6:26 am - sâmbătă martie 23, 2019

Trimistul Donetsk-ului afirmă că reprezentantul OSCE este șocat de decizia Kievului de a nu semna tratatul cu privire la retragere armelor

1302 Viewed Al. Ioana 4 responds
negocieri arme

„Delegația ucraineană la discuțiile Grupului de Contact a adus situația cu privire la retragerea armelor, până la punctul de absurditate maximă”, a declarat vineri, Denis Pushilin, reprezentantul Republicii Populare Donetsk(DPR)  la Grupul de Contact.
„Ultima întâlnire a subgrupului de securitate a fost foarte problematică. Ucraina întârzie în mod substanțial întregul proces până la un punct în cazul în care situația a ajuns la un nivel incredibil de absurditate. Discuția cu privire la retragerea armelor a continuat toată ziua, cu părțile argumentând cu privire la necesitatea a două sau patru zile necesare pentru retragerea armelor. Un compromis a fost găsit – 3 zile, după ce un apel telefonic la Kiev a propus 61 zile”, a anunțat agenția de știri Donetsk, citându-l pe Pushilin.
Potrivit lui Pushilin, un astfel de pas a fost inacceptabil pentru Donetsk. „Vă puteți imagina cât de absurdă era situația în acest caz. În subgrupul de securitate, decizia Kiev a venit ca un șoc pentru OSCE, pentru că fiecare dintre noi erau gata să semneze documentul,”, a menționat el.
Emisarul DPR la discuțiile de la Minsk a afirmat că partea ucraineană a insistat până în ultimul moment pentru menținerea armele sale pe linia, de unde bombardamente de artilerie asupra Donețk și Gorlovka sunt efectuate.
Ultima rundă de negocieri a avut loc la Minsk, la începutul săptămânii. O reuniune a Grupului de Contact privind Ucraina și patru subgrupuri de lucru ale acestuia, a avut loc în capitala Belarus pe 3 august. Subgrupul de securitate a continuat discuțiile pe 4 august, dar părțile nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la textul Tratatului privind retragerea armelor. După întâlnire, Denis Pushilin și Vladislav Deynego, trimisul Republicii Populare Luhansk (LPR) au spus că discuțiile au fost blocate ca urmare a poziție a Ucrainei. Provident Romania

Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
agricultura donbass

Invazie! Maşini grele ruseşti au pătruns în regiunile Donetsk şi Lugansk din estul Ucrainei

sanctiuni rusia

Kiev vrea să impună sancțiuni împotriva a 156 firme și 1124 de cetățeni ruși

Related posts
4 Responses to “Trimistul Donetsk-ului afirmă că reprezentantul OSCE este șocat de decizia Kievului de a nu semna tratatul cu privire la retragere armelor”
 1. Ciucurel
  # august 9, 2015 at 7:17 pm

  Niste nenorociti ucrainienii astia. Nu trebuie crezuti niciodata….chiar daca au acorduri scrise, nu le respecta.

 2. vasile dumitru
  # august 10, 2015 at 12:39 pm

  mai bine ar face pace.sunt de acelasi neam de aceiasi limba si credinta pravoslavnica.da daca si a bagat dracul coada?

 3. Calin
  # august 10, 2015 at 3:57 pm

  UCRAINIENII, niste eroi care au avut curajul sa se opuna unui imperiu pt.a-si cistiga independenta si a-si alege drumul pe care vor sa-l urmeze.Omenirea in general si noi romanii in special sa le multumim nu numai ca au oprit expansiunea ruseasca,dar au trezit lumea civilizata,devenind constienta de pericolul rusesc.Sa-i cinstim si mai mult,sa-i ajutam!

  • # februarie 10, 2016 at 11:53 am

   esti convins 100% de cea ce spui ? :) POATE ca este tocmai invers :)

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang