8:10 pm - duminică decembrie 16, 2018

SUA, un aliat fals al Europei

17330 Viewed Ilie Neacsu 54 responds
us is the enemy

Turcia este dusmanul de moarte al civilizatiei crestine. Erdogan si-a trimis desanturile avangardei sale de aproape zece milioane de musulmani in UE si va destabiliza intregul continent. Americanii, care-i sprijina pe toate planurile, abat atentia Europei de la pericolul turcesc,invitand tarile vestice sa sprijine Estul in inexistenta disputa cu Rusia. Americanii atata focul si ii lasa pe prostii din Europa sa stinga valvataia ce se poate extinde pe doua continente.

Am spus-o si o repet si pentru agentii de influenta,platiti din afara pentru a destabiliza Romania,ca Turcia eate pericolul numarul unu pentru Balcani,Europa si Orient.Si aceasta pentru ca Turcia a devenit , cu sprijinul premeditat al SUA, cel mai puternic stat islamic.

Yankeii,in cunoscutele lor analize precare,au crezut ca vor stopa ascensiunea Rusiei,dezvoltand armata otomana, ca in vremea lui Soliman Magnificul.Numai ca nici Rusia n-a ramas la situatia militara din epoca Tarului Petru I ,ci si-a dezvoltat sistemul militar ca nici o alta tara de pe Glob.Din aceste motive le da cu tifla la toti bautorii de whisky din conducerea NATO si la aprozaristii din CIA.

Europa s-a trezit,fara voia ei,intr-un cleste din care nu reuseste sa scape.Vesticii observa ca in spatele acestor manevre perfide se afla SUA si ca Rusia n-are nici cel mai mic amestec ,dar nu pot sa renunte,pentru moment, la relatiile cu americanii si,pe de alta parte,nu vor sa tensioneze artificial colaborarea, pe multiple planuri, cu Kremlinul.

Tendinta, vizibila si de pe acoperisul Casei Albe, este ca liderii europeni,asa mediocri cum sunt,doresc o indepartare silentioasa fata de Yankei si o apropiere rapida fata de Moscova. Si analizele lucide la fel spun.SUA se comporta in ultima vreme ca un satrap primitiv si ursuz,dornic de sange si suferinte,lipsit de viziune si umanism.

Multe voci calificate din Europa spun,fara rezerva,ca SUA nu mai reprezinta de multa vreme modelul democratic clamat cu ceva timp in urma si comportamentul politicienilor americani seamana mai mult cu cel al dictatorilor de rand,decat cu cel stipulat in dreptul international.

Unii lideri europeni lasa sa se inteleaga ca le e putin jena sa aminteasca cetatenilor lor ca SUA ramane etalonul democratiei mondiale.Amestecul permanent in politica interna a unor state ,aflate la zeci de mii de kilometri distanta de fluviul Missisipi ,care nu pot reprezenta pericole pentru siguranta SUA,ii fac pe unii europeni de rand sa ia atitudine critica fata de abuzurile savarsite pe plan international de politicienii , militarii si agentii serviciilor secrete din Washington.

Daca Inalta Curte de Casatie si Justitie de la Haga ar fi doar 1% obiectiva,atunci toti liderii americani din ultimii cincizeci de ani s-ar afla in spatele gratiilor, iar Armata americana ar fi comandata de subofiteri.

Si multi politicieni din UE s-ar gasi in aceasi situatie. Dar Curtea de la Haga nu-i judeca pe Lei.Menirea acestei institutii ,unde dreptul international trebuie aparat cu strasnicie,este de a oferi spectacole de circ ieftin cu lideri din afara Rezervatiei Leilor. La Haga procesele se desfasoara la fel ca pe vremea imparatilor si nobililor habsburgi,in care invinuitul era condamnat inainte de a fi judecat. Toate aceste anomalii,care persista si la inceputului Mileniului al treilea, au darul de a produce revolte in randul cetatenilor Europei. Si daca mai vine si Obama cu diversiunea lui anti-Kremlin si pro-islam, ne vom dumiri de ce Casa Alba – cat de alba mai este ? – a daruit continentului european,ca semn de inalta pretuire si simpatie pentru cei mai fideli aliati, doua noi state…musulmane: Bosnia si Kosovo.

Adica doua capete de pod pentru cel mai puternic stat islamic,condus de un imprevizibil si primitiv presedinte-Regep Erdogan.

In plus,cele doua „cadouri” americane,Bosnia si Kosovo,au fost programate sa devina ,in zilele noastre, poligoane de instructie si antrenament pentru teroristii si jihadistii subventionati de cele doua dictaturi,protejete de SUA: Turcia si Arabia Saudita.

Sigur,americanii o dau pe implementarea democratiei,pe drepturile omului si ale minoritatilor,pe multiculturalism si pe nelipsitul „pericol rusesc’ Nici o vorba,insa,de debandada creata de yankei in Afganistan,in Irak,in Siria,In Egipt,in Tunisia,in Libia.

In aceste state,”vizitate” de democratii de la Washington in ultimii ani,linistea si prosperitatea cetatenilor a atins cote nemaivazute.Democratia americana a adus belsug si siguranta incat multi yankei si vest-europeni vor sa-si stabileasca definitiv domiciliile in aceste zone primitoare.Si daca nivelul de viata al celor din tarile care i-au avut oaspeti pe yankei nu a atins nivelul de bunastare din New york,de vina sunt numai Putin si Rusia, care privesc , cu nedumerire, actele lor de cooperare si amicitie cu state mai firave din Orient si Africa.

Acum,cand pudelul lui Erdogan de la primul pupitru al Parlamentului otoman doreste sa oficializeze statul islamic,de o parte si de alta a Bosforului si a Dardanelelor,poate vor intelege si scepticii lideri ai UE ca planurile Turciei nu coincid cu cele ale Europei,ca SUA este un aliat fals si ca Rusia nu are intentii de a destabiliza continentul nostru.

Dimpotriva, ca niciodata in istoria ei, Rusia vrea sa colaboreze sincer cu toate statele europene,si cu cele din Est si cu cele din Vest,in interesul tuturor partilor.

Si, totusi , o mare nedumerire ramane in mintile cititorilor.Doreste SUA disparitia civilizatiei crestine de pe continentul european si extinderea Islamului pana in Islanda ?

Pare de domeniul fantasticului,insa trebuie ca cei care iau decizi la nivel european, sa framante bine aluatul acestui posibil plan,pana nu e prea tarziu.In ceea ce ma priveste,eu cred ca mariajul Europei cu SUA trebuie stopat.

O femeie distinsa,educata si frumoasa daca este vazuta in permanenta la brat cu un scandalagiu cu muschi,privitorii isi vor schimba parerile bune desprea atragatoarea doamna.La fel se petrec lucrurile si in relatiile interstatale.Apoi,in contextul international actual ,in care sentimentele antiamericane cresc odata cu scurgerea secundelor plus dorinta europenilor de a se descatusa de latul american este mai mult decat vizibila,Europa nu are decat o singura optiune pentru a depasi momentul critic in care se afla: imbunatatirea relatiilor cu Moscova,deterorate de propaganda ,de multe ori ridicola, promovata de SUA.

O alianta sincera cu Rusia ar revigora Europa,sub toate aspectele:economice,comerciale,turistice si militare.Rusia este cel mai puternic stat crestin si ea n-ar permite Turciei sa se mai atinga de civilizatia si valorile continentului Europa. In schimb,SUA doreste,dupa toate semnalele,acest demers diabolic.

Ce vis poate fi mai frumos decat sa-i vezi pe europeni si pe rusi,muncind si distrandu-se pe un spatiu imens,din Londra pana la Vladivostok !

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
3/5 - 2
You need login to vote.
Filed in
refugiati

Multiculturalismul ucide oameni si civilizatii

oleg malginov

Oleg Malginov: Cooperarea ruso-română merită mai mult

Related posts
54 Responses to “SUA, un aliat fals al Europei”
 1. gheorghe si ion asupriti de straini
  # aprilie 27, 2016 at 8:35 pm

  FOARTE BINE ZIS ! PERFECT ADEVARAT !

  • Andrei
   # mai 4, 2016 at 5:42 pm

    Am uitat de Turci, de Austrieci, de Nemti/Germani, de Unguri/Maghiari, de bombardamentele SUA ?  Rusia a facut greseala istorica de a nu ne privi ca un aliat, totusi dpdv. cultural, spiritual, moral, suntem mai apropiati de spiritualitatea si cultura ruseasca.  Nu purtam ranchiuna, ne-au produs multa suferinta si rusii,  Sunt ei cel mai mare dusman al nostru ?  N-am fost noi asupriti si tradati de proprii concetateni ?  Cel mai mare dusman al nostru suntem noi insine.  Raul pornit de Rusia comunista trece ca un val al mortii catre Vest, devenind mai perfid si mai eficient, acum raul revine din Vest si vrea sa nimiceasca umanitatea.

 2. Antonescu
  # aprilie 28, 2016 at 4:51 am

  Doamne câta greață imi puteți face cu articolele voastre de kkt. Cat de prost trebuie sa fii sa pui botul la o astfel de propaganda de kkt????

  • SaakasBilly
   # aprilie 28, 2016 at 8:43 am

   Tu esti prost ori pui ori nu pui botu’ tau pe care-l plimbi mereu prin fecale !! Esti ca o hiena fara dinti care nu mai poti lapai decat…fecale !! Esti ca la pestii de acvariu „sanitarul ” cel care mananca scarnaviile celorlalti : )

   • # aprilie 30, 2016 at 8:47 am

    Un ton mai decent/civilizat pt toti , ar fi bine venit . Zic eu, un forum este un spatiu unde se aduc argumente si contra argumente asupra unor aspecte . Nu merita sa ne enervam , si sa ne „turam” prea tare . In privinta injuriilor sub diverse forme chiar nu ne fac cinste ca oameni, indiferent ce optiuni politice am ales . HAIDETI sa ne calmam, si sa ne temperam putin. Chiar nu se merita , oricum vorbele si nervi care se varsa pe acest forum nu schimba nici macar cu 0,000001 %  trecutul/prezentul/viitorul istorie  MULTAM FAIN pentru intelegere

  • ilic
   # aprilie 29, 2016 at 9:25 am

   antonescu, esti cu capu rau!

  • Constantin Moldovean
   # aprilie 29, 2016 at 1:23 pm

   de kkt ești tu cu mă-ta, cu tac-tu și stăpânul vostru Soros !

  • # aprilie 30, 2016 at 8:47 am

   Un ton mai decent/civilizat pt toti , ar fi bine venit . Zic eu, un forum este un spatiu unde se aduc argumente si contra argumente asupra unor aspecte . Nu merita sa ne enervam , si sa ne „turam” prea tare . In privinta injuriilor sub diverse forme chiar nu ne fac cinste ca oameni, indiferent ce optiuni politice am ales . HAIDETI sa ne calmam, si sa ne temperam putin. Chiar nu se merita , oricum vorbele si nervi care se varsa pe acest forum nu schimba nici macar cu 0,000001 %  trecutul/prezentul/viitorul istorie  MULTAM FAIN pentru intelegere

  • Andrei
   # mai 4, 2016 at 5:40 pm

     Am uitat de Turci, de Austrieci, de Nemti/Germani, de Unguri/Maghiari, de bombardamentele SUA ?  Rusia a facut greseala istorica de a nu ne privi ca un aliat, totusi dpdv. cultural, spiritual, moral, suntem mai apropiati de spiritualitatea si cultura ruseasca.  Nu purtam ranchiuna, ne-au produs multa suferinta si rusii,  Sunt ei cel mai mare dusman al nostru ?  N-am fost noi asupriti si tradati de proprii concetateni ?  Cel mai mare dusman al nostru suntem noi insine.  Raul pornit de Rusia comunista trece ca un val al mortii catre Vest, devenind mai perfid si mai eficient, acum raul revine din Vest si vrea sa nimiceasca umanitatea.

 3. suceveanu
  # aprilie 28, 2016 at 5:41 am

  Felicitari d-le Neacsu ! A spus si Charles de Gaulle mai demult ” Trebuie sa avem o Europa unita de la Atlantic la Urali ” Fara  anglo-americani, numai asa va fi pace ,De fapt ,doctrina Carter a razboiului nuclear limitat la Europa spune totul : Europa vestica puternic industrializata si URSS de atunci puternic inarmata nuclear, s-ar anihila reciproc,iar marele Satan ar deveni stapanul lumii .Aici este perfidia. Doctrina Carter este in vigoare.

 4. # aprilie 28, 2016 at 5:56 am

  Aproximativ …. bine dl ILIE N ( daca -mi permiti o parere) . Dupa mine un picut prea ostentativ filo-rus ( euro-asianism ) dar merge… In Rusia revine (incet) sentimetul religios, dupa „transa” comunista, insa mai au mult pina vor deveni Cavalerii Ortodoxie .Intr adevar unul din scopurile declarate /urmarite de USA   de vreo 150 de ani  incoace , este sa impiedice cooperarea/alianta Rusia ( si toata Europa de EST).  cu Europa de VEST , in special zona Germana –conform spuselor lui nenea Alex. DUGHIN–.Aceasta alianta este in logica faptelor/absolut necesara . De pilda cum ar fi : USA  sa poarte razboi sau sa fie ostila/in conflict permanent cu Canada . Sau razboiul de secesiune sa fi avut alt final , adica SUA sa fie impartita in NORD si SUD  fiind ostile una alteia de vreo 150 de ani ( si sa mai fie 2 razboaie mari intre ele )  ?  Total aiurea … cam asa sta treaba si cu Europa de vest & Rusia  . Trebuie sa recunoastem ca USA  a avut/are succes  in demersul ei de separare a Europei. Exista  „semnale” ca vest EU isi doreste apropierea  de Rusia, insa  sub ce forma , in ce masura , cand, cum  … etc ,ramine de vazut . In cea ce priveste „simpatia” crestinism vs islam este veche de sute de ani cu multiple sezoane si episoade. In vest EU ,simplu spus, credinta crestina a slabit f mult si efectele sunt dramatice. Nici in Eu. de est situatia nu este prea vesela dar oricum este mai bine (d.p.v. al religiozitatii), si efectele sunt vizibile, adica Islamul nu prea are succes. NU sunt prea optimist in privinta viitorului VEST & EST EU , mare miracol a fi daca nu ne batem  inca odata ( a treia oara ) unii cu altii , „incurajatii” fiind de USA . Chiar nu conteaza intriga & cuprinsul – unui razboi total– intre VEST vs  EST EU., ce conteaza este deznodamantul si sutele de milioane de oameni morti si in suferinta .Aceasta varianta ( a viitorului apropiat , maxim 24 de luni)  ar trebui sa o aiba in minte toti lideri europeni din est & vest cand iau decizii importante .

 5. ...escu
  # aprilie 28, 2016 at 9:05 am

  „Liderii europeni,asa mediocri cum sunt…doresc o apropiere rapida fata de Moscova” Daca liderii europeni ar fi” genii” precum cei rusi,s-ar apropia cu o asa viteza de Moscova ca ar strivi-o ca pe un gindac.Rugati-va ca liderii europeni sa ramana” mediocri”.Nu vreti sa comparam cum se intelege SUA cu vecinii si ce relatii are Rusia cu vecinii? Si acum fiti atenti la intrebarea profunda cat cretinatatea propagandei ruse:”Doreste SUA disparitia civilizatiei crestine de pe continentul european si extinderea Islamului pana in Islanda?”

  • SaakasBilly
   # aprilie 28, 2016 at 9:34 am

   Raspunsul la intrebarea asta e prezisa pana si in biblie ca sa nu mai zic de prezicerile marilor parinti ai ortodoxiei !! Nu mai da dovada de cretinism!! Tu trebuie doar sa tzii apasata  o tasta la calculator si sa umpli un rand !! Apoi sa te miri cat de dhastapt esti ca poti face chestii din astea …si sa-ti contemplii „opera” pana-ti curg….balele !!

  • Constantin Moldovean
   # aprilie 29, 2016 at 1:27 pm

   mă jidane pupător de cur americacan, ai idee de teritoriile mexicane lăbuite de stăpânii tăi americacani ? California, New Mexico, Arizaona etc.

 6. ...escu
  # aprilie 28, 2016 at 9:05 am

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  • SaakasBilly
   # aprilie 28, 2016 at 9:23 am

   Cei cu creeru in colap ca si tine ,trebuie sa studieze asemenea „idei” !! Nici macar scrisul nu e greu de citit !!

 7. SaakasBilly
  # aprilie 28, 2016 at 9:20 am

  Inainte de toate ideologia ruseasca asupra lumii e una idealista !! Asta e un mare defect !!Rusii mereu au cautat colaborarea nu din cauza vreunui interes ascuns ci pentru ca asa sunt ei !! Ei nu sunt ca si popoarele europene ,inclusiv imperiul anglo-saxon si coloniile lor de peste oceane !! Ce avem in europa ?? Avem ramasitzele unor imperii coloniale care permanent au avut in plan sa se extinda ,prin expeditzii ,si prin razboaie !! Chiar si romanica se axeaza ca o idee centrala pe…extindere !! Rusia vrea pace si colaborare dar inclusiv ultima si cea mai pishurata tzara din europa nu vede in rusia decat zone intinse unde densitatea e prea lejera si bogatiile solului prea inghesuite !! Ricanii in ultima instantza iau cu japca si dau la europeni pen’ca oricum europa in totalitatea ei e sub conducerea dictatoriala a ricanilor !! Pentru prima oara in istoria papalitatzii un papa a fost „demis” de ricani ,dupa care au pus un altul …agent CIA !! Asta o spun nu ca ortodox ci ca un catolic …practicant !!Nu stiu cat mai valoreaza crestinismul, dar cred ca el a fost asasinat demult ca si kenedy ultimul prasadinte rican care mai credea in „democratie” !!Ma refer in special la crestinismul occidental !! Dar si ortodoxia are exponentii ei…toxici !! In faza asta imperiul rican nu se mai poate separa de corpul europei pe care l-a parazitat ,iar amestecul popoarelor si distrugerea moralei crestine va continua, deoarece statele nationale sub semnul unei morale crestine viguroase ,nu se pupa cu planurile malefice a ricanilor de dominare a lumii !! Totul e foarte bine pus la punct in cele mai mici amanunte dar se da impresia de actiuni haotice fara noima !! Se distrug popoarele arabe ,zona trebuie rarefiata ,se aduc cu milioanele in europa ,totul premeditat !! Europa cu o alta componentza etnica va fi mai usor de manevrat !! Dar sunt popoare tzinta,anglo-saxonii nu sunt printre ei !! Popoarele tzinta in care se face amestecul rasial cu salbaticie chiar, sunt frantza si germania ,cu prioritate cea din urma !! Toata clasa conducatoare a germaniei e vanduta ,e sub comanda ricana ,nu se mai poate face nimic decat cu o revolutie armata la scara larga ,germania e sub ocupatie armata ricana ,au trupe si baze acolo ,zeci de mii de militari care in cateva zeci de ore pot fi sute de mii !! Franta formeaza impreuna cu germania nucleul dur al unei posibile europe independente dar si frantza e sub ocupatzie ,mai mult decat oricand in istoria ei ,in sfarsit prin colonia ei malefica ,anglo-saxonii au luat-o sub ocupatzie !! Frantza capituleaza ,nimeni nu se poate astepta la nimic din partea ei !! Se consoleaza ca si germania ca in cazul prabusirii rusiei vor avea sarcina de a controla teritoriile vaste de acolo !! Europa si ricania sunt un monolit !! Nu e vorba de aliante aici ,totul e minciuna !! Fortzele de opozitie la uriasul imperiu malefic sunt fiecare pe cont propriu ,atacate si distruse in mod particular ,una cate una ,asa cum vine mai la indemana maleficilor !! Lumea sta intr-o situatie foarte proasta ,eu nu pot decat sa doresc  noroc si sa ajute Dumnezeu marele popor rus sa ramana macar un far calauzitor ,o sperantza pentru omenirea tot mai oropsita de malefici !! Dumnezeu sa ne ajute !!

 8. ...escu
  # aprilie 28, 2016 at 10:44 am

  Cu toate ca rahatul a trecut prin gardul imaginar pe care il ridicasem,sa ne mai distram putin pe propaganda idioata:”Americanii…abat atentia Europei de la pericolul turcesc,invitand tarile vestice sa sprijine Estul in INEXISTENTA DISPUTA cu Rusia” Deci in Ucraina,Georgia,Moldova sunt trupe turcesti.Tarile baltice tremura de frica invaziei turcesti,Avioane turcesti intra in spatiul aerian al Finlandei,Suediei,Norvegiei,Marii Britanii.GRU-ul turcesc isi face de cap prin Europa in special prin tarile est europene.Toti sunt orbi,numai Rusia,”farul calauzitor”,vede. Se rasuceste Goebbels in mormant,spunandu-si ca a fost mic copil pe langa astia!

  • SaakasBilly
   # aprilie 28, 2016 at 11:23 am

   Tzie care esti fara frica de turci ,ti-ar trebui bagata in anus copia sabiei lui Stefan cel mare si „sfant ” pe care erdogan i-a facut-o cadou moldoveanului pe care acum justichia boloveneaca de sub ricani l-a bagat la …mititica !! Copia ,ca aia originala e la ei …in muzeu !! A zis erdogan ca atunci cand romanica cu bolovenia cu tot vor fi din nou pashalac si limbistii ca tine se vor tavavi in haremu’ lui ,sabia va fi expusa iar in locul de scaun al  lui….Stefan !!

 9. SaakasBilly
  # aprilie 28, 2016 at 11:15 am

  In ukrania dupa lovitura de stat ricaneasca a lui nuland,dupa ce sa promis ca va curge lapte si miere ,dar ukrania e permanent in pragul colapsului ,daca ar avea loc alegeri libere fara presiunea nazistilor ,tagma nazista a lu’porcoscenko, ca iatzeniuk e trecut deja, nu ar lua mai mult de 20% preferinte de vot !! Oamenii sunt satui deja de frig si foame si mai ales de promisiunile ricanilor ,dar acolo e o dictatura aberanta, care nu are nimic de a face cu secolul asta, unde ar fi nevoie de inca o lovitura de stat armata, ca poporul sa scape de satrapii astia ,numai ca ricanii sunt deja infiltrati in numar mare acolo, tocmai pentru a putea bloca orice proces democratic !! In moldova se stie iarasi care e situatia moldovenilor ,ca un procentaj infim vreau unirea cu romanica, si tot atat vreau hotia si sclavia ricana !! Si acolo se impiedica cu toate mijloacele exprimarea democratica a preferintelor populare ,cum se intampla si in georgia sau tzarile baltice, unde dictaturile de sorginte nazista ies tot mai mult la iveala !! O fi avand si rusii vina lor in diferite probleme, dar de un timp destul de lung ei nu se implica si stau in espectativa ,pentru ca daca se implicau activ multe din nenorocirile care s-au intamplat din vina ricanilor nu aveau loc, si multi oameni erau in viatza acum, si nu putrezeau in pamant !! Cum au facut in crimeea trebuiau sa faca si in dombas ,si nu erau miile de morti !! Cum au facut in crimeea trebuiau sa faca si in siria si nu era marasmul care e acum acolo !! Credeau ca o sa castige imagine cu abtinerea lor ?? Ei bine, propaganda deshantata si mincinoasa ricana a anulat si asta …sistematic !! Lumea nu merge pe adevar si dreptate ,si cu corectitudinea nu vor rezolva niciodata nimic !! In gruzia si crimeea au reactionat corect ,cresit a fost in gruzia unde au cazut la intelegere cu ricanii si toata stradania a fost degeaba ,pentru ca nu au reusit sa schimbe marionetele ricane !! Nu au dus munca pana la capat …ca de obicei !! Si asta e un mare defect al lor !!

 10. # aprilie 28, 2016 at 12:08 pm

  ar SUA nu sunt aliatul Europei, sunt stăpânii Europei.  

 11. ...escu
  # aprilie 28, 2016 at 12:46 pm

  Sa ne mai distram cu propaganda rusa:”O femeie distinsa,educata si frumoasa daca este vazuta in permanenta la brat cu un scandalagiu cu muschi,privitorii isi schimba parerile despre atragatoarea doamna” Dupa cum se poarta rusii cu statele vecine,am spune ca prind o femeie,o bat,o violeaza in grup si apoi ii striga ca e curva!

  • Constantin Moldovean
   # aprilie 29, 2016 at 1:29 pm

   @…escu –––- e vorba de mă-ta ?

 12. BOGDAN UK
  # aprilie 28, 2016 at 10:08 pm

  Pt scriitorashul cel viteaz…da ce bucurie pe otrepele si jegurile rusesti sa se distreze cum spui tu de la Vladivostok la Londra si ce blestem pt celelalte natiuni aflate sub „protectoratul” canceros din Est.Chiar trebuie sa fi sandilau sa crezi asemenea aberatii ,iar acum mai nou vad ca jegurile si scursorile mapamondului au schimbat placa si pozeaza in salvatorii crestinismului.Doar o intrebarica nevinovata…cand ati deportat si ucis zeci de mii de romani tot in numele valorilor crestine ati facut o sau doar asa de antrenament??I ati trimis in Siberia doar pe tutungii ca sa respire aer ozonat???Nu prea cred…ati ucis pina si copiii sugari…lepre nenorocite.Minciunile ordinare si cat de mult bine ne doresc rusii Nu mai cred nici retarzii.Doamne fereste si pazeste ne de asemenea binefacatori…mai bine morti decat sub cizma criminala din Est.Cea mai mare greseala a Europei este sa se increada in Rusia…greseala fatala care o sa ne distruga definitiv.Americanii sunt ultima sansa a noastra in fata putorilor criminale de la Moscova.

  • Kamil
   # aprilie 29, 2016 at 6:10 am

   Atunci mori ma, ce nu te las eu.

  • SaakasBilly
   # aprilie 29, 2016 at 9:26 am

   Tu prin londra ,presupun ,ca nu va duceti voi intr-o mica asezare acolo ,pe ce arzi gazu’…de pomana ?? Cersesti sau furi ??  Auzi domle „bogdan UK ” rushii numai din asta au fost…descalificati…automat !! Bunicul meu a fost prinzonier in siberia !! Dupa ce a venit acasa a mai trait trei ani !! Din munte de om ,a ajuns o colectie de piele si oase de…36 Kg !! Nu mai avea deloc dinti ,conditiile de detentie erau cumplite,majoritatea au murit acolo ,putini s-au mai intors !! Dar el nu i-a urat deloc pe rusi !! Ciudat !! Zicea ca a fost un norocos ca a ajuns sa mai vina acasa sa-si vada familia cu cei doi copii !! Cand l-au prins lucra ca servitor la un conac ,ingrijea de caii de rasa cu care se delectau calarind gradatii superiori din  Wehrmacht, el stia cursiv sase limbi ,asa ca vorbea si cu slugile care erau rusi de acolo si pe care nemtzii ii foloseau la diferite munci !!De felul lui nu facea rau nici unei muste ,asa ca stiind si germana ,a aranjat sa munceasca in spatele frontului decat sa ucida oameni!! L-au pus la o munca umilitoare pentru calificarea lui,dar asa erau nemtzii !! Intr-o buna zi rusii de la conac l-au rugat sa mearga cu ei deoarece urmeaza sa atace partizanii !! Putea alege intre prinzonierat si moarte(sau linsat pe loc daca dadea alerta ) ,asa ca a plecat cu ei !! Acolo au fost ucisi toti ,erau printre ei si colaboratori rusi de-al lor !! Bunicul meu era bucuros ca Dumnezeu a fost atat de bun cu el incat i-a dat posibilitatea sa vina acasa in sanul familiei intr-un final ,sa moara acasa printre ai lui ,si sa fie ingropat in cimitirul local alaturi de stramosi !! Romanii au dus un razboi de jaf si cotropire alaturi de cel mai mare satrap al istoriei cunoscute …Hitler,bunicul recunostea asta ,si nu era deloc mandru de isprava la care a participat fortzat de regimul burghezo-moshieresc !! Cei care aveau bani,s-au scos cu mita,deoarece functiona si atunci exact ca si acum ,iar care erau bogati atunci sunt si astazi alaturi de parvenitzii regimului natzionalisto-securist  fatatzi de marele dictator  …ceausescu !! Am vazut astfel de oameni care au trait linistiti si se descurcau de minune in asa zisul regim „comunist” al lui ceausescu !! Urmasii lor sunt marii oameni de afaceri …de azi !! Cei care duc destinele tzarii pe „umeri” !! Deci inaintashii marilor viteji nationalisti care si astazi sunt in „primele linii” s-au eschivat in fatza datoriei fatza de tzara si popor ,pentru ei mergea saracimea obidita si ei se ocupau cu nevesticile lor tinerele lasate acasa !! Si asta e un mare adevar bagat sub presh !!Nu era un instarit cat de cat care sa mearga pe front !!”Instaritii” erau doar in randul corpului ofitzeresc cei care pentru crimele oribile savarsite erau si executati pe loc de rusi !! Deci romania era antrenata intr-un razboi de jaf si cotropire ,adevar pe care nici acum nu vrea sa-l recunoasca ! Lagarele din siberia erau doar consecintele faptelor noastre criminale !! Si ca sa stabiliti cat de dure erau aceste consecinte intrebati-va de deportarea prinzonerilor rusi pe teritoriul romaniei in perioada cand Blitzkrigu’ functiona turbo !! Exista istoric vorbind de asa ceva ? Sau saracilor li sa curmat suferintza pe loc ? Puneti-va intrebari ….nu doare !!

 13. ...escu
  # aprilie 29, 2016 at 8:32 am

  Rusia a infiintat Uniunea Economica Euroasiatica.Armenia,fortata de vecinatatea Rusiei a intrat in aceasta Uniune.Dupa aderare,situatia economica a tarii a ajuns dezastruoasa.Armenia a inaintat cerere de iesire din Uniune,concomitent cu manifestatii masive antiruse la Erevan.Dupa ce ati secatuit tarile din Uniunea voastra Euroasiatica,acum ati vrea banii si tehnologia Europei? Mai stati cu mainile intinse un timp!!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 14. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 10:13 am

  Tu „escu”-le vorbesti cacareze ,fara minte ,fara judecata !! Pai armenia in lumea asta are doar un singur sprijin,adeca pa’ rusi  !! Tu vino cu un singur armean iubitor de turci ca tine si i-ti dau o acadea ca unui avorton tampit !! Cum poti vorbi minciunile si dezinformarile astea !! Tu vi taman cu armenia boule ?? Pai armenia daca se leapada de rusi pica direct in mainile turcilor ,sti tu aia cu genocidul armean pe care ricanii tai nici macar nu-l recunosc !! Vi sa-mi spui tampitule ca e cel mai ravnit si dorit vis al armenilor ca sa se vada iarasi macelariti de otomani, taman acum cand erdogan vrea sa restaureze imperiul lui soliman magnificul ?? Dumnezeule ce tractoristi tembeli au ales se’curistii sa lucre la departamentul dezinformari pa’ net !! Ai patru clase macar ?? Ca unii tractoristi au facut scoala doar cu o calificare de trei luni si alea fara fregventza !!Osmanlaii nu au terminat inca nici genocidul cu milioanele de curzi ,care inca nu au iesit din imperiul otoman,inca nu au o tzara a lor ,si zici tu ca se inghesuie la genocid si armenii !! Auzi ma ?? Stire !! Se cer armenii la genocid !! Aproape ca sa terminat macelarirea palestinienilor ,ca aia hai sa fim serios , e cam pe terminate ,deja sunt in stadiu’ de rezervatzii ca pieile roshii de la ricani si erau si aia acu’ cateva sute de ani cu zecile de milioane ,da acum sunt „animale” pe cale de disparitie !! Genocidul impotriva sirienilor e in plina derulare ,productia de cadavre e buna ca sauditii si ricanii sunt canmpioni,dar turcalaii sunt mai lenesi ,genocidu’ impotriva curzilor nu e in graficul ala facut de erdogat si „veste” …bomba,si armenii nu mai au rabdare ?? Fratzilor mai asteptatzi putzintel ,otomanii inca nu si-au intrat in mana,trebe sa-si antreneze geniul ala criminal din perioada sultanilor ,ca sa matrasheasca cu spor niscaiva natzii si popoare pa’ acolo !!  Nu stiu de ce nu se „uneste” azerbaigeanu’  cu otomanii ,ca doar si aia au fost parte a imperiului otoman !! Siria la fel !! La noi daca ii uram pe rusi ar fi corect sa renuntzam si la independenta fatza de inalta poarta si sa devenim pashalac din nou ,ca erdogan reface imperiul otoman si din partea noastra a romanilor are o mare stima !! Nu-i asa …flegma !!

 15. ...escu
  # aprilie 29, 2016 at 11:42 am

  Repet ptr. oamenii culti si nonschizofrenici: Armenia a facut oficial cerere ptr.a iesi din Uniunea Economica Euroasiatica.La Erevan au loc frecvent manifestatii antiruse.Numai un schizofrenic poate intelege de aici ca Armenia a trecut de partea Turciei.Le-a doborat Turcia un avion si acum o viseaza si ziua si noaptea.Atentie,NATO,mai dati-le cate una peste bot ca astia intra in fibrilatie!!

 16. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 12:30 pm

  Boule ,nu exista mai multe parti !! Tu esti tampit nu intelegi ?? assad traieste pentru ca-i are pe rusi in spate ! saddam hussein a ramas cu capul in streang pentru ca era aliatul ricanilor ,a intrat in disgratie si l-au matrasit !! Si colonelu’ gadafi a fost la fel de prieten si aliat da’ l-au ucis ricanii intr-un mod bestial !! Tu nu intelegi ca daca iasa de sub protectia rusilor  ei vor intra in mana turcilor care sunt varf de lance al ricanilor in zona !! Tulburari au ca fac ricanii maidane si pe acolo ,dar o decizie din asta ii spulbera decisiv !! Si zi-mi daca esti tu asa destept ,cum rezolva problema cu azerbaigeanul in legatura cu zona asa zis „separatista” pentru ca acolo traieste o majoritate armeana si ca sa o sustina sub controlul lor ,ii ajuta rusii !! Deja turcii s-au oferit sa dea ajutor militar azerilor ca sunt fratii lor …nu ??   Vorbesti tampenii !! Nu cunosti situatzia !! te iei dupa stirile mincinoase cu care dezinformeaza ricanii !! Ai tu rolul tau bine stabilit pe forumul asta !!

 17. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 12:38 pm

  „La Erevan au loc frecvent manifestatii antiruse”–-da’ tu birlicule unde ai auzit „stirea” asta ?? La „radio erevan ” ?? Pe vremea lu’ ceasca la „europa libera” printre oamenii simpli i se zicea „radio shantz” pen’ca erau barfe zise pe marginea santului !! se mintea si acolo la foc automat dar parca nu asa nerusinat ca acum !!

 18. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 12:46 pm

  Deci ramane cum am stabilit ! Daca tu vrei sa dezinformezi romanii e cam un nonsens pen’ca toate ziarele din romanica zic aceleasi minciuni silaba cu silaba care le zici si tu !! Daca ,cumva ,un roman de buna credinta se rataceste pe-acilea ,sigurat vrea sa vada si o alta prisma de a vedea lucrurile !! Voi insa sunteti foarte inversunati in a minti toata lumea,in a umple orice gaurica cu minciunile voastre, In a face o parere generala bazata pe minciuni si dezinformari ! Pai din start acest lucru e profund antidemocratic !! Ricanii care se lauda atat cu „democratia” lor ar trebui sa interzica asa ceva nu ca sa promoveze cu furie procedeele astea !! Ba mai mult consider ca minciuna e chiar demonica si antiumana !!

 19. ...escu
  # aprilie 29, 2016 at 12:51 pm

  Incultul ne explica oarecum politica Rusiei.Dupa ce intri sub influenta lor,tes o pinza mortala de care cu greu te poti desprinde.Aviz naivilor ca Romania poate fi tara neutra aici.Intii tara neutra,apoi ne iau rusii in brate intr-o imbratisare mortala.

  • SaakasBilly
   # aprilie 29, 2016 at 5:46 pm

   „tes o pinza mortala de care cu greu te poti desprinde”–-Ha ! Ha ! Ha ! ,deci cu greu te poti totusi desprinde ,ca din panza ricanilor nu sa desprins nimeni pana acum !! Spune macar un singur exemplu !! Din alianta cu rusii au iesit toti ,momentan pana si tarile fost sovietice sunt independente ,pe cand cu imperiul malefic rican ,cel mai satanic imperiu mondial din istoria pamantului ,peste jumatate din popoarele lumii suint in diferite asa zise „aliante” obligatorii ,in care doar se intra !! Ce mare bucurie era ca sa scapat de dictatura ceausista ,brusc ne-am trezit in nato si uniunea europeana cand sub ceausescu am fost independenti !! Nici un birlic din popor nu sa intrebat,nu a fost nici ub referendum pe o tema foarte importanta !! Din tzara independenta am devenit brusc datorita tradatorilor din tagma se’curista colonie a imperiului rican !! Am intrat sub ocupatzie ricana fara sa fie un razboi,nimic !! Fara sa se traga un glontz decat poate in civilii nenorociti de la asa zisa „revolutie” adeca lovitura de stat in care CIA si mossadul l-au ucis pe dictator dar noi am devenit sclavii lor vanduti de semenii nostrii avizi de bani si averi !! Acum sa mai vad cine ridica subiectul independentei cand se anuleaza referendumuri de ambasada ricana si justitia acctioneaza aproape exclusiv politic umpland pushcariile cu detinuti politici ! Nimeni nici nu mai aminteste de aia de pe vremea anei pauker ,ca sunt deja astia noi bagati la mititica cu metode mult mai perverse si subversive !! Esti tampit frate cu minciunile si dezinformarile tale !! Eu am trait preluarea perversa a romaniei ,am vazut toata abundentza de minciuni si sperantze ,simt rasuflarea diavolului,a celui vechi ,lumea nu stie ce-i asteapta !! Asta de pana acum a fost „floare la ureche” !!

 20. ...escu
  # aprilie 29, 2016 at 1:01 pm

  Si daca nu stiati cat de jigodii si de perfizi sunt rusii „crestin ortodoxi”,aflati ca au inarmat Ajerbaidjanul,o tara musulmana,cu elicoptere MI 25,tancuri T90,siT72,lansatoare de rachete Solntsepzok ptr. a lupta impotriva Armeniei,tara crestin ortodoxa,in Nagorno Karabakh,locuit in majoritate de armeni.Asa ca sa le-o sugeti la musulmani cu crestin ortodoxismul vostru!!!

  • Jung
   # aprilie 29, 2016 at 5:25 pm

   Dar dumneata, ce religie ai?

 21. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 5:28 pm

  Boule pacea in nagorno karabakh e  ruseasca ,si altercatia asta de pe urma au mediat-o rusii !! Tu ce crezi cat de bine ar fi daca azerii ar intra in componenta turciei ?? Ce sanse ar avea „tara crestin-ortodoxa ” cu karabakh-ul de munte „majoritar armean” daca mai si ies din fragila alianta cu rushii !! Dumnezeule ,ricanii astia ce avizi de sange sunt ,urcati pa’ pereti urland dupa sangele copiilor nevinovati !! Rusii nu inarmeaza pe nimeni ,rusii sunt al doilea producator de armament din lume dupa ricani ,ei i-si vand armele ca si ricanii ,numai ca vechiturile rusesti le duc la fier vechi iar ricanii le vand in coloniile lor unde marionetele dau bani grei pentru ele !!Oare  ricanii nu ne dau obligatoriu fier vechi si noua si ungurilor ?? Ca si noi avem karababakh-ul nostru majoritar …unguresc !!

 22. SaakasBilly
  # aprilie 29, 2016 at 6:08 pm

  Si inca odata „Uniunea Economica Euroasiatica” nu e alianta militara !! Aliante militare exista la ora asta doar cea a maleficilor care a impanzit lumea cu baze militare si milioane de soldati inarmati pana in dinti !! Ei au baze militare peste tot ,ei nu mai au un acasa pentru ca ei se considera acasa si in marea chinei sau in Kamceatca !! Deci asta e uriasa alianta militara care se inarmeaza ingrozita de frica mereu !! cum bazaie o musca aia inseamna inca cateva baze de rachete atomice sau cateva deveseluri !! Ei sunt singurii pe globul asta si momentan nici nu cred ca pe globul asta mic in afara de ei ar mai inchepea inca o…”aliantza militara” !! Uniunea economica euroasiatica ,cum ii si spune numele e doar o intelegere comerciala in care rusii fac niste inlesniri tzarilor din jurul lor in legatura cu comertul si transportul intre ei !! Datorita acestor intelegeri europa nu vrea sa faca comert cu ele ,iar daca fac comert cu europenii care din start nu vreau decat sa pagubeasca rusia ,rusia ii scoate din inlesnirile acordate !! Asta e si cazul ukranilor sau chiar a belarusilor !! In fond fiind independenti fiecare face comert cu cine vrea ,asta nu e si cazul europenilor ,care fac exclusiv ce zic ricanii !! Pana si articolele din toate ziarele din romanica sunt identice silaba cu silaba chiar daca au greseli flagrante de ortografie !! Cine iasa din intelegerea comerciala cu rusii sa fie sanatos,pierd niste inlesniri si atata tot !! Pana si materiile prime le achizitioneaza mult mai ieftin unii chiar daca nu sunt in „uniunea economica” !!

 23. Antonescu
  # aprilie 30, 2016 at 5:53 am

  Moarte rușilor si moarte lui putin. Sper sa nu vad picior de turist rus spurcat in România! O sa fac in asa fel sa nu mai calce vreodată pe la noi. Iar pentru toți limbricii ăștia plătiți de ruși sa le-o sugă care vomita pe kkt-ul asta de vocea Kremlinului ii avertizez ca vor Răspunde pentru trădare. Sakasmuie sa fie sa o fut pe ma-ta in gura de libidinos ordinar. TACTU mare a fost in Siberia???? Trebuia sa o mierleasca acolo sa nu împraștie retardați ca tine pe lumea asta. E valabil si pentru Kamil amatorul o sarma si toți Handicapații de serviciu.

  • # aprilie 30, 2016 at 8:46 am

   Un ton mai decent/civilizat pt toti , ar fi bine venit . Zic eu, un forum este un spatiu unde se aduc argumente si contra argumente asupra unor aspecte . Nu merita sa ne enervam , si sa ne „turam” prea tare . In privinta injuriilor sub diverse forme chiar nu ne fac cinste ca oameni, indiferent ce optiuni politice am ales . HAIDETI sa ne calmam, si sa ne temperam putin. Chiar nu se merita , oricum vorbele si nervi care se varsa pe acest forum nu schimba nici macar cu 0,000001 %  trecutul/prezentul/viitorul istorie  MULTAM FAIN pentru intelegere

   • SaakasBilly
    # aprilie 30, 2016 at 9:41 am

    Cat despre ton ,administratorii ar trebui sa-i scoata pe agentii astia doi care injura pe toata lumea pe forum !! Daca esti administrator fa asta si tonul va fi exact cum trebuie ,sau cel putin sa stergi injuraturile si incitarile !! Daca nu faceti asta forumul va fi exact ca alea doua-trei functionale din romanica ! Nu se poate discuta civilizat pe marginea unui subiet ca si pe acolo se gasesc tot lepadaturile astea intr-un cadru mult mai prietenos pentru ei !! Vad ca si aici ii tzineti la mare cinste !!

  • SaakasBilly
   # aprilie 30, 2016 at 9:35 am

   „nu mor caii cand vor cainii ” –sa nu uiti asta !! Cat despre turism, e jale ,nu vin aici nu numai rusii ,cred ca nimeni nu se prea inghesuie ,sti zicala aia „frumoasa tzara,pacat ca-i locuita ” !! Iar despre amenintzarile tale ca mai aparem si noi pe aici ma pishurez pa’ ochii tai,o sa mori tu mai repede otravit cu propriul tau venin de naparca turbata !! Tu ai auzit de Iisus jegule ?? Sti ce reprezinta el ?? Avorton scarbos ce esti,du-te in vagauna ta de moroi coclit si spanzurate!! Ti-au dat interdictie in anglia ca te-au prins la furat ?? De asta esti….”nervos” ?? Bate-ti nevoasta,daca mai ai ….boule !!

 24. Antonescu
  # aprilie 30, 2016 at 7:35 am

  Apropo ce mai știți de BRICS javrelor? Aaaa marea victorie a jegosului de putin… Adica alternativa la FMI si Banca Mondiala :) :)))))))))

 25. SaakasBilly
  # aprilie 30, 2016 at 9:48 am

  Dar tu le  tzi partea  cazarilor jecmanitori ??Adeca pe fatza din prostie faci demonstratia ca esti platit din banii lor murdari ??  Dumnezeule mare ,ce bou !! Sinucide-te magarule, ca esti o rushine pentru fiecare fiintza umana !! Fa singurul bine din viatza ta si curma-ti existentza aia chinuita ,nu lasa pe altzii ca le e scarba sa te atinga !! Putzi ca un hoit si scoti boarea aia pa’ gura ta spurcata ,de fiecare data cand o deschizi !!

 26. SaakasBilly
  # aprilie 30, 2016 at 10:05 am

  Doresc tuturor un PASTE FERICIT !! Dumezeu sa va dea liniste si pace in sufletele voastre ,iar Iisus sa va aduca iubirea de aproape ,iubirea de tot ce e viu  !! Arogantza si intolerantza sa dispara lasand loc increderii si rabdarii si toti sa avem o viatza senina ,linistita ,si plina de bucurii !! Sa ne vedem copilashii crescand in sigurantza nu sfartecati in fel de fel de genocide pe care le fac adeptzii lui satan !! Indiferent cum il numim pe Dumnezeu creatorul ,noi oamenii avem dreptul sa traim liberi si fericitzi pe planeta asta binecuvantata !! SARBATORI PASCALE FERICITE VA DORESC TUTUROR !!

 27. BOGDAN UK
  # aprilie 30, 2016 at 11:10 am

  Pt  toti rusofonii, o urare de Craciun :in loc de moaste  putrezite ortodoxe oferite de  Kirill cu atata ardoare. ..Va  ofera  tata Bogdan un salamior. ..sugeti, inghititi si muriti. 

 28. SaakasBilly
  # aprilie 30, 2016 at 11:18 am

  Nu se sarbatoreste  „craciunul ” frate ,e vorba de PASTE !! Satanistii ataca cu disperare !! Un paste fericit si pentru tine ,si sper sa-ti revi din ratacirile astea bezmetice !!

 29. BOGDAN UK
  # aprilie 30, 2016 at 11:19 am

  SaakasBilly. ..Tu poti  sa  o  mai  sugi one  more  time. ..Ca sa poti sa  iti  cresti copilasii nestingherit. .au  rusii  criminali destul spatiu liber  in Siberia. Poti sa I cresti acolo linistit. Se vede ca bietul de tine ai apucaturi meschine de partzar manelist inapoiat. ..ce  treaba are  D zeu in afacerea asta mai  retardoidule? ???Mai  bine le  ceri  despagubiri rusilor pt sutele de ani de suferinta ai poporului roman si nu numai. Milioanele de oameni ucisi in masa de putreziciunile din Est.Mare hahalera ordinara si caracter infect trebuie sa  fi pt  a comenta aberatiile de mai sus. 

  • # aprilie 30, 2016 at 12:11 pm

   Un ton mai decent/civilizat pt toti , ar fi bine venit . Zic eu, un forum este un spatiu unde se aduc argumente si contra argumente asupra unor aspecte . Nu merita sa ne enervam , si sa ne „turam” prea tare . In privinta injuriilor sub diverse forme chiar nu ne fac cinste ca oameni, indiferent ce optiuni politice am ales . HAIDETI sa ne calmam, si sa ne temperam putin. Chiar nu se merita , oricum vorbele si nervi care se varsa pe acest forum nu schimba nici macar cu 0,000001 %  trecutul/prezentul/viitorul istorie.  MULTAM FAIN pentru intelegere !

  • cititor
   # aprilie 30, 2016 at 1:43 pm

   Esti penibil. Limbajul suburban si invectivele nu au convins niciodata pe nimeni.

   • BOGDAN UK
    # mai 1, 2016 at 11:55 am

    Pune mah mana pe carte…oparitule.Tu esti unul din multime care cometezi aiurea…nici la popow nu esti in stare sa te stergi fara ajutor.:))Ma judeci tu pe mine???Saracilor tristi.Poate te-ai intrebat in pestera ta ca poate imi place sa vb asa doar pe site ul rahatilor astora???Cu otrepele de genul acesta,cu infectii acestia nu poti avea o comunicare normala…poti vedea mai sus aberatiile pe care le sustin!!!Pune mana pe carte si nu o mai arde aiurea…

 30. SaakasBilly
  # aprilie 30, 2016 at 1:03 pm

  Eu Ti-am dorit doar UN PASTE FERICIT !!….FRATE !! Domnul nostru Iisus Hristos sa aduca in inima ta plina de ura si viclesugurile celui spurcat ,doar lumina si dragoste !! Sa i-ti aduca fericire ,belshug ,pace ,si multa liniste sufleteasca !! Lumina invierii sa va patrunda si sa va lumineze inimile !! Amin !!

Trackbacks/Pingbacks
 1. SUA, un aliat fals al Europei - Știri și anunțuri - aprilie 27, 2016

  […] SUA, un aliat fals al Europei Sursa: rusiatoday […]

 2. SUA, un aliat fals al Europei | www.giurgiuonline.com - aprilie 29, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: SUA, un aliat fals al Europei […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang