmatia asta e atat de cretina si rupta de realitate incat nici macar la capitolul manipulari nu intra !! Trebuie sa-ti crezi interlocutorul tare prost sa creada in ineptii din astea !! SRI ,adeca se’curitatea ,conduce la toate nivelele bantunistanul din mioritza !! De la lovitura de stat din decembrie ,e in subordinea imperiului malefic ,criminal si mincinos rican ,romanica din mioritza e in uniunea europeana si stat NATO ,deci asa zisele „LEGATURI FSB–-SRI}}}}}” e doar in creerul bolnavior si pestilential al vre-o doi-trei ciumetzi ….ambuscati  : ) : ) : ) : )

 32. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:33 am

  Pericolul major pentru Europa si in special ptr. Estul-Europei este propaganda ruseasca si serviciile secrete rusesti.–– „Pericolul major” e pierderea identitatii printr-o emigratzie criminala pusa in manopera de satanicii ricani ,impreuna cu satanicii musulmani sunitzi !! Si destramarea !! Nu numai a uniunii europene ci si a statelor ,tendintza e centrifuga  si foarte greu de stopat ,aceasta stare de fapt !! Imperiul malefic ,mincinos si criminal ar vrea sa o transmita si rusiei ,la destramarea careia lucra de mult timp cu mare sarg ,dar nu prea cu mare succes !! Ar vrea acelashi lucru si in cazul chinei ,din care se straduie sa rupa teritorii !! Deci ei sapa „groapa altora, numai sa nu „cada ei inshishi in ea” !!

 33. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:46 am

  „Olexandr Turcinov,secretarul Consiliului de Securitate si Aparare Nationala din Ucraina:”CINISMUL NOILOR PROVOCARI ALE SERVICIILOR SECRETE RUSE A INCEPUT SA FRIZEZE DEBILITATEA MENTALA”–-In mod normal ,cand cineva pronuntza numele insului copro-nazist „Olexandr Turcinov” a zis deja tot ce era de zis !! Nazistii  astia in frunte cu „palarierul nebun” sau mai bine „cofetarul nebun ”  Porcoshcenko  alias Valtzman…. cazaru’  mint ca porcii de vre-o doi ani si intretzin un pogrom in estul tzarii unde i-si asasineaza proprii cetateni, sub aplauzele imperiului nazist rican si a conducerilor fasciste europene !!  Ei, binenteles ca nu au facut nici o acctiune terorista de partea rusa  !! Nu au facut nici o actiune de „sabotaj” in afara de absolut toate poshibile si imaginabile ,inclusiv stoparea alimentarii cu apa potabila ,energie electrica ,si orice altceva necesar vietzii prin toate mijloacele posibile ,in mica peninsula, sau in zona de est, unde se ucid in continuare civilii intr-o veselie de nedescris ,sustinuti de imperiul nazist rican si de fascishtii europeni,inclusiv cu arme ,bani si instructori !! Deci desigur ca rusii inventeaza !! Cum stim noi in tzara noastra nazista ,nazismu’ e bun ,e …frumos,e …delicios….apetisant ,si ….”drept”  : ) : ) : ) : )

 34. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:54 am

  In muntenegru sa replicat intocmai jocul de dictator shmecher si sconcsos a lui Erdogan prin care si-a consolidat pana la paroxism…puterea !!Care sa fim sinceri  i-a jucat pe degete atat pa’ ricani cat si pa’ rusi !! Ei !! Si in muntenegru ,premierul aflat la putere de vre-o 25 de ani sa gandit sa faca si el la fel ,si cum vrea in NATO nu a putut pune magareatza pa’ ricani si sa ceara ajutoru’ rushilor ca erdogan ,ci a facut invers !! Numai ca spre deosebire de Erdogan care a avut baze militare ricane pa’ teritoriul lui ,asta nu a avut de unde lua rusi ,asa ca a arestat neshte sarbi si a inventat neshte rushi ,ca „si minciuna-i …vorba” !!

 35. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 8:01 am

  „scrie The Guardian,care citeaza o sursa din guvernul sarb ” ––-deci ce a facut Nicolai Patrusev la Belgrad e o inventie a unor mincinoshi din marea mashinarie ricana de dezinformare !! „O sursa din guvernul sarb ”  inseamna o scorneala sconcsoasa  si atata tot !! Dar suntem obishnuiti deja ,se minte in draci ,imperiul e disperat,mamona e in coma si e tzinut in aparate !! Nu-shi mai revine din starea de muribund nici cu sange proaspat de copiii !!!

 36. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 8:14 am

  Catalin Avramescu,fost sef al Cancelariei Prezidentiale intre 2008–2011: Eu de mult afirm ca insasi serviciile secrete romanesti sunt masiv penetrate de rusi!!!!!!! ––––In primul rand cine e asta ?? Eu acum aud pentru prima oara de el !! O fi foarte important,ca obama,Crump sau Putin ,numai ca nu a auzit nimeni de el !! Ok!! Daca e omul basaului ,o fi un fel de „alba ca zapada” ,poate e „cenushareasa” tinand cont ca acum aud prima oara de el !! Deci !! Cu afirmatzia asta daca e reala si nu o scorneala ,el tocmai a zis ,nu cat de incapabil si prost e numai el,ci si basau,statul romarlan in ansamblu,si nu in ultimul rand imperiul malefic rican in subordinea caruia suntem in prezent !! Pentru ca suntem in uniunea europeana ,si NATO !! Sper ca si-a tras deja un glontz in cap si nu a ajuns in vre-o pushcarie secreta ricana ,unde sa atarne gol pushca suspendat in fire de curent electric !! Doamne cat de prosti si incapabili si cretini sunteti : ) : ) : ) : )

 37. .ro
  # noiembrie 12, 2016 at 9:58 am

  Adevarul:  Generalul Nicolae Militaru,dovedit inca din anii 70 ca agent GRU,din pensionar este numit de Ion Iliescu ministru al Apararii pe 23 decembrie 1989.Este omul de care se leaga majoritatea crimelor produse intre 22 si 25 dec. 1989. Militaru reactiveaza zeci de generali si ofiteri exclusi din Armata de Ceausescu din cauza legaturilor cu Moscova. In fruntea Marelui Stat Major a fost numit generalul Vasile Ionel,seful retelei KGB din Romania.Ulterior a fost numit seful cancelariei prezidentiale a lui Ion Iliescu ptr. a coordona mai bine reteaua KGB. Vasile Ionel,Ion Iliescu si Nicolae Militaru au fost concomitent,intre 1952–1954,studenti la Moscova.La Departamentul Securitatii Statului(Securitatea intrase sub aripa Armatei) a fost numit generalul Gheorghe Logofatu,agent rus.  La Centrul de Informatii Externe a fost numit generalul Marin Pancea,agent GRU. La Directia de Informatii a Armatei a fost numit contraamiralul Stefan Dinu,agent GRU,etc. Tot atunci a fost desfiintata Unitatea–0110–anti KGB care ii deconspirase pe cei de mai sus si multi altii.Din 1990 pana in prezent,SERVICIILE SECRETE ROMANESTI NU AU MAI DECONSPIRAT NICI UN AGENT AL SERVICIILOR RUSESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Suntem tara membru NATO si UE,dar in subteran suntem sub control rus.Le e teama sa se afiseze ptr. ca ar fi maturati de furia populara.Au incercat cu Victor Ponta si au luat-o peste bot.Acum incearca cu acest Georgescu.

 38. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 4:14 pm

  „Suntem tara membru NATO si UE,dar in subteran suntem sub control rus”–– Adeca avem baze militare ale imperiului malefic mincinos si criminal rican pe teritoriul tzarii ,ambasadorul rican conduce romanica din mioritza ,suntem de facto colonia lor ,dar tu viermush de caca zici ca ne conduc de fapt rushii ??? I-ti dai seama ce tampenii vorbesti ??  Ponta era o solutzie infinit mai buna decat orice asa zis „plan tehnocrat ” !! PSD-ul a fost ales democratic cu un procentaj copleshitor ,insa curveste cu sprijin rican puterea au preluat-o marionetele lor ,total nedemocratic ,care insa nu fac nimic pentru romania ,si e firesc intr-o colonie ricana !! E o practica sa-i faci pe toti „oamenii rusilor” ca sa-i discreditezi !! Asa sa facut si cu Trump ,dar oamenii l-au vrut pe el ,oare toti acei americani care l-au votat sunt oamenii rusilor ?? Oare cei peste 70% care au ales coalitzia social democrat-liberala din romania ,i-au ales pe rusi ?? Si in bolovenia se incearca aceiashi hotzie ,aceiashi dezinformare ,aceiashi manipulare si aceleashi minciuni !! Cei care nu sunt cu sorosh si cu CIA ,sunt oamenii rusilor !! Dodon e scos vinovat pana si de miliardul furat ,cu totul ca el nu a fost la guvernare cu hotzii lui plahotniuk dar maia a fost in echipa lui !! Ce e remarcabil e doar faptul ca oamenii simpli ,poporenii ,ii simt pe mincinoshii sconcsoshi ,le stiu deja manevrele ,hotziile si crimele !! Lumea incepe sa se deshtepte ,in romanica rushii nu au nici o prezentza ,pen’ca e un mediu’ ostil pentru ei ,neinteresant ,nici macar strategic nu e ,cum tot gornesc mincinoshii !! Rushii controleaza marea neagra ,europa nu e lasata de ricani sa se apropie de rusi ,dar europa are mari probleme,si nu cu rushii ,de care ar avea mare nevoie  !!

 39. .ro
  # noiembrie 12, 2016 at 5:02 pm

  In Romania sunt cam 100 000 de agenti rusi,mare parte bine plasati in servicii,mass-media,structuri de stat si in politica.In 1990 cand kaghebistul Iliescu a fost votat de 86% din alegatori nu inseamna kaghebei tampiti ca toti erau agenti rusi ci ca erau dezinformati si manipulati cum e acum la voi in Rusia.Cea mai mare amenintare la Siguranta Nationala a Romaniei este existenta acestor agenti rusi care fac recrutari permanent si nimeni nu a tras un semnal de alarma ptr. ca cei care stiu ori sunt cu rusii,ori le e frica.DAR SITUATIA E PREA GRAVA SI NU VA MAI DURA MULT!!!!

  • .ro
   # noiembrie 12, 2016 at 5:09 pm

   Daca in Romania este aceasta situatie,ne imaginam ce e in R. Moldova care a fost sub jugurile directe ale NKVD si KGB.

 40. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 7:39 pm

  E foarte ciudat cum sutele de mii de „agenti rusi” tot ce fac fac in favoarea imperiului malefic mincinos si criminal rican !! Uite la noi in romanica au construit baze militare ricane !! Cu rachete atomice indreptate impotriva lor …a rusilor !! Deci ne-au aliat ghici cu cine ?? Cu russia ?? No !! Cu imperiul malefic mincinos si criminal si catzelushii lor agresivi ,cu pirania ,hienele si coiotzii lor cacacioshi !! Le-au dat interdictie de zbor si embargoiuri ,ghici cui ?? Ricanilor ?? Ash !! Rushilor !! Adeca si-au dat sanctiuni ,s-au injurat prin gura lui basau ,despre care voi sconcsoshii zicetzi ca e tot „omuletz rus” cu totul ca a carat cacat pe capul lor de mai mult de doi ani inclusiv cu „cotul ala al dunarii” !! Dar vad ca in afara de invazie de ratze si gashte salbatice… nimic !! Nici macar invazie de pesti  nu sa produs !! Sutele de mii de „agenti rusi” au adus o gramada de tancuri ricanesti  si trupe cu duiumul sa se invadeze tot pe ei !! Si-au ruinat afacerile aici ,nu numai campia turzii ,fabrica de sarma ,ci si-au aruncat toti directorii la DNA , si-au amendat grosolan propriile intreprinderi !! Apoi sutele de mii de „agenti si omuleti rusi” au furat alegerile ca-n codru ,pe Ponta care e „omul lor” l-au aruncat la DNA pe mana lu’ codrutza curveshi ,sa-l bage la pushcarie ,in timp ce o duzina de alti PSD-isti care sunt cu rushii nu? i-au infundat sa putrezeasca la  bulau pe multi ani ,efectiv foarte demoncratic PSD-ul e decimat si nu mai are cadre, cu toate ca a ramas in continuare cel mai mare partid din romanica din mioritza !! Preshedinte ,cu hotzii si mishmashuri ,sutele de mii de „agenti rusi ” nu l-au pus doar pe basau „omul lor” care-i injura ca la usha cortului ,ci l-au pus si pe neamtzu’ klaus ionatan care o iumbeshte pe baboaca merkel ,si ea pe el , ca shi pe ciontosh care e omul ghici cui ?? A lui Putin ?? Ash !! „sutele de mii de agenti rusi ” nu au vrut pe unu’ care sa fie omul lui Putin ,ci unu’ care sa ciuguleasca  din palma lui sorosh si a CIA !! Cat despre bolovenia ,de cand cu asa zisa „independentza ” ,”sutele de mii de agenti rusi ” sau poate „milioanele de agenti rusi ” au bagat peste tot marionete !! Dar nu scolite la Moskva ….nu ,ci la Washington !! Marionete puse de „sutele de mii de agenti rusi ” dar care sunt scolite de Sorosh si CIA  si actioneaza in interesul marelui imperiu malefic ,mincinos si criminal rican !! Pai ce stie sa faca mai bine imperiul malefic ?? Sa minta ca porcu’ ,sa ucida si sa jecmaneasca ….fireste !! Iar tu minti ca porcu ‘ ,de aia primesti blidu’ de mancare de la ei si de aia le lingi gaoaza !!

 41. .ro
  # noiembrie 12, 2016 at 8:31 pm

  KAGHEBEI TAMPITI,aveti 100 000 de agenti in Romania,dar la ultimele alegeri au votat 8,8 MILIOANE de romani.In plus agentii vostri sunt imprastiati peste tot,e adevarat ca cei mai multi in PSD,unii nu fac politica,in plus spre norocul nostru aveti generalii idioti si dau ordine contradictorii.Mai tineti cont de faptul ca la 60% dintre romani le e SCARBA de voi,iar inca 30% va DISPRETUIESC!!!De aceea,KAGHEBEI TAMPITI nu puteti face in Romania ce doriti,dar numarul mare de agenti pe care ii aveti reprezinta totusi un pericol national.NU PENTRU MULT TIMP!!!

 42. SaakasBilly
  # noiembrie 12, 2016 at 9:33 pm

  O da !! E foarte comod si foarte la indemana sa da-ti vina pa’ rusi in ceea ce priveste dezastrul pe toate planurile din miticesti !! Dar rusii lipsesc ,ca si ciumburushu’ ala din muntenegru care a arestat sarbi si a incriminat rusi ,dar intre timp a fost destituit ,si miticii din burkina faso al europei ii vor invinui pa’ rusi si vor baga la bulau PSD-isti ca si pana acum !! E foarte atragatoare si apetisanta aceasta DEMONCRATIE a ricanilor ,vom vedea cat va mai tzine aceasta mascarada oribila,aceasta sarabanda a mincinilor sconcsoase ,a dezinformarilor ,a manipularilor murdare care duc doar la haos ,saracie si neancredere, semanand zazanie si ura intre oameni !!

 43. .ro
  # noiembrie 12, 2016 at 9:48 pm

  Când cei 100 000 de agenti rusi SE VOR LEPADA DE SATANA, minciuna va dispărea,economia va înflori, apoi ne vom putea indrepta atentia si asupra fratilor de peste Prut sa-i scapam de DRACUL!!!!

 44. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 7:48 am

  Cand cei 100 000 de pitici pe creierul tau bolnavior „SE VOR LEPADA DE SATANA” cred ca va fi foarte bine, pentru tine….binenteles  ,cum zici tu !! E normal ca singurul tau neuron sa fie biruit de cei 100 000 de pitici pe creier !! Atata cretinitate si lipsa de logica ca la tine ……mai rar !! Deci din cauza „rusilor” nu merg lucrurile ?? Pana si ceshculete se rushina sa zica ca din cauza ricanilor erau dificultatzile care erau ,cand totul era cat se poate de evident !!Nici Putin nu da vina pa’ ricani pentru situatzia grea a economiei ,cand e la fel de evident si la vedere cauza reala ,acelashi imperiu cotropitor si hraparetz rican !!Romanica e cea mai loiala colonie a ricanilor alaturi de polonici ,liliputanii baltici si ukroplicii nazisti  !! Ca sa spui ca aici sute de mii  de rushi controleaza totul ,trebe sa ai creeru’ bolnav de blenoragie sau….SIDA !!

 45. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 8:07 am

  PRONOSTIC : maia sandu prashadintili bolovenilor !! La cat poate fura Plahotniuc nu poate ieshi dodon nici daca-l voteaza nu numai toata moldova ,ci si …rusia !! Se vor reedita alegerile din miticesti la indigo !! Si la noi in primul tur a ieshit Ponta ca era normal sa iasa !! PSD avea mereu cu cel putin 10% peste PD-ul lui basau ,chiar si dupa ce au anexat PNL-ul procentajul lor nu a crescut deloc ,dar vine shmecheria furtului cu diaspora !! Aceiashi manareala ca shi cu votul la ambasada frantei cand i sa furat victoria lui Geoana ,la mustatza, in favoarea lui Basau sconcsosul,omul ricanilor ,dictator din umbra al bantunistanului din miticesti !! Asa a fost si cu klaus Ionatan marioneta lui basau, care in turul doi a fost votat si de PSD ca altfel nu putea sa iasa !! Nu avea de unde strange voturile alea !! In realitate sa furat la greu !! Romanii nu si-au ales presedintele ,prim ministrul Ciontosh a fost pus de brucseles ca si intregul guvern ,primul procuror al tzarii careia i se scriu deja ode ca shi lui ceshculete ,lulutza curveshi ,face politica cu condamnari la pushcarie ,cu un sistem corupt care functioneaza aleatoriu ,si rumanul de rand migreaza spre locuri cu o viatza mai facila si cu legi mai normale la cap ,cum cred ca va face si moldoveanul de rand ,dupa ce „guvernul meu ” isi va pune „prashadintili meu”  dupa figura consacrata in bantunistanu’ din mioritza !!

 46. .ro
  # noiembrie 13, 2016 at 9:13 am

  Si ce va intereseaza pe voi,rusnaci imputiti ce se intampla in R. Moldova.Dupa ce le-ati distrus identitatea nationala si le-ati furat istoria,acum le-ati furat economia,ii bombardati cu televiziuni intr-o limba ce nu e a lor si va incapatanati sa le stati pe cap cu forta.Plecati dracului acasa!!!

 47. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 10:45 am

  Eu sunt la fel de „rusnac ” ca si tine !!! Poate nu chiar asa de „imputzit” dar poate mai putzin cazar  ca shi tine si semenii tai ,astia cu minciunile sconcsoase si cu dezinformarile lebartzose,puturoase si pestilentiale !!Ideea cu „independentza ” unei regiuni care nu a fost tzara separata niciodata ,exceptand perioada de dupa ruperea din granitele rusiei,e un rapt teritorial mascat si sconcsos ,pus in manopera de CIA cu se’curitatea noastra subordonata lor !! Normal ca ideea din start asta a fost ,nu adevarata „independenta ” a acelor nenorociti !! Cred ca nimeni nu sa gandit la o mica elvetie ,si la multa prosperitate !! Marele imperiu satanic ,mincinos si criminal rican ,dupa ce a colonizat intreaga europa cu promisiuni sconcsoase,inshelatorii si minciuni ,sa apucat vartos de rapt teritorial de la rusi ,incalcand toate tratatele si intelegerile internationale ,insa anexarea republicii sovietice moldovenesti romaniei ,va fi intradevar deschiderea cutiei pandorei pentru ca va fi o schema clara de revizionism si un precedent ….binenteles !! Care va arunca in aer lumea ,si asa instabila !! Erdogan vrea sa refaca imperiul otoman ,si o spune tot mai raspicat ,pana si ricanii nu mai sunt multumitzi cu cat au jefuit ,vreau mai mult si mai repede ,insa pretentiile din partea romaniei nu vor pica bine la stomac nimanui !! Va fi un inceput dureros pentru intreaga planeta !! Rusia a fost deja invadata ,insa printr-o legislatzie internatzionala sconcsoasa rastalmacita ,prin care lucrurile devin din ce in ce mai neclare !! Moldova ,ukropia,sau oricare alt teritoriu rusesc ,nu e nici sub controlul rusilor dar nici in ghearele imperiului satanic terorist ,mincinos si criminal !! Moldovenii nu ne iubesc pe noi miticii !! Ei sunt mai apropiati de rusi,asta e adevarul !! Mihai ghimpu’ birlicul ambuscat care a vrut sa „UNEASCA” moldova  cu romanica a doua zi dupa ce va fi ales prashadinte ,a luat 1% din preferintele de vot ,binenteles un rezultat mult umflat ,pen’ca nu avea cum sa ia mai mult de max. 0,3 % !! Deci atatzia moldoveni vreau cu romanica ,care cred ca sunt deja aici la noi !! deci „UNIREA” sa si produs deja : ) : ) : ) : ) : )  E delicios cata prostie e si la un ciumburush ca asta ,sau la una ca maiuska !! Asta a vrut sa fie ales prashadinte ca sa-i vanda pe ai lui la o tzara straina ,in timp ce iepurashul  plaicuboy maiushka e deja cetateaunul unei tzari straine ,instruita de un imperiu’ cotropitor ,si vrea sa fie prashadinte sa-i vanda pe boloveni la pachet ajutata de oligarhul  Plahotniuk !! Dodon cica e „TRADATORUL” ca nu vrea sa vanda moldova : ) : ) : ) : ) Mare e gradina Domnului  !!!

 48. .ro
  # noiembrie 13, 2016 at 11:07 am

  E bun si site-ul asta la ceva ca aflam cum gandesc cacatii de rusi.Moldova ” teritoriu rusesc” bai cacati in izmene de alcoolici ce sunteti!!! Ptr. ca ati ocupat cu forta teritoriul si ati deportat populatia romaneasca si ati adus in schimb niste salbatici de rusnaci,e a vostru,bai handicapatilor ce nu stiti ce sa faceti cu cel mai intins si bogat teritoriu.Munciti pamantul pe care il aveti,PUTORI PLANETARE si lasati popoarele sa-si aleaga singure soarta si nu le mai sugeti bogatiile si resursele!!Sugeti altceva!!!!!

 49. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 1:04 pm

  Prostia asta e ca cea cu intrebarea cui apartine Krimeea  !! Dodon a raspuns ca rusiei….nu ?? Pai de cine e administrata ?? Ukropii nazisti au taiat pana si alimentarea cu apa,curent electric, tot …nu ?? Ei pot merge doar ca turisti acolo si sa respecte legile ruse !! Acum prin analogie moldova a fost atata amar de vreme in uniunea sovietica ,are toate conexiunile cu ei ,foarte vechi ,fiecare moldovean stie limba rusa la perfectiune ,dar ce se intampla daca mama rusie taie toate,absolut toate conexiunile cu moldova,asa cum rushii ceilaltzi ,de la periferie ,ukropii ,au fost indemnati sa o faca ?? Daca avea putzin obraz fatuca marioneta a ricanilor ,maiushka ,zicea in campania asta ,concomitent cu trecerea in barca ricanilor si taierea absolut a toate legaturile cu russia !! Si conducta de gaze ,si de curent si legaturile comerciale si puzderia de moldoveni care aduc PIB-ul moldovei de la rusi !! E usor sa zici ca moldova e romaneasca ,dar e un lucru concret sa o iei in bratze cu toate necesitatile ei si sa o administrezi !! Russii au resurse, noi mai putzin ,ricanii vor aduce energie in conserve, foarte scumpa ,insa vorbele sunt vorbe si faptele sunt fapte !! La ora actuala rushii ii mai duc in spate shi pe ukropii nazisti si nu numai ,asa cu toate minciunile ,sconcsoasele si provocarile  lor !!Cea mai mare lovitura care pot sa o dea ricanilor ,ar fi ca sa nu-i mai tzina cu resurse moka pe astia ,inclusiv pe boloveni !! Vreau ricanii cu marioneta lor maia si cu oligarhul lor plahotniuc  DEMONCRATIE ,ok frate ,dar jos mainile de pe resursele rusesti moka !! Lumea nu functioneaza cu aiureli,vise si minciuni ci cu lucruri reale !! Din partea mea „UNIREA” poate avea loc chiar acum ,daca e vorba doar de ce vreau eu ,ok ,eu vreau chiar acum UNIREA !! Eu vreau ca romania sa-shi recupereze si SIBERIA ca e a noastra shi aia !! Precis se vor gasi istorici ceaushisti ,protoceaushisti ,sau postceaushisti care sa spuna ca inainte ,pe vremea geto-dacilor  se numea SIBERIUS -DACICA !! Si asa si noi am avea ieshire la PACIFIC ,nu veshnic numai la marea neagra !! Daca e sa batem campii ,hai macar sa avem planuri maretze !! Daca tot ne visam imperiu’ ,macar sa ne visam unul intins si foarte bogat !!

 50. .ro
  # noiembrie 13, 2016 at 1:48 pm

  Cand Europa va va obliga sa nu mai vindeti gaze cu conditii politice si teritoriale altfel nu mai ia gaze de la voi,veti constata ca aveti abilitati de a o suge in liniste pe care nici nu le banuiati!!!Voi nu vedeti bai belitilor ca daca stranuta occidentul va dati cu capul de ziduri??

 51. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 5:12 pm

  Ca amarashtean simplu din vestul tzarii ,pen’ca niciodata nu am facut parte din mafia se’curista ,asa zisa „elita” ,tie ca se’curist tractorist cu basca iti pot livra doar un singur sortiment de gaze ,cu dedicatzie !!Nu o sa te poti incalzi la iarna ,dar nu dispera ,mai am si alte „livrari” felurite ,la adresa ta ….boule !! Cat despre rusi ,asa zisul occident e in delir,e in isterie fortzata de ricani care vad ca nu isi pot reveni deoarece nu au putut lua Crimeea cu sconcsoase ,asa cum au luat europa de est ,pen’ca  tzarile din blocul sovietic inca sunt blocate !! E blocata si siria ,si nu prea sunt sigure nici celelalte !! Imperiul malefic rican e in pierdere de tempo,nu-i iasa pasentza ,Putin e cu un pas inaintea lor ,tot eshafodajul „globalizarii” scartzaie ,ricanii satanici pierd teren ,ei vreau sa determine rusia sa renunte la pietzele de desfacere a produselor petroliere ,si sa produca pagube enorme in livrarea gazelor, incat si aici sa iasa de pe piatza !! Rusii totdeauna au fost de cuvant si nu au vrut altceva decat sa-shi vanda marfa,insa ricanii care au gaze de shist si detzin tehnologia gazelor de shist,  vreau sa-i scoata de pe piatza !! Ei vreau sa inlocuiasca gazul ieftin rusesc cu gazele de sist scumpe americane, pe care vreau sa le aduca de peste ocean,sau sa le aduca din arabia saudita ,sau chiar iran !! Ideea e de a produce neaparat paguba rusilor !! Genocidul si distrugerea enorma din siria are drept cauze refuzul conducerii siriene de a permite conductei saudite sa le traverseze tzara ,si zacamintelor uriashe de tzitei si gaz descoperite de rusi la tarmul marii !! Imperiul rican e un imperiu’ terorist,bazat pe jaf si crima ,sustinut de minciuni si dezinformari !! Rushii au resurse inepuizabile ,ei vreau doar sa vanda ceea ce extrag ,si fac asta la pretzuri foarte mici ,in timp ce ricanii fortzeaza un pretz si mai mic ,incat exploatarile sa nu mai renteze !! Agresorul e marele imperiu’ satanic si acolitzii lui ,si cred ca acest adevar il stie toata lumea !! Rushii au un contract de livrare cu ukropia condusa de marionetele naziste puse de imperiul rican ,contract ce va expira in curand !! Conducerea nazista ukropa a fixat deja neste pretzuri exorbitante de tranzit unui viitor contract ,asa ca rushii nu vor mai plusa cu un nou contract !! Au incercat disperati sa faca o conducta ocolitoare care sa suplineasca cantitatea tranzitata prin ukropia,dar au fost impiedecati prin toate mijloacele !! Ei oricum ,in pofida feluritelor shantaje sconcsoase ,vor intrerupe livrarile prin ukropia cu riscul de a pierde din piatza!Daca pana atunci nu se vor gasi variante ,nu se va putea inlocui acea cantitate tranzitata ca nu e de unde ,si europa va avea shi ea probleme !!

 52. .ro
  # noiembrie 13, 2016 at 5:30 pm

  Explicatii de oligofreni,kaghebei,ati pierdut de mult competitia si inca nu v-ati dat seama,sunteti a cincea roata de la caruta,nu mai contati.Sunteti lasati sa va frangeti singuri gatul,dar SURPRIZA CEA MARE VINE MAI TARZIU.idiotii planetei.((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Tremura americanii de frica voastra ca v-ati deplasat albia plutitoare in Siria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • SaakasBilly
   # noiembrie 13, 2016 at 5:38 pm

   Adeca „luatzi-l de pe mine ca-l omor ” ??? Asta vrei sa spui ??

   • .ro
    # noiembrie 13, 2016 at 6:14 pm

    Doar sa nu rastoarne vantul albia pe niscaiva vase mici din zona.

 53. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 5:35 pm

  BREAKING NEWS !!!!! CICA SE OBSTRUCTIONEAZA VOTAREA IN DIASPORA !! DECI SE FURA DUPA PATENTUL MITICESC DIN BANTUNISTANU’ DIN MIORITZA !! MAIA URLA CUM URLAU SI SE’CURISTII NOSTRII INHAITATI CU RICANII !! DECI PAPUSHARII SUNT ACEIASHI !! TINERII FLUMOSHI SI LIBERI O SA ALEAGA IEPURASHUL WASHINGTONULUI ,VORBA VINE !! DE „COLECTIV” NU AU NEVOIE ,”GUVERNUL MEU” E DEJA LA POST SI-SHI FACE DATORIA !! BOLOVENII STIU SA „SARA CALU ” MAI CU TALENT DECAT MITICII !! UN PONTA SAU UN PSD LA EI…..NICI O SANSA ,NICI DACA SUNT VOTATI SI DE ULTIMUL BOLOVEAN !! PLAHOTNIUC  CONTROLEAZA TOT !!NICI VANTU’ NU MAI BATE DECAT DINSPRE BUCURESTI SI WASHINGTON !! : http://www.stiripesurse.ro/scandal-in-diaspora-la-alegerile-din-moldova-maia-sandu-cere-demisia-unor-oficiali_1163242.html

 54. SaakasBilly
  # noiembrie 13, 2016 at 5:50 pm

  BREAKING NEWS : „SE PRODUC CRIME ELECTORALE” ZICE  NASTASE ,ADECA VOTAZA IN NUMAR MARE „CRIMINALII” DE ETNIE RUSA SAU PUR SI SIMPLU PRORUSII ,CU INTENTIA CLARA SI CRIMINALA DE A IESI DODON INVINGATOR !!  ACESTI INDIVIZI AR TREBUI ARESTATI !! DECI AM AVUT DREPTATE CA MARIONETELE RICANE DIN BOLOVENIA STIU SA „SARA CALUL” MAI CU TALENT : ) : ) : ) : )

 55. .ro
  # noiembrie 13, 2016 at 6:12 pm

  Cand in diaspora se termina buletinele de vot cand se stie ca acolo e votata mai mult Maia Sandu,in schimb la granita cu Transnistria sunt adusi buluc ca turma rusii sa-l voteze pe Dodon,chiar si un kaghebist cu creierul cat al lui Putin ar trebui sa-si dea seama ptr. cine se fura.

 56. # noiembrie 13, 2016 at 6:13 pm

  Nimic nou pe frontul de Est. Anul viitor cand rusi vor da năvală in Eu si prima ” statie ” va fi Bukale …dl JORJESCU poate ca va deveni ” administratorul ” Ro…Aşe am o intuiție … Un domn din TM a declarat ca vrea sa i puna niste intrebari incomode lu ‘ Klem la o conferinta ce trb sa o sustina ambasadorul la UVT ( in Tm.) In drum spre conferința dl cu pricina a fost reținut si interogat de ” organe ” timp de 2-3 ore cât a durat conferința lu ‘ Klem.Evident ca nu a aparut nimic la TV sau in media de mare audienta.Dl rezpectiv a dat un interviu la ceva post local (presupun io ) ca „polita de asigurare” pt viata lui.De aice se trag concluzii 1) site urile de socializare sunt monitorizate 100 % si 24/24 ; 2) este cunoscut ( cnp., adresa ,etc…) si inregistrat fiecare utilizator fct de opiniile sale .3) media de mare audiența presteaza corespunzator . Ac situatie o presupuneam dar nu eram sigur 100%, acum este o certitudine !!! 

  • .ro
   # noiembrie 13, 2016 at 6:19 pm

   Si,a fost impuscat in cap,dat disparut,sau la inchisoare pe termen nelimitat ca in Rusia?

   • .ro
    # noiembrie 13, 2016 at 6:24 pm

    Afirmatii fara nume fara dovezi,fac numai kaghebeii.Dovada,v-ar cere pana si Elena Ceausescu de la inaltimea celor 4 clase de la baza.

 57. # noiembrie 13, 2016 at 7:23 pm

  Domnul cu pricina a postat intentia sa pe FB.

  • .ro
   # noiembrie 13, 2016 at 7:41 pm

   Si nu are nume?

 58. # noiembrie 13, 2016 at 8:26 pm

  Dl punctro …e timpul sa te maturizezi intelectual & emotional. Intri la categoria ” trompetă defectă ” . Daca te intereseaza cazul cu pricina cauta pe ” net ” , vei afla toate detaliile.  

  • .ro
   # noiembrie 13, 2016 at 8:49 pm

   Mai rusnacule, nimeni in Romania nu-si riscă viața ptr.opinie.Nu suntem in Rusia.Nu ai logica;a fost sau nu mediatizat cazul? Mințiți mai cu talent sa fiti crezuți in Romania,ca românii nu sunt indobitociti prin propaganda ca rusii.

   • .ro
    # noiembrie 13, 2016 at 9:16 pm

    Un huligan a fost tinut departe de un ambasador in mod civilizat. Care e stirea,kaghebei?

    • SaakasBilly
     # noiembrie 14, 2016 at 6:45 am

     NICI PE VREMEA DICTATURII CEAUSISTE NU SE FACEA ASA CEVA !!! OAMENII DADEAU MANA CU EL ,ISI SPUNEAU FARA FRICA PROBLEMELE : EXCLUSIV/ SCANDALOS: Cetățean ridicat de pe stradă în Timișoară fiindcă a scris pe facebook că vrea să îi pună întrebări ambasadorului american Klemm la o dezbatere la Universitatea de Vest ––Un cetățean român din Timișoara a fost ridicat de pe stradă deoarece a scris pe facebook că vrea să îi pună câteva întrebări ambasadorului american la București, Hans Klemm,  care a fost prezent în 8 noiembrie la Universitatea de Vest din orașul de pe Bega.Incidentul a avut loc chiar în ziua alegerilor prezidențiale americane.Pe data de 8 noiembrie, la ora 10:15, in drum spre Universitatea de vest Timisoara, pe strada Plautius Andronescu, am fost interceptat si abordat de agenti de politie in civil, si posibil din servicile secrete. Am fost legitimat, si mi s-a indicat sa-i urmez la o locatie din complexul studentesc, unde am dat o declaratie si am fost informat pentru motivul retinerii mele, respectiv un comentariu agresiv(interpretabil) dat pe reteaua de socializare facebook, la adresa ambasadorului SUA, cu cateva zile inaintea conferintei de la UVT. Dupa ce am dat declaratia, mi s-a spus sa astept pentru ca se fac verificari la sectia 2 politie. Am fost tinut intentionat ca sa nu mai apuc sa ma intorc inapoi la conferinta de frica sa nu-i pun anumite intrebari jenante pentru ambasadorul SUA. Dupa 2 ore, am fost condus cu masina de politie la sectia 2 unde am fost cantarit, masurat, fotografiat, amprentat. Nu mi s-au prezentat alte motive pentru retinerea, si luarea acestor masuri, a declarat Daniel Florin Samson în exclusivitate pentru FLUX 24.Ce s-a întâmplat după? l-a întrebat reporterul FLUX 24 pe Samson: Si mai apoi, mi s-a strans mana, si am fost lasat sa plec acasa, fara sa mi se explice ce a insemnat acest incident, ce consecinte urmeaza sa se ia asupra mea, nimic.Vreau sa remarc doua lucruri. Nu cred ca au spus adevarul cand au afirmat ca s-au autosesizat privind acel comentariu pe facebook. Si daca ar fi vrut sa ia masuri de precautie, ma puteau perchezitiona inainte sa intru la conferinta, si eventual sa faca un camp tactic in jurul meu, pentru a proteja ambasadorul, susține Samson.FLUX 24 solicită public explicații ministrului de interne privind acest incident. : http://www.flux24.ro/exclusiv-scandalos-cetatean-ridicat-de-pe-strada-in-timisoara-fiindca-a-scris-pe-facebook-ca-vrea-sa-ii-puna-intrebari-ambasadorului-american-klemm-la-o-dezbatere-la-universitatea-de-vest/

   • SaakasBilly
    # noiembrie 14, 2016 at 7:05 am

    Mai este unu’ care face bulau la greu pentru „terorism” ca l-au gasit cu butelia goala de gaz in mashina !! Mergea sa schimbe butelia !! Si pentru ca avea mobilul la el ,i-au intocmit dosar penal ,ca se stie ca poti detona o bomba cu mobilul !! Altzii sunt inchisi tot pentru „terorism” din cauza unor petarde FP 3 !! Cine cunoaste stie cat de solid e….”dosarul” !! In concluzie ,potzi primi ani grei de ocna in miticesti pentru nimic !! Sau mai corect si mai exact ,pen’ca ti-a umblat gura ce nu trebe !! Astea cu „drepturile omului” si mai ales cu „libertatea de exprimare” sunt abureli sconcsoase ricanesti !! Nici macar politicienii nu au imunitate !! E mai rau ca in dictatura lui Ceaushescu !!

 59. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 6:28 am

  ANALIZA ,NOUL TITULESCU PE CARE ONG-urile RICANE NU L-AU VRUT !! PONTA ,ADEVARATUL OM POLITIC, VIZIONAR, REFUZAT DE CLICA SOROSHISTA DIN BANTUNISTANU’ MIORITIC : „In Moldova a castigat detasat Igor Dodon / in Marea Britanie s-a votat pt BREXIT / in SUA a castigat Donald Trump / in Bulgaria azi a castigat functia de Presedinte candidatul Partidului Socialist ( pro Rusia)!!!Si pana acum toata Propaganda Sistemului din Romania si toti deontologii fosti „basisti” deveniti „iohannisti si ciolonisti” ne intoxicau si manipulau ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Marea Britanie ramane in UE , ca Hillary Clinon bate fara probleme!!! Astia au inceput sa creada in propriile lor minciuni si sa traiasca in realitatea lor fabricata! Si tot ei ne spun cum ramane Ciolos Premier si dupa 11 Decembrie – cred ca iar „nimeresc” pe langa! Adica doar la romani mai tine cu Propaganda!Despre ce inseamna pentru Romania alegerile de azi din Moldova si Bulgaria o sa prezint maine analiza mea proprie! Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.”–––MARE OM….MARE !!  : http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-reac-ie-dupa-victoria-lui-igor-dodon-in-republica-moldova_1163279.html

 60. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 6:56 am

  Deci ,am zis, imperiul anglo-saxon sanse zero sa iasa din mUE ,Trump sanse zero sa fie prashadintili ricanoshilor ,Dodon sanse zero sa fie preshadintili bolovenilor ,si daca ma interesa puteam zice si ca in bulgaria „generalul roshu” are sanse zero sa fie prashadintili bulgarilor,da’ nu ma interesat ,asa ca zic acum, PSD sanse zero sa castige alegerile in bantunistanu’ din mioritza !! Apoi o sa continui cu frantzuzoaica Marine Le Pen,binenteles sanse zero ,cu baba Merkel…e.t.c. ,dar toate la timpul lor !!

 61. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 8:32 am

  In bolovenia s-au „procesat” 99,99 % din voturi si Dodon scade vertiginos !! A ajuns deja la 52% de la cei 58% din voturi !!  Se va produce in curand rasturnarea de situatie !! Maia Sandu va prelua conducerea cu 50,0000001 % si va castiga spectaculos alegerile !! Maidanul bolovean asteapta cu sufletul la gura !! Inca nu a incendiat nimeni nimic !! Lunetistii CIA inca nu au fost trimisi pa’ teren !! Dodon inca nu a fost arestat pentru coruptzie !! Poate nici nu va fi nevoie : ) : ) : )

 62. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 8:33 am

  Si cel 0,000001 va fi cetateanul bolovean Basau !! normal !!

 63. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 8:34 am

  Agentul 0,000001 % : ) : ) : ) : )

 64. .ro
  # noiembrie 14, 2016 at 4:41 pm

  „O broasca vroia sa ajunga cat boul de mare–si a inceput sa se umfle si se umfla… si se umfla…si se marea…si se mandrea…si se lauda…dar a facut poc.”

  • .ro
   # noiembrie 14, 2016 at 5:20 pm

   Rusia induce populatiei ideea unui razboi iminent cu SUA.Cu o astfel de propaganda,regimul Putin cauta sustinerea poporului rus si mascheaza masurile antidemocratice pe care Kremlinul le ia pentru a inchide gura opozantilor „nepatrioti”. Moscova a naucit populatia rusa prin tot felul de materiale de propaganda si exercitii de mare anvergura,din care rezulta ca Rusia se ingrijeste de popor in cazul unui razboi,refacand toate adaposturile,depozitand hrana etc.,ceea ce a inceput sa-i sperie pe cetateni.In acest timp duce razboaie brutale in afara granitelor si blocheaza orice rezolutie in Consiliul de Securitate,incercand sa acrediteze ideea ca ONU nu poate rezolva conflicte.–Romania Libera

   • .ro
    # noiembrie 14, 2016 at 5:46 pm

    Un MIG 29 s-a prabusit in Marea Mediterana in timp ce incerca sa aterizeze pe portavionul Kuznetov, relateaza Daily Mail.Dupa ce au facut araturi in Rusia si in tarile foste comuniste,MIG-urile fac acum scufundari in Mediterana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 65. # noiembrie 14, 2016 at 5:39 pm

  Dl punctro vezi ca dl Sskb o gasit articolul …cu pricina.Pe linga alte calitati constat ca esti si intarziat …stirea este de acum 6 zile si nici macar n ai ” mirosit o „. Ma ‘ ntreb daca ai IQ si EQ direct/invers proportional cu capacitatea vocala ? 

  • .ro
   # noiembrie 14, 2016 at 5:52 pm

   Ia vezi kaghebeu ce am scris deasupra lui ‘muie si sa-mi spui daca te-ai prins ca citisem articolul.

 66. SaakasBilly
  # noiembrie 14, 2016 at 6:24 pm

  Am o mare simpatie pentru poporul rus !! Un popor talentat,capabil si foarte cerebral !! Nu sunt din aia ,nici inventati din minciuni, si nici din aia sa-i potzi omora cu pliciul de mushte !! In lume totdeauna au avut un loc de cinste pe care si l-au castigat cu mari jertfe daca lupta lor asta a cerut ,indiferent cat de mult au vrut un imperiu’ sau altul sa-i discrediteze,sa-i slabeasca sau sa-i distruga chiar !! As vrea ca miticii sa aibe macar o parte din calitatile lor !! I-am simpatizat si inca intr-o oarecare masura ii simpatizez si pe americani !! Pe vremea dictaturii ceaushiste ca opozant politic aflat intr-un stadiu’ de anihilare fizica,speranta mea era doar in ei ,dar pentru ca foarte multe lucruri nu le stiam ,informatia nu circula ca acum ,si adevarul e ca eram exterminat  impreuna cu familia daca regimul mai continua inca un an-doi !! M-a ajutat starea de confuzie a mafiei comuniste de dupa lovitura de stat din 89′ ,am prins putzin cheag in perioada aia,cat sa pot trai ,nu decent ,aia a fost mai greu ,dar am supravietzuit si am o familie !!Insa am fost foarte dezamagit ,pen’ca ricanii s-au aliat cu mafia se’curisto-bolshevica care controleaza si acum  totul in miticesti ,s-au inhaitat cu ei ,si nu au schimbat nimic !! Paradoxal, rushii au scapat de comunism,au reformat structurile de stat ,depun eforturi supraomenesti in faurirea unui nou sistem functional,unul mai eficient ,insa majoritatea statelor foste comuniste au ramas cu aceleashi structuri totalitare nereformate ,si spun asta din propria experientza,propria nenorocire !! E aceiashi mafie se’curisto-bolshevica dar care si-a lepadat complect ideologia,care era o masca doar si pe vremea lui ceshculete !! E o mafie ingrozitoare ,mult mai puternica si omniprezenta ca pe vremea dictatorului ,si toate astea cu sustinerea logistica a imperiului malefic ,mincinos si criminal rican !! Ca traiesc inca e o minune ,dar toti cunoscutzii care s-au opus ororii comuniste si dictaturii ceaushiste au fost deja lichidatzi foarte meseriash !! Pana shi cei refugiati in statele unite ,au murit in diferite ….accidente !! Aparatele statelor totalitare foste comuniste au fost absorbite si integrate de imperiul malefic mincinos si criminal rican ,exact cum la vremea respectiva a absorbit experientza si logistica nazista !!

  • .ro
   # noiembrie 14, 2016 at 7:05 pm

   Aplauze prelungite…Ia cuvantul tovarasul Liviu.

 67. # noiembrie 14, 2016 at 7:53 pm

  Dl punctro esti tardiv oricum .Cine se scuza se acuza . Interesant pct tau de vedere ….” un huligan….bla bla ” si cam atât de fapt este celebra profunzimea gândirii tale. ( Neo ) liberalismul este boala grea …uneori cei atinsi si se fanatism …sunt tratati la sectia de reANIMALE. 

  • .ro
   # noiembrie 14, 2016 at 8:15 pm

   Stai jos,i-am dat cuvantul unui bou!!

 68. eu
  # noiembrie 14, 2016 at 8:57 pm

  bou.ro

  • .ro
   # noiembrie 14, 2016 at 9:26 pm

   Închid sedinta, s-au înscris prea mulți idioți la cuvant

 69. SaakasBilly
  # noiembrie 15, 2016 at 6:21 am

  In timp ce Maia inca mai numara neshte voturi si apeleaza la curtea constitutzionala spre al invalida cumva pe Dodon ,si a relansa din nou alte alegeri ,ca poate data viitoare se va fura mai cu talent shi va ieshi ea,alti ciumpalaci de-a lu’ Sorosh deja o baga cu acuze de coruptzie ,si vreau sa faca neshte dosare mincinoase ,inventate ca in bantunistanu’ din mioritza !! E jenanta aceasta imagine cu mascarada asta de demoncratzie ricaneasca,de surogatul asta hilar si caraghios pe care-l baga cu fortza pe sub nasu’ bolovenilor !! Vad ca inca nu se vorbeste de asasinarea lui Dodon ,cum se vorbeste explicit de asasinarea lui Crump in ricanime !! Si asta e….bine !! E ushor si delicios cand se aplica  demoncratzia asupra celor multi si obiditzi ,dar cand cei obishnuitzi doar sa comande  trebe’ sa joace dupa regulile ei rigide ,se lasa cu schelaituri si icnete : ) : ) : ) : )

 70. SaakasBilly
  # noiembrie 15, 2016 at 6:33 am

  Am fost mirat de bulgari ,cu cata maturitate politica si verticalitate trateaza politica !! Zici ca nici nu sunt din balcani !! Si premierul lor e de „dreapta” dar omul are mult bun simtz,realizeaza ca nu mai e de dorit la conducerea tzarii ,e constient ca sub consilierea sconcsoshilor ricani au dat-o in bara mai original poate decat in toata istoria lor !! Cele mai notorii gafe de lovituri in propriile coaie ,au fost  renuntzarea la constructia centralelor nucleare rusesti ,dupa ce toate intelegerile au fost parafate ,si lucrarile au fost incepute !! Acum cica ricanii ii indeamna sa modifice contractul ca sa cumpere de la rushi numai reactoarele pe care vreau sa le monteze ei ,deci o incercare de a fura tehnologie si o tziganie in care rushii sa fie in paguba !! Si nu mai vorbesc de conducta de gaze care rezolva toate problemele energetice ale bulgariei ,la care i-a obligat imperiul rican malefic ,mincinos si criminal rican, sa renunte dupa ce toate intelegerile au fost semnate si lucrarea inceputa si aflata intr-un stadiu’ avansat de executzie !! O alta tziganie ,care in relatziile comerciale dintre tzari nu se face ,fiind un exemplu de neseriozitate maxima !!

 71. SaakasBilly
  # noiembrie 15, 2016 at 9:37 am

  In Bolovenia se renumara voturile !! Plahotniuc a zis ca se vor numara de atatea ori pana iasa Maia ,favorita lui si a Washingtonului !! Plahotniuc e acuzat ca nu a putut fura suficient ,atata cat trebuia !! Primii care au recunoscut corectitudinea votarii si victoria lui Dodon au fost Klaus Ionatan si Vova Groisman  alias Porcoscenko ,inaintea Moscovei chiar !!

 72. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 5:45 am

  Am stat si m-am gandit la asa zisele „mari schimbari” care vor aparea in lume odata cu recentele alegeri de presedinti ,in SUA,Moldova sau Bulgaria !! Concluzia la care am ajuns e ca daca acesti oameni reusesc sa-shi preia functia castigata democratic in alegeri ,pentru ca asa zisa „democratie” stim ca e o iluzie, in marele occident demoncratic,deci daca vor reushi sa-shi preia atrubutziile ,totushi nimic,absolut nimic nu are cum sa se schimbe !! Amintitzi-va in state cata sperantza era intr-o lume mai buna   ,odata cu alegerea lui Obama !! Republicanii ,se stie ca reprezinta un partid al razboiului ,traditional in ricania ,ei bine,Obama era democrat si era din  minoritatea afro-americana !! Toata lumea care l-a votat a facut-o sperand intr-o perioada de pace in lume ,si la mai multa recunoastere a drepturilor afro-americanilor  obiditi ,a saracilor tot mai multi in imperiul rican ,si pentru declaratziile lui a primit cu mare entuziasm ,pana shi premiul nobel pentru pace !! Si ?? Ce sa intamplat ?? In loc sa inchida focarele existente de genocid si pogrom a   marelui imperiu’ mincinos si criminal ,el a mai deschis inca cel putzin trei focare noi !! In loc sa aduca imbunatatziri si progrese in relatzia dintre albi si afro-americanii din america sa excaladat conflictul pana la o situatzie fara precedent in care oamenii sunt executati fara motiv de politzie in plina strada ,ajunganduse cu crimele la o realitatea cotidiana…banala !! Deci promisiunile lui au fost mincinoase ,pen’ca  de fapt a facut taman invers decat ceea ce a promis ,dar valul de nemultzumire si indignare populara a fost potolit timp de 8 ani si planurile de genocid si crime impotriva umanitatii ale maleficului imperiu satanic,mincinos si criminal rican au fost accelerate cu mult tupeu ,iar drepturile asa zis „democratice” pana si a propriilor cetateni au fost mult reduse si ingradite !! Trump ?? El a iesit doar pentru a potolii din nou nemultumirile populare prin promisiuni mincinoase pe care nu le va respecta niciodata ,dar va pune la butoane aceiashi oameni printr-o rotatzie de cadre,si situatzia se va inrautatzii si mai accelerat ,pentru ca el e o simpla marioneta ,o simpla mascota ,si executa doar ce i se spune !!Cetatzenii marelui imperiu malefic au fost mintiti frumos din nou ,au legitimat cu votul lor o simpla marioneta din spatele caruia aceiashi oameni vor conduce pe mai departe planeta la dezastru !! Cine crede intr-un proces „democratic” e un mare….naiv !!

 73. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 6:01 am

  In Bulgaria ,presedinte ,un socialist ,reprezinta din nou doar nemultumirea populara !! Oamenii nu vreau decat o viatza mai indestulata si siguranta zilei de maine ,cu o pace asigurata,garantata daca se poate !! Nimeni nu vrea mizerie si razboi in care sa le moara copii,pentru ca imperiul satanic ,mincinos si criminal rican asta urmareste !! Un razboi permanent ,haos peste tot ,si o lume slabita fara natzii ,fara popoare,ci doar cu populatzii inapoiate tehnologic si usor de controlat !! Totdeauna aceasta va fi tendintza ,pentru ca ei se tem de orice posibil adversar …viitor !! Dar sa nu uitam ,indiferent de ce orientare va fi viitorul presedinte bulgar ,ca tzara lui e o simpla colonie ricana ,membra mUE si NATO ,fara ca poporul sa fi hotarat asta intr-un referendum !! Ci de hotarat au hotarat formal neshte marionete loiale puse la butoane de imperiul satanic ,mincinos si criminal rican !! Deci ce se spera ?? Ce schimbare se asteapta ?? O indulcire a relatziilor cu Moscova ,in care bulgarii sa poata in continuare sa loveasca in interesele lor economice ,fara ca ei sa raspunda prin ceva reciproc ,pen’ca chipurile sunt ….”frati” !!Bulgaria sperand in ameliorarea situatiei ei economice !! Deci o shmecherie cu care au cazut de acord, precis, pana si ricanii !!Insa din stadiul de colonie ricana nu se mai poate ieshii decat cu varsare de sange si razboi !! Restul sunt minciuni si manipulari grobiene !!

 74. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 6:25 am

  In Moldova e la fel !! Moldova deja e prinsa in chingi !! Moldova nu poate deveni membra NATO si membra mUE doar pen’ca e o situatzie incerta in transnistria !! Cu Maia relatziile cu Rusia stagnau sau se inrautateau ,e clar ,si implicit soarta transnistriei se departa de o solutzionare favorabila imperiului malefic mincinos si criminal rican !! In moldova se continua efortul de asimilare inceput de se’curitatea romanesca ,insa efectele se vad,nu sunt totusi cele mai de dorit !! Se remarca o departare a cetateanului simplu de ideea anexarii ,asa ca se incearca o apropiere de rusia prin Dodon ,care inseamna mentinerea in CSI a moldovei ,pusa acum  in postura sa aleaga ,si ieshirea din CSI ar fi insemnat  un colaps economic greu de suportat de mUE,deci se incearca punerea in carca rusiei din punct de vedere economic si pe mai departe a moldovei ,dar cu statut de colonie ricana !! Depinde cat de fraieri vor fi rusii in continuare ,si cat de fraieritzi vor fi de un asa zis „prorus” ca si Ianucovici care a facut doar probleme rusiei  !! O federalizare ar debloca situatzia si ar permite acapararea legal si oficial al moldovei de catre imperiul rican !! E o mare pacaleala la adresa rusilor ,care vor patzii ca shi cu ukropia unde mereu au cedat sperand la rezolvarea conflictelor si a neantelegerilor !! Dodon nu e „omul rushilor” deopotriva !! Altfel nu ajungea nici macar un candidat care uite ,nici acum nu e dat in urmarire ca Usatai cu dosare prefabricate,mincinoase !! Dodon e acolo ca sa obtzina ceva de la rushi ,ce ricanii nu au nici o sansa !! Dodon e in defavoarea russiei !! Si va urmari pagubirea ei !! Iar  starea moldovei  de colonie ricana se poate rezolva doar cu conflict militar sangeros !! Schimbarile prin alegeri sunt povesti pentru copii !! Povesti frumoase ,dadatoare de sperantza !! Pen’ca fara sperantza viatza nu are nici un sens !! Dodon pentru se’curitatea noastra si imperiul malefic rican,e o veste buna !!

 75. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 6:41 am

  MILIARDUL BOLOVEAN FURAT ,E PARCAT IN BUZUNARUL RICANILOR !! : http://www.hotnews.ro/stiri-international-21417843-fost-oficial-moldovean-care-fugit-sua-sustine-cel-putin-american-fost-implicat-furtul-miliardului.htm

 76. .ro
  # noiembrie 16, 2016 at 6:10 pm

  LIBER LA CRIME SI IN AFARA RUSIEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Presedintele rus,Vladimir Putin,a semnat un decret prin care retrage Rusia din Curtea Penala Internationala care judeca acuzatii grave precum genocidul si crime impotriva umanitatii–site-ul Kremlinului.

 77. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:26 pm

  Sunt aia care l-au judecat si pe Miloshevici ???  Pentru ca i-au bombardat tzara dupa ce au dezmembrat-o ?? Si l-au sinucis in celula ,ca apoi peste foarte mult timp ,acum recent, sa-l declare nevinovat ?? Pe Gadafi l-au violat si dupa aceia l-au ucis intr-un mod barbar ,ca de sadam husein ce sa mai spun ?? L-au spanzurat de i-au rupt capul in shtreang !! Deci Rushii ar trebui sa asculte de criminalii astia satanici ??  De astia zici,de teroristii planetari ?? Criminalii sadici ricani care vreau sa-i ucida cu legi internatzionale pa’ cei care sunt inca liberi ?? Pe cei care nu sunt inca colonia lor ??

 78. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:32 pm

  Nu numai Maia numara inca voturile !! Hitlery anuntza ca are deja un milion de voturi avans in fatza lui Crump si e pe cale sa castige ….alegerile !! Binenteles ,nu dupa regulile actuale ,dar hei, regulile se pot schimba dupa mushchiu’ lu’ hitlery ….sau nu ?? Cred ca cineva nu a fost invatzata sa…piarda !!  :  http://www.evz.ro/clinton-are-cu-un-milion-de-votanti-peste-trump.html

 79. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:36 pm

  DIN SERIA : „TOTI SUNTEM EGALI IN FATZA LEGII ,DAR UNII SUNT MAI EGALI CA ALTZII ”  SAU ” CAND  DEMOCRATIA DOAR INCURCA” : http://www.evz.ro/lupta-pentru-casa-alba-nu-s-a-incheiat-scenariul-halucinant.html

 80. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:39 pm

  „SODOMIA SALVEAZA ROMANIA” : http://www.evz.ro/canada-legalizeaza-sodomia-pentru-tineri-inclusiv-in-public.html

 81. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:45 pm

  DIN SERIA :  „UNA NOUA PE CARE NU AI AUZIT-O „,sau ” CAND CREERU’ ARE DIAREE ” : CRUMP E TALIBAN DIN PAKISTAN ” –-MINCIUNA  MAI TAMPITA CA ASTA NU EXISTA  : ) : ) : )  : http://www.evz.ro/dezvaluire-socanta-donald-trump-s-a-nascut-in-pakistan.html

 82. SaakasBilly
  # noiembrie 16, 2016 at 7:49 pm

  DIN SERIA : „CREERU PE POST DE ANUS ” sau „CREERU’ CARE FACE GAZE CA MATZELE ” : http://www.stiripesurse.ro/igor-dodon-a-aparut-rupt-de-beat-la-televizor-ce-mesaje-a-transmis-video_1163804.html

 83. .ro
  # noiembrie 17, 2016 at 1:04 pm

  Adrian Severin,AGENT KGB si SCRIITOR LA RUSSIATODAY.ro,cel ce ne-a facut tara de ras la Parlamentul European,4 ani cu executare.Sa vedeti ce articole va scrie din puscarie pentru site-ul kaghebist!!!!!!!

 84. SaakasBilly
  # noiembrie 17, 2016 at 1:58 pm

  „EXCEPTIONALII” RICANI SI CATELUSHII LOR AGRESIVI ,SUNT CARATI PE MAI DEPARTE DE RUSI IN SPATZIU !!!! DE AIA CU „singuru” PORTAVION…CU „CARBUNE” ,CU TANCUL LA CARE I SE „GRIPEAZA” MOTORUL ,CARE „MOR DE FOAME”, SUNT „BETIVI”  etc : „Rusia are reputaţia de a efectua lansări în orice condiţii meteorologice, astfel că nici zăpada care a acoperit cosmodromul, de unde Rusia este singura care poate trimite oameni pe ISS, nici temperaturile glaciale nu ar urma să împiedice decolarea lansatorului Soyuz la ora locală 02:20 vineri (20:20 GMT joi).După aproape nouă minute de la decolarea miticului lansator rus, cu 1.700 de lansări reuşite începând din anii 1960, capsula Soyuz MS-03 în care se vor afla cei trei astronauţi se va separa de rachetă pentru a se plasa pe orbită la 200 km deasupra Terrei. ” –AU UITAT SA SPUNA CA NASA NU POATE „EFECTUA LANSARI” IN NICI O CONDITZIE ,CA NU ARE CU CE !! MINCIUNILE VIRTUALE NU POT CARA OAMENI CONCRETI !!RICANII  AU FOST,CHIPURILE, PISTI TAT ,PE LUNA DE „N” ORI ,PE MARTE DE „N” SHPE MILIOANE DE ORI  ,II CUNOSC PE CLINGONIENI ,AU DAT MANA CU „DUMNEZEU” ,INSA MINCIUNA CHIAR DACA E VORBA ,NU E NIMIC CONCRET ,IN AFARA DE PAGUBA NAIVILOR CARE O CRED : ) : ) : )  :http://www.stiripesurse.ro/peggy-whitson-va-fi-cea-mai-varstnica-femeie-care-ajunge-in-spatiu_1164015.html

 85. SaakasBilly
  # noiembrie 17, 2016 at 2:33 pm

  ALEGERILE CURG IN FAVOAREA MAIEI SANDU,DIFERENTZA SE MICSOREAZA ,VOTURILE LUI DODON TREC INCET INCET IN FAVOAREA MAIEI SANDU ,SE PARE CA STAMPILA CETATENILOR SE RASGANDESTE SI TRECE IN PATRATZICA MAIEI !! IN FINAL VA CASTIGA ALEGERILE CA SI HITLERY CARE DEJA CONDUCE !! PANA IN IANUARIE-FEBRUARIE STAMPILELE VOR MIGRA IN PATRATZICA MAIEI DECI TREBE MEREU NUMARATE !! DEMONCRATZIA E CU SURPRIZE !! DODON NU ARE NICI O SANSA….AM SPUS !! : http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/frauda-electorala-in-moldova–expertii-spun-ca-sunt-motive-pentru-reluarea-scrutinului-prezidential–diaspora-iese-in-strada-433207

 86. .ro
  # noiembrie 17, 2016 at 2:34 pm

  Traian Basescu l-a dat in judecata pe jurnalistul Oreste Teodorescu ptr. ca l-a facut KGB-ist.Oreste spune ca abia asteapta procesul ca sa aduca probe in tribunal.In ritmul asta nu-i mai deconspiram pe kaghebisti nici in mileniul 4.Cat de curand vor aparea liste lungi ca altfel nu-i starpim si javrele se reproduc.

 87. SaakasBilly
  # noiembrie 17, 2016 at 9:09 pm

  Cred ca pe KGB-isti ca Klaus Ionatan si Ciontosh ii va ajuta KGB-istu’ Trump ,imediat cum ajunge prashadinti !! Daca va ajunge ,ca acum deja conduce la voturi  Hitlery nazista : ) : )  Bine ca KGB-istu’ basau ,cand a vrut poporul sa-l destituie legal si democratic ,a fost aparat cu indarjire de ambasadoru’ rican KGB-ist ,de conducerea mUE  KGB-ista ,si de Osama bin Obama …..KGB-istu’ !! Acuma il doare in cot de ce se zice de el ,da’ nici acolo !! Are moshie la Nana ,se scalda in bani,e un KGB-ist moshier ,al sistemului „Burghezo-Mohieresc ” finantat si intretzinut de imperiul nazist rican !! Toti satrapii bolshevico -mafiotzi au devenit boieri ,moshieri ,industriashi si bancheri !! Adeca vestita Burghezie Proletara prezisa cu mult inainte de a fi ucis „porcul batran si intelept” din ….”ferma animalelor” !! Nu se atinge nimeni nici de KGB-istu’ Basau si nici de KGB-istu Iliescu,si nici de cohorta de zeci sau sute de mii de slujbashi ai dictaturii ceaushiste rebranduite !! Astia ajungeau la butoane si daca traia Ceausescu ,erau oamenii lui de intredere !! Si toti care sunt bogati si o duc bine azi in stil americanesc ,erau boierii rosii si pe vremea dictatorului ceausescu !! Nici in visele lor cele mai frumoase nu au visat sa traiasca intr-un asa lux si opulentza ,sa-shi trimita la studii copii la cele mai bune si de lux scoli occidentale ,sa-shi petreaca vacantele unde si le petrec si milionarii si miliardarii occidentului ,si sa fie putrezi de bogati !! Merita sa-ti vinzi tzara pentru asta,in timp ce milioane de romani traiesc in saracie lucie ,merg la cershit si furat sau lucra ca sclavii pe la straini si sunt  umiliti si luati in deradere  !!O fi Rusia  vinovatu’ de serviciu’ dar devi deja caraghios cu minciunile astea ilogice ,rupte complect de realitate !! Orice roman care traieste in bantunistanu’ din mioritza ,stie ca spun adevarul !!Ceaushescu a dezvoltat o dictatura bazata pe un natzionalism -sovinism de factura mafiota care servea un aparat represiv foarte bine pus la punct ,si membrii ei erau cei plivilegiatzi iar restul un fel de iobagi !!Cu mici exceptii asta nu sa schimbat nici acum cand imperiul rican e aliatul lor !! Deci rushii nu au fost si nu sunt din filmul asta ….”frate” : ) : ) : )

  • M_D_L
   # noiembrie 18, 2016 at 6:34 am

   Tov kolonel, mai ia „frate” o pauza si nisteste-te, ca ti s-au incins tranzistoarele si nu mai gandesti limpede. Nea Nicu era un taran urcat intr-o functie care nu i se potrivea, dar ma indoiesc ca ar fi fost mafiot. Aplica orbeste niste principii „implementate” in Romania de tovarasii de la est. Pe voi (pe rusi) va enerva Ceasca pentru ca se credea mare voievod si voia sa aiba industrie puternica si chiar arma nucleara. Ati vrea sa transformati Romania in colonie agricola, cum este Basarabia. Rusia n-a dezvoltat industria nici in republicile (coloniile) din sudul ei.

   • M_D_L
    # noiembrie 18, 2016 at 6:36 am

    linisteste-te

   • SaakasBilly
    # noiembrie 18, 2016 at 7:15 am

    Pai acum sunt rus ?? Parca mai ieri ziceai ca sunt ungur !! Sau nu ??

    • M_D_L
     # noiembrie 18, 2016 at 12:09 pm

     Roman nu esti, bag mana in foc. Ai un dinte contra romanilor. Poti fi o corcitura, mama unguroaica si tata rusnac.

     • SaakasBilly
      # noiembrie 18, 2016 at 4:06 pm

      Pai si rumanu’ nu e „corcitura” daca cica a aparut din corcirea „dacilor ” cu „romanii” ?? Ce inseamna roman „curat” ?? Corcitura curata ?? O duzina de istorici au demonstrat deja ca povestea cu „dacii si romanii ” e tromboneala curata…pura : ) : ) : ) Atunci ce inseamna sa fi roman ?? Nu inseamna sa fi un pic grec ,un pic turc,un pic tatar ca basau ,un pic bulgar,sarb,ukran,rus,ceh,slovac,ungur ,polonez,austriac ,neamtz ….etc.etc.??? Sa ma ierte vre-o natzie daca am lasat-o pe-afara !! Dar nici o natzie nu cred ca poate vorbi despre puritate !! Si atunci cat de prosti si de cretini sunt in realitate shovinishtii si rasistii ca tine ??

     • M_D_L
      # noiembrie 19, 2016 at 7:02 am

      Aparand interesele tarii in care traiesti, iti aperi interesele proprii. Dar ungurii sunt sovini, au gargauni in cap.

     • SaakasBilly
      # noiembrie 19, 2016 at 8:25 am

      Si cu ce poti „sa aperi interesele tzarii in care traiesti ” ?? Nutrind ura fatza de unguri ?? Sau fatza de rusi ??  De ce „interese”  mai poate fi vorba intr-o colonie ?? Tu esti mare „patriot” pen’ca aperi faptele unor derbedei hotzi care si-au vandut tzara ?? Tu nici macar adevarul nu-l spui !! Traiesti in minciuna si din minciuna !!Adevaratul „patriotism” e acela de a privi  cu un ochi critic !! Sa spui ce se poate face pentru a remedia situatia ,nu sa lauzi cacatul !! Dar tu in cacatul asta o duci bine !! Esti dintre cei care l-au facut !! Cat despre unguri ,au fost mereu peste noi !! Si sarbii au fost ,pana si bulgarii !! In europa e bine sa fi orice altceva decat roman !! Pen’ca daca esti roman esti tzigan in ochii lor !! Nu ne deosebesc de ei !!Asta zic eu ca ar trebui sa te ….ingrijoreze !!

 88. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 7:17 am

  Eu nu ziceam ca Ceashca era mafiot se’curistule ,eu vorbeam de sistemul lui care era tot mai mafiot pe masura ce se blegogea si-l cuprindea Parkinsonu’ !!

 89. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 7:21 am

  Deci dom’le cazar vorbeshti ca proasta-n targ ,taman rushii sunt aia care ne vroiau o tzara ….”agricola” ?? Pai ce ne vrea occidentul atunci ?? Si ce ne-a vrut dintotdeauna ??  Nu se vede inca nici acum ??

  • M_D_L
   # noiembrie 18, 2016 at 12:11 pm

   De jigodiile din Vest sunt lamurit, dar nici rusii nu ne doreau decat ca slugi. 

   • SaakasBilly
    # noiembrie 19, 2016 at 8:39 am

    Nu prea eram „slugile ” lor ,cu toate ca au venit pisti noi ca am mers impreuna cu hitleristii la jaf si crima pana la portile Stalingradului  !! In romanica sa construit si sa dezvoltat mai mult decat in toata istoria ei luata la un loc in mult blamata dictatura asa zis „comunista” !! Si ce se intampla acum de 28 de ani ,care nu e o zi sau doua ?? Colonialistii ricani vreau sa ne catadicseasca cu legalizarea drogurilor si a decaderii morale ??Dupa ce sa facut praf ce sa construit in mai multe generatzii ?? Esti pervers si mincinos !! Incerci sa ascunzi prin minciuni realitatea !! Atunci eram o tzara independenta ,fara baze militare straine ,si fara ambasadori care manevreaza procurorii si serviciile secrete ,fara guvernator imperial ca in orice colonie !!

 90. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 7:26 am

  Cat despre „industrie” rushii au dezvoltat-o pisti tat acolo unde sa vrut si sa putut !!La noi s-au facut aparate de radio la tehnoton iashi ,pen’ca ceausescu investea in oltenii lui si apoi in moldoveni ,astea erau prioritati !! Insa electronica lor era excrementabila !! Efectiv nu erau facuti pentru asa ceva !! Voi ziceti ca pisti prut sunt aceiashi moldoveni ….nu ?? Pai ??

  • .ro
   # noiembrie 18, 2016 at 10:06 am

   Planul Valev!!!

 91. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 7:31 am

  Cred ca nici celelalte „industrii” nu au fost mai breze !! Au cam falimentat toate !! Ogoru’ se mai lucra !! Strugurii isi mai dau roada  !! Viile cam in paragina !! Poate va fi zona ocrotita ca in jud. arad ,unde creste un fluturash pe cale de disparitzie in iuropa !! Aia iau bani de la mUE sa nu lucre pamantul ca sa nu deranjeze …..”fluturashu'” : ) : ) : ) : )

  • M_D_L
   # noiembrie 18, 2016 at 12:16 pm

   Nu a dat faliment nimic. Au fost distruse la ordin dat din Vest. Dar si rusilor le-a convenit situatia asta si chiar au pus umarul la demolare, prin firmele lor care au activat in Romania. Si „prietenii” chinezoi s-au bucurat cand a fost demolata industria din Europa de Est, pentru ca au putut sa-si vanda gunoaiele lor.

   • SaakasBilly
    # noiembrie 19, 2016 at 8:47 am

    „Nu a dat faliment nimic. Au fost distruse la ordin dat din Vest”––Bine !! Si noi unde eram ?? Eram ascunshi prin paduri ca in cei o mie de ani lipsa din „continuitatea daco-romana” ?? Asta o spun doar pen’ca nicaieri nu sa facut magarie ca in mioritza !! Miticii si-au facut singuri ….”hara-Kiri” ?? Noi suntem singulari in universul asta ,de fiecare data intr-un razboi cand apare un moment critic ,ne arestam si executam conducatorii !! Cand ne e tzara amenintzata cu distrugeri masive ,nu-i lasam pe dushmani ,ci ne repezim si distrugem tot ca bezmeticii si dupa aia dam vina pe ei ,ca ei au facut-o !! Delicios !!

 92. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 8:15 am

  RICANII UIMESC PRIN SNOBISM SI PROSTIE CRETINOIDA !! : Evreii au facut cadou lui Medvedev o drona folosita de ei in agricultura ! Mai precis o jucarioara cu care se poate vedea cum creste graul sau porumbul ! La care ricanii au sarit ca arsi cerand explicatzii ,ca cica se tem ca „drona ” adeca pulifrectia ‘ aia, ar putea avea „tehnologie americana secreta” : ) : ) : )  Cum ar veni, birlicii dracului ,sunt caratzi de rusi pe statia „internationala” ,si ei fac cacate din astea !! Ia mai lasati-i sa mearga si cu bicicleta mai Putine mai  ,ca sa slabeasca obejii si increzutzii poponari si drogati ,care va fac numai cacatzele si rahatzele  !!

  • M_D_L
   # noiembrie 18, 2016 at 12:18 pm

   Medvedev e un cretin si evreii l-au tratat ca atare.

   • SaakasBilly
    # noiembrie 19, 2016 at 8:49 am

    Evreii l-au l-au primit si tratat cu mult respect si pretuire !! Nu de evrei era vorba !! Ai visat altceva !! Din alt film !!

 93. SaakasBilly
  # noiembrie 18, 2016 at 8:20 am

  Washingtonul critică retragerea Rusiei din CPI, dar în același timp respinge autoritatea Curții : http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=899321&title=washingtonul-critica-retragerea-rusiei-din-cpi-dar-in-acelasi-timp-respinge-autoritatea-curtii

 94. # noiembrie 18, 2016 at 4:14 pm

   Balcanii in urmatoarele 5-6 luni devin urmatoare zonă de influenta in dispută  USA/EU & NATO vs RU & co.Tinind cont de pozitia Ru din ultimii ani sigur nu vor renunța deloc. Este de asteptat ca situatia din reg. sa degenereze rapid.O posibila scânteie pt WW3

  • .ro
   # noiembrie 18, 2016 at 6:25 pm

   Asa cum a luat-o Hitler peste bot,asa ar lua-o si Putin daca e asa de idiot sa declanseze un razboi mondial.Tampit e,asa ca intentii poate avea!!.I-ar sta bine intr-o cusca asa cum au rusii in salile de tribunal.La ce muschi are,poate indoaie barele sa i se vada mai bine mecla botoxata!!

   • M_D_L
    # noiembrie 19, 2016 at 7:11 am

    Rusia este in defensiva. Putin incearca sa repare ce au stricat Gorbaciov si Eltsin. Macar partial.

   • SaakasBilly
    # noiembrie 19, 2016 at 8:58 am

    Hitler daca a „luat-o pisti bot” ,de la rusi a luat-o ,cum au luat-o in freza toate reptilele si coiotzii imperiali care nu si-au mai incaput in chiele ,si cum o vor mai lua-o in mecla si altii care stau la coada !! Putin in schimb nu „declanseaza ” nimic ,el doar asteapta sa le scarmene schinarea la aia care n-au astampar si vreau iar sa intre cu jaf si crima pisti ei !! Vedem un occident la fel de nazist cum era si germania lu’ hicler,pen’ca e o meteahna a occidentului de a face pogroame si genocide ,prin incursiuni de jaf ,prin minciuni sconcsoase ,si dezinformari ,prin toate mijloacele diavolesti a lui mamona !!Nazismul nu hicler l-a inventat ,nazismul e esentza …occidentului !!

  • M_D_L
   # noiembrie 19, 2016 at 7:09 am

   Razboiul va fi la nivel de propaganda intensificata, nu cred ca se va ajunge la razboi.URSS-ul a fost facut pulbere prin propaganda, diversiuni, sabotaj, tradare, fara sa se apeleze la termonucleare.

 95. .ro
  # noiembrie 19, 2016 at 9:07 am

  „Rusia de astazi nu este o superputere,este o superproblema”–ministrul de externe al Lituaniei.

 96. SaakasBilly
  # noiembrie 19, 2016 at 9:07 am

  URSS-ul nu a fost facut „praf” !! URSS-ul nu a mai functionat si era doar un balast pe care rusia nu a mai putut sau nu a mai vrut sa-l duca !! El se putea salva ,dar nu a mai fost vointa politica !! Ca neste nehalitzi ahtiatzi dupa teritorii straine ricanii si occidentul s-au repezit la rapt teritorial in ce priveste tzarile foste sovietice ,insa treptat i-si dau seama ca sunt doar gauri negre care vor imghitzii foarte multi bani !! Grecia in viitorul apropiat va fi mizilic pe langa ukropia sau Bielorusia daca scapa de dictator !! Astea sunt tzari care nu se pot reforma sau eficentiza !! Si rushii nu-i vor mai duce in carca nici daca vor fi rugatzi insistent !! Noul URSS e mUE ,NATO si imperiul rican !! Vor patzi la fel !!

 97. SaakasBilly
  # noiembrie 19, 2016 at 9:16 am

  „Rusia de astazi nu este o superputere,este o superproblema”––Pentru cine e „problema” ?? Pentru catunul ala de la marginea imperiului pe care soarele nu-l poate cuprinde !! Aia condusi saracii de nebuna aia isterica dalia greblancoaie ?? Pai daca pleaca asa zisu’ „ministru de externe” in misiune ,ramane singura si trebe’ sa o pazeasca ricanii !!  Ar trebui adoptata de Liktensteain !! Sau San Marino !!Vorbeshte si partea Liliputana ??

 98. .ro
  # noiembrie 19, 2016 at 11:27 am

  Rusia este o superproblema numai in Europa pentru Ucraina,Moldova,Lituania,Estonia,Letonia,Polonia,Romania,Finlanda,Bulgaria,Suedia etc. Rusia este o cizma ptr. Belarus,Kazastan,Uzbekistan,Turkmenistan,Armenia etc. si Rusia este o problema ptr. majoritatea tarilor lumii,asa cum e golanul din curtea scolii care e imprevizibil:ba da cu piatra,ba pune mana pe ciomag.

 99. SaakasBilly
  # noiembrie 19, 2016 at 4:09 pm

  Ha ! Ha ! Ha ! Pai normal ca e „superproblema”!!  Imperiul rican,ala malefic mincinos si criminal,vrea sa ocupe toata lumea,cum a vrut Hicler ,napoleon ,sau imperatorii romani ,ca sa enumar doar pe catziva criminali ambuscati din astia ,si ghici ce se intampla ??? Le stau rushii in cale !! Nu se predau !! Nu le dau moka teritoriile alea intinse ale lor,care mustesc a de toate bogatziile pamantului !! Ce folos daca imperiul malefic ,mincinos si criminal, rican ,are toata planeta si toate popoarele la picioarele lor ?? Daca au ocupat state liliputane si popoare de trilu-lilu bune de nimic ,pagube, cu care nu sti ce sa faci,cand nu au cel mai intins stat din lume… rusia ,cu cele mai mari bogatzii,si nu au cel mai numeros si muncitor popor de pe planeta…China ?? Si se pare ca si India se departeaza de ei ,africa de sud,brazilia sau  argentina !! Nu mai prea vrea nimeni cu imperiul satanic ,mincinos si criminal !! Sunt prea sconcsoshi,prea imputziti si prea decazuti moral !! Prea mincinosi, prea jecmanitori si prea gunoaie !!  In contextul in care granitza nazistilor ricani sconcsoshi inainteaza din nou spre Stalingrag in corul de mincinoshi  cu „agresivitatea rusiei” ,e de presupus ca vor fi mari probleme si mari necazuri cu…”rusia” !! Probabil neste milioane de  falci sparte ,neste milioane de birlici nazisti flamanzi de averisi dornici de genocid, spulberati ,neste sute de milioane de amerloci imbacsiti pe vre-o cateva sute de ani cu fel de fel de radiatzii de la gama pana la beta !! Deh !! Munciuna nu tzine loc de adevar si mai ales de dreptate !!

 100. .ro
  # noiembrie 19, 2016 at 4:56 pm

  America e dirigintele,netotilor,iar unora le mai trebuie si cate o rigla la palma.Dar cu voi nu se rezolva daca nu sunteti dusi la scoala de corectie.Nu cumva China s-ar prabusi daca Occidentul ar sista relatiile comerciale?? Asa ca lasati China, ca pe voi va tine pe post de pion de sacrificiu.

 101. SaakasBilly
  # noiembrie 19, 2016 at 10:13 pm

  Vezi ?? Tocmai asta e propblema cu imperiile ,fenomenale,speciale ,ariene ,si alese de ….”dumnezeu”  !! Si ricanii sunt un element de civilizatie ,cum au fost toate imperiile ,intr-un fel e si normal ,pen’ca ei jecmanesc multe popoare ,si le iau ce au ei mai bun !! Sunt „Krem a la Krem” ,toata lumea vrea acolo ,cum zice moldoveanu’ „unde-i ghine e de mine” !! Dar nu primesc nimic cadou,ci folosesc „rigla” ,aplica „corectii” cum zici tu !! Si cand milioane de oameni nevinovati se prapadesc de „corectiile” astea ,lumea incepe sa judece de ce ei trebuie sa fie cei jecmaniti mintziti si ucishi ,si ce pot face ca sa nu mai fie furati si ucishi !! Si Hicler a tot aruncat cu „rigle” pana si pe imperiul anglo-saxon pana ce „riglele ” i s-au intors drept in scafarlie ,si pana ce rushii nu le-au bagat „riglele ” in curul ala de…..”diriginte” gogoman si increzut ,de unde nici acum nu au ieshit !! Din pacate omenirea nu invatza din propriile greseli ,pica un imperiu ,imediat un altul ii ia locul si fura ,,jefuieste si ucide mai dihai ca cel precedent !! Imperiul rican e in faza muribunda !! Lucrurile se pot minti,se pot cosmetiza ,dar intr-un final cu o abatere de neste timp inainte sau de neste timp dupa,i-si va da obshtescul sfarsit !! Asta e ca si povestea cu babutza hitleri care pentru prima data a aparut acum in public asa batrana si bolnava cum e in realitate !! Sau ca perfuziile cu sange de sugari nu i se mai administreaza din cauza irelevantei ei,sau minciuna sconcsoasa e inutila acum ,si se arata cum e in realitate !! Si imperiul e pe duca ,chit ca ni dat sa-l vedem cum arata in anii lui de tinerete !!Civilizat ar fi un transfer de putere la cei care vin din urma ,dar ei nu sunt in stare sa-shi puna civilizat o mascota, ca imagine a imperiului ,irelevanta de fapt si aia ,din moment ce imperiul e condus subversiv,din umbra ,de nustimcine !!

 102. .ro
  # noiembrie 20, 2016 at 8:46 am

  Cand veti iesi de la scoala de corectie,voi rusnacii, daca veti avea o democratie autentica verificata in vreo 200 de ani,veti prelua rigla de diriginte de la americani.Sa ne auzim peste vreo 300 de ani(100 de ani e nevoie sa stati in scoala de corectie!!!).Primul pas e sa va retrageti jegul de propaganda din Europa si din lume(asta ar echivala cu faptul ca ati incepe sa faceti baie macar o data pe saptamana ptr. inceput!!!).Al doilea pas ar fi sa faceti distinctie intre minciuna si adevar.Al treilea pas ar fi sa nu mai mintiti atat de mult si mai urmeaza cateva sute de pasi…

 103. SaakasBilly
  # noiembrie 20, 2016 at 12:06 pm

  Dupa cate vad ,rusii nu trebe’ sa iasa de nicaieri !! Vestita „izolare ” sa dovedit o himera,o mare minciuna si o mare dezinformare ,cum de altfel s-au dovedit cam toate cele spuse de ricani si catzelushii lor agresivi !! Alta minciuna si dezinformare,vestita „unitate europeana” e praf si pulbere fara ca rushii sa aiba vreo tangentza la toata tarashenia !! Marea britanie a iesit din mUE si se pregatesc mai multi sa o faca !! NATO nu o duce prea bine ,ca sa dovedit o organizatzie dictatoriala si anacronica care in realitate reprezinta doar interesele imperiului rican !! Imperiul rican in persoana are mari probleme dupa alegerea mascotei !! Rushii doar stau si asteapta in timp ce imperiul satanic ,nazist ,mincinos si criminal rican prin uriasha mashina mincinoasa de dezinformare incearca sa-i puna vinovati pa’ rusi de toate relele facute de ei …satanicii sconcsosi mincinosi si criminali ricani !! Inclusiv tu minti mereu ca porcu ‘ Deci !! fi atent aici flegma ,ziaru’ asta rumanesc de dezinformare si denigrare a rusiei ,finantat de rumani ca ricanii nu mai au bani ,deja folosesc banii sauditilor ,deci hartia asta  de buda ,baga cate un articol la luna ,si al;a anemic si neutru ,care nu spune nimic ,dupa care toti ziaristii in numar de max.patru va aruncati pe forumul asta in care denigrati la greu rusia prin minciuni sconcsoase ,imputzite ,si dezinformari se’curiste cacacioase !! Dand binenteles impresia ca reprezentati o paleta larga de simpli cetateni cu pareri diferite ,unii pro altzii contra !! Printre care si tu cetateanu’ turmentat cretinesco ,pentru care ceilalti ridica mingea la fileu dar cateodata ataca shi ei ,chiar cu cuvintele si naravurile tale !! Rushii sunt absenti total ,nici din intamplare nu se rataceste vre-unu’ pe’acilea  insa se acrediteaza ideea ca saitul ar fi rusesc ,cand nu se sustine ca veridica aceasta minciuna sfruntata de nimeni altcineva decat de saltimbacii sconcsoshi si cacaciosi care dezinformeaza intr-un mod nerushinat pe acest sait !! Acum ,sigur ,acctiunea a fost comandata de imperiul rican,e supervizata de ei , ei chiar au o uriasha mashinarie de dezinformare la nivel mondial ,dar „frate” sa ajuns deja sa se minta si in legatura cu previziunile meteo,sa ajuns sa se minta despre tot !! Am auzit de multe ori justificarea ca minciuna e o satrategie militara necesara !! Si ca nu sunt importante mijloacele daca scopurile sunt nobile !! Insa eu sunt de alta parere !! Minciuna e vie cum e si molecula de apa !! Si spiritul adevarului si al dreptatzii sunt vii !! Cu aceste adevarate fiinte nu poti pur si simplu sa te joci,sa jonglezi ,pen’ca ele incet pun stapanire pe tine ,iar minciuna e parte componenta din fiintza sublima a lui mamona !! Deci in timp devii satanic si ajungi sa-l slujesti !! Ajungi sa faci cladirea fortei tale militare sub forma de pentagrama ca un altar la care inchini milioanele de victime ale genocidelor si jafurilor tale ….diavolului !!

 104. .ro
  # noiembrie 20, 2016 at 1:27 pm

  Asa,kaghebei,ia spuneti voi ca sunteti patrioti romani ce doriti Romania sub cizma ruseasca pentru a fi protejata de satanicele drepturi ale omului occidentale,de satanicele inalte tehnologii occidentale,de satanica democratie ce nu permite instalarea unui dictator ca la voi,de satanica libertate a presei,de satanica opozitie politica etc.Si romanii care in loc sa se duca in rai spre est,vor in iad spre vest.Dar prin propaganda voastra subtila(zicand ca nu e a voastra) si inteligenta(sustinuta de kaghebei ce se prefac idioti),veti schimba aceasta directie.Tineti-o tot asa,ca ne avantajeaza!!!

 105. SaakasBilly
  # noiembrie 20, 2016 at 2:44 pm

  Romanu’ sunt eu ,tu esti un prapadit de lingau ‘ de gaoaza imperiala ricana !! Esti pasaruica care se hraneste din curul hipopotamului !! Asa ca „cu noi” si „voi rusii” mai canta la alta masa ….cacatule !!

 106. SaakasBilly
  # noiembrie 20, 2016 at 2:53 pm

  Am fost si colonie rusa ,acu’ colonie a imperiului malefic rican !! Am fost si pashalac turcesc ,si totdeauna presh in fatza tuturor ,iar lingaii mincinoshii si guduraii ca tine erau mereu cu botu’ in curu’ ocupantului !! Parintzii si bunicii vostri care lingeau din greu la rusi ,sau stra -strabunicii vostrii care stateau capra la turci ,au fost cei de la care a-ti moshtenit si voi gudureala ,pupaceala si linsu’ de cur a stapanului !!nspiri scarba si lejamite jeg scarbos si puturos  ce esti !! Daca ai sti ce e rusinea si ai avea un gram de inteligentza ….ai tacea …macar  !!

  • .ro
   # noiembrie 20, 2016 at 3:50 pm

   Ne-ati ocupat cu tancurile,scarnavii kaghebiste si am fost prima tara comunista care nu v-a mai suportat jegul pestilential si ne-am indreptat spre aliatul nostru natural ,Occidentul,unde vrem sa ramanem pentru ca nu avem nimic in comun cu voi.Iubiti-va dictatorul violator de copii dar nu va mai amestecati in treburile noastre,javre asiatice!!Ati nenorocit popoare si o faceti in continuare,dar romanii vor fi cei ce va vor da peste muia siberiana,ca in mecla ati luat-o de la ucraineni!!

   • .ro
    # noiembrie 20, 2016 at 4:54 pm

    300 000 de persoane traiesc in Alep fara hrana,medicamente si ingrijiri medicale si voi ii bombardati si ii tineti sub tiruri de artilerie,CRIMINALILOR!!!.De protejarea civililor ati auzit,IDIOTILOR???

   • SaakasBilly
    # noiembrie 21, 2016 at 8:02 am

    Eu nu te-am „ocupat cu tancurile ” boule ,si nimeni dintre ai mei ,eu sunt roman din banat ,ziarul asta electronic e romanesc din romania ,cu ziaristi toti romani ,si tu un alt se’curist romarlan bou te masturbezi ca un viermush de cacat ,ca-tzi place gunoiul moral si minciuna scarnava in care te balacesti !! Iar daca ai spune adevarul ai zice si cum „ne-am indreptat spre aliatul nostru natural” si cum sa facut ,adeca printr-o lovitura de stat in care presedintele ales democratic a fost asasinat de ricani !! Deoarece acea „indreptare spre aliatul natural” nu sa produs printr-un referendum ordinar ,macar ,si clar e ilegala ,identica cu un rapt teritorial ,prin care am devenit colonia marelui imperiu satanic,mincinos ,criminal si colonialist rican !! Tu cand spui „noi” probabil te referi la tagna se’curista vanzatoare de tzara ,nu la poporul roman imprastiat prin toata lumea din cauza saraciei si a nenorocirii in care a-ti adus tzara ,voi mafia se’curista,prin minciunile si hotiile voastre !! Cu rushii nu avem”nici in clin ,nici in maneca” cum nu au nici ei cu noi ,ei au suficiente teritorii ,au suficienta treaba acolo la ei ,si vreau doar pace,numai ca fascistii si nazistii romarlani manati din spate de nazistii imperiali ricani vreau exact ce a vrut si Antonescu manat din spate de hicleristii lui adolf hicler !! Si stim ca rushii „agresivi” atunci au ajuns si  pana la Stalingrad ,ba chiar la zidurile Moscovei ,asa cum se avanseaza acum !! Deja „rusii agresivi ” care au invadat „granitele NATO” au ajuns dincolo de Kiev ,dincolo de tarile baltice ,nazistii romarlani sunt agresati in stepa rusa si in siberia  ,agresivii rusi se apropie vertiginos din nou de Stalingrad caruia „pervershii” ii zic azi altfel !! Ramane de vazut Stalingradul daca e pamant romanesc ,nemtesc sau amerloc ,dupa ce „agresivii rusi” vor trece dincolo de Stalingrad ,in drumul lor”agresiv” spre Moscova !! Si nu mai vorbi in numele poporului roman scarba ,nu te mai numi „noi” ca esti doar un nazist coprofag dezechilibrat mental !! Cei ca tine sunt scursura omenirii ,jegul de buda care provoaca scarba !! Esti o anomalie,o debilitate ,un mic apendice scarnav plin de cacat !!Intr-o societate normala la cap ,pentru toate minciunile si inventiile tale bolnavicioase ,psiho,ar trebui sa fi spanzurat de limba !! Orice sait ar trebui sa mentina o linie de minima moralitate ,de minima decentza ,si sunt convins ca oricare alt sait in afara de unul romarlan …….o face !!

 107. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:23 am

  Cat despre „alep” imi vine deja sa borasc pisti voi ,de scarba si lehamite, pe toata tagma de mincinosi !!  In alep rusii nu mai bombardeaza de peste o luna !! Cat despre armata siriana ,ea e armata unui stat legitim recunoscut pana si de ONU !! Are tot dreptul din lumea asta sa-shi ia sub control terotoriul statului !! Acolo la Alep nu sunt doar 300.000 de persoane ,ci printre ei sunt zeci de mii de teroristi ,adushi de ricani si sauditi ca mercenari platiti din toate teritoriile sunite ,sustinuti cu arme si bani atat de ei ,de sauditi ,cat si de turci, care sunt si cu trupe invadatoare in Siria !!  Problema care-i doare pe criminalii ricani nu sunt „persoanele” ,fi serios …scarnavie ,sunt tocmai acei catzi-va zeci de mii de „luptatori” de „opozitie moderata” cum le place sa le zica la teroristii care se dedau la crime abominabile !! Cand la Mosul intr-un singur bombardament ricanii au ucis oficial(deci erau mult mai multi) 300 de copiii ,criminalii malefici ricani au zis ca erau „copii soldati” ai lui ISIS si „marea lume civilizata” nu a mai cracnit  ….nici o silaba !! A fost Ok !! Civililor li s-au deschis coridoare umanitare la alep ,dar zecile de mii de teroristi inarmati pana-n dinti de ricani ii tzin ostatici,scuturi umane ,iar ricanii stiu foarte bine acest adevar !! Pai daca ii protejeaza pi teroristi de ce nu le spun mincinoshii si criminalii ricani sa le dea drumul din incercuire !! De ce nu-si trimite ONU-cu mincinos si excroc sa supervizeze parasirea orashului de civili !! Terorishtii sunt oamenii ricanilor,protejati de ei, de sauditi,turci si tot occidentul ,daca sunt asa de „UMANITARI” de ce nu-i roaga sa nu mai execute civili ,si pe cei 300.000 sa-i elibereze,sa nu-i mai tzina ostatici ,scuturi umane,si sa lupte ca barbatzii ,nu sa se ascunda dupa fuste si copiii ??? Ca neste putzoi ,ca neste fatalai ,asa cum fac de fapt si ricanii !!

 108. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:29 am

  DIN SERIA : DUPA VANATOAREA DE NEGRII IN  RICANIA   SE EXTERMINA ULTIMII BASTINASHI  INDIENI : http://www.stiripesurse.ro/167-de-amerindieni-au-fost-raniti-in-confruntarile-cu-politia-din-sua-foto-video_1164605.html

 109. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:34 am

  MAIA SANDU VREA PRASHADANTZIA PRIN” MAIDAN” !! DACA NU SE POATE FURA ATAT CAT SA IASA CE VREAU RICANII ,SUNT SI ALTE CAI !! : http://www.stiripesurse.ro/proteste-in-moldova-maia-sandu-avertizeaza-cei-care-vor-merge-sa-fie-vigilen-i_1164498.html

 110. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:36 am

  CHESTIA AIA ” VOI NU MA VRETI ,DA’ VA VREAU EU PA’ VOI” …..DELICIOS !!

 111. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:37 am

  ACESTI COPII ERAU TOT „PERSOANE” : http://www.stiripesurse.ro/sapte-copii-au-murit-in-tirurile-rebelilor-asupra-cartierelor-din-vestul-alep_1164514.html

 112. SaakasBilly
  # noiembrie 21, 2016 at 8:56 am

  In ricania se numara cu turbare voturile ,vreau cu orice pretz sa puna de mascota pe baba muribunda !! LASATZI-O SA MOARA IN LINISTE SATANICILOR TURBATI FARA O URMA DE IUBIRE CRESHTINEASCA IN VOI !! : http://www.evz.ro/diferenta-uriasa-intre-hillary-cliton-si-donald-trump.html

 113. .ro
  # noiembrie 21, 2016 at 9:52 am

  Scarbe kaghebiste,l-ati pupat in cur pe Hitler ptr. a invada tari si teritorii;-Estonia,Letonia,Lituania,jumatate din Polonia,Basarabia,Bucovina de Nord,Tinutul Hertei etc.Dupa ce v-a invadat Hitler satul de pretentiile voastre teritoriale nu stiati cum sa-i pupati in cur pe americani,englezi si francezi sa va scape de Hitler.CARPELE TOT CARPE VOR SFARSI!!!

  • .ro
   # noiembrie 21, 2016 at 9:58 am

   Romania sub Ceausescu a fost prima tara comunista ce v-a dat peste bot,de aceea prin kaghebistii Iliescu,Roman,Brucan,Militaru etc. l-ati impuscat.Tine-ti minte ultimele cuvinte ale lui Ceausescu,va sunt destinate:–VETI AJUNGE RASUL SI RUSINEA OMENIRII!!!

   • .ro
    # noiembrie 21, 2016 at 10:06 am

    TINETI MINTE,ca sunteti dublu grei de cap; si rusnaci si kaghebei!

   • nicu cohen
    # noiembrie 25, 2016 at 12:18 am

    Lamureste-ma  si pe  mine , daca  Iliescu  , Isarescu  , Vacaroiu  , Roman  au  fost  kaghebisti   de ce  Romania  nu e in  CSI  si este  in  UE/NATO  ? Poate  nu pricep  eu ! De ce  Romania  este  inglodata  in  datorii  frauduloase  catre   bancile  evreiesti  din  UE/USA  si  nu  catre  bancile evreiesti  din  Rusia  ?

    • .ro
     # noiembrie 25, 2016 at 11:07 am

     Am mai explicat,in Romania sunt cam 100.000 de kaghebisti dar romani cu drept de vot si care ii urasc pe rusi sunt peste 18 000 000.Oricine s-ar da pe fata cu rusii ar fi maturat de pe scena politica.NU VA E CLAR EXPERIMENTUL PONTA??? Eu nu am spus ca Isarescu si Vacaroiu ar fi kaghebisti,dar va cred pe cuvant.

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang