12:36 pm - miercuri martie 21, 2018

SOV propune SIE atacarea Ungariei: ”Porcii nu trebuie judecați, trebuie mâncați!”

577 Viewed admin 1 respond
sov

Sorin Ovidiu Vîntu avertizează pe blogul personal că România și Ungaria sunt pe curs de coliziune iar un conflict pare iminent, miza fiind resursele naturale ale Transilvaniei. Concluzia lui SOV este șocantă:

Începând cu anul acesta, România a intrat în război cu Ungaria, la provocarea acesteia din urmă. Nu este pentru moment un război cu tancuri și mitraliere, pentru că nu poți trage asupra propriei tale populații, indiferent de etnie. Nu ai cum să ceri ajutor NATO pentru că este problema ta internă. Nu poți calma un milion de oameni ațâțați și prostiți de atât de multă propagandă internă, cât și externă, prin diplomație. Odată rebeliunea începută, ea nu mai poate fi oprită, iar finalul este evident – o Transilvanie autonomă pentru început și jucată apoi la masa verde a “partenerilor noștri strategici”.

Singura șansă a României de a câștiga acest război este să atace acum Ungaria la ea acasă. Nu mă refer la un atac armat. Cu 5-600 de milioane de euro și cu un mic sprijin logistic din partea spionajului românesc, poate arunca Ungaria, în câteva luni, în Evul Mediu. Îi poate face pe unguri să se bată pentru un colț de pâine mucegăit. Prin 1996, pentru că m-au enervat niște politicieni din Sofia, cu doar 50 de milioane de dolari i-am făcut pe bulgari să-și plătească lefurile în becuri și ouă, făcând din băncuța lor o simplă hârtie de șters la fund. Astăzi sunt instrumente și mai ofuscate pe care experții noștri (și avem destui) le pot folosi pentru a obține aceleași rezultate. După un asemenea atac, sunt convins că le putem scoate ungurilor Transilvania din cap pentru încă 100 de ani. Iar pentru resursele de acolo să vină partenerii noștri să negocieze cu noi, să-și aducă unitățile de producție la porțile zăcămintelor și să producă aici. Chiar dacă vor avea un profit mai mic, îl vor avea într-un mod onorabil și-și vor asigura un partener onest și pentru alte tipuri de joc în care România este dispusă să intre, alături de ei sau, după caz, împotriva lor.

Oricare ar fi tipul de ripostă, cel gândit de mine sau altul, ea trebuie să vină fulgerător și necruțător acum. Iar numele de cod al operațiunii ar trebui să fie un vers de-al lui Nichita Stănescu:

“Porcii nu trebuie judecați,
Ei trebuie să fie mâncați.”

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
aurelian_pavelescu

Presedintele unui partid istoric romanesc constata izolarea Romaniei pe plan exern

Related posts
One Response to “SOV propune SIE atacarea Ungariei: ”Porcii nu trebuie judecați, trebuie mâncați!””
  1. .ro
    # februarie 6, 2018 at 4:42 pm

    Singurul indemn coerent al lui SOV a fost:”Intariti-va statul!”.Statul s-a intarit si l-a bagat in puscarie.

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang