1:34 pm - marți septembrie 19, 2017

VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz

3652 Viewed Liviu Muresan 4 responds
ormuz iran sua war

Marina americana a dat publicitatii un material video care arata cum nave militare iraniene lanseaza rachete in stramtoarea Urmuz in apropierea portavionului american Harry S. Truman si a altor nave militare si comerciale occidentale.

https://www.youtube.com/watch?v=FDLu0AKxtvs
Materialul video alb-negru a fost filmat de la bordul unui elicopter militar american Seahawk la finalul lunii decembrie si arata „nave de razboi ale Garzii Nationale Iraniene lansand rachete in apropierea portavionului american Harry S. Truman, a distrugatorului USS Bulkeley, a fregatei franceze FS Provence pe data de 26 decembrie”. Materialul video a fost dat publicitatii ca urmare a unei solicitari in baza Amendamentului privind accesul liber laq informatii.
Washingtonul a sustinut ca lansarea rachetelor a venit la 23 de minute dupa o informare a Garzii Nationale Iraniene care averiza asupra lansarilor „de antrenament”.
„Rachetele care au survolat navele militare ale coalitiei si navele comerciale din aceasta zona recunoscuta international drept ruta de transport este un act provocator, nesigur, neprofesional si contrazice legislatia internationala” a spus un purtator de cuvant al Flotei a 5-a americane, comandantul Kevin Stephens.
Teheranul a respins afirmatiile Washingtonului pe care le-a catalogat drept „razboi psihologic”, precizand ca Iranul nu a condus exercitii militare in stramtoarea Hormuz in aceasta perioada.

Provident Romania
Don't miss the stories followReCunoaste adevarul! and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
1

Contribuţia sovietică la modernizarea armatei României în primii ani ai Republicii

rusnuke

Rusia isi consolideaza Armata cu 5 noi regimente de rachete strategice nucleare

Related posts
4 Responses to “VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz”
 1. test_tdr
  # ianuarie 10, 2016 at 12:33 pm

  Minciuna sfruntata si propaganda ieftina , penibila , au devenit singurele mijloace de supravietuire ale imperiului americanoid , in descompunere …

 2. Hiperboreus
  # ianuarie 10, 2016 at 4:31 pm

  Pai daca-i o ruta internationala de transport, atuci ce cauta portavioanele si distrugatoarele americane acolo? Este stramtoarea Ormuz macar vecina cu SUA? Ce sa intelegem; Marea Neagra apartine SUA, Golful Persic apartine SUA, Marea Chinei de sud apartine SUA? Peste tot numai SUA! Amerloci, ia mars acasa! lLuati-va si rahaturile de la Deveselu.

Trackbacks/Pingbacks
 1. VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz - Știri și anunțuri - ianuarie 10, 2016

  […] Articol sursa: VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz […]

 2. VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz | www.giurgiuonline.com - ianuarie 10, 2016

  […] Sursa: news.russiatoday.ro Articol sursa: VIDEO Jocuri de razboi in Stramtoarea Ormuz […]

Leave a Reply

XSLT Plugin by Leo Jiang