3:38 am - joi ianuarie 17, 2019

Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova

7997 Viewed Liviu Muresan 6 responds
Basescu Traian

Bucureștiul trebuie să între în dialog cu Moscova pentru soluționarea problemelor politice din Republica Moldova, consideră fostul președinte al României Traian Băsescu.

“Soluţia imediată pentru a evita surprizele este ca Bucureştiul să intre imediat în dialog cu Moscova pe tema situaţiei şi mai ales a soluţiilor pentru Chişinău”, a declarat Băsescu într-o postare pe Facebook.

Reacția fostului președinte este legată de discuțiile pe marginea situației din Republica Moldova,  purtate în cadrul Consiliului de Securitate a Rusiei.

“Bucureştiul trebuie să înţeleagă mesajul şi anume faptul că pentru Federaţia Rusă situaţia din R.Moldova este una de securitate, ceea ce pentru Preşedintele Vladimir Putin poate înseamna acţiune în timp relativ scurt .
Pentru România, de asemenea, stabilitatea politică şi mersul democratic al R.Moldova este o chestiune de Securitate”, afirmă Băsescu.

În special, politicianul român face referință la memorandumul de colaborare dintre Consiliul de Securitate a Federației Ruse și CSAT din România, semnat în iunie 2013 între Nikolai Patrușev și Iulian Fota.

“Dacă se întârzie, şi dacă nu ştim exact ce vrem, riscul de a afla de la televizor că s-a produs o catastrofă este major”, conchide Băsescu.

 

Moscova – BucureştiIeri, la Moscova, Preşedintele Vladimir Putin a analizat în Consiliul de Securitate al Federaţiei…

Posted by Traian Băsescu on Friday, January 22, 2016

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
litvinenko

Otravă şi PR

Писатель А. Проханов встретился с читателями в Санкт-Петербурге

Adio, Germania!

Related posts
6 Responses to “Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova”
 1. serban
  # ianuarie 23, 2016 at 1:05 pm

  S-a trezit, mahmur ca de obicei, miezul, stapanul inelelor, il capo di tutti capi … Dl Puti si Federatia Rusa in general, sunt extrem de impresionati si interesati de spusele fostului guvernator penal al coloniei Romania !

 2. vasile dumitru
  # ianuarie 23, 2016 at 1:26 pm

  complet de acord.cu articolul nu cu comentariu.

 3. BOGDAN UK
  # ianuarie 24, 2016 at 1:03 pm

  @Serban dupa cum ti-am mai spus,ma repet iarashi poate pricepi in prostia si idiotenia ta ca nu esti decat un retard trist,un partzar obosit .Poate el s-a trezit din ”beutura” cum spui tu…dar sunt sigur ca tu abia te-ai trezit dupa o laba scurta si apasata:)))))).Tot un oligfren ai ramas,serviciile made in USSR ti-au spalat bine mansarda,sau bruma de materie care sta ascunsa acolo ca veveritza’n scorbura.La anii matale,dupa tot raul facut de rusi si mama Rusia romanilor inca mai crezi in ”bunatatea” acestora chiar trebuie sa fi dus cu pluta sau afon…jos palaria in fata ta si a retarzilor din gasca ta care fac lobby jegurilor criminale din Est.Cate valuri o sa faceti pt apropierea romanilor/Romaniei de acest cancer numit Rusia nu o sa reusiti..cel putin nu in urmatorii 200-300 de ani….romanii efectiv isi transmit ura pt voi din generatie in generatie,nimic nu poate schimba acest fapt si adevar.Tu si cu retrograzii tai retarzi veniuti sa ne spunetzi acum cat de mult bine a facut Rusia romanilor??????Chiar esti obosit retard daca, chiar ai impresia ca romanii or sa va creada aberatiile!!!!!! !!!!!Rusia sa ne dea tezaurul,Bugeagul,N.Bucovinei Moldova( fara Transnistria) si sa ne plateasca si vreo 10-12 miliarde de euro despagubiri pt miile de femei,copii,batrani ucisi doar din pura placere de Armata Rosie ”eliberatoare”…pe unii dintre noi i-a ”eliberat total”,cu mainile pe piept si lumanari la cap.Hai siktir!!!!

 4. Dragos
  # ianuarie 25, 2016 at 9:18 am

  Asta nu cauta decat sa se bage in seama. Cat a fost la putere nu a facut nimic din tot ce comenteaza pe facebook :))

Trackbacks/Pingbacks
 1. Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova - Știri și anunțuri - ianuarie 23, 2016

  […] Articol sursa: Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova […]

 2. Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova | www.giurgiuonline.com - ianuarie 23, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: Traian Băsescu cere dialog cu Moscova pe marginea situaţiei din Republica Moldova […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang