8:21 pm - duminică decembrie 16, 2018

Ucraina glorifică colaboratorii naziștilor

15767 Viewed admin 21 responds
East Ukraine sees fresh violence as NATO holds talks with Russia

În acest an, pentru prima dată ziua Apărătorului Ucrainei se celebrează la nivel de stat. Noua sărbătoare a fost stabilită de președintele Petro Poroșenko în data de 14 octombrie, adică în ziua formării Armatei Insurecționale Ucrainene (UPA) – aripa militară a Organizației Naționaliștilor Ucraineni (OUN), care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a luptat împotriva Armatei Roșii de partea cotropitorilor hitleriști.
Este bine cunoscut faptul că UPA a colaborat foarte activ cu autoritățile germane de ocupație, coordonând cu ei activitățile sale. Producând „purificări etnice”, naționaliștii ucraineni din UPA au masacrat zeci de mii de familii poloneze, evreiești, cehe și rusești. Alte „fapte de vitejii” ale naționaliștilor fiind arderea a sute de sate din Vestul Ucrainei și Estul Poloniei. Potrivit estimărilor istoricilor UPA/OUN a ucis aproximativ un milion de oameni.
Sărbătorirea Zilei Apărătorului Ucrainei în ziua creării Armatei Insurecționale Ucrainene indică faptul că în Ucraina are loc eroizarea și glorificarea colaboratorilor naziști. Provident Romania

Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
zboruri interzise1

Arseni Iațeniuk – „Ucraina a interzis zborurile de tranzit ale companiilor aeriene ruse Aeroflot și Transaero”

ppa

Geopolitica apropierii dintre Ortodoxie şi Roma

Related posts
21 Responses to “Ucraina glorifică colaboratorii naziștilor”
 1. Constantin Moldovean
  # octombrie 15, 2015 at 8:11 pm

  bine, bine, dar când Ucraina nu era la remorca SUA ați tăcut. N-ați vorbit de crimele naziștilor ucraineni. Doar n-o fi fost tot poporul ucrainean dedicat trup și suflet lui Hitler. Dacă, astăzi, în Ucraina sunt la mare preț fasciștii, are și Moscova partea ei de vină prin tăcerea sa. Crimele astea trebuiau prezentate în toate detaliile, nu tăinuite.

 2. Tigareta
  # octombrie 15, 2015 at 8:38 pm

  Rusi au fost si sunt cei mai mari criminali !!!!

  • test_tdr
   # octombrie 15, 2015 at 11:02 pm

   Iar tu esti si ramai cel mai mare imbecil care s-a perindat vreodata pe site-ul asta . 

  • nero
   # octombrie 16, 2015 at 11:59 am

   Vrei sa spui sovieticii ca sa-i incluzi si pe cei mai mari dintre cei mai mari, azi rivali!

  • Constantin Moldovean
   # octombrie 16, 2015 at 6:54 pm

   mă băiatule, vrun tratament urma-tu-ai ?

 3. # octombrie 15, 2015 at 11:08 pm

  Niciodata un bun parinte nu se lauda cu defectele copiilor lor ! Rusia a dat o sansa Ucrainei de-a se schimba ,de-a „reveni acasa” ca un fiu risipitor. Aceiasi sansa Rusia a dat-o si Romaniei,atunci cand a trecut sub tacere,lasand efectiv ca timpul sa astearna uitarea peste faptul ca Romania a atacat URSS impreuna cu Germania nazista. Dealtfel rusii au inchis ochii complet si la educatia despre Istoria Nationala a Romaniei,facuta in toate scolile romanesti ,inclusiv gradinita,cum ca tara noastra a fost mereu intr-o pozitie militara defensiva , de aparare a patriei,de multe ori in inferioritate numerica si tehnica, si niciodata,dar niciodata Romania nu a avut un statut de atacator,de invadator al altei tari. In jurul acestui concept ,de aparare a tarii,s-a nascut si onoarea patriotica a intregului popor ,in care toata suflarea romaneasca ar fi   participa la un conflict militar din interiorul ei,fara bani,exclusiv din datoria sfanta fata de strabuni,care ne-au dat o tara in care sa traim si fata de urmasi,carora suntem obligati sa le lasam aceasta tara ! . Ideea este nobila si ea are un impact asupra constiintei nationale colective prin constientizarea la nivel de individ a onoarei si demnitatii de-a muri intr-un conflict ,de pe pozitia de  de aparare a tarii  si nu de pe pozitia de invadator al unei alte tari…! Toate generatiile invatau la scoala despre momontele determinante in mobilizarea populara pentru  apararea pamantului stramosesc,de la Burebista,Decebal,Stefan cel Mare sau razboaiele mondiale. Acest patriotism defensiv extrem de omogen la nivel de popor,este  greu de destructrat chiar si astazi ,in care romanii cei mai sugestivi,la nivel de pozitii ierarhice sunt facuti ….cetateni americani ))))) Ministrii,guvernator,generali,CSM-ul,DNA-ul,odraslele acestora,nevestele si amantele lor,sefi de servicii, ONG-uri,ziaristi si tot neamul lor de acoperiti ,sunt facuti la apelul bocancilor  cetateni americani tocmai pentru a diminua patriotismul si spiritul de sacrificiu defensiv romanesc.Dupa ce sunt unsi „cetateni” si „fuck” cursurile de „predicatori behaitori” de pe langa harvard sau stanford )))))) se intorc in tara si toti sunt avansati in functii,medaliati si remunerati regeste pentru a invata  boborul cum se excita un embrion la prima secunda de viata,sau  il invata(la scoala) cum sa se copuleze in …kor,sau sa devina material de laba unul altuiaia,intr-o masturbare colectiva )))))). Odata barbatii adevarati simteau ca au testicole tari,acum se ling pe puta si uitandu-se la coite se simt …femei ))))))

  • Tigareta
   # octombrie 16, 2015 at 12:08 pm

   In loc de creier ai CACAT dar si asta uscat si plin de oxiuri !

   • Constantin Moldovean
    # octombrie 16, 2015 at 6:49 pm

    După câte-ți fată ”mintea” trag concluzia că tre’ să fii o Tigaretă din pachetul din care a fumat Monica la Casa Albă.

  • antonescu
   # octombrie 18, 2015 at 7:16 am

   mda… spurcatii de rusi au uitat sa spuna Romaniei si de tezaurul furat si de Basrabia rapita de jefuirea Romaniei de deportarile romanilor in gulagurile din Siberia de uciderea sutelor de mii de romani de regimul odios instaurat in Romania asta uita sa spuna. SPURCATI iar voi lingatori de cururi rusesti niste viermi intestinali.

 4. amatorul
  # octombrie 16, 2015 at 5:21 am

  tare, cozubas…poate exagerezi, dar ideeile mi se par viabile…prima, referitoare la razboaiele de aparare…nu e noua…si rusii s-au aparat pana la Berlin sau Hanoi, si americanii ( tatucii loviturilor „preventive”)  se apara pana in Afganistan, Siria, Ucraina…sau francezii, in Libia…saui israelineii, printre vecinia doua idee…sper ca exagerezi…eu credeam, ca doar Dna Ko si Dnul Co sunt cetateni americani….nu or fi astia asa permisivi…iar faptul ca acum cultura americana promoveaza libertinajul sexual, variatia de gen si scaderea varstei este o componenta a atacului asupra familiei traditionale , societatii traditionale si , practic, a natiunii asa cum era pana acum…ar avea o justificarea (machiavelica) logica…mai grav este faza cu scaderea varstei pt sexualitate , care, citesc  pe site-uri sau vad  postari pe you tube, crestine (evanghelice ) inclusiv americane si engleze, ca ar fi conectata cu vechi practici magice  abuzive de control al fiintei umane; inclusiv prin violenta si sexualitate.

 5. Dragos
  # octombrie 16, 2015 at 8:04 am

  Fiecare isi vede interesul. Occidentalii inchid ochii in fata nationalismului ucrainean atata timp cat le serveste interesele, iar rusii il denunta pentru ca exista ostilitate.

 6. Emilian
  # octombrie 16, 2015 at 10:42 am

  „” Niciodata un bun parinte nu se lauda cu defectele copiilor lor „” = Rusia a ascuns mereu gunoiul sub preș !!”” Dealtfel rusii au inchis ochii complet si la educatia despre Istoria Nationala a Romaniei „” = Nu dorim ca ruşii să închidă ochii complet (şi – sau definitiv) dar ne bucură recunoaşterea că ruşii au minţit pe toată lumea de cel puţin 300 de ani încoace !!Tov Kozubuci dar ce limbă țepoasă aveți … ne cam zgîriați … din păcate pt tine asta nu este o limbă de propagandist ci doar de comentator de filme porno (vezi ultimele …. să le zicem …fraze !)

 7. Emilian
  # octombrie 16, 2015 at 10:57 am

  Cât despre istorie … tu nu știi nici istoria Rusiei dar vrei să ne înveți pe aia a României !! Ești ca surdo-mutul care ne explică el cum e cu muzica !! Pașol na turbinca !

  • Constantin Moldovean
   # octombrie 16, 2015 at 6:46 pm

   dottore, nu m-aș mira să nu știi nici unde-i pe hartă România.

   • antonescu
    # octombrie 18, 2015 at 7:32 am

    Bai sarma mai bine ai lupta pentru Basarabia sa nu reintre in sfera spurcatilor. Altfel sterge pseudonimul … nu-l meriti. Tu poti sa-ti scrii constantin CURVA. sictir rusi spurcati

    • Constantin Moldovean
     # octombrie 18, 2015 at 11:38 am

     Așa ziceam și eu. Basarabia nu trebuie să intre în sfera spurcaților, adică a occidentalilor. Tu ești antonescu care-o suge-n closetul Gării de Nord ?

     • antonescu
      # octombrie 18, 2015 at 1:23 pm

      Nu io sunt antonescu care o fut pe mata-n gura bai titi sarma.

 8. manipulatoru
  # octombrie 19, 2015 at 8:06 am

  Faine comentarii facute de retardati proamericani sau prorusi.unde va e crerul daca vreti sa faceti comentarii sau analize fara patima si fara sa aruncati laturile voastre la un articol neutru

 9. BOGDAN UK
  # octombrie 19, 2015 at 3:51 pm

  Pt kOSTIKA mALDAVANUL retard si partzar si pt toata sleahta putorilor de rusi: FIECARE ESTE LIBER SA FACA CEEA CE DORESTE IN TARA SA/LUI.Daca ucrainenii vor sa-l glorifice pe ursuletul koala sau bugs bunny sunt liber s-a faca…..daca vor sa sarbatoreasca ziua falusului care i-a altoit pe pedofi;ii de la Moskva…iarashi sunt liberi.Nu vad unde este problema dobitocilor din Est???Fiecare este LIBER sa faca ce-i pofteste inimioara la el in ”batatura” fara sa-i fwwta grija pe jegurile rusesti pisa- m -as pe voi de rupti in koor de mw  isti.

 10. licuriciu'
  # octombrie 19, 2015 at 7:24 pm

  Vad multa necunoastere: din prostie sau reavointa la acest subiect. Pentru toti mancatorii de bullshit pe nemestecate  – ar trebui sa vedeti documentarele de pe Discovery (chiar de acum vreo cateva saptamani) si care nu pot fii banuite de manipulare sovietica in care se prezinta realitatea din ucraina – pronazistii ukrii slab inarmati au fost inrolati in primele randuri ale wermacht-ului contra URSS-ului iar in satele golite de barbati se instalau trupele germane care jefuiau si violau femeile ramase.Discovery a prezentat si o vizita a lui Goring in aceste regiuni in care dadea indicatii cum sa starpeasca rasa slava ucraineana.Si tot pentru spalatii pe creier cu caca-cola prin anii 86-87 a rulat un film rusesc „Vino si vezi” in care sunt descrise atrocitatile nazistilor ucraineni. Filmul lui Elem Klimov, nu este pentru cei care au probleme cardiace. Este un film psihologic de război atât de dur, încât “Apocalypse Now” (1979), filmul american despre războiul din Vietnam pare o simplă joacă de copii. Efectele speciale ale filmului, a cărei acţiune are loc în timpul celui de-al doilea război mondial, sunt nemaipomenite, iar jocul actorilor este remarcabil. O peliculă care reliefează cel mai bine dictonul “războiul este un iad”.Bai labagiilor mai puneti mana pe carte si cititi !

 11. evisceron
  # octombrie 22, 2015 at 7:33 pm

  interesant sa urmaresti sistematica si consecventa! la revolutie ziceau ca au fost omoriti 60 mii oameni, acum nu pot pune de o lista de une mie! muistii zic de sute de mii de romani omoriti de comunisti si nu au reusit niciodata sa intregeasca o lista de 3 mii pentru intreaga istorie comunista! in zona unde m-am nascut eu rusii au trecut fara sa fie lupte, ca frontul a fost spart in alta parte. cutrele alea jegoase de fascisti obisnuiau si obisnuiesc inca sa spuna cum ca rusii au violat mii de femei. dar tine-te bine, ca in acea zona s-a intimplat o culme a ironiei istorice. cum ziceam, rusii au spart frontul in alta parte, iar in regiunea mea nu au plusat cu forte pentru ofensiva, au coborit, au tot trecut si nu i-a mai vazut nimeni, dar, stai ca-i tare, batrinii spuneau despre uimirea lor cind au vazut trecind camioanele cu soldati rusi care erau… femei.

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang