3:30 am - joi ianuarie 17, 2019

Rusia a crescut investițiile în obligațiunile de trezorerie SUA la 72 miliarde de dolari in iunie 2015 – Raport al departamentului de Finanțe al SUA

852 Viewed Doru Popescu 1 respond
invstitii rusia

Federația Rusă a crescut investițiile în obligațiuni de trezorerie SUA, în iunie 2015, cu 1.4 dolari miliarde ajungând la nivelul de 72  miliarde de dolari, potrivit unui raport publicat de Departamentul de Finanțe al SUA și Federal Reserve System, privind deținători străini de titluri de stat americane.
În iunie 2014, investitiile totale ale Rusiei în titluri americane a atins nivelul de 113.9 miliarde dolari .
În aprilie 2015, acest indicator a scăzut la 66.5 miliarde dolari, dar în luna mai creșterea investițiilor a fost reluată ajungând la 70.6 miliarde dolari.
În prezent, Rusia ocupă locul al 19-lea pe lista de 38 a deținătorilor de obligațiuni SUA.
China rămâne cel mai mare creditor al SUA. Din luna iunie, nivelul obligațiunilor de trezorerie este în valoare de 1.271 miliarde dolari. Creșterea investițiilor în valori mobiliare din SUA a fost de aproape 1 miliard dolari în ultima lună.
Japonia este pe locul al doilea în ceea ce privește investițiile în bonurile de trezorerie SUA, deținând titluri în valoare de 1.197 miliarde dolari, cu 17.8 miliarde dolari mai puțin decât în ​​luna mai.
În luna iunie, volumul total al investițiilor străine în obligațiuni de trezorerie americane s-a ridicat la 6.175 miliarde dolari, care este cu 40.4 miliarde dolari mai mult decât în ​​luna mai. Fondurile guvernelor străine și băncile centrale reprezintă 4.164 miliarde dolari din această sumă. Provident Romania

Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
petre tutea

Textul pentru care Petre Ţuţea a fost interzis în România

adrian severin

Adrian Severin: Scrisoare deschisă adresată Ambasadorului SUA la Bucureşti. Textul integral.

Related posts
One Response to “Rusia a crescut investițiile în obligațiunile de trezorerie SUA la 72 miliarde de dolari in iunie 2015 – Raport al departamentului de Finanțe al SUA”
  1. Calin
    # august 18, 2015 at 3:23 pm

    Normal ca investeste intr-o economie solida,doar nu in Rusia sau in tarile controlate,ori in B.R.I.C.S.

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang